Тръмп: За какво са ни мигранти от ”мизерни дупки”

Американският президент Доналд Тръмп е попитал вчера за какво са им на Съединените щати имигранти от "мизерни дупки" като Хаити и страните в Африка.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: За какво са ни мигранти от ”мизерни дупки” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От САЩ на живо. Не давайте ход на хомосексуалните бракове. Това е извращение, и ще го използват да промиват мозъците на нашите деца, че е нормално мъж с мъж да правят секс. Педерастията е дефект на организма, анормалност е! Педераси политици, за да лапнат един пенис са готови и с дявола ортаци да станат.

Чесно казано дядката тръмп не ме интресува.Той е един възрастен човек и ...По-скоро ме интересува КОЙ ГО ИЗДИГНА ЗА ПРЕЗИДЕНТ, КОИ КРЪГОВЕ СТОЯТ ЗАД ТОВА ИЗДИГАНЕ.Щото е "малко" тъпо някой да си мисли че се е появил на пътя за белия дом само щото много го е искал.И още нещо искам да кажа по повод "любопитната" история по неговия фалит и след това фениксовото му завръщане в бизнеса.Значи този младеж се ражда със златна лъжичка в устата и батисва татковото имане.И след това възкръства.На мен по ми се струва че може да възкръсне некой който САМ СЪС СВОИТЕ РЪЦЕ Е СЪЗДАЛ НЕЩО,СЛЕД ТОВА ПО НЕКВА ПРИЧИНА Е ЗАГУБИЛ ВСИЧКО И СЛЕД ТОВА САМ Е ИЗЛЕЗАЛ ОТ КАЛТА.Това ДА.Но да ти подарат нещо,ти да го съсипеш и след това да изплуваш,ми изглежда доста весело.По ми се верва на другия сценарий,като си съсипал нещо създадено от друг,НЕКОЙ ДА ТЕ ХВАНЕ ЗА КОСАТА ,ДА ТЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ВОДАТА,НОООО СРЕЩУ БЪДЕЩИ УСЛУГИ.Така си мисла аз че е разумно да гледаме на нещата. Това е едното.Другото е че ако дядката МОЖЕ И ДА НЕ Е ИДИОТ то госпожата клинтънова СЪС СИГУРНОСТ Е ИДИОТКА.Освен ако не е верно че е ползвала НЕКРИПТИРАН МЕЙЛ.Щото това може да направи само един съвършен идиот-да ползва некриптиран мейл за целите за които госпожата го е ползвала. И като свържем двата факта за идиотизма на кандидатите за президент на сащ,възниква въпроса:КОЙ Е ЗАИНТЕРЕСОВАН ЗА КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ НА ЛОКОМОТИВА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ДНЕС,ДА БЪДАТ ИЗДИГНАТИ ДВАМА ИДИОТА.В такъв случай този заинтерсования печели винаги независимо кой е избран.И момчета от CIA, превеждайте дословно,няма нужда от творчество.Знам че ме четете.А вие знаете че харесвам америка и американците.И всичко това го казвам със загриженост. Това е.

Направи си труда да разбереш кои са Шелдън Аделсън, братята Кох, Рупърт Мърдок и неколцина други мултимилиардери, както и още една група хора, които де факто контролират всяко американско правителство досега. Там става дума не за един или два милиарда (не че са малко, де), както е при Тръмп, а за десетки и стотици милиарди! Направи си труда да видиш коя (кои) банки са финансирали проектите му и при какви условия и много лесно ще намериш отговора. И доколко този е борец срещу, или на статуквото!

Така,за да нема тва онова,а и за дане рискувам като чета некоя буква да изфръкне от монитора и да ми извади я око я зъб,питам: Дядката Е ли протеже на ционистите ПО СВЕТА или е обратното.Сакам отговор да или не. А снощи по хистори ченал гледах нещо което съм гледал барем 100 пъти.Показваха как немския идиот адолф и къмпани е избивал евреи в русия.Това филмче е ТИПИЧНАТА ЕВРЕЙСКА ПРОПАГАНДА.Върху която вече 100г е стъпил света.А както каазвам аз точно тази пропаганда е ПО-СИЛНОТО ОРЪЖИЕ НА ЕВРЕИТЕ.По-силното от парите.Кво имам предвид. Евреите в своята пропаганда постоянно ГОВОРАТ КОЛКО ОНЕПРАВДАНИ ОТ СВЕТА СА ДЖУГИТЕ.А деликатно мълчат как стана възможно един ОТКРОВЕН ИДИОТ ДА ЗАСТАНЕ НАЧЕЛО НА ГЕРМАНИЯ ТОГАВА.За това те мълчат.Само че аз тъй като съм дооооста умен измислих ЧЕ В НЕКОИ СЛУЧАИ И МЪЛЧАНИЕТО ЗА НЕЩО Е ПРОПАГАНДА."Злите" езици твърдат че евреина червенощитков е фондирал идиота адолф.Така казват.Друго което евреите съвсем "случайно" премълчават че в собственоста на същия червенощитко и приятели наречена съветска русия(той си я е платил тази собственост с парите за метежа 1917г),са избите 56 ПЕДЕСЕ И ШЕСТ МИЛИОНА РУСКИ ХОРА.Значи пак сили фондирани от него избиват масово хора.Некой ДА ВИЖДА ОБЩОТО, ЗАКОНОМЕРНОСТА...Даже некои днес в америка казват че сега америка е превърната от евреите и техната пропаганда в същия "filth" в каквато е била превърнато немско през двайсте години на миналиа век...

Много боли като вадят зъбите на сороските мекерета и т.н. демократи които толерират нашествието на тези получовеци от Африка и Латинска Америка ,защото маймуните са техните основни избиратели ,това ,че 80% от престъпността ,дрогата и всички извращения се генерират от тях не интересува рептилите ,важното е да гласуват за тях ,за радост обаче този път не им се получи ,американците достатъчно плащаха за безумните политики на черния и демократите ,време е Тръмп да върне Америка на американците .

АЛО ДИР БГ ... DUMATA .... SHITHOLE УПОТРЕВЕНА ОТ БАЙ ТРЪМП ОЗНАЧАВА И КЕНЕФ :))) ... ТА ЗНАЧИ АРТ ИНСТАЛАЦИЯТА С КЕНЕФА СЕГАСИ ИМА И ДУПКА В БГ-ВАРИАНТ :)) СЕГА СИ ИМА

А КАЖЕТЕ НЕ Е ЛИ ПРАВ ДОНАЛД ДЪК ??? .... ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА В ТАЗИ SHITHOLE (КАКТО КАЗА БАЙ ДОНАЛД) НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ СА МУТРИТЕ , БЕЙОВЕТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ РЕЙНДЖЪРИ :))

браво Тръмпи прав си за какво са ти некадърни михлюзи черни боклуци само да ги храниш..защо те не си направят държава черните опушени боклуци бе защо искат да цицат от добрите зържави ..вън мюсюлманите от християнските страни вън черните боклуци некадърниците от нашите държави ...гиди Хитлер къде си бе

Браво на Тръмп, абсолютно прав е и е хубаво че казва нещата без страх. Стига сме се лигавили и играли на мултикултурализъм и показна демокрация, говедата трябва да са в обора. Това особено важи за Европа че ни заля чернилката. За съжаление ЕУ лидери са меки китки, умират от страх, напикаващи се старци либерало-демократи.

Така си е!!

В която държава се е настанил САЩ , нищо не е останало , всичко се завлича в САЩ .

прав е тръмп от една мизерна дупка да ги сложиш в друга мизерна дупка/лос анджелис ню йорк чикаго/-между кофите с разпилени боклуци е пъло със спящи в палатки и чували бездомни американци и бели и мерни.А между тях по официални данни 500 хиляди ветерани от ирак и афганитан Мъка.

,...СА ТЕЗИ МИЗЕРНИ ДУПКИ , ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ .

Цялата ви така наречена нация е от мигранти от мизерни дупки. Вие, техните наследници сега сте неизмеримо по-богати, но сте си същите мизерници.

уау, каква чест " да допринесат за нашето общество, за растежа на нашата икономика и да бъдат асимилирани от нашата велика нация"

Българската дума за wow е въй, въх, олеле, леле, мале, леле-мале, и т.н.

ВАЙ ВАЙ ВАЙ,ВЪХ ВЪХ ВЪХ, тук иронизираме велика нация с нейните изразни средства

А тия от мизерните дупки да ги приемаме в Европа, нали. Хитро, сороси, хитро, попкръстьовци.

Силно притеснени от произвола на банките, промените в климата, нарастващия дълг към Китай, забавянето на ръста на икономиката, натиска на феминистките движения и последния албум на Лейди Гага група конгресмени решили да почерпят мъдрост от известен шаман. Отишли в резервата, където той живеел скромния си живот, седнали отвън на верандата и му споделили тревогите си. Шаманът ги изслушал внимателно, попушил мълчаливо лулата си и тихо казал: - Обърнете особено внимание на нелегалните мигранти. Навремето ние подценихме този проблем и вижте докъде се докарахме. * Дон, какво се дуеш като пуяк, нали и ти си потомък на нелагални мигранти!

Самата истина за света в момента казва!Истината винаги боли!

По-голям мизерник от теб има ли?!

В същност правилния текст на Тръмп е "От лай.няни дупки" = shit holes, а не мизерни дупки.

Тръмпи яно ги знае тия работи. От такава дупка си е избрал говорителя.

От САЩ на живо. Най-накрая един бял смелчага да се намери, да каже нещо срещу унищожаването на белия човек в УСА! Негрите са само проблеми. Всеки ден в УСА негрите изнасилват между 70-100 бели жени. 50 пъти е по-вероятно негър да нападне бял от колкото обратното. Негърската и латинската раси са най-изостаналите в развитието си раси. Защо да събират хора с боклукчиви култури и престъпни наклонности? Всеки ден в ел ей латинците са по новините за извършени престъпления. Затова на България не й трябват никакви негри, мюслита и др., които само проблеми ще създават като циганите.

Виж му на снимка говорителя на тоя лицемер бе!

"...говорителят на Белия дом Радж Шах." Тоя ми звучи по име , като да е от индийската мизерна дупка.

Видях до на снимка. Типичен индийски сиганин от по-черните! Най-вероятно от кастата на далитите. Дето другите касти не ги пипат дори щото се приема за омърсяване. Все едно да пипаш изпражнение.

Пак се загубихме в превода - абе, Дир, и въобще всички останали медии, защо не си наемете читави преводачи: Чичо Дони каза low point, и откъде накъде на вашия преводач/преводачка му/й хрумна да даде такъв превод на тези две простички думички, които по никакъв начин не могат да дадат значение на това, което е във вашето заглавие!!! Вие подвеждате и това е много грозно!

май не е само въпрос на превод. чичо дони и по тая тема е с две думи, но кратък и ясен-fake news.

Гледай Euronews TV. Тръмп каза ''shit holes''.

И какво сега излиза, в САЩ ходят само изпадналите да емигрират. САЩ се възмущават. И в същия момент точно Сорос и фондациите му стоят зад преселението на необразовани и бедни в Европа. Значи тук може, а там не може. При това натиска от САЩ за емигрантите е съвсем видим и силен. Дори истанбулската конвенция за третополовите се оказа част от този натиск. Тъй като задължавала страните да не отказват емигрантките, обект на насилие. Което си недоказуемо. Ама с малко натиск, ще мине.

в обичайния си дърводелски стил тръмп отново е казал нещата, такива каквито са всъщност. абсолютно същия въпрос си задава всеки нормален, бял, християнски, данъкоплатец-човек и в Европа, и в България. разбира се, можеше да дръпне някоя супер-лицемерна реч в стил баба опра, баба мерил или в "европейски" стил-баба меркел и кво от това? никоя от лицемерките баби опра, мерил, меркел не ги подслонява тия орки в собственото си имение, никоя от тях не им бере гайлето на криминалното, агресивно, търтейско поведение!!! само малко се е объркал тръмп, като кани норвежци. щото вече дори от норвегия или швеция могат да му се домъкнат същите боклуци, за които говори той. а пък най-смешен ми е съветникът му...радж шах. и тоя бил срещу имигранти от диви страни. с това име сигурно е точно от норвегия...))))))

Не те знам на колко години си, но много бързо си забравил че преди 25 твоите бащи и сънародници бяха същите тези орки за които ти говориш с едно изключение - никои не ги желаеше, дори изкуфелите "супер-лицемери" от Европа и Америка. А и не съм сигурен въобще дали дори и сега 25 години по-късно нещо се променило.

не съм забравил. точно за лицемерие говоря. ингилизите базираха цял един брекзит на омраза към поляци, балтийци и най-вече-към румънци и българи(лицемерно и политкоректно не произнасяйки думите-не ви щем циганите, а само хирурзите и програмистите!!!). но за двойните аршини вече се плаща жестоко-огромни градове като бирмингам и манчестър, а и лондон, мязат все повече на нещо средно между исламабад, кабул и могадишу! и няма връщане назад....все повече исламабад, кабул и могадишу ще бъде там, след като толкова врякаха срещу варшава, букурещ и софия...

белите хора не ходят вече в щатите, само хиспаник и африканци. А даже в последните години според статистиката повече хиспаник излиза (1 милион), отколкото влиза(800 хиляди). В Калифорния, Флорида всеки втори - хиспаник. А от хиспаника друго освен да мие чинии и да генерира престъпност не очаквай.

по скоро латинос пич!

в щатите на латиното им казват хиспаник

Калифорния и Флорида са били територии на Мексико с официален език испански, преди агресивните янки да ги заграбят след една война през 1864-65 година! На това в международното право се казва анексия, но за САЩ силата на правото не важи! А само със сила са си присвоили правото да се месят и раздават санкции навсякъде по света!

официално са го уредили по друг начин, някакви там зелени човечета обявяват независима калифорнийска република, и после армията на Сащ я освобождава, нещо като с Крим ..

бай Дончо! Това е голата истина! Същото важи и за Европа,но меркелката се е скрила под бурката и не смее да си каже!

Обонго от коя миризли, т.е. мизерна дупка беше изпълзял.

Казал е SHITHOLES, А И бЪЛГАРИЯ Я ВЗЕМАТ КАТО МИЗЕРНА ДУПКА ВЕЧЕ СЛЕД КАТО 80% СА ДЕ--БИ--Л--И, тарикатите се измъкнаха отдавна със и без зелени карти. Те и у нас т.н. емигранти са от шитхоулс така че Европа започна да вони лошо.

от землянката на путкин

Тръмп е прав за сащ! И ние трябва да правим като него!!! Имаме си достатъчно плява от Български произход, за жалост... Ако ще приемаме други етноси, нека не са престъпници или нискоинтелигентни, такива и ние си имаме!!! Лошото е, че ни предоставят избор, както сащ могат да избират!!!

Чудно ми е какво ще правим когато в Африка станат примерно 10 милиарда маймуни? сега са само около 2,5 милиарда, Европа е 350 млн без мигрантите с мигрантите 500млн.... След 15 години само, тези туземци ще идват тук да късат месо от европейците...в африка вода няма, нищо няма, проумейте го, или ние загиваме като цивилизация, или маймуните, това е за съжаление.

ние сме го проумяли и те са го проумяли, с тая либерастия белите ще бъдем роби на черните и джендерните

Ми как за какво са им на Америка и на Ес, мумиите от Африка? ами за да могат да вземат НПО-тата едни парички за тях...това е.. В интерес на истината аборигените от Африка на никой не му трябват...прав е тръмп...на който му трябват има избор да отиде да живее в Африка, или да си ги вземе в дома си.

Леле, леле, ако наш политик се изкаже така, какъв вой ще се надигне! Гредайте от Тпръмп и се учете !

Не, че аз съм се запътил за щатите.

Браво, Дони!!! Ето, пример за лидер на могъща държава, с точен изказ срещу плявата, най-вече ислямска, която е тръгнала към Европа, но и към САЩ. Така се пази една държава от нашествие на мързеливи и неуки човекоподобни скакалци.

Прав е човека, и на нас не ни трябват, ама продажните политици ги вземат...

България има нужда от президент като него.

Тръмп просто казва това, което всички мислят но рядко казват и то само сред близки хора....

Ето затова спечели изборите чичо Тръмп, и вероятно ще има и втори мандат. Демонстрациите срещу него бяха от представители на дупките за които е споменал сега.

Не са много норвежците, дето ще отидат в САЩ. Норвегия е пред САЩ в де що има положителни класации.

Не само това, но и всички които са еволюирали за живот в Aфрика с тъмен тен и широки ноздри да се прибират обратно там. Цялото мазало с расово смесване трябва да се върне обратно до колкото може, въпреки че X хромозомата завинаги остава омазана с негърските гени. Дори ние имаме 15% етиопски/сомалийски/еврейски e1b1b1 мъже какъвто е бил айнщайн и вероятно за ирония хитлер, 20% араби с J каквито са в саудиста акбария, останалото 25% европейската R1 дошла от днешен афганистан и 30% I2 вероятно славяните и 5% G-ipsy... но това са преходни зони, глобалният елит иска всички да станем омазани мелези без принадлежност.

Доста фриволно боравене с процентите.

Травеститската СМРАД цензурира българите.

някой казал че Тръмп казал

ами,то и българия е като мизерна дупка във европеиският съюз!

Ми... прав е! А САЩ за това са велики, защото избирателите знаят за кого да гласуват.

Има някаква логика в думите му и докато преди им е трябвало просто работна ръка докарвана насила от същите тези мизерстващи страни, сега им трябват квалифицирана такава. С други думи и тогава и сега не разчитат на себе си, а на внос както винаги между другото.

браво тръмп. дали ще видим и в европа такива ръководители или с толерастията си ще оставим примитивите да ни унищожат.

Стига се надява на други

Ааа, не така... К'во шъ праят и къде шъ идат тези "малтретираните" третополови по Истанбулската, която ЦъцкаИмМайчина обеща да ратифицира...!!! :::))) А?...