Афганистанците, изнасилили момиче в София, са на 16 и 17 години

Софийската районна прокуратура е протестирала наложените мерки за неотклонение на младежите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпрос към афганистанец в Германия - на колко си години? Отговор - тук или в Афганистан? Не е виц за съжаление.

ами погалете ги с перце и неперменно ги похвалете. А после да минат и магистратите, дето се грижат за тях. Пък после ще говорим за справедливо наказание.

Отговорност носят и тез които ги пуснаха тез в страната ни. А къде изчезнаха тез защитници на емигранти. В началото на нахлуването на тез бяха наводнили всички форуми със сълзи за нещастниците. Ругаеха всеки който кажеше че са опастност. Къде сте сега.

Каква “педагогическа стая”, изроди? Вие наказвате или награждавате? Предлагам да съберем сумата необходима за чартърен полет до Афганистан, да се извозят всички тарамбуки и да се закрие това “общежитие” в София. Ако може и без кацане да е полета.

трябва да им плащам на престъпниците екстрадирането? Да плати този, който ги е пуснал. Само че преди това да бъдат съдени и наказани.

Защото е бързо и ефикасно. В противен случай ще четеш подобни новини и ще палиш свещи и носиш мечета.

Масово лъжат, че са непълнолетни разни загорели мустакати байновци. В шведските сайтове публикуват снимки на такива "непридружени деца" с меченца в ръце и вид на 30-тина годишни. Аман от толерастия, аман!!!

Те се опитват да ни помогнат! Да ни подобрят генетичния фонд! Да не допуснат демографски срив...

не са виновни мигрантите ... виновни са магистратите, които има налагат "наказание" - посещение в педагогическа стая ... Я му наложи наказание кастрация - да видим как ще се промени изрода ....

Нали мигрантите били нещо много полезно и източник на благоданствие,сполука и просперитет? Хайде,сега кой ще излезе да убеди хората в тези несъстоятелни глупости дето Сорос налага на света поради изгодата от това на световния финансов капитал

тия се скриха отдавна

До границата и с шут. Иначе, пожелавам на всички дето не си вършат работата и са неадекватни, следващата жертва да е техен много близък човек. Знам, че не е хубаво да се кълне. И съжалявам затова, но някой хора могат да се събудят от добре платения чиновнически сън само когато много и лично ги заболи.

Абе и аз знам че не е хубаво да се кълне ама.... то друго не ни остана и дет се вика "каквото повикало такова се обадило"

А защо БЕШЕ ПОТУЛЕНА скрита ИНФОРМАЦИЯТА за тези араби 3(три) дена???????????? Информацията беше потулена, журналистите я раздухаха! Елате на Военна рампа да видите авганистаците младежи се димжат по трима четерима... подсвиркват на жетните... никакъв контрол...

Афганци или араби?

Все тая. По отношение на манталитета няма разлика.

За момичето безплатни аборт и психиатрична помощ. Приматите да се кастрират и транспортират обратно. Има разходи, но това е правилното решение.

Лъжат тия, кои ги знае наколко години са тия изверги

Никога, ама никога не ги закопавайте на българска земя!

с излаза през комините ми се струва доста рационално...

Да ги пуснат на мангалите да изравнят резултата..

Дубравка Симонович, специалният докладчик на ООН по въпросите на насилието над жени, как е реагирала?!

с разбиране ...

Кога в българското законодателства ще бъде записано, че пребиваващо лице извършило престъпление, се счита за пълнолетно, освен ако не докаже недвусмислено с документи обратното?

Това е "расизъм"! Етническа нетолерантност и политическа некоректност!

това са най големите изроди и мангали Авганистан след тях са Мароко тия никой не ги иска само ние събираме боклуците и то без никакъв надзор

ДА се скопят и изпатят обратно в Авганистан.

това са "специалистите" на отвратителния бабишкер, които мутротиквата и Сталинка така щедро приютяват!

Афганистан преди 35-40 години беше една модерна и светска "европейска" страна. Без бурки, без войни. С университети, където жените, облечени по последна френска мода се учеха рамо до рамо с мъжете. САЩ, обаче направи ислямски преврат и даде власт на всичките най-крайни ислямисти, с една цел - да придобие природните залежи на страната и да я противостави на СССР. Руснаците тогава направиха огромна грешка - опитаха се да вадят кестените от огъня с голи ръце, същото, което направиха американците във Виетнам 20г преди това. И нещо извън темата: Народният съд в България е по настояване на американската делегация на срещата в Ялта.

Ай стига бе САЩ? Кой отиде в Авганистан СССР или САЩ? То бива бива тъпотиа ама вашето е изумителна. И ние сме юели вестници и знаем. САЩ подкрепиха муджехидините срешу СССР койте веюе бе окупирал страната. Така ще не викай на юерното бяло. Най големия враг на юовеюеството е СССР и Русия и това е доказан факт.

Човек, не ти разбирам писанията :)))) Нещо ю-то идва в повече:) Ние вестници не сме чели, ние сме били на място тогава и сме го изживели и видяхме как светски Афганистан беше върнат 20 века назад с американски и муджахидински сили. И сега децата на тези същите муджахидини идват у нас и ......момичета :) капишш...?

Северен Виетнам начело с психопата Хо Ши Мин копира идеята на другият психопат Мао за земеделска и икономическа комунистическа реформа! Това довежда до жесток глад и смърт на милиони хора в Китай Северна Корея Северен Виетнам! Докато в Южен Виетнам хората благоденстват с храни и пари чичо Хо и неговото виетконгско движение подгонени от глада и мизерията нахлуват в южен Виетнам ,френските войски го изоставят като обричат съюзниците си от Сайгон на реална смърт!САЩ за да поправи грешката на акордеоните праща войски в Южен Виетнам за да спре комунистическата агресия от север!

До побъркания:Нещастнико!Прочети с извинение интервютата на Ориана Фалачи от Южен Виетнам и тогава пиши тъпотии.....

Не му се вързвай - така ги учат в училищата на чичо Сорос. САЩ никога не отиват да завземат някого или да защитят своя марионетка. Винаги отиват да освободят някого от нещо. Най-често от богатствата му,петрола му,достойнството на хората, добрите нрави и подобни. И се изживяват като освободители.

Как е българи? Гледате ли новини на ТУРСКИ по НАЦИОНАЛНАТА си телевизия? КТБ "фалира" ли? Наргилета смучете ли? Циганите мародерстват ли? Местан осъди ли "държавата" за 681 лв.? Армия имате ли? Гюбеци мятате ли? Чалга слушате ли? А ЕТНИЧЕСКИ "партии" в "българския" парламент имате ли?? И свинско месо, скоро само на хартия ще виждате. НАП хакнаха ли го? Срив в системата блокира ли границите ви? (няколко пъти годишно) Заселват ли ОЩЕ мюсюлмани по земите ви? Без да ви питат искате или не? Сирийци изнасилват ли ? НАДЯВАЙТЕ ЧАЛМИТЕ!!!

за циганин доста добре пишеш

Афганистанци , чеченци , албанци са един дол дренки - вижда се какво става когато ги пуснат сред бели хора.

Чеченците не барат много - Кадиров там здраво ги стяга. Шиптърите също са обучени. Обаче афганските козарчета са тотално разпасана пасмина. Избегал от стадото и вече нема кози - има жени! Мечтата на 16-годишния козар, дето 10 години само кози е плющял! Продал земята и аре към Европата - там булките не са забулени, ходят самички - полуголи, кат дюнери-топли, мазни - как да не ги ........

Вкарайте ги в затвора да ги направят моми там и това е...

Хайде, да ни е честито и на нас - в Германия вече е модерно да те "из..сили нов тъмен германец". В полицията като им кажеш и си обръщат главата на другата страна. Тук почнаха от бедните циганета-сирачета. После (след като наказание) ще минат на закъснели по тъмни доби ученички и какички. И накрая ще попаднат на щерката на някой с власт. Тогава вече ще има и хайки, и ДАНС, и ГДБОП, и жандармерия. Тук винаги става така - за да се задействат органите, трябва някой от шефовете лично да е засегнат!

или не, щерките с власт се возят в коли.

Сега- бъдете сигурни, че когато се дава разрешение да си в чужда държава за тази възрастова група не се отказва защото са непълнолетни. Но се оказва, че са пълнолетни да изнасилят...И всичко това го търпим защото ЕС бил казал така. Май пак трябва да си опресним филма Козият рог....

Ами да. Мен вече ме изтриха. Защото написах против тази лигавщина с детската педагогическа стая. Тези “кандидат-европейци” просто трябва да бъдат качени на самолета и изпратени без никакви процедури обратно в тяхното неграмотно и дивашко ислямско обкръжение.

Ами да. Мен вече ме изтриха. Защото написах против тази лигавщина с детската педагогическа стая. Тези “кандидат-европейци” просто трябва да бъдат качени на самолета и изпратени без никакви процедури обратно в тяхното неграмотно и дивашко ислямско обкръжение.

Ами да. Мен вече ме изтриха. Защото написах против тази лигавщина с детската педагогическа стая. Тези “кандидат-европейци” просто трябва да бъдат качени на самолета и изпратени без никакви процедури обратно в тяхното неграмотно и дивашко ислямско обкръжение.

Бутнете ги в затвора,там ще им го сложат с гарнитура.

Моля, нека бъдем толерантни към културните особености на извършителите. Нека уважим религията и възпитанието им и да приложим наказание по техните разбирания - пишките на дръвника и със сътъра... Запомнете - бъдете толерантни и уважавайте културата им!

да трие мнения и блокира адреси на читатели които пишат против изнасилвачите-мюсюлмани,и читатели които са съпричастни към съдбата и страданията на изнасиленото дете! Дира явно е против правата на българите и взима страната на изнасилвачите-мюсюлмани!

Значи ако напиша че правосъдието над тези подчовеци трябва да се поеме от група добре облечени хора с бели качулки, вероятно ще ме изтриете заради проява на нетолерантност?

Да ги кастрират!

Е, това е чудесен пример как в съвременното общество правосъдие и справедливост не са припокриващи се понятия. За такова нещо в милата им родина на афганистанчетата семейството на момичето щеше да е организирала клане - и те го знаят. Тук обаче ще ми ги наблюдават. Няма ли поне незабавно да им анулират молбите, да ги изхвърлят от страната и да ги върнат в кенефа, откъдето са тръгнали? Въобще, българската държава има ли топки или толкова се мразим като нация, че нямаме самочувствие да се защитим дори да ни е*ат?

За съжаление в Афганистан, момичето щеше да бъде накарано да се омъжи за някой от двамата на сила...оттам следват побои, експлоатация и какво ли не. Но тук е България, уж имаме закони, нали сме в Европа- сега трябва държавата да покаже на това дете (момичето), че го защитава...Дано да успее да се възстанови от преживяното .

Имат ли имена афганистанците? Имат ли документи? Как се знае, че са на 16 и 17 г.? Защо не ни информират органите за тези неща?

Да се скопят.

И НИЕ ЛИ КАТО ЗАПАДНЯЦИТЕ ЩЕ СЕ ПРАВИМ,ЧЕ НИЩО НЕ Е СТАНАЛО? АКО СЕГА НЕ ВЗЕМЕМ АДЕКВАТНИ МЕРКИ ПОСЛЕ ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО!!!!!!

Не се хабете , независимия български съд ще ги оправдае и ще постанови да ги обезщетят за нанесени нематериални щети.

Отворете Белене - да чукат камъни

защо не се споменй в нито една телевизия в новшните досега редизборно приспиване

Публично да бъдат осъдени, присъда при отегчаващи обстоятелства минимум 10 години и обществено полезен труд

австралопитекЯ щъкал с " чИкия" из Софето: Пустите афганци - станали уефскари, А пък "сирийци" - люти скинари!

Нещо не схващаме - ни ирония, ни алегория...

И това какво? Оневинява ли ги по някакъв начин?

В Афганистан момичето ще го осъдят на пребиване с камъни, защото е съблазнило "невинните момчета". Тези животни са знаели че тук не е така, ама нали сега са "на мода", а и БХК има у нас, ще ги защитят. Дано само не осъдят момичето... няма да се учудя...

НЕ МЕ интересува , тия са за затвора и след това връщане в страната им

Нали нямат документи, как установиха възрастта, зазъбвали ли са ги или са им гледали пишките?

Обзалагам се на каквото кажете, че са на минимум 20-21 години.

Schilo

БХК кога ще излязат със становище, че това са хрисими, мирни , на мравката път правещи хора?

Ходжата ли питаха дето води гражданските регистри или талибана отговорник за землянките?

Нека всички задружно се помолим богу, следващите изнасилени да са роднини на съдиите!!! Амин.

....или самите "съдии"!

Стършел

Стига бе, те биха се зарадвали!

Schilo

А бе, нека не са роднини, те не са виновни. Ама виж, съдията....Нищо не казвам :-)

Schilo

Я, дайте имената на това "съдийче", де им е взело тази, едва ли не най-лека мярка за неотклонение? Да не се окаже, че е от плеядата Калпакчиевчета от ССБ?