САЩ искат България да направи още за Афганистан

България прави много в Афганистан и го прави добре, заяви посланикът на САЩ Джеймс Уорлик. България обаче би могла да направи още, добави той.

Обратно в новината

Коментари - САЩ искат България да направи още за Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше и Цветанов до тях отдолу трябваше да пише " Най отвратителните хора в България"

Американците искат и още? А не искат ли да им нанижем няколко атентата защото са ужасно велики???

Ворлик, защо не изпратиш в братски Афганистан пожарникаря ще замайва врага с безкрайните си монолози и талибаните, ако не припадат от скука, най-малко ще получават душевни и коремни разстройства. Изпрати Фидосова при вида и талибаните веднага ща напуснат Афганистан. Изпрати Цецо Лажецо така ще ги заплете в лъжи и толкова бой ще ядат от башибозука му, че ще станат кривогледи. Изпрати и ангела на смъртта, Дянков така ще им съкрати разходите за здравеопазване, че ще измрат като мухи. Изпрати и цялото правителство и целия парламент, но само с еднопосочни билети!

Господинът има щерки, нали? Аз съм майка на 2ма мъже. Няма по-страшно от това да загубиш детето си по нелеп, жесток и безсмислен начин. Ние още помним българските ковчези от Ирак на Коледа.

Уикипедия: "Общо лица във Въоръжените сили на САЩ - 2 685 713". Два милиона души американци са на военна служба, и на Уорлик пак му е малко, та опря до нас! И харчат 549,9 милиарда долара годишно! На първо място в света по военни разходи! Уорлик! Като си дошъл в България, научи една полезна българска пословица: "Гъз глава затрива!"

Hе искайте!!! Hие искаме да си върнем момчетата! Oния маймуни ги изтрепаха!!!

да моджем - да изпратим уорлик в афганистан *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като чета форума, от над сто постинга, само две лекета страдат от остро американогъзолизие. Мястото им не е тук - веднага да тръгват за южен Афганистан, па като ги изкормят талибаните - ще ги погребем с почести, покрити с американското знаме - Кефффф!!!

С такива простотии, бат Бойко да извади оставката си от джоба и да пътува за Америка. Хайде да се махат тогава всичките с него.

Аню Анев де факто завоалирано обявява, че увеличаваме тройно (че и повече) българския контингент в Афганистан, ама като "добър" онглъор обявява, че повече от това няма да се увеличава! А кога парламента реши изпращането на още три групи??? Къде е президента сега да се намеси като върховен главниокомандващ??Къде са българските политици, да искат сметка от министъра на отбраната, пари за армията нямаме, а раздаваме за защита на чужди интереси!СРАМ ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО! СРАМ ЗА ТОЗИ ОВЧЕДУШЕН НАРОД, ТЪРПЯЩ ТЕЗИ ПЛАЗМОДИИ!

повечето от тука суполевещите се критикари дали сазнават,с пилешкия си мозак,че далят живота си на американците вав азия!повечето от тях са ялки страхливци и изпитват уяс ако трябва за 5 мин. да бадат на мястото на американските реиндяри!тука .обаче се правят на големи юнаци и смело хулят смелите американски здравеняци!пиклиовци ялки!посерковци!тези ,които хулите ви спасиха живота,гомниовци! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей, отвпрко, като говориш за пилешки мозък се погледни в огледалото! Преди някой (който за разлика от теб има мозък) да си рискува живота, трябвеа да е наясно за какво го рискува! За американските интереси само загубеняци е военнолюбци ще се затичат да се бият! А наглостта на чичо Сам е огромна - не само воюваме, да контролира този район, а и воюваме за наша сметка! Тези наши политици, ощетяващи държавата ни в момент на криза са за разстрел!

ПРИЯТЕЛ, Намираш се в някаква психическа депресия. Навярно си бил на мисия и сънуваш кошмарите на преживяното. СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ВЕЧЕР В СЪНЯ ТИ ТЕ ГЛЕДАТ ИЗБИТИТЕ "ПРОТИВНИЦИ". Знаеш ли, че оттърване от това състояние няма. ТЕЗИ ЧИИТО ЖИВОТ СИ ОТНЕЛ ЩЕ ТЕ ПРЕСЛЕДВАТ ДОКАТО СИ ЖИВ. Ще се пържиш в този ад докато си жив безстрашнико. Преди да заспиш и се срешнеш в съня си с тези от отвъдното удари една линия - може и да ти отмине наемнико.

За разлика от олигофрени подобни на теб, аз, напремир, никога нямах за идеал щатските рейнджъри. Не искам да ставам убиец на жени и деци. За сведение, правилно е да казваш щатските рейнджъри, тъй като има Северна и Южна Америка и там има доста големи държави освен САЩ. Континента не е на Щатите! "Yankee Go Home!

да идат с маиките си на почивка в там , и да заберат и поднините си . нагли до безобразие. гадове!!!

Генерал-губернаторът на американската колония нареди и ние трябва да го изпълним!Пита се защо и докога?

Защо ли нещо ми напомня на сълбата на г-н Богдан Филов, виден български фашист, подписал акта за участието ни във Втората световна война на страната на фашистката коалиция? Ако някой не знае, каква е тя, отнася се и за посеркото министър, нека да се справи с историята на Народния съд

А САЩ какво ще направят или са направили за България? Дори едни визи не искат да махнат, за да ходят бенговците да взимат и от там по 300 долара и нов анцуг.

ЗАЩО ЛИ КАТО ГО ВИДЯ ИЛИ ЧУЯ ТОЯ ВСЕ МИ СЕ СТРУВА ЧЕ СЪМ ОТ ПЛОВДИВ ...................................

Следи разговора после пиши.

Много добре следя разговора. Северна и средна Европа изнася вече много повече иновации от Хамериката. При това правени от нейни хора. Пък същата Европа не е познава явлението зелена американска карта и от там Хамериката мозъци не купува. Купува от такива като нас- сателити и бедни- при това тя ни е направила такива.( Ако не знаеш с Плана Ран Фт се внесе не само икономическия американски модел, но и обществения- така Американа ни прави свое подобие и послушни нейни кончета, които може да използва да пари и живо месо) За последните 4 години от Северна Европа в Америката са се изнесли само 50- души по линията на смесените бракове, а обратно, от Хамериката в Северна Европа в последите 5 години са се преместили да живеят над 1,5 американци от местен произход т.е северно европейските страни си връщат старата емиграция до 3-то коляно от САЩ .Ама на теб тези неща не ти изнася да чуваш, пък и българската преса, поставила се сама в услугата на чичо Джон, мълчи за тези факти. Идея за България- алтернатива на статуквото

ideyazabulgaria.org

поправка -За последните 4 години от Северна Европа в Америката са се изнесли само 50- души по линията на смесените бракове, а обратно, от Хамериката в Северна Европа в последите 5 години са се преместили да живеят над 1,5 милиона американци от местен произход

Ако ще всички наемници да избият ми е все тая. Геноцида върху нас простаците няма да ви простя на изборите ако съм жив!

Тези наемници получават 7% от военния бюджет, чети!

Никой нямя право да се бърка в работите на други държави. Но красавецът Аню така се е надул, че ще се пръсне от кеф.

един убит терорист в ирак или афганистан-един спасен децки живот в балгария!нали така? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е така. Един наемник в Афганистан = десетки НЕ СПАСЕНИ детски живота в България заради липсата на пари.

Абе този смешник защо не си затвори устата най-сетне? Да не сме някаква свръх богата държава , та да правим още повече нещо за някой, още повече за Афганистан? Хората тук стават все по-бедни ,с всеки изминал ден, тоя седнал да ми говори за НАТО и да ни укорява, че не сме правели достатъчно за техните интереси.

Смешник, смешник, ама не е луд този, който яде баницата!

Хайде първо да си оправим кашата в страната и да се нахранят хорицата, дето взимат 136 лв пенсия и едвам свързват двата края! Тогава може държавните пари да се харчат за чужди цели! И ако САЩ имат огромен бюджет, то ние не сме и на нулата в момента! За какви военни въобще има наглост този посланник да говори???!!!! Да си харчат милиардите те, щом така искат! Хуманно постъпват, няма що!!! Ама петролът ги влече...А нас кучета ни яли...

Ами след като Аню Ангелов поема ангажименти го съветвам да надява каската и да заминава! Не съм го упълномощил да говори от мое име!

Предлагам да обучим и изпратим български роми в контингентите ни в Ирак и Афганистан. Безработни и гладни са, а така ще имат доходи да хранят семействата си, а и с вродения им деструктивен талант ще саботират добре и и зпреварват ходовете на талибаните

Напълно си прав! За всяко действие на наши военни на територията на друга държава - референдум! Сигурен съм, че народа ни не желае такива военни действия!

Да ама ЦЕЦКА няма да го пусне да мине този референдум

Е няма ли да сме по - добре?

НЕ! Позор е, че това се прави на фона на липсата на пари в държавата за основни неща като ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ и ОБРАЗОВАНИЕ!!! Харачат се милиарди за мисии в полза на чужди държави! Какво стана с Ирак? Къде са Българските фирми, които щели да работят там? Май само разходите останаха за нас.

Хайде бре, Аню ! Събуди се от сън балкански и му направи предложение -- всичкото оборудване и консумативи да идва от нас ! И шконто му дай !(при налично предплащане)

Да заминат всички "полковници"от резерва те са към 50хиляди ще ги "оглозгат"като Б.Г.И ще ги ос..ат яко!

И след някоя година поредния американски президент ще се пита умно "защо ни мразят толкова" и тъпите американци ще се чудят и чудят и чудят и чудят що ли ги мразят по целия свят .

такава наглост, присаща само за американците, най-неукият народ на света, народът с най-промити мозуци.

Забрави да добавиш, че изнасят и най - много иновации. Това е сигурно защото са доста тъпи.

хехехе поредния смешник. Кой ги прави тези иновации? Я провери и после говори. Защо имената на тези иноватори са индийски, полски, руски, български, германски? Чистия американец освен консуматор нищо не е измислил!

А какво е направила САЩ за България, освен най-нагло да иска и иска? А на този посланик горещо ще му препоръчам да дава мнение само за въпроса за визите. За нищо друго няма право да говори дотогава!

след подлото нахлуване в чехословакия под диктата на сесере,авганистан е децка игра!винаги готов за малки приключения,там е раи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъпотота ти личи космоса, така че нямаше защо да уточняваш, че си от ГЕРБ, видно е с просто око.

Годишната издръжка на един американски войник струва на Америка около милион долара.Нормално е да искат ние да направим повече.Колко струва издръжката на безработен нашенец от село,принуден да става наемник и пушечно месо в чужди воини за да може да си храни семейството - знаем всички.

За България е най - добре да станем една огромна военна база на щатите. Ще има работа и добър стандарт за всички. Американците има 800 милиарда бюджет за армията. По 100 от тях да отделят за огромната базата България, всички тук ще сме много по - добре.

Глупак

Глупак е на майка ти сина. Винаги сме помагали на съюзниците ни защото нямаме друг избор. Така е било, така и ще бъде. Ама по - добре в Афганистан с НАТО отколкото със СССР в Чехословакия.

Да, България би могла, вместо САЩ, да добива полускъпоценни камъни в Афганистан и да ги продава за своя сметка...

аз викам теб да изпратим...нали ти си подръжника на хамерика...а русофилите незнам какво общо имат със случая...явно от няма накъде ръсиш простотии...хахаха паляк

Eгати наглия боклук , този прекрачва всякакви граници .

Нашите политици продадоха националните интереси американците да им защитават откраднатото.В момента става това което каже генерал-губернатора.

всички гласували за герб начело със ББ И ЦЦ и останалите дупедавци да заминават за афганистан и без това няма никаква нужда от тях!!

Да бе да?! Душевадците са били всички през прехода- Спомни си че БСП вкара без да пита народа си американски военни бази и подписа едностранен договор за базите със САЩ, а не с НАТО, но пък упорито лансират( лъжат) за сключен договор с НАТО.. Запомни -САЩ пазят добре на цялата олигархия от всички цветове крадените от нас пари в техните банки, за това се обичат взаимно!.

Тия двамата дърти пергиши да идат те в Афганистан, да ги онождат манафите от вечер до сутрин до вечер :)

Отвратителни човекоподобни сте вие на снимката

каква масова народна подкрепа дотук...какви патриотични повеи...да Боку , Цецу и всите други продавачи на Отечеството могат да сам напълно доволни.....

Гърция няма и един войник в чужбина, и преди 6 месеца им махнаха визите за САЩ, а ние дето изпращаме и издържаме реджъри за постигане на амерканските интереси по света имаме визи за САЩ. Долу визите за Българи за САЩ или незабавно връщане на котингентите. Нека да има реципрочност на интересите.

Тези от Парламента марш в Авганистан - за духовно пречистване, а крадените ви имоти в полза на нуждаещите се!

Г-Н УОРЛИК , ОТГОВОРЕТЕ МИ НА ВЪПРОСА КАКВА Е НАШАТА ПОЛЗА ОТ ВАС ДОСЕГА НИКОЙ ГРАЖДАНИН ВЪВ БЪЛГАРИЯ НЕ Е УСЕТИЛ НЯКАКВА ПОЛЗА ОТ ВАС , НАПРОТИВ ВЪВЛИЧАТЕ НИ ВЪВ ВОЙНА СЪС СТРАНА ВЪВ КОЯТО НИЕ НЯМАМЕ НИКАКВИ ИНТЕРЕСИ ДА ЗАЩИЩАВАМЕ И НИ ИЗПОЛЗВАТЕ САМО ЗА ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ КАТО СТЕ ТАКАВА ВЕЛИКА НАЦИЯ ЗАГРИЖЕНА ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕТО НА ДРУГИТЕ ЗАЩО ОПРЯХТЕ ДО НАС КАТО НИЕ ЕДВА СЕ БРОИМ НА ПРЪСТИТЕ ТА НАЛИ ВЪВ МИНАЛОТО ВИЕ И ДРУГИТЕ ВИ КОЛОНИАЛНИ ПАРТНЬОРИ НИ УРЯЗАХТЕ ГРАНИЦИТЕ ВЪВ МИНАЛОТО НИ ТА НАЛИ ВИЕ БОМБАНДИРАХТЕ И ЗАГИНАХА НЕВИННИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ОТ ВАШИТЕ БОМБАНДИРОВКИ НАД СОФИЯ И ЗА НАША БЛАГОДАРНОСТ СИ ИЗДИГНАХТЕ ПАМЕТНИК НА ВАШИТЕ И НАШИ УБИЙЦИ ПАМЕТНИК ЗА БЛАГОДАРНОСТ. НЕ ВИ ВЯРВАМ .