АЕЖ: МВР е пратило бит на протестите журналист на НАП, служебният министър да възобнови проверката

Тогава главният секретар Ивайло Иванов се опита да внуши, че фоторепортерът е бил задържан, защото е извършвал закононарушения, заявяват от организацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще им се изака в тъпите милиционерски устенца - усещам тъпаците как ще мрънкат пак. Марш по кофите за смет, отрепки!

Този журналист, известен на семейство и приятели имал бил много публикации в големи издания. Чудесно и беаво. Няма лошо да се установи какви данъци е платил от хонорарите си, щото честните хора си плащат данъците, нали така? И понеже той е честен си е платил всички данъци, нали така? И от тях ще се види къде, колко е писал и дали и колко е журналист, щото пет, шест публикации годишно не те правят журналист, нали така?! Странно, че проблемът се драматизира...поискано е уточняването доколко човекът е журналист или просто един от протестиращите, а някои се сърдят на поисканото. По добре да уточнят, че справката не следва да се използва за целите на съдебните дела, а да послужи за реклама на автора колко е чествн като данъкоплатец!!!

Когато гербераските институции са навързани като свински черва в далаверите си няма как да има правосъдие и това го виждаме бая години.. Дали си известен или не няма значение когато не се прилагат адекватно законите. Какво общо има нап с жертвата на ченгесарски побой дето се опитва да си търси правата?????

А бездомника Горанов проверяван ли е от НАП?! Независимите журналисти от БТВ ще го извикат ли в Сутрешния блок и настървено да му задават въпроси "Как живее на топ място в луксозно жилище без наем"?!

Кенаров е пеофесионален протестър и си изкарва парите от това . Малко му е боя. Преди да хейтите четете стари статии в гугълнете къде е ходил и какво е правил.

Проверката в НАП е единствения начин да провериш дали един, който твърди, че е журналист, но не е регистриран в СБЖ е журналист. Ако е журналист ще има декларирани приходи от медии. Това не е сплашване това е полицейската работа по същество.

Има ли значение какъв си когато ченгетата те пребиват?????? И като се ''докаже'' че не е журналист значи трябва да ги оневиним биячите ли????

Човекът е наркоман, съжалете го.

ДО АЕЖ: НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ЗА БОЙКО РАШКОВ? ИЛИ ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ БТВ НЕ СА ВАШИ ЧЛЕНОВЕ? ЗНАЧИ МВР НЕ МОГАТ ДА БИЯТ, НО МОГАТ ДА УВОЛНЯВАТ. И ВИЕ СТЕ ЕДНИ МИСИРКИ.

Значи щом е "бит", доживот НАП няма да го проверява!

Играл съм го тоя филм. Поръчково мачкане от НАП. Тоя ако е читав и си е плащал данъците, няма какво да вие. Въпросът е друг обаче. Защо не се проверяват Доган, Пеевски, Станишев, Борисов, Горанов, Домусчиев, Ковачки, Нинова, Трифонов и всички други долнопробни политици, бизнесмени и държавни служители? Като бях млад им се връзвах на тъпите нападжии, последните 2 пъти като дойдоха си тръгнаха насрани. То така е по целия свят - държавната машина се ползва да се мачкат нарочени и неудобни, а за удобните се проспиват милиони и милиарди - ето последния случай с едни 700млн.лв на Божков. Боклуци!

...то така е по целия свят... Ей затова сме най-зле. Как пък разбра че е така по цял свят? Аз да ти кажа че не е така. Никъде в нормалните държави като дойдат на власт нови не започват подмени на административните служители и ръководствата. Защото те не се назначават по политически причини а са наитина експерти. Няма в нормалните държави партия като ГЕРБ - партия на държавната администрация. Така че не говори за целия свят

Представеният от медиите от кръга Капитал като "пребит журналист, поет, прозаик" Димитър Кенаров преди години се забърка в подобен скандал в Беларус. Тогава, както и сега обвиняваше властите в Минск, че го малтретирали. Той е бил арестуван, защото нямал паспорт и документ за самоличност. Тогава отново майка му Благовеста Кенарова прави скандал и обвинява Министерството на външните работи, че не му бил издаден бързо пасаван. Но случая остава неясен, тъй като Димитър Кенаров не казва какво е станало с документа му за самоличност. От семейство Кенарови най-известен е бащата Пламен Кенаров. Той е бивш депутат от НДСВ, бивш главен секретар на Министерство на здравеопазването и шеф на болница ИСУЛ. Той стана популярен като част от депутатите, отцепили се от Царя заедно със Стела Банкова и които създадоха групата в тогавашния парламент НИЕ. Изявяващият се като журналист на свободна практика Димитър Кенаров явно има афинитет да се забърква в скандали, след което да разчита на шумната си майка Благовеста Кенарова да го изкарва жертва на насилие, което по всяка вероятност е доста преувеличено.

Нека си се забърква в скандали. Не това е проблема. Полицията просто отговаря на обвиненията че тенденциозно бият журналисти ... които за всеки нормален е ясно че няма как да стане ... всеки полицай може да свидетелства ако е получил подобни заповеди и да вкара за много дълго в затвора отговорните. Така просто не работят нещата в днешната реалност.

ОПГ ГЕРБ трябва да бъдат ....Изтрити ! Няма ама,няма Обаче... Изтриване заедно със всичките им съучастници-членове. И Конфискация на имуществото.

Ох ,на мама напушеното ,соросоидно милионерче- - зелената нпо нимфа на Прокопиев -Благовеста Кенарова, съдържателка на цял обръч от нпо . Как все него го бият - то не бе в Белорус,то не бе в Крим ,преди 2 години се разциври пак в БТВ ,че ги ошамарила Хижарката на Черни връх ,когато двамата заедно с гей авера му Кире Лудото хукнаха навръх Нова година от центъра на София само по жартиери при - 10%. Накрая заради двама соросоидни педераси уволниха нормално българско семейство,опитващо да си вади хляба по честния начин с труд ,а не с доноси и клевети!

Защо да може НАП да проверява всеки редови гражданин, а това наркоманясало леке да не може?! Защото е изял (напълно заслужено) няколко шамара след многократни обиди и незачитане на органите на реда?! Значи псуваш полицаи и нарушаваш обществения ред, отнасяш няколко шамара, защото на някой полицай не са му издържали нервите, и после може да не плащаш данъци ли и не подлежиш на проверка като всеки друг ли, какво??

30-годишният административен директор на русенската телевизия Виктория Маринова, която бе брутално убита, оставя 6-годишно момиченце сираче. КОЙ И ЗАЩО ПОРЪЧА УБИЙСТВОТО НА РАЗСЛЕДВАЩАТА ЖУРНАЛИСТКА НА КЛЕСАВИЯТ ПОДЧОВЕК....

Отговорът е в бившия съпруг на Маринова. Имало е потърпевши от наказателния му отряд, наети нутри. Е, като има много пари и връзки по високите етажи, никой нищо няюа няма да каже засега.

Не беше ли онзи главен секретар на министерството на здравеопазването дето обясняваше как било законно и нормално една държавна служителка там да получи 10 000 лв месечна заплата? Само питам за един приятел…

хубостници шуробаджанаци са най вървежни поръчкови марионетки..........

И какво от това? Ако е чист от какво се притеснява. Понеже е бит да се остави да краде и да не плаща данъци. Ами и аз искам да изям един бой и никой да не ме закача след това от данъчните. Ще се прежаля за един бой!

И какво от това, че родителите му са карали лека кола "Волга" от Кореком? Какво общо има колата на майка му и баща му от 100 години и побоя върху му от полицаи? А да питам аз, какви коли карат днес полицаите? Повечето са джипове, леките коли обикновено са нови, а не втора употреба, понякога има по 2-3 в семейството. Това го казвам във връзка с "Волга"-та.

Само хора от държавна сигурност можеха да имат волга ама нищо те хората май са забравили

Ама техните навремето при бай Тошо караха нова Волга от Кореком….

Не е мнение

Го прибраха куките тоя Там в ареста явно е станал човек

И как точно му накърниха паравата и го " смразиха " с данъчната проверка? На мен ми искат справки за данъци от НАП за щяло и нещяло. Подавам декларация всяка година макар и всички данъци да са вече платени. Сигурно има неплатени и като член на АЖУ предполага че не се налага да си плаща данъците като другите балами. Справката е служебна, няма да му коства нито време нито пари.

Въпросното лице, което не спря да се оплаква се представя за "Журналист на свободна практика". Това означава, че не работи никъде. Нека му направят проверка, интересно ще е да се види доколко наистина е работил като журналист или въобще какво е работил, какви доходи е декларирал и откъде, какви данъци е внесъл?

Наркоман е човека Ама това колегите му го премълчават удобно…

Яма и така не се предотвратява данъчна проверка… Щом е примерен гражданин защо се плаши от данъчна проверка. С какво е повече от сругите та да не му правят проверка….

Ела сега се оплачи на Бойко Рашков ,да ти загрее врата!

Само като му видиш мазната физиомутра и чуеш педалското му гласче, ти става ясно що за човек е тоя "журналист" офицер!

Народната милиция ви пази

Този ревльо пак са появи, двама се били той се намърдал межди шамарите и олеле. Егати и джендъра ревлив

Само като му видиш мазната физиомутра и чуеш педалското му гласче, ти става ясно що за човек е тоя "честен" офицер!

Така така, нека сега онзи уволнения главен секретар да обясни как това кореспондира с офицерската му чест...