Коментари - Адвокатката на акушерката, удряла бебе: Психическото й състояние не е изследвано достатъчно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази адвокатка се е самозабравила нещо. Детето е инеалидизирано за цял живот от епилепсия!

С нищо друго не мога да я сравня освен с думата изрод!!!

А бе нямали тая да я преспят в затвора вече бе хора, тя това заслужава тая долна смачкана гадна гнусна помия и пачавра.. Направо си представям как минавам по коридора и виждам тая как бие малкото новородено ангелче направо влизам вътре и ще гризе железния креват на бебето докато не и изпадат всички зъби, след това бой докато получи двойка епилепсия с завършек смърт, е кво толкова тя умряла от епилепсия юта бе не от боя. Умри долно куче мръсно смърт за теб това заслужава да върнат смъртното наказание, за тежки престъпления и гаври с беззащитни създания

И къде е отговорноста на тия, които са наели въпросната акушерка на работа? И на колегите и. Те от небето ли са паднали, та не знаят какво се е случвало в отделението и болницата им?

Предлагам да се извърши подобно изследване на децата или внуците на въпросната адвокатка ! Да видим дали ще хванат епилепсия след някалко часово удряне по главата....

Точно така! Ама да се внимава да не ги убият. Пък после ще кажат " Е все пак не са умрЕли! ПиснАми от боклуци!

Има я записана да удря новородено - най-беззащитното същество е новороденото. Няма прошка за такова нещо - няма и смисъл и полза от съществуването на такъв сорт вредител. Трябва да се унищожи - точка.

Тази адвокатКА под "живо и здраво" може би разбира придобитата епилепсия в резултат на ударите. Да, живо и здраво е било детенцето при раждането му, но не и сега. Доно с възрастта го преодолее, пожелавам им го , дано. Какви пари е взела тази защитничка от УБИЕЦ НА БЕБЕ, за се изразява ВУЛГАРНО пред цяла България. Срам за адвокатската гилдия ! Подкрепям робителите и се моля да има справедливост, което разбирам, ДА СЕ СТОВАРИ СЪЩОТО НЕЩО ВЪРХУ ДВЕТЕ ДЕЦА НА АКУШЕРКАТА. ТОГАВА ЩЕ ИМА СТРАХ ОТ бОГА!

трябва да си 99-100 тъп ,за да "работиш" 36 часа .как може през 2019 г. в еврОПейска Бг да има толкова тъпи същества и напълно изфирясали ?да не обсъждаме техните защитници .това е друг проблем .

Ами сметай, за каква сламка се е хванал адвоката и си помисли, дали е възможно това да е вярно.

Принципно не е "сламка", а е единствения вариант да изгради някаква защита. Ако се докаже, че по време на престъплението е била невменяема според закона се предвижда друг вид наказание. Не ме разбирай погрешно, аз лично мисля, че тази свиня от снимката заслужава много по-голяма присъда! Има изключително висок процент хора с биполярни разстройство, шизофрения или други подобни заболявания, които не са диагностицирани и заемат отговорни длъжности. Работят много, мачкани са отвсякъде и е съвсем "очаквано" да се случват подобни инциденти. Пак казвам, рядко съм се възмущавал повече от гледането на видео за някоя случка и смятам, че тази не заслужава да съществува, но не можем да си заравяме главата за причините и да смятаме, че всичко друго е наред.

Акушерката е душила бебето с ръце. За това прошка няма

Както виждаш в Ългария, всичко е възможно. Защото има формални неточности.

Сложих ти минус за ужасно недопустимата правописна грешка.

Значи, ако работиш по 36 часа, не носиш никаква съдебна отговорност ?! Сериозно ? Това е Ългария!

Права е жената, я вижте казанлъшкия прокурор - временно невменяем, чист като сълза. Защо и акушерката да не такава. За едни може, за други - не може. Ама ха.

Семейството е осъдено "до живот", а тя само на 15 години, значи съдът е бил снизходителен.

Няма извинение за подобно насилие спрямо бебчето. Работила била по 36 часа? Ами да не е. Има много преуморени от работа хора, ама не сме тръгнали да се бием по улиците.

Сега по новата схема, като прокурора - временно невменяема и не носи отговорност за действията си.

За това хората не вярват на медици и медицина в Ългария. Всичко публично лицемерна лъжа. Всички виждат и всички знаят какво се случва, но формално и де юре има допуснати процесуални и формални неточности и това оневинява извергите. Ето така доверието в БЛС и "Медицински одит", девалвира ежедневно!

"По думите й общественият натиск оказва влияние върху делото." от текста

Е то по логиката на адвокатката всички шофьори, които заспиват зад волана са неадекватни, следователно невинни. Чудя се сега дали да не поработя 72 часа и след това да пребия и адвокатката и престъпничката...

се чудиш и точно тук си задаваш въпроса !?

Ще прозвучи гадно, но ако го беше убила детенцето щеше сигурно пак толкова да получи.

Нищо няма да ѝ направят. През последните четири години се публикуват снимки от първите дни на ареста. От тогава, въпросния изверг, никога не е виждал белезници. Не изпитвам никакво съчуствие, към такива индивиди.

Осъдена е на 16г. затвор и почти половин милион лева парично обещетение. Много хора отнели по няколко живота на пътя получиха условни присъди.

майче и това че е НЕЛИЦЕПРИЯТНА БЪЧВА също е оказало влияние хахахахахйа

трудно ми е да си представя по неадекватно и некоректно писание