Адв. Николай Димитров: Отговорността за катастрофата с Юсеин Тефик е на Лютви Местан

Дори да се е движел с разрешената скорост, нарушавайки забраната на знак СТОП, г-н Местан е причинил смъртта на детето, смята адвокатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя малоумен баща карал с 120 и той не бил виновен спрял 100 м след катактрофата- има много актове точно за каране с висока скорост -

СПОРЕД МЕН БОРБАТА ТУК Е ДА НЕ ДОКАЖАТ ЗА МЕСТАН УМИШЛЕНО УБИЙСТВО?!!! ....А ЗА ВИНАТА? ТЯ Е ОЧЕВАДНА И ВИДНА ОТ ВСЯКЪДЕ, ДАЖЕ ОТ СТОПА!!!!

Първичност, дребнавост, склонност за безсмислени обвинения. Драги МОД (в поста ми) писал си 122км/ч хайде сега пресветни от знака на 150 метра за колко време ще стигне до кръстовището. което при най -добро желание е не-повече от 6 метра за лентата. За онези с претенциите за "завой" това даже не е завой а си е чиста дъгга с огромен радиус. Вместо да предизвиквате спор отворете гугъл картите и пишете Загорско. после отворете сателитната снимка и увеличете разходете човечето по шосето и вижте от знака за кръстовището(дублиран със знак забранено изпреварване) че се виждат и стрелките посока Джебел и Загорско (съответо и островчето) хайде сега застанете на устието на кръстовището и вижте дали се виждат знаците. И пак казвам МЕСТАН НЕ Е СПИРАЛ НА СТОПЛИНИЯ! МЕСТАН НЕ Е СПРЯЛ И НА ЗНАКА "СТОП" И НЕ ТЕФИК Е УДАРИЛ МЕСТАН, А МЕСТАН ГО Е УДАРИЛ. НЯКОИ ОТ ВАС ПИШАТ ЧЕ КОЛАТА НА МЕСТАН Е УДАРЕНА В ДЯСНО, ХАЙДЕ, ПОГЛЕДНЕТЕ ПРИЛОЖЕНАТА СНИМКА. ХАЙДЕ ПОСЛЕ ПРЕЦЕНЕТЕ АКО ТЕФИК Е УДАРИЛ КОЛАТА НА МЕСТАН, ДАЛИ ДНЕС НЯМАШЕ ОТ 15 МЕСЕЦА ДА ЛЕЖИ В ГРОБИЩЕТО НА ЧОРБАДЖИЙСКО. Мразя смесването на нещата, мразя дебелашкото хитруване от вида на ТИТИ ПАПАЗОВ дето с 50 километра преминал на червено!!!!!

Човешкият живот ли е по низкостоящ от партийният ?

"Обвинен съм не защото съм виновен, а защото се казвам Лютви Местан" Време е Местан да потърси политическо убежище в Турция! Тука само го репресират! В демократична Турция, с демократичните служби и прокуратура Местан ще е истински щастлив! В Турция няма даже никакви процеси и съд! Отменени са! Даже и срокът на престоя в затвора е отменен!

Винаги е бил неприятен човек. Винеги е търсил тънка лайсна за измъкване. Потвърждение: в предишни свои изявления твърдеше, че там на кръстовището е нямало знак стоп. И макар очевадно, че е излязъл на главният път от лентата за влизане към Загорско, идвайки от посока Маказа, което експертизате е можела да докаже, той твърдеше че за неговата посока е нямало знак СТОП. Днес твърди че е нямало маркирана стоплиния. Оправдателно, но ако това не е обикновеният му маршрут за връзка с електората на "партията" му, а е някой от Кула Видинско. Да се чудиш на феновете му и поддръжката им. ЛютФий винаги е бил yanlis coban. Още от Чорбаджийско, когато ядеше свинско варено консерва във войнишките палатки

Сега вместо Местан са иде и да му целуне ръка че не го е ударил във вратата и не го е убил той го обвинява него.можеше да те бухне във вратата със 90-100 км/ч и тогава нямаше да говориш и да олюеш храчки. А сега детето му е умряло а ти си жив. А на юсеин ахмед му казвм:следващия път го бухваш във вратата и няма да те обвиняват че си напуснал платното и си карал в насрещното и т.н.Минах от това място и се огледах:има видимост добра и в двете посоки. Просто трябва бавничко да излезеш и това е

тук не вижда че ,шофера който кара по пътя с предимство когато вижда колата на местан да излиза от второстепенният път , вместо да намали и да го пропусне , по всяка вероятност дава газ и се опитва да го заобиколи в лентата за насрешно движение , АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАТНА РЕАКЦИЯ довела до катастрофата , не съм фен на местан , още по малко турчин но все пак да погледнем обективно , ИМА ПРИНЦИП ПРИ ШОФИРАНЕТО : В КРИТИЧНА СИТУАЦИЯ ПЪРВО НАМАЛЯВАШ СКОРОСТА И ЧАК ТОГАВА ВЪРТИШ КОРМИЛОТО ДА ИЗБЕГНЕШ ПРЕПЯТСТВИЕ , НО ДА ДАВАШ ГАЗ СИ Е БЕЗУМИЕ И САМОУБИЙСТВО

Спирачките не могат да предотвратят тази катастрофа. Човека се е опитал да го избегне и това е най ефективната маневра. Местан не е спрял изобщо а се е опитал да мине. Водачът е длъжен да намали скороста и да спре при възникване на опасност:този текст служи да спасява убийци от затвора. А водачът длъжен ли е да спира на стоп? А да гледа наляво и надясно като пресича път с предимство? И това е длъжен но не го е направил. Нарушението на Местан е много по тежко. Знак стоп не значи да спреш и после да правиш квото си щеш. Означава и да осигуриш предимство!

Има си хас да бъде друго. Нали Доган е заповядал да бъде така. Лютви Местан му е първи враг и трябва да бъде наказан.

Пак въпроса с яйцето и кокошката.Кой бил пра с предивството ли или ЛютФий. Дори на тази снимка е ОЧВАДНО удара е станал в лентата на посока на движение на ударения вижте стрелката за посока на движение на асфалта, вижте къде е изтекло маслото и антифриза от колата на Местан И ДА КАЖЕТЕ , АКО ТЕФИК Е КАРАЛ ПОСОКА МАКАЗА И НЕ СЕ Е ВИЖДАЛ ОТ КРЪСТОВИЩЕТО А ПЪТНИЯТ ЗНАК (НА 150 МЕТРА) СЕ ВИЖДА -С КАКВА СКОРОСТ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ДВИЖИ "ДЖИГИТА! дРУГОТО СИ ЛИЧИ ПО ПОСТОВЕТЕ НА 1, НА -10 И ПОДОБНИ. аРКАДАШЛАР ТУКА ВЪПРОСЪТ НЕ Е НИТО ЕТНИЧЕСКИ, НИТО ПОЛИТИЧЕСКИ; СТАВА ВЪПРОС ЗА ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА И ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА. дА ГО ПРАВИТЕ КАТО СПОРА НА ПАРТИИ И ГЕНЕРАЛИ -ГЛУПАВО Е. ДА КАЗВАТЕ ЧЕ ДЕТЕТО Е УБИТО ЗАРАДИ КОЛАНА Е ОЩЕ ПО ГЛУПАВО, ПОИСКАЙТЕ СНИМКА НА ДЯСНАТА СТРАНА НА УДАРЕНАТА КОЛА И В ЧАСТНОСТ КЪДЕТО С Е НАМИРА КОШЧЕТО. аКО тЕФИК БЕШЕ УДАРИЛ КОЛАТА НА МЕСТАН, ДЕТЕТО Е ТРЯБВАЛО ДА УДАРИ ВАЙКАТА И ИЗЛЕЗЕ ПРЕЗ ПРЕДНОТО СТЪКЛО

Столчето е така коструирано,че колана минава през него/отзад/, за какъв друг колан говорим? Ако колана не е придържал столчето към седалката, това е просто една "тапа"- безсмислена, всеки родител с малко дете, ще го потвърди. А иначе изключително неприятна история - и за семейството и за Местан...

"... Според него и да е било обезопасено с колан, смъртта е щяла да настъпи." Само от това изречение ми е ясно какви са адвокатските способности а този "адвокат" .

Закона е ясен като ден - отнемаш предимство на движещ се по път с предимство автомобил - ти си виновен. Няма "ама аз съм турчин и имам повече права", няма "ама аз съм от ДПС и съм важен", няма "ама аз съм приятел на диктатора Ердоган". Няма какво да циври Местан, той е виновен и само той!

Местан е виновен за катастрофата, има вина и за смърта на детето. Но за това, че детето е било без колан, кой е винвен? Пак ли Местан, или тъпите родители на детето?

Да напомня ли, че шофьорът на камиона, убил Гунд и Котков, е оправдан напълно при доста подобна ситуация? Оглежда се, чижда че никой не идва, тръгва и тогава идва някой със силно превишена скорост. При всякаква дъга, ако не е път като свещ, скоростта на идващите се критичен фактор. Ако идващият спазва ограниченията от точказта на видимост до евентуалния удар ще има 5 секунди, ама ако кара като джигит, ще са 3. А това е много.

тук не вижда че ,шофера който кара по пътя с предимство когато вижда колата на местан да излиза от второстепенният път , вместо да намали и да го пропусне , по всяка вероятност дава газ и се опитва да го заобиколи в лентата за насрешно движение , АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАТНА РЕАКЦИЯ довела до катастрофата , не съм фен на местан , още по малко турчин но все пак да погледнем обективно , ИМА ПРИНЦИП ПРИ ШОФИРАНЕТО : В КРИТИЧНА СИТУАЦИЯ ПЪРВО НАМАЛЯВАШ СКОРОСТА И ЧАК ТОГАВА ВЪРТИШ КОРМИЛОТО ДА ИЗБЕГНЕШ ПРЕПЯТСТВИЕ , НО ДА ДАВАШ ГАЗ СИ Е БЕЗУМИЕ И САМОУБИЙСТВО

Преди катастрофата беше лъжец,крадец,предател,а сега си и убиец.Дано да си платиш затова ,че продължаваш да лъжеш,ясно е че ти съвест нямаш.

Ей, голяма мърша е тоя Местан, типично!!! Повече от година неговите адвокати въртяха и сукаха как да го изкарат невинен за това, че отне предимство и уби дете. А сега - " обвиняем съм защото се казвам Лютви Местан". Мършо, ти нямаш топки, никакъв мъж не си, палячо! Поеми си отговорността за убийството и отивай в затвора при твоя електорат.

Тази сутрин явно са ангажирали цялата тълпа тролове, които обикновено обслужват КОЙ на барикадата да обясняват колко е невинен Местан. Дано не повръщате непрекъснато като се погледнете в огледалото след като се приберете вечер след "добре" свършена работа.

В двата дни слушах и двамата и ако се абстрахираме от всичко, приказките на адвоката са много по-лекички и аргументите му много по-изнасилени. Нямало било значение с каква скорост е карал, нямало било значение, че детето не е вързано, това, че Местан като го е видял е дал мръсна газ за да завърши маневрата и да освободи платното пак било грешно, защото онзи бързак в афекта си сменил лентите... Не знам какво ще реши съдът, и Местан ми е много омразен, но безпристрастно от двете "пледоарии" резултатът е 1:0 за Местан.

Караш с превишена скорост, не слагаш колан на детет си, нарушаваш закона, който казва, че при препятствие на пътя намаляш или спираш, а не правиш се на Шумахер и заобикаляш препятствието в настрещното. Сакън да не престигнеш 2 сек по-късно. Та кой бил виновния?

Щото познавам въпросното лице: произлязъл от мутренска застрахователна компания и понастоящем виден представител на гробищния бизнес с пострадали от катастрофи. Като оставим настрана това, откъде накъде той ще се прави на правосъден орган?

"За да бъде Юсеин Тефик привлечен като обвиняем, трябва да има пряка причинно следствена връзка между неговото противоправно поведение и настъпилия резултат, а именно смъртта на неговата дъщеря. Такава връзка няма.,,,,има г-н адвокат има ,този тефик е карал с не съобразена висока скорост,застрашавайки живота на пътуващите с него,причинява птп навлизайки в отсрещното платно,колата на местан е ударена от дясната страна,което означава ,че той вече е бил в своето платно след като е завил на ляво ,ясно се вижда от снимката ,че въпреки изместването от удара ,колата на местан е на 2,3 метра от мястото на завиване за наляво,ако удара беше на самото излизане от кръстовището,колата на местан щеше да е на 1 или 2 метра надясно от знака стоп,и удара щеше да е от лявата страна и местан можеше и да нее жив ,вижда се ясно също ,че лявото платно по който се движел този тефик е свободно,можел е спокойно да премине но той се е паникьосал и нявлязъл в насрещното платно за да заобиколи,но причинил удар във вече дясно движещета се кола на местан,и то в дясната и част,което говори че левите две гуми на колата на тефик вече са били на банкета,та такива ми ти работи ,и какво може да очакваме да каже този адвокат ,та той е защитник на този тефик

Юсеин Тефик е возил детето си без колан, ако имаше колан детето можеше и да е живо сега. Според мен Местан е по-виновен за катастрофата от двамата. Но ако детето беше с колан, сега вероятно всички щяха да са живи и нямаше да има смъртен случай, а само унищожени коли. У нас хората са озверели не правят разлика между сгрешил човек и изрод убиец. Смятам, че Местан е направил грешка, а не е някав изрод пребил с голи ръце до смърт дете. В затвора трябва да бъдат вкарвани само изродите, а шофьори причинили смърт на пътя. Които не са били дрогирани или пияни на трябва да влизат в затвора. Трябва да им се взима книжката за някакъв период 1 или наколко гоини. Изключая много тежки случаи. Като таксиджията , който на Цариградско шосе преди година връхлетя десетина човека на спирка на градски транспорт и причини смърта някои от тях. На такива безрасъдни шофьори, със закон трябва да им се забрани да карат кола за поне 10 години. И никога повече да карат такси и да имат книжка за категория по висока от М и B.

ТЕОРИТИЧНО, НО ПРЕДВИД СЛЕДИТЕ ОТ УДАРА Е СПОРНО ТВЪРДЕНИЕ ДО СТОЛЧЕТО НА ДЕТЕТО НЯМА ВЪЗДУШНА ВЪЗГЛАВНИЦА ...по нататък е безсмислено да се коментира

ЕБА СИ ЛАТЕРНИТЕ , ВИСОКА ТА ВИСОКА СКОРОСТ -И КОЛКО Е БИЛА ТАЗИ ВИСОКА СКОРОСТ, ТА МЕСТАН НЕ Е ВИДЯЛ "НИСКОЛЕТЯЩИЯТ ИЗТРЕБТЕЛ"! КОЛКО ВИСОКА ДА Е ЩОМ ТОВА Е МЕРОДАВНОТО. ПИСАЛ СЪМ И ПРЕДИ, И СЕГА ТЕЗИ ДВА ТРИ ДЕНА -ВИДИМОСТТА НА КРЪСТОВИЩЕТО НАЛЯВО ПОСОКА КЪРДЖАЛИ/МОМЧИЛГРАД Е НАД 180 МЕТРА ПЪТНИЯТ ЗНЯК Е НА 150 МЕТРА. ХАЙДЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ СМЕТНЕТЕ СКОРОСТТА НА ДВИЖЕНИЕ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ мЕСТАН ОТ СТОП ИМА 6 МЕТРА ДА ПРЕСЕЧЕ ЛЕНТАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ТЮФЛЕК ДА ПРЕЛЕТИ 150 МЕТРА ...ТОВА Е ВСИЧКО Е ЗАКОНИ И МАТЕМАТИКА

122 км/ч Преди такива кръстовища обикновено има знак за 60 макс

Сега чак разбирам след 1 година, че родителите не са сложили колан на детето. Поне положината ни население са такива дебилни неандерталци, нямат си и идея за какво служи колана. Толкова са дебилни, че дори не могат да разберат, че и двамата има вина за смърта на детето. И двамата търсят вината у другия. Местан е виновен за причиняване на катастрофата. А родителите за това, че детето е било без колан. Само може да се гадае какво е щало да бъде, ако детето е било с колан. За мен вината и на двамата не е умишлена, не са искали да убият детето, просто са сгрешили и това е довело до смърта на детето. И на двамата трябва да им бъде взета книжката за някакъв период от време, съда да прецени колко. На единият за превишена скорост/опасно шофиране/ и за това, че е возил детето си без колан. А на другият, че е отнел предимство и е причинил катастрофа. Правосъдието, ако е истинско правосъдие, трябва да определи вините в случая без да се влияе от другите нарушения на двамата шофьори. И след като е определена вината. Чак тогава да се вземат предвид и предишните нарушения. Ако и преди е имал такова или много подобно нарушение наказанието трябва да е по-тежко. Ако е имал други различни нарушения, не трябва те да отежняват наказанието.

Местан не е виновен, че башата е състезател. Той трябва ли да отчита, че някой зад завоя кара като изтребител?

Сега че си обрязан не те прави еталон за законност. Прво Завоят е на 180 метра от кръстовището, сега ти многознаещия да кажеш кой е нарушителПътният знак за кръстопът от дясно БЕЗ ПРЕДИМСТВО е на 150 метра А от това разстояние се виждадали местан е бил на стопа, дали е тръгнал да завива и сметни 6 митра от стоп линията до осевата за колко време се преминаво и след което пресметни с каква скорост трябва да се е движил бащата. Все пак говорим за ески араба, а не за ламборджини. Сметките показват че бащата е трябвало да кара около 300 км в час са да се стигне до този удар, ако ЛютФий е тръгнал от стоп линията. Същото е когато прсичаш прелез не се ли огледаш и ослушаш -отиваш при девиците

И мен еидн път за малко да ме отнесе едно пумиярче с бмв което кара в насрещното със 150 на път с ограничение 90 докато се опитвах да се впиша. Нали когато човек се вписва гледа по внимателно на ляво - от къде трябва да дойде движението. Не в насрещното на непрекъснатат лента

Дори да е карал с разрешената скорост, пак Местан бил виновен? А как ще обясните, че катастрофата се случва в насрещното на бащата?

Не е карал с разрешена скорост. Ако е карал със СЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ СЛЕД СТОПА, той е могъл да спре. Това е специално БМВ.

Мого просто, случва се в насрещното защото там не е имало други коли. И шофьора на колата с детето се е опитал да заобиколи колата на Местан. Която изведнъж е препречила пътя му и се е оказала в неговата лента. Поради високата скорост е невъзможно да спре. При тези скорости над 80-90 км/ч и в зависимост от техническото състояние на колата са нужи повече от 30-40 м. и 3-5 секунди за да спре кола. Шофьора има около секунда да реши какво да направи за да са по-леки последиците. Решил е да опита да заобиколи изпречилата се на пътя му кола. Само идиот би се блъснал директно в колата на Местан, без да опита да я заобиколи. В тази ситуация по-умния чове би опитал да я заобиколи.

В тази ситуац ия - насред включването в голям път виждаш да връхлита джигит, нормалното е не да спреш в платното, а да дадеш газ и да завършиш маневрата. А джигитът е трябвало или да скочи на споирачките, или ако иска да завива да бяга надясно в банкета., а не да пресича траекторията ан другата кола.

Драги някой си. Отново стои въпроса за стоп линията, а само вчера Местан е публикувал че НАМА СТОП ЛИНИЯ! мОЖЕ БИ Е ГРАШКА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ НА ДИР.БГ ЧЕ НЕ СЛАГАТ ОБЕКТИВНИ СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАТА. ТОАВА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ДАЛИ ИМА ИЛИ НЯМА ВИДИМОСТ ДА СЕ ПРЕЦИНИ КОЕ ЩО, ЗА ДА НЕ СЕ ДЪРЛЯМЕ КАТО КУЧЕТА ЗА ОГЛОЗГАН КОКАЛ. ЕДИНСТВЕНОТОНЕЩО КОЕТО МОЕЛ ДА СЪОБРАЗИ (И ТО СЛЕД МНОГО ПРАКТИКА) Е ЧЕ Е ТРЯБВАЛО ДА МИНЕ ЗАД КОЛАТА НА МЕСТАН. НО ТОВА И МНОГО ЗНАЕЩИ В СИТУАЦИЯ НЕ УСПЯВАТ ДА СТОРЯТ. а ТОВА ДАЛИ Е ДЖИГИТ ИЛИ НЕ -ЕДИН СТАР АВТОМОБИЛ , АБЕ ВЪПРОС НА ФАНТАСТИКА

За мен винаги е виновен този който превишава скоростта - демек бащата. Защото ако гадовете спазват ограниченията на скоростта, дори и да направиш някаква дребна грешка както се е случило, няма да има такива трагедии и фатални последствия...

Ами то дребна грешка няма. Местан си излиза от кръстовището защото бащата я се е появил от завоя, я не или тъмко се е показвал от там. Кара с превишена скорост вижда, че Местан навлиза в кръстовището и като първосигнална кокошка тръгва да се изнася в насрещното, като си мисли, че Местан ще спре. А заокна казава, по най-бърз начин се изнасяш от кръстовището. Резултатът, бащата натресва Местан челно в насрещното.

Невинаги, ако си превишил с 5-10 км/ч не е фаталното. Ако е извън града и с превишение от 20 км/ч не винаги е фатално. Фатално е, ако си превишил с много, например с 30-50 км/ч и повече. В населено място е фатално, защото, ако кола удари пешеходец с 40-50 км/ч пешеходеца има някакъв шанс да оцелее. Ако кола удари пешеходец със скорост 80 км/ч или повече, пешеходеца няма шанс да оцелее. Като сравнение е все едно, че пешеходеца е скочил от 7-8-ми етаж.

Много много противен политик. Лъжлив, крадлив, лицемерен и най важното шпионин работещ против България. Уби дете, това е поредната му катастрофа с фатален край.

В закона е записано-Право на десния.Всичко друго е ,,Пунта мара" на адвокатите.

Местан е ляв, откъдето и да го погледнеш.

ЯВНО СИ СИ КУПИЛ КНИЖКАТА И ТИ.........

Член 48 от ЗДП. -регламентира правото на десния.В случая Местан има и знак Стоп на турски Dur.Сега с колко е карал другия и как не е обезопасил детето,нямаше да го вемат предвид ако не беше Местан предизвикал катастрофата,който си е виновен отвсякъде.

И коланите никога не ги вземат предвид, когато няма катастрофа, значи съвсем спокойно можеш да се возиш без колан.

Според мен пък има съвина и са виновни и двамата като гледам да съм най-обективен. Единият кара бързо, другия не спира на стоп. Не е ядрена физика.

то на местан всички българи са му виновни за всичко ... този ми е най-противен от всички политици ... след него е болен от атака ...

Господ създал деня, дяволът - нощта, Господ създал жената, дяволът - любовницата. Господ създал адвокат, дяволът мислил, мислил и той създал адвокат.

Заспалият Местан вероятно на 100% е причинил катастрофата. Обаче за смъртта на детето нещата стоят другояче. Според адвоката нямало значение дали сблъсъкът е с 50 или със 100 и дали е пътувало правилно. Още повече, че такива нарушения са най-често съзнателни. Нормална адвокатска практика, всеки иска да изкара клиента си невинен.

Местан 100% виноен. Скороста дали е 70 или 100 има значение ако се блъснеш в нормален автомобил, но тук става въпрос за БРОНИРАН........

Ако ще в непоклатима стана да се блъснеш, пак има значение. Съвсем отделен въпрос е, че ако караш със 120, натиснеш спирачка и се блъснеш с 80, това означава, че при същата процедура от 90 ще се блъснеш с около 0.

Евала на адвокатът! Джагалът е виновен на 110%! Не спира на стоп.

За катастрофата е виновен, за смъртта на детето са виновни родители, които не са му сложили колан

След като е виновен за катастрофата, значи е виновен и за смъртта, ве,лешпер!! От де ви изравят такива тъпи орангутани?

Т.е. ако си с насочен нож към корема и в резултат на сблъсъка седалката ти го вкара до дръжка, докато на останалите пътници им няма нищо, то пак Местан е виновен, така ли?

какво има да се обясняваме - след като Местан не спира на стоп, всичко друго е с второстепенно значение. Местан е виновен и трябва да си понесе последствията. Лошото е, че дори това да стане, детенцето няма да се върне на тоя свят. Ужасно е, че един такъв субект като Лютви Местан, който доказано работеше за чужди интереси (които бяха и опасни за България), предизвиква смърт на малко дете и въпреки това има цялата наглост да се показва по медии и да се оправдава, че дори и да обвинява бащата на загиналото дете. За какъв урод говорим!

Значението на скоростта в случая е сравнително малко, защото е бил с 30-ина км/ч отгоре. Ако беше превишил със 100, вече става много съмнително дали въобще може да бъде забелязан зад завоя и можеше вината да стане изцяло негова. Трябва ли да ти обяснявам и какво значение има скоростта за причинените трявми. Така че хич не е второстепенно значението на всичко друго. Още малко и съучастника в убийство ще го изкараш невинен, защото не е физическият убиец.

худ, ти там ли беше ,видяли ,че местан не спря на стопа,много ги разбирате тия работи ,а и тоя адвокат какво може друго да каже ,та той е защитник на убиеца на детето ,адвокатите за пари могат да кажат много ,ама много не верни неща,

Има си правилник. Че не е спрял не е. Има си и закони на физиката. Там адвокати няма. виновен е Местан. Неоспоримо.

Ако не беше Местан , веднага щеше нарушилия стопа да е виновен. Отнемане на път с предимдтво, убийство и затвор. Ама нали е той пак продажници ще изкарат, че бащата си е убил детето. Изродска държава!

мръсник! Не го е срам! Аллах че го накаже!

A bebeto bilo li e v zaduljitelnito bebe6ko stol4e? Za6toto ako ne, roditelite imat ogromna vina.

Какво търсят под вола теле.Местан си е виновен.

Да не забравяме че Местан е турски шпионин и винаги е работил против България.

Да ве оня кара като изоглавен тия от стоповете са му виновни. Тя и инкасаторката разпределя не отчетените кубици вода между редовните абонати и тия дето не са им еталонирани 20 годишни водомери. Щото 10 години всички блеят.

ЛЪЖЕ!