АБВ поиска оставката на Екатерина Захариева

Външният министър давала прибързани оценки, смятат в партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бах ги и комунистите от АБВ, тя прави изказване в подкрепа на общ.решение на НАТО на което сме член и те почват да реват, ей т'ва е, няма бивши комунист, то е завинаги като СПИНА.

Пламена, младо си зелено си. Не си я духала руската тръба и дано не се стигне до там. Чети, работи натрупай опит...рано ти е да даваш съвети и мнение.

неадекекватна е за позицията си Екатерина. Естествено, че Русия трябва да ни бъде приоритет. Другото си е национална катастрофа. Кога в управлението ще отидат подготвени и знаещи хора?

Тея пък кои са?

Акад. Георги Марков гневен на Екатерина Захариева: Откъде ги намират такива безродници! 74350 | 26 юни 2017 | 15:14 Не може вицепремиер и външен министър да казва, че признаваме македонския език. Ние сме признали държавата. Не сме признали нация, не сме признали език. Нека да прочете тази Захариева… Бурни спорове се завихриха, след като Екатерина Захариева, която е вицепремиер и външен министър, от ефира на национална телевизия обяви, че ние сме признали македонския език, защото сме признали и държавата Македония. С тази си думи тя породи вълна от недоволство и гневни коментари. "Това са безродници. Тежка дума, но е така. От къде ги намират, сякаш от калъп ги вадят", е коментарът на акад. Георги Марков пред агенция ПИК по повод подготовката на външния ни министър по темата за Македония. Според него, правителството на Бойко Борисов трябва да следва линията от времето на Иван Костов: "Когато беше подписано споразумението при правителството на Иван Костов имаше спор и се реши, че договорът ще се подпише на езиците, признати от съответната Конституция. Изобщо не се спомена македонски език. Сега трябва да вземат примера. През 1998-а Любчо Георгиевски беше в София. Имаше спор как да стане и така се реши. Без да се споменава македонският език". .Акад. Марков е особено остър по отношение професионалната подготовка на външния ни министър Екатерина Захариева по темата за Македония: "Откъде ги измъкват такива. Имаме добри дипломати от кариерата. Да сложат подготвени хора, а не такива от разни фондации. За съжаление това са едни чиновници, някои от тях свързани с определени фондации. Те влизат чрез някаква номенклатура и изобщо не ги интересуват националните интереси на държавата. Не може вицепремиер и външен министър да казва, че признаваме македонския език. Ние сме признали държавата. Не сме признали нация, не сме признали език. Нека да прочете тази Захариева… Тя е от екипа на Плевнелиев. А той пък е роден в Гоце Делчев и нито веднъж не посети Македония по време на мандата си." Акад. Марков дава и съвет на министър Захариева: "Нека да се подготви малко!"

В Гърция се подиграват на български министър Протежето на Борисов призна т.н. „македонски език“ Гръцки медии се подиграват на българския министър на външните работи Екатерина Захариева, която миналата седмица „призна“ т. нар. „македонски език“. Те дори заподозряха България, че е напраила „пирует“ към югозападната и съседка. Авторите на статия в The Greek Observer обаче едва ли подозират, че изказването на Екатерина Захариева е плод на незнание и некомпетентност. Жената, която е готова да заеме всеки предложен й пост в правителството, е завършила право в Пловдив, никога не е била дипломат и не притежава и елементарни умения да води дипломатически преговори, пише RNS. Както е известно, позицията на Гърция по отношение на Македония е твърда и едва ли ще бъде променена някога. За Атина северната й съседка е бивша югославска република Македония. За гърците Македония е единствено и само географска област на Балканите. Възможно е некомпетентното изявление на Екатерина Захариева да обтегне отношенията ни с Гърция, прогнозират експери. Припомняме, че скорошно интервю Захариева заяви, че „няма спор с бившата югославска република Македония по въпроса за „македонския език“и по-специално подчерта, че „езиковата формула на споразумението, което се очаква да бъде подписано между двете страни стриктно следва Съвместната декларация от 1999 г.“ Непремераната й позиция предизвика коментари на български историци. Акад. Георги Марков заяви, че „декларацията от 1999 г., спомената от г-жа Захариева, не се отнася до „македонски език“. Директорът на НИМ Божидар Димитров припомни, че „езикът не се признава от правителствата, а от езиковите институти“.

Какво сте ме зяпнали бе? Ще говоря всичко,но трябва да се добера до ръководството на АБВ и да спечеля благоразположението на Първанов.Ако трябва и свирки ще му правя.Само неговите синове ли ще са собственици на хотели?

вие пък от къде се появихте

Прави са младежите! Безхаберието на Захариева е отчайващо. Всички гледат да имат добри отношения с Русия, само ние се стараем да ги влошим максимално. Затова с всички сили работи Захариева, работеше и Плевнелиев. Резултат ще има. Ципрас е в Москва и е твърде вероятно през България пак да не мине тръба! Хак да ти е българино! Продължавай да си ги избираш такива! Президентът Радев спомена за големите загуби на Русия след като Борисов отказа "Южен поток". Сега ние може да отнесем една голяма сопа и да видим тръба през България, ама някой друг път! Путин втори път едва ли ще иска да си има работа с такива,които пак може да го хързулнат. Тръба ще имат гърците! За нас остава една голяма студена вода!

и да я махне Боко, пак е твърде късно! Тя надроби толкова гафове и ни вкара в маса международни проблеми, та дори и да я натирят в манастир, все ще страдаме от огромните грешки с нейно участие във външната ни политика. Да добавя и абсолютната неадекватност в поведението и дрехите й на официални срещи. И преди сме имали нелепи примери с министри не на място, но тази удари дъното!!!

ха,ха българина даже не се впечатлява от нещо толкова безумно като разполагане на такива ракети на негова територия, в нормална държава всички да са скочили досега, а тия начело с подлогата ББ да са изправени до стената и вече пратени в ада, ама т'ва е булга'ристан и е ясно зашо 500г са били пор'обени, е, явно такова нефелно си е племето. А шекерова не прави нищо на своя глава, а е част от ББ, просто му изпълнява нарежданията.

Това заяче що дири в политиката? Изглежда ми, че по плей...ски се е вместила там ;)

Как какво търся бе? Имам богати руски спонсори! Нямам намерение като тебе да остана цял живот в мизерната панелка.

Гьорги предателя е мръсна гад,и говорителките му също, нищо че е хубаво момичето !

Леле на тая Заешка ли го турга Румен пикльото?

Когато на пост, изискващ дипломатичност, знания и сдържаност поставиш влюбена в собствената си суета "калинка" резултата винаги е отчайващ. Тази дама отделя повече внимание на външния си вид и на това кой ще я прегърне или потупа по рамото отколкото на стратегиите за добруването на избирателите. Дай на едно свикнало да работи под диктовка същество от женски пол власт и бъди сигурен, че дори няма да се сети да направи оценка на собствената си глупост. За сметка на това тежко му на този дето реши да и намекне дори, че нещата не вървят в правилната посока. Освен ментора и разбирасе. Там нещата опират до това дали ще я дават по медиите или ще потъне в забвение. И недай си боже да поникнат на наша територия ракетни установки насочени срещу Русия това ще е върха на недалновидността на това управление. 50 години една палатка на руснаците нямаше тук, а сега отидете да видите в Ново село какъв град са си вдигнали новите ни господари. Тогава обаче имахме армия и друга дето нямаше да ни остави сами при военен конфликт, а сега сме без армия и член макар и №5 на който незнаем доколко може да се разчита. То на един член когато и да разчиташ няма как да му се радваш освен ако не си с ориентация под въпрос.

Не дай си Боже наглите ушанки да станат мнозинството от населението по българското Черноморие и кримско-донбаския сценарий ни е в кърпа вързан.Не случайно наскоро самият Путин се похвали че 600 000 граждани на Руската федерация са собственици на имоти по нашето крайбрежие. Известно ли е на заблудените русофилистици че Турция е забранила на руски граждани да притежават недвижими имоти по нейната черноморска ивица на разстояние по-малко от 30 км от брега? За това обаче нашите рубладжийски средства за масова информация си траят. А тези като sinergichen винаги са готови да ръкопляскат на ушанките и да им падат на колене(както направи вицепрезидентката Йотова на полковник Гундяев - така нареченият "патриарх на цяла Русия"). Дори и когато открито заплашват че ще ни изкупят като стадо.Справка - Пьотр Толстой.

Ехааааа... 600000.то два пъти повече от Варна... Аре скрий се някъде. А Пьотр Толстой лично Путин му сви сърмите заради дебелашкото изказване

Вижте как злобно се е озъбила путинофилската отрепка Заячка.Сякаш се страхува че ако не е достатъчно напориста от Кремъл ще й спрат субсидията. Преди всяко нейно изявление,както и на Румен Грипена,на екрана трябва да се появява предупредителен надпис: ГОВОРИТ МОСКВА.

А защо комунетата не поискат оставката на Николина Ангелкова? Щото курорите са на червените кардинали и Ангелкова е над партийна ;)

Елементарно гербав, туризма няма нищо общо с излагацията на България от външната ''спецка по всичко'' ..по света където и да си отвори устата.. Едно е външно друго е туризъм ама то къде толкова акъл в гербав да съпостави

Котьо, И министърката и момето от абв-то искам да си ги туря на ..........

Червените люспи започнаха предизборно да си вдигат цената и да търсят място до баницата.

Тая на снимката прилича на амбициозна комсомолска активистка.Вероятно баща й е бил ЗКПЧ в армията или е работил в отдел "Пропаганда и агитация" на ЦК на БКП,тоест комунистическата цензура по времето на бай Тошо.

PEYTSCH

Изненадаааа....АбВ още го имало....

Правилно. Захариева е калинка. Излагация.

Кои бяха АБВ?

Призна македонския език и македонската нация; Подписа ИК; Подписа Пакта за миграцията... Още след първото трябваше да бъде изритана. ... Гледайте Катерина и мислете за Роско Западногледащия!

Лъжеш бе троле.

Да си стоплиш душичката: Захариева подписа Истанбулската конвенция срещу насилието на жени 21 април 2016 Правосъдният министър Екатерина Захариева подписа от името на България Истанбулската конвенция за борба с насилието над жени и за домашното насилие. Церемонията се състоя в присъствието на генералния секретар на Съвета на Европа Турбьорн Ягланд, който е в София за международната конференция на министрите на правосъдието на страните членки на Съвета на Европа. До момента документът е одобрен от 38 държави, 24 от които са членки на ЕС. С присъединяването си към Конвенцията България се задължава да вземе мерки за предотвратяване и справяне с всички форми на насилие, породено от неравенството между половете. БЕЗ САНКЦИЯТА НА ПАРЛАМЕНТА!!! ... Другите й простотии открий сама!

Това че точно тия искат оставката на Захариева означава, че им пречи за нещо конкретно...

Те могат да искат и България да стане Задунайска Губерния, да целуват портрети на вождове и партизанска национализация. Но на кой ми пука какво искат някакви безродни отрепки и алкохолици, на които в устата им е руския салам?

Атака и АБВ в един глас...азбукарите явно правят четки за коалиция с някои патрЕоти.

Кои бяхте от абв..............?!?!?!??!

Бях забравил за тия от АБВ, златния пръст за 16 те млрда. дълг. Погледнах им сайта...все едно си в някоя руска проправителствена телевизия. Само агитация и послани за руските проекти и интереси. Имитират дейност ама на каква цена?

Изтегли дългът,а ние ще го изплащаме ,но преди изборите не казаха,че на кредит ще живеем и ще управляват,но вече им знаеме номерата

АБВ не съществува, нито в парламента, нито се ползва с реално доверие на някой, че да ги има в следващ парламент. Всички читави хора избягаха от там навреме. Явно им трябват още едни избори за да го осъзнаят. А относно Заячка...като я четеш как говори за Русия и ти стават ясни някой неща...

Нагледахме се и на, у(ИЗ)пражненията, и на всякакви извънпарламентарни свине, пък било то АБЪВЪГЪЗЪПУТКАЛЪМЪНЪ и прочие предателска сган!!! НЕЩО НАПРОТИВ ДРИСИЛЬОВЦИ ТО ДИРБГ? Пак го трийнете, пак ще ви го набия, да не казвам къде!!!

Някакви-никакви зоват за оставка? Зоват за руски газ, руски проекти, руско влияние. Захариева явно им пречи....

Рублофилския сбиротак искал нещо от ония свят. Засгробния им глас се чува единствено ако нещо им наредят от Масква. Безродници и крепостни задунайци. Тези искат България да не е с цивилизования свят, а някъде четвъртия свят със кремълски сателити завършващи на "стан", Северна Корея и Венецуела.

АБВ? Това сериозно ли е? Някакъв литературен клуб около личността на председателя седнали, напънали се и решили...ОСТАВКА. Тия се държат като наместници на Русия в България и Европа... Заячка какво й е истинското качество в тая компания?

Тия нещастници

И да искате все тая защото боко лесно няма да се отърве от тия калинки около него:((( Тя не само дава прибързани оценки ами си и слага подписа прибързано и после се скатава като стане напечено а и там дето трябва да се обади май е в тоалетната че не е разбрала..

Някои хора са с впечатлението, че може и да сме част от ЕС и НАТО, но това не ни задължава с нищо... Според тях няма нищо странно в това при конфликт Русия НАТО да застанем на страната на Русия... :)) Пичове, прекалили сте с чистенето на ваните. Тия препарите трябва не само да не се пията ами и дишането им има сериозни последствия. :)

Това е министър, боже България съвсем затъва.

Таа ке министер пожизнено. Така каза бог Б.Б.

АБВ да спечелят избори, да съставят правителство и тогава да водят каквато външна политика искат. Сега да мълчат, че като гледам какви ги реди Заячка... Май само Русия й е в главата.

Заячка си знае работата. Главата ѝ може да е в Русия, но това не ѝ пречи да усвоява еврофондове.

Ех,ако е само Захариева с мед да я намажеш,а то е пълно с некадърници,които само вредят на народа и България,оставка!

Георге , да ти еба майкятаята!!!

Хора от блатото,отчаяни алкохолици ама вече няма безплатен руски алкохо,щото няма резултати от подривната дейност !!!

Тия не са АБВ а са "ЬюЯ" и е странно, че още казват по нещо тук-таме... Разбирам Пиш-манекена, че скрие зад посъбрани оттук-оттам младежи, ама да ги инструктира да искат оставки на министри е баси и наглостта...

Кои бяха тези?

Те така ще затъваме безвъзвратно защото не слушаме какво говорят а гледаме кой го казва:(((( Захариевата толкова каши забърка и все стои настрана като стане скандала така че дали за това или за още един куп неща отдавна е трябвало да се махне.. Това че е ''всезнаеща'' от строителството през съдебната и сега външна само показва резила и ''дългата скаменка професионалисти'' от гербавите дето за 10 години и професионалисти ненадупени им не можаха да привлекат.

Кое е това зайче, дето иска оставки? Няма ли мъже в партията им или целта е да се провери кой още ги помни като дадат думата на комсомолците?

Аз колко време пиша че таки калинка- султанка -цецка трябва да я махнат но никой не чува ! Борисов предполагам няма замяна и ще я държи докато не падне Правителството ! Захариева е вредна за България и трябва незабавно да си ходи !

Стига бе, Гоше, майтапиш ли се? Недей така, беше добро момче навремето, а сега даже имаш и мнение... Не е добре да се изказваш, накрая ще разочароваш и себе си, а това е фатално!

всичките ли 18 члена на абв и искат оставката, или има въздържали се??

Извинете, а коя е тази Захариева?

Кои сте вие един файтон хора, че въобще може да искате. Марш в боклука.

Не може да махат Захариева, защото именно затова са я сложили там - да петни България и да продава националните интереси. Постът й трябва да се осребрява надлежно.