И АБВ издигна ген. Радев за кандидат-президент

Гласувахме номинацията за президент на предстоящите избори от името на партия и коалиция АБВ - това е ген. Румен Радев, обяви лидерът Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - И АБВ издигна ген. Радев за кандидат-президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо старо не е забравила и нищо ново не е научила. Не стана ли като при Станишев - който каза - Пеевски ще е и никой друг. Сега генерала ще е и никой друг. Няма значение, че хората си искат познати лиц Радев ще е и никой друг. Ама и Корнелия реши да е демократична - демократичен избор и защо направи това допитване, хората го нещат, но партията лучше знает!!!

тези комуняги преглъщат всичко - както им свирнат. Сега ще завалят минуси - а не е ли така. Седефчов ви отне десетки хиляди избиратели, влезна в парламента, а това си бяха ваши избирателиВлезна и около него се разсмърдя. И на всичко отгоре се върна на бял кон и почна да командва, а всички стоят мирно и се съгласяват.

Корнелиьо, разказаха ти играта. Нали си била чавдарче през 89 не ги познаваш тези хватки. Първанката те завъртя на малкия си пръст

РАДЕВ КЪДЕ БЕШЕ КОГАТО ЦЕЦО МУСТАКА КУПИ АВИАЦИОННИЯ ЗАВОД? СЕГА ОБАЧЕ ТИ ЗНАЕ УСТИЧКАТА ДА ГОВОРИШ, ЗАЩО РЕМОНТИРАМЕ В ПОЛША! АМАН ОТ РУБЛАДЖИИ!

В играта цели два пъти докато не го разсипаха и сега държавата го купи отново. Целта беше освен пряката кражба, да се ремонтират самолетите в Русия, а и да сме небоеспособни. Радев е оновният виновник за закриване на ракетно-зенитните войски.

Първанов отново се завръща в президентството на бял кон, нищо че е през страничната врата. Аз казвам добре дошел и на Румен Петков, сивият кардинал на АБВ. Приятен ден.

супер тъпо говедо е тва атакистче амичито

Да попитам аз пак: Някой ще коментира ли думите на Радев относно състоянието на българската армия и отбрана или НЕ ...

Ами ГЕРБ? Нема ли и ГЕРБ да издигнат генерал Радев?

коментарите говорят че едно посредствено лице радев

Но и лъжливо!

'посредствен' е много слабо казано. 'малоумник' издигнат от тоторживковците

След дълго време анонсиране и вричане публично на Корнелия, че тя променяла партията и вече каквото мнозинството и първичните организации, тоест хората отдолу кажат, това ще става, НАКРАЯ ОТ ЕДИН КУП КАНДИДАТУРИ СПЕЧЕЛИ ... 12-ТА ПОДРЕД ОТ НОМИНИРАНИТЕ, И СТАНА ПЪРВА КАТО ... ЛИЧНА КАНДИДАТУРА НА КОРНЕЛИЯ!!! Тоест, след демократично допитване се оказа, че личният избор на Корнелия и на Гоце бил и изборът на няколко партийни организации, КОИТО ДОРИ И НЕ СА ЗНАЕЛИ ПРЕДИ ИЗБОРА ИМ ЗА ТОЗИ И ЧЕ НЕГО ТОЧНО ПРЕДПОЧИТАТ, ПРЕД ВСИЧКИ КОИТО ПОЗНАВАТ, И ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТОЗИ ДОРИ И НЕ Е ОТ ПАРТИЯТА ИМ!!! Нали се сещате кога баба Пена комунистката на село ще се сети да гласува за техен кандидат, на БСП-то, и да посочи като неин кандидат НЯКОЙ, КОЙТО НЕ Е ТЕХЕН ДРУГАР, НЕ Е ДОРИ И ОТ БЕСП-то (щото този нали твърди, че тогава още не им е бил другар, а е бил генерал и военен, тоест деполитизиран)!?!? САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КОЛКО СМЕШНА, ЖАЛКА И ПРОЗРАЧНА Е ТЪПАТА ВЕРСИЯ, КОЯТО ТЕЗИ СА ИЗМИСЛИЛИ-НЕДОИЗМИСЛИЛИ В БЪРЗИНАТА, и ... ТОЗИ ГОВОРИ ЗА ГОРДОСТ, ДОСТОЙНСТВО И ПАТРИОТИЗЪМ! Впрочем тока не е нещо ново и непознато за тези - спомнете си как Гоце до дупка отричаше на времето преди президентските избори, че бил имал нещо общо с ДС, и как веднага след като мафията успя да го инсталира с лъжи, измами и активни мероприятия, ГОЦЕ СИ ПРИЗНА, КАТО БЕ ПРИТИСНАТ ДО СТЕНАТА, НО ИЗНАГЛЯ, ЧЕ СЕ ... ГОРДЕЕЛ, ЧЕ БИЛ ДС ДОНОСНИК!!! Но всъщност не стана дори и ясно тази кандидатура на другаря БИВШ ГЕНЕРАЛ на Корнелия или на Гоце е всъщност, ПО-ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ПУТИН ИМ Е НАРЕДИЛ КОГАТО ГИ Е ПРИВИКАЛ ТАМ, ДА Е ТАЗИ НА РАДЕВ, и не им е обяснил кой точно точно да я предложи от негово име от тези двамцата, не допускайки колко са тъпи и коленнопоклонни тези и че всеки ще се натиска до дупка да каже, че е негова за да се подмаже на Путин...

Така се стигна до конфузията и патовото положение, че е ... НИЧИЯ, тоест НА ПЪРВИЧНИ ПАРТИЙНИ ОРГАНЗИАЦИИ, КОИТО НЕ СА ЗНАЕЛИ КОЙ Е ДОРИ ТОЗИ, ПРЕДИ ДА РАЗБЕРАТ И ДА ГИ ИНФОРМИРАТ, КОГО ТОЧНО СА ПРЕДПОЧЕЛИ И ДА ГИ ЗАПОЗНАЯТ С ИЗБОРА ИМ И КАНДИДАТА ИМ!!! Майтап бе, Уили! Кой иска да се обзаложим, че сега на селяните в тези партийни организации, които са го избрали тоя СА ИМ ЗАБРАНИЛИ ДА ДАВАТ ИНТЕРВЮТА НА ЖУРНАЛИСТИ И ИМ ВОДЯТ АКТИВНИ КУРСОВЕ ДА ГИ ЗАПОЗНАВАТ С ТОВА КОЙ Е ТОЗИ И ЗАЩО ТОЧНО СА ГО ИЗБРАЛИ! Пратете журналисти там и ги питайте, питайте повечко хора от избралите го от партията им, И АКО НЕ ЧУЕТЕ ЕДНИ И СЪЩИ СЪВСЕМ ЕДНАКВИ ОТГОВОРИ (които от тези са запомнили и запаметили инструкциите, разбира се), КАТО ИЗЛЕЗЛИ ПОД ИНДИГО, ЩЕ СИ СМЕНЯ ИМЕТО:)

Без да има полза. Нека те питаме нещо: К'во ше кажеш, ако Обама-та остане в Бялата къща трети (3) мандат?! Като как ще го коментираш в светлината на цялостната полит-обстановка по света (и неизбежно у нас), като Туркеята не се брои, 'щото там стават многоооо интересни неща!

Тия лумпени от БСП, след като изгубиха десет пъти подред на избори и са партия, която де факто не може да съществува без да консумира властта и задължително при по-продължителна опозиция преминава в нелегалност, което при сегашните условия означава - разроява се в някакви АБВ-та и прочие простотии от по няколко дърти комунста и други човекоподобни, като например пикаещи във фонтани и финансирани от крадливи олигарси... та сега всичките тези са се хванали за другаря генерал и неполитик до снощи, и вече негенерал и политик от сутринта, ДА ГИ ИЗВЛАЧИ НА БУКСИР ОТ ПРОПАСТТА, НО РЕАЛНИЯТ РЕЗУЛТАТ Е, ЧЕ ПРОСТО ПРИМАМИЛИ ГО, ЩЕ ГО ЗАВЛЕКАТ И НЕГО ТАМ, другарите. От което лично на мен изобщо не ми пука, този нали претендира да не е тъп и да се ориентира добре, нали е летец, би трябвало да е наясно с кого и какво се захваща! НО СИ МИСЛЯ, ЧЕ СЛЕД КАТО БОРИСОВ И ГЕРБЕРИТЕ БАВЯТ ДО ДУПКА КАНДИДАТУРАТА ИМ, може да се окаже, че това всъщност не е никак лош ход за тях, като тактика (за разлика от хората и народа, които нямат време да опонаят по-добре кандидата им), ЗАЩОТО АКО ИМА НЯКАКЪВ ШАНС ТОЗИ РАДЕВ, ТО НЕ Е ТОЛКОВА В НЕГОВИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ И КАЧЕСТВА, А В ... ПЛЮЕНЕТО И КРИТИКИТЕ НА ОПОНЕНТА (тоест на ГЕРБ, който очевадно ще е титулярът). Обаче как да го оплюят БСП и АБВ и лумпените и троловете им, КАОТ НЯМА ОЩЕ ТАКЪВ!?!? И това наистина ги поставя в смешна ситуация! Тоест, другарят Радев ще изпада в ситуация, подобна на Тръмп в Америка - не може да спечели и преивлече много други гласове (арежете какви лакардии и глупости ви говорят и убеждават дежурно все мъркащите социолози, политолози и коментатори), и затова услилята му ще са в КРИТИКА И ОПЛЮВАНЕ НА СЪПЕРНИКА, но в този случай НЕ МОЖЕ, ЗАЩОТО СЪПЕРНИК ВСЕ ОЩЕ НЯМА, А ВРЕМЕТО СИ МИНАВА!!! И ... само и единствено Радев е в центъра на общественото внимание и на прицела на критиките и критическите анализи:)

Другарят Радев е изборът и кандидатурата на Путин, безспорният началник на Гоце и Курнелия, и това е очевадно и безспорна истина за ръководствата на БКП (БСП), АБВ, ДПС, Атака, НДСВ и пр.... Затова преди няколко седмици Гоце и Курнелия се върнаха от Москва с "ТЕХНИЯ" ИЗБОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ, и направиха каквото можаха ТОЧНО КАНДИДАТУРАТА НА ТОЗИ ДРУГАР - ГЕНЕРАЛ ДА БЪДЕ ИЗДИГНАТА ОТ ПЪРВИЧНИ ПАРТИЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ, КАКТО СИ МУ Е РЕДЪТ И КОНСПИРАТИВНИТЕ ИСТОРИЧЕСКИ ТРАДИЦИИ НА ТАЗИ ДЪЛГОЛЕТНА ПАРТИЯ, но в бързината не успяха да доуточнят и координират някои "подробности", недоразуменията по които ЛЪСНАХА МНОГО КОНФУЗНО ПУБЛИЧНО И НАКАРАХА И Радев, току що събудил се от безпартиен в много силно партиен кандидат за президент да направи няколко самопротиворечиви изказвания - против НАТО, за НАТО, против чужди самолети да ни пазели, ЗА същите чужди самолети да ни пазели, НО ДА НЕ СМЕ ПЛАЩАЛИ (щото сигурно като летят нашите самолети НИЕ НЕ ПЛАЩАМЕ МОЖЕ БИ?), а аз пък се питам в този ред на обърка ни мисли на генерала - другар, а той толкова години безплатно ли е летял, ако изклюЧиме героизмът му, че "ВСЕКИ ПЪТ БИЛ ПРИЗЕМЯВАЛ САМОЛЕТА СИ!"!!! Ами то е ясно и без да го казва това - първо, щото това им е работата, ТАКА ПРАВЯТ ЛЕТЦИТЕ, И второ - КОЙТО ЛЕТЕЦ НЕ СИ ПРИЗЕМИ САМОЛЕТЪТ, ВЕДНАГА СЕ РАЗБИРА ОТ ОБЩЕСТВЕНОСТТА И НЯМА СПОР ДАЛИ ГО Е ПРИЗЕМИЛ ИЛИ НЕ... Но най-големият бисер сред лъжите на червенотиквеничетата е този, КАК ТОЛКОВА ПЪРВИЧНИ ПАРТИЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ СЕ БИЛИ СЕТИЛИ ЕЙ ТАКА, ИЗВЕДНЪЖ, ДА ... ИЗДИГНАТ КАНДИДАТУРА НЕ НА ЧОВЕК ОТ ПАРТИЯТА ИМ, ДОРИ НЕ И НА ЧОВЕК, КОГОТО ИЗОБЩО ПОЗНАВАТ, А ТОЧНО ... ТОЗИ, КОГОТО СА СИ ИЗБРАЛИ КУРНЕЛИЯ И ГОЦЕ, И ПО-ТОЧНО ГОСПОДАРЯТ ИМ ПУТИН!

тоя генерал от резерва , наистина не е за политик! ми те за него се закачиха бсп, сега и абв, сетне всичките им коалиционни партньори начело с евророма и бкп! че то генерала е летец бе!не е локомотивен машинист, всички да ви изтегли от лай....ната дето сте затънали!! то , ако имаше малко разсъдък , с първанов на един тротоар няма да ходи , пък той на кадро се истипосал с гоце!

чужди думи за достойнството на хората?! Един друг генерал ползваше девиза "Помни че имаш достойнство", но какво стана с това достойнство видяха всички. Та така, екипа на Първанов отново се опитва да ползва старите си хватки, но не се ли усещат че дебелите стени на сградата и начина на общуване с хората напрпавиха така, че този девиз звучеше също като "Помни че имам достойнство" и като "Помни че нямаш достойнство"?! Сменете плочата и не ползвайте стари "пищови", защото хоратане вярват на товакоето говорите. Точно Първанов е този през чиито мандати армията от бойна я превърнаха в пародия и за това е резонан въпросът дали с този "нов генерал патриот" няма да се стигне до физическото унищожение и на това, което остана от някогашната ни армия!?

Мазно Гоце сваля рейтинг, а не го качва.

Всички кадри на ДС с единна кандидатура!

Първанката прилича на Цветелин Кънчев на 99 процента, явно един х ги е правил..

oсобено на втората снимка.

Осрахте се Другари! Още на първите стъпки... :)))

Ах каква изненада!Др.Гоце каза,че има участие в подготовката на др.Радев.Двамата,може би,са летяли на крилете на партията,нищо,че генерала е бил деполитизиран.Каква воня се носи зад завесата.Стана нещо подобно при предложения от Станишев,Пеевски.Или този,или никой друг.Демократично,ясно,точно.Лошото е,че решението беше взето в Москва.Може този генерал да е и човек,но начина по който тръгна-лъжи,недомлъвки,написаните и нескопосано прочетени мотиви за напускане ме карат да си мисля,че този ще бъде марионетката на Гоце и другите крадци Другари.

ГОЦЕ, А СОПРИ СЕ БЕ!!!!! СТИГА ГЛУПОСТИ!!!! МАЛКО ЛИ ТИ БЯХА 12 ГОДИНИ?

Айде стига, бе! Пак ли? Не може да бъде! Страхотна новина! Май на маймуни ни направиха.

Да се снима с Гоце, все едно да се снима и с Гергов ( двама ояли се милионера). Какъв разврат и позор.

Parvanov e zaprilichal na Karakachanov.I dvamata sa dobre ohraneni.

Курнелия и Гоце решиха за кандидатурата на Др.Радев в Москва.Няколко седмици разиграваха скечове,сякаш ние,избирателите,не познаваме номерата им.Нищо старо не е забравено,а за новото нямат капацитет да научат.Селски вечеринки от двама селяни.Аз ИЗБИРАТЕЛЯ няма да гласувам за спуснатия от Москва др.Радев.

Този Радев няма да спечели.

Радев - бивш истински летец, сегашен лузър, марионетка на Гоце, лъжец и подставен клоун на уж лявата Бесепе

Я кажи кой е гробарския ви претендет за мястото,че нещо циклите в истерия

Ау ГЕРБ си няма президент!Ще има,споко,но не предложен от Москва.След дълги консултации по места,демократично,открито и честно Гоце и Курнелия се доконсултираха с Москва.Така се прави.Нека има сеир за избирателите.

другаря генерал, креатура на Пернишкия селянин първанката ,ще ни оправи. Като шеф на ВВС видяхме ,че ги приключи ,сега искат да приключат и държавата. А по принцип военните и полицията са нарицателно за изключително тъпи и праволинейни хора. Така че да не дава господ да вземат да го изберат чугунените глави. Добре че там са се разделили на толкова различни лобита , че ще се изядат по-между си.

Тие от БеСепе -то много ама много си подцениха подкрепящите ги хорица...."допитването " до структурите не беше ли обиждащ Фарс и подигравка и с членовете си ,които бяха "номинирани" и използвани да дадат някаква легитимност на вече Решеното

Когато Господ раздавал акъла военните били на занятие. Той застанал на моста да ги пресрещне, а те за по-пряко минали под моста. Така е и с кандидата за президент.

Докато такива простовати руски лакеи като Параванов и Радев са за президенти все ще ни мачкат руснаците.Все ще сме омотани от продажната върхушка с дългове за десетилетия.Но българина е време да почне да ги чисти и ще стане.Това селско момче може само в провинцията да работи а не с международни ангажименти. Радев ще е провала и ликвидацията на БКП/БСП,която трябваше да бъде ликвидирана още преди 26 г.Горанов/от сой ком./ защо не съобщиш какво стана с проверката на НАП за трите хотела на Паравановите синчета ,единия над 8 мил.лв.?!!

защо така нагло лъжат бесепарите - дали ни мислят за съвсем тъпи или те са такива. И децата знаят, че генералът подаде оставка за да се кандидатира за президент. Няма лошо, но нали бил честен, нали бил доблестен, защо лъже така тъпо, освен да е тъп.

започнат ли генерали да стават президенти , чака ни военен режим и диктатура , за алчния президент Първанов нямам думи - лицемер от най-отвратителна форма

Гледам Първанов и виждам злото.

Аз гледам първанов и виждам бойко

Горкият! Ще бъде употребен като мръсна салфетка и изхвърлен. Жалка картинка! Предизвиква само погнуса и съжаление!

Този генерал може ли го изпратят в Северозапада да вдигнем едно въстание,ей го идва септември месец и спомените ни изплуват.Ще победим другари тия омразни фашисти дето ни ограбват.Да живеят всички преименувани БКПта наши спасители и предатели

Пълно г гроб тролове малеееее. НИКОГА НЕ ГЛАСУВАЛ ЗА БСП

.... "Аз съм Корнелия Нинова. Вие сте номиниран за кандидат за президент от различни наши структури... И ТОГАВА ДРУГАРЮ ГЕНЕРАЛ ТРЯБВАШЕ КАТО МЪЖ ДА ЗАСТАНЕТЕ С ЛИЦЕ КЪМ НАРОДА И ДА ЗАЯВИТЕ:"АЗ НАПУСКАМ АРМИЯТА ЗА ДА СЕ КАНДИДАТИРАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ".Няма лошо.Всеки български гражданин може да се кандидатира . А вие оплюхте военния министър, че уж заради него напускате, че не чувал какво сте му казали и т.н. Мрънкахте като ...с извинение.После леко,леко : " Здравейте, аз искам да съм вашия президент". МЪЖЕТЕ НЕ ПОСТЪПВАТ ТАКА, ГЕНЕРАЛЕ !

под ръководството на радев авиация вече няма... сега като стане президент.... очаквам същите успехи...

Сега чакаме и гърбавите да кандисат за ген.Радев и готово.Както се вика "От едно котило са.Една котка ги е котила".После могат да си поръчат един голям матрак и всички заедно да си легнат в него.

ГЕНЕРАЛА Е ДОКТОР НА ВОЕННИТЕ НАУКИ .. ИМА ПИ-ЕЙЧ-ДИ ОТ ГЕНЕРАЛ-ЩАБНАТА АКАДЕМИЯ :))) ... ТАКА ЧЕ МОЖЕ ДА МУ ВИКАТЕ И ДОКТОР РАДЕВ :)))

Генерала и 3 пи-ейч -дита да има си остава пионка и кукла на конци:)))) Само тотален олигофрен може да гласува за подобна карикатура! А историята с " Ало, аз съм К.Н., вие сте номиниран за президент" влиза директно в златната съкровищница на политическото слабоумие!:)

Не знам дали е доктор или обикновен другар...

През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушен колеж Максуел, САЩ магистър Стратегически проучвания.[1] 2000 г. изследване на ПВО на РБългария НАТО, Брюксел Този и той се учил в Америка...

Ахъъъм... А преди академиите в САЩ е бил съученик на Щирлиц и доктор Зорге. Учено е момчето - никой не спори.

Пет максимум шест малумни платени герберастки тролчета от комсомолската организация на ОПГ ГРОБ гастролират във форума. Заешки трополтии...

А родения дебил крадец и ченге от ДС Гоце фантазира горкия...!?! Каква комунистическа простотия - от нея по прост е този нещастник "генерал" Радев,който има голям принос в съсипването на авиаията ни...! И този авиофекалий да става президент... Пак и за н-ти път вече, подариха тъпанарите комунисти от БСП и АБВ победата на ПОЖАРНИКАРЯ...!!!!!!

време беше на генерал радев след като унищожи БГ авиацията да унищожи и бсп и абв

Гласувайте смело. Под ръковоството на ген. Радев - държавната авиация беше закрита, под ръководството на президент Радев и държавата ще се закрие.

под ръководството на радев авиация вече няма... сега като стане президент.... очаквам същите успехи...

тоя "генерал"-предател е фаворит само на червените кратуни, но не и на целокупния български избирател

Моля ви кажете какво са откраднали тези от ГЕРБ? Чета тук, че крадяли и се притеснявам да не гласувам за тях ако е така. Моля помогнете!

Изнасяше пари в чували със самолети като беше първия път на власт!

За хора дет ходят с шапка без да пече слънце и си нося акъл ана рамото не гласувам. Бил съм в казармата, знам колко им е акъла и колко крадат !