АБВ: В България се прокарва доктрината на неоосманизма

В България се прокарва доктрината на неоосманизма, която заплашва териториалния ни интегритет, заяви лидерът на АБВ - Константин Проданов.

Обратно в новината

Коментари - АБВ: В България се прокарва доктрината на неоосманизма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много обичате да ни плашите. Айде улево барабар с дпс, достан и местан. Вървете се упражнявайте на други ...

когато регистрираха турската партия в България ,къде бяха тия всичките "умни""патриоти" ?а данс какво вършеше ,охраняваше милиончета на герберите ли ?

Добър ден сетихте се четете книгите на Любомир Шопов, особенно Държавна сигурност за да добиете реална представа, колко е потънал кораба за тънки кинти!!!

Най-сетне да си се върнем в Османската империя, за нищо да не мислим, за нищо да не носим отговорност, нищо да не зависи от нас! И без това си имаме велика поговорка - преклонена глава - ятаган не я сече! Пък и няма да сме роби а поданици!

ПОЗАКЪСНЯХА С КОНСТАТАЦИИТЕ!!!ВЧЕРА Е ВРЕМЕТО ЗА МЕРКИ!!!

А Вие от "АБВ" / БКП /, що доскоро бяхте в коалиция с неоосманците?

Еднакво опасно е намесата на Турция с партията си дост, както е опасно и намесата на Русия в изборите ни .Сега комунистите стигнаха до там да казват колко добра е другата турска партия-ДПС. Едва ли не БСП ще изкарат Доган за революционер до там са стигнали с падението си . БСП ,знаят,че никой освен ДПС,не иска евентуално да управлява с тях и са готови да ПРОДАДАТ БЪЛГАРИЯ, както на времето изгониха собствения си народ-българските македонци на сърбите. Няма друга такава брутална партия на света.

Приятеля на Първанов не беше ли боса на ДОСТ ? Не си ли ходеха заедно на лов и си пиеха питиетата заедно ? Я се върни обратно с няколко години защитнико на българските интереси - хахахаххахх

МЛАДАТА СМЯНА НА БАБАТА СЕ ПРОБУДИ?! ТАЗИ ДОКТРИНА СЕ ПРОКАРВА ВЕЧЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ,Я ПИТАЙ ЛЕЛЯ СИ КУРНЕЛИЯ И ЧИЧО СИ ПРЪВАНОВ!!! И ТО ПОД ТЕХНИЯТ БЛАГОСКЛОНЕН ПОГЛЕД,КАКТО И НА СЛУЖБИТЕ,КОИТО ТЕ "ПРОЧИСТИХА"ОТ НОРМАЛНИ И МИСЛЕЩИ ХОРА!!!

А Нинова и Решетников как ще ги коментираш?

Неосманизма :-) Само слабите като нас може да се плашат от такова нещо. В Гърция това не е проблем щото знаят че няма как да стане освен ако тюркието не им обяви война и не ги превземе физически. А това няма да стане.

тоз сега:бля бля бля, германеца каза на укрите:оправете си икономиката и стандарта на живот и руснаците ще бягат при вас, същотo се отнася и за бг-то, направете стандарта както беше при живков, вкараите крадците и предателите в затвора, създаите силна армия, да имат респект разни геиове...ама маи това го прави сега другаря ердоган, абе да не е извънбрачен син на бае тошо!?

За всичко друго си прав, но стандарта при Живков беше илюзия!!! Комунистите съсипаха тази държава и сега, като си стъпихме долу-горе на краката, пак искат да я съсипват!!!! Гадна червена измет!!!

друго е да се грижиш за всички граждани на бг-то , и сега да гледаш една шепа олигарси, и вся осталная чуждестранная сволоч , която ограбва българското население, за твоето последно изражение , щеше да получиш куршум във врата, защото да живееш гратис и да плюеш , не се прощаваше, понял облюдок

А защо не коментираи има ли руска намеса във вътрешните ни работи, а?!?

Най добре да няма никаква намеса...но опре ли да избираме между руска намеса или турска намеса, нали сещаш че само джагалите ще изберат турската и ще се страхуват от руската?

Браво на момчето.Идва разумно поколение,което ще промени нещата!Ще гласувам за АБВ!!!Другите всички се правят на ощипани по казуса ДОСТ!!!

хахаха, ти ли си, гоце?

Нали досега бяха в управлението. Къде бяха повреме на регистрацията на ДОСТ?

Браво!!! Единственият,който казва-дост да се обяви за противоконституционна партия!!! И до един по-долу---никакви патриоти не са самопровъзгласилите се сегашни патрЕоти!!! ХО ХО ХО

Идвинявяю но от НФСБ обесинени партиоти откога говорят но всички си мълчаха .Сега всички лаят защото нещата доста се размирисаха

Това-НФСБ не беше ли национален фронт за спасение на Бойко!!! ХАХАХХААААААА ХО ХО ХО

не плаши плъхете, че я виж са те сгрискали целичкият. след избори ела и ни посети. така е от 1983 в смесените региони. ако не знае мама ти, аз ти го казвам без капка лъжа. преди избори за власт какво не се изговаря, навремето имаше един жорж ганчев, питай него и наздраве с вода, пара йок, работа йок, БЕЗ ПАРА В МАГАЗИН НЕ МОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ. МАЛКИЯТ ЧОВЕК НИЩО ДРУГО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА. ДА СЪЗДАДЕ СЕМЕЙСТВО, ДА НАХРАНИ ДЕЦАТА СИ, ДА Е СИГУРЕН В МНОГО НЕЩА, НАЙ-ВЕЧЕ ВЪВ ВСИЧКО, АМА НЕМА И ЗАТОВА ВИ КАЗВАТ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИ КАЗВАТ ДОЧУВАНЕ нашият самолет се намира на писта 1-2

Агент Гоце бе стратегът на тройния К....у..... ...., най - голям предател се оказа той... Той вкара ДПС във властта!!!

Коце, я питай Гоце Трипера чии интереси обслужваше, докато беше президент и на кого правеше метани и преди това?!

В България се прокарва доктрината на неоосманизма, която заплашва териториалния ни интегритет, заяви лидерът на АБВ - Константин Проданов. Този комсомолец днеска ли го разбра, или Първанов му каза днес да го каже. Че то от освобождението на България до ден днешен Турция се е опитвала всекидневно по един , или друг начин да ерозира Българската държава, и ако може , чрез своята "пета" колона тук да откъсне исконни булгарски територии. Друга е въпросът , че сега просто нямаме държава.

Сега ли се сетихте.Тти си много млад и не те визирам точно теб,макар ,че още от малък си програмиран за политик ,но онези гадове,които властваха да сега и станаха мултимилионери ,милиардери,не виждаха от пъпа си по-далеч,заслепени от власт и пари.Ожениха се по три пъти Всички гадове продали се и оглозгали народа -какво ще правите дари с милярдите си,доволни ли сте от стореното на България.Какво като имате пари,като я няма България.Защо бяха дансове,мвр-та,специализирани слбужби и прочие,като ще ходите с отури.Но вие сте лесни,имате пари и имоти в Европа,Америка,имате аероплани,цели гаражи с ултра коли-ще се спасите,но ще горите в ада.

АБВ са най-големите предатели. Истински патриоти са НФСБ, ВМРО и АТАКА... АБВ са подлоги на Доган, Ердоган и Русия... Опасни предатели са те!!!

..особено атака! Прекрасни руски патриоти, гласуващи за ДПС и Турция.

за европедалите предатели, дето пуснаха 5 милиона ислямисти в гейсъюза и искаха и Туркестан да приемат!!!

Виждам че си развалнуван. Удивителни, капс лок, предатели... Само не разбрах как АТАКА премина от профила "предатели" в профила "патриоти". Другите въобще не искам да ги коментирам, но АТАКА патриоти?!?!?! Глупости!

НЯМА СМИСЪЛ ДА ТИ СЕ ОТГОВАРЯ КАТО НА ЧОВЕК!!!

Всички политици работехте за Турция и провеждахте бгфобска,сороска политика. Резултатът вече се вижда. Бг я няма,народа ни е на 1-во място по смъртност,ниска раждаемост,бедност,безнадежост, престъпност и корупция.

Тия ни лук яли ни мирисали!

държи ситуацията под око. АБВ да нямат съмнения,че правителството ще действа своевременно ,но не и необмислено веднага когато се налага.

Абе, Първанка?! Нали ти, Станишев и Доган прокарахте новините на турски език по националните ни медии?! Какво стана сега? И вие, като Доган, станахте патриоти?

Продан-офф

намерили се кои да го кажат,бившите червени коалиционери със дпсето