Абсурдна спирка: В "Младост 4" чакат автобуса до контейнерите за боклук

Хората недоумяват защо трябва да чакат градския транспорт до кофите за боклук и искат спирката да бъде преместена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европейска столица...пълна мизерия особено в крайните квартали,където квадрата минава 1000 евро.

мммдаааа, добре че не са добутали контейнерите до близкия жилищен блок, щото щеше да е доста по трудно да преместят блока! спирката може по лесно да се премести от цял блок!

Вижте спирката на тролейбусите на бул.П.Евтимии преди бул.Витоша - там от години има контейнери за смет и от изхвърлените отпадъци от магазинчето за фрешове ухае целогодишно!

Това е поредната демонстрация на това, че не градският транспорт обслужва гражданите, а гражданите са придадени в полза на градския транспорт. Нещо като дойни крави. Така са придадени и в полза на ВИК, ЧЕЗ, Топлофикация и т.н.

"гражданите имат по-просто предложение - спирката да бъде преместена с няколко метра." Няма общинарите да местят спирката! Нали ще им се напукат петите и ще им излезнат пришки!

е то ако не е такава картинката нямаше да се чувствате като в България...

Не е ли по-лесно да се преместят контейнерите? И колелца си имат.

В Люлин-също.

абе дир, четете ли, след като го напишете, ни в к лин, ни в ръкав: Правописна грешка и неточни данни на табелите за градския транспорт в Пловдив.???

Някаква дребна грешка с разположението на казаните и тукашните сополи веднага са готови са оплюват България ама хубаво така да я оплюват :D

Епа да ги преместят. Аз никъде в градоустройството не съм виждал посочено място за боклук, нито съм виждал замонолитени кофи. Напротив на колела са и се местят почти без усилие. Какво чакат, учителката ли да дойде да им ги премести?!

Дир........... Не спирката е до контейнерите. КОНТЕЙНЕРИТЕ са до спирката. По лесно е манговците да оставят кошовете малко по в страни от колкото да карате общината да мести спирки.

ИВАНЧЕВА ДА ОПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО ! В ОБЩИНА МЛАДОСТ ОТДАВНА СА ГО ДАЛИ НА КЪСО !!!

Знаете ли, мечтая си да дойде ден, в който това да са най-големите ни проблеми. Става дума за преместване с няколко метра, а като гледам място да искаш .... Но моля ДИР, прочетете си статията има доста правописни грешки, няколко недоглеждания и едно изречение, което май не е за тази статия.

Ми те в младост какви живеят да не са много читави

То ако в младост не са читави какво остава за другите квартали на софия които да много по зле :D

Младост 4-интегрирани цигани населяващи 1-вите етажи на български блокове.Е, от време на време става некоя друга патаклама, но това са рисковете на живото предаване.

Да се радват, че все пак имат спирка. В Младост 2 заради нова кооперация премахнаха една спирка по маршрута на 413

От община Младост са преценили, че е добре софиянците да се извозват направо на боклука.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ "ТАКЪВ НИ Е МАТЕРИАЛА В ОБЩИНАТА" ! С КМЕТ ОТ САМОКОВ И ГЛАВЕН АРХИТЕКТ ОТ ЧЕРВЕН БРЯГ НЕ ОЧАКВАЙТЕ СОФИЯ ДА ПРИЛИЧА НА ВИЕНА.

ми... това не е ли типичната картинка от българска улица? грозно, мръсно, кофи, панелки, азбити тротоари, кал ? преди доста години съм се маханал, и то не заради парите, навремето вземах няколко хиляди лв на месец, обаче тази грозотия ме отвращаваше. гледам нищо не се е променило...

И като си се махнал много ли се гордееш с това? Отишъл си някъде на гости, на готово, на построено от чужд народ вместо да беше останал тук и да допринесеш за това държавата да стане по хубава и да го няма това, което описваш. Аман от псевдо българи и емигранти...

другите народи поне имат шанс да построят нещо..... в БГ-то от входа до колата ставам до колената в кал.... а при баба ми на село е като в аптека сравнено с тоя коптор

Всичко е типично по български....

Не се чудете. Столична община дискретно ви намеква, че вие сте БОКЛУЦИ!

тия контейнери за смет, а не боклук,да не са фундирани, та не могат да ги преместят? или е по лесно спирката да се премести??

ситискейп на фотото е в прехвалената София? По добре да си стоя на село, на полянката, :)

Абе на Дана хората са тъпи и нагли. Аз лично съм се обаждал на ЦГМ за чували с боклуци в автобус. Те нагло се правиха на улави. За българи и чужденци без билет даже и полицаи ще викнат ама за контингенто без билет возещ всякакви смърдящи боклуци цари гробно мълчание и даже лъжат че камерите не работят и не ги виждали. Баси кьоравите служители на кака Дана. Явно са поели ангажимент към бизнеса с боклуците да се превозват безплатно в градския транспорт.

като не излязоха да си защитят кметицата - там им е мястото..

В Сливен се сещам за поне 4 такива спирки. Незнам за ровещите по казаните са сметнати сигурно - ровиш, ровиш, нагребеш се хубаво, яхваш автобуса и направо на следващия казан... да не мръзнат клошарите е .

Ако са ги преместили контейнерите така, че да блокират няколко "паркоместа" около тия блокове със сигурност живущите са ги избутали обратно. Това е като на ъгъла на Йерусалим и Сахаров. Там живущите избутват контейнерите на платното директно на кръстовището за да паркират на тротоара.