Тръмп спря държавните пари за аборти

Доналд Тръмп забрани пари от федералния бюджет на САЩ да бъдат влагани в международни групи, които извършват аборти или предоставят информация за тях.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп спря държавните пари за аборти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиотско заглавие. Спрял е парите за неправителствени образователни огранизации в чужбина, които разгласяват за това, че има такова нещо като аборт.

Абортът е право на избор. Глупав избор, но все пак избор. Да го докараш до аборт в началото на 21-ви век, когато има толкова начини да избегнеш нежелана бременност си е глупост (поне според мен). За съжаление, сексът за някои си остава "кефа на бедните". Като няма друго, поне има "ебанье" с "подфърганье" и "скубанье". Но да се докарате до аборт е безотговорно, най-малкото спрямо жената - след 4-5 аборта вероятността жената да не може повече да износи плод е над 50%. Моето лично мнение е, че абортът трябва да се поема от държавата само в крайни случаи - опасност за майката, малформации на плода, бременност след изнасилване и др. При повечето останали случай - както е казал Чичо Чарли: "По-добре скъп презерватив, отколкото евтина детска количка" или "15 мин кеф, цял живот баща"

Младите не знаят, но така беше и през социализма през 70 г. на м.век. Сега има хапчета, тогава нямаше. Много момичета родиха извънбрачно, някои с връзки прекъснаха бременността, дори през нощта, и това е 100% истина, братовчедка ми беше лекар анестезиолог и(хирург), казваше се Добрина Иванова. Много случаи ми е разказвала. Не само цигани, много българки тогава... Имаха си приятели, някои се омъжиха и в първата брачна нощ я изгонил(Татяна, руска гимназия завършила, скромна...), защото не са си допадали в лхххх, приятелка ми беше, а дружбата им беше цели три години без сххх и така с връзки през нощта... Много са случаите...Пепа Н.(актрисата от ...) и тя е в списъка... Лекарят я попитал. От кого е детето, а тя казала на братовчедка ми, която е родом от Харманли, кво го интересува, от кого е детето, той е длъжен да ми извърши аборта хахаха, ама си е за плач... а и цели пет пъти при нея ... ужас, като върна лентата назад... Да не дава бог и в бг, ... Ей, Дир-а не не не, само за вас, за информация не не не, смея се, но си е за рев било тогава. Можеш ли насила на накараш да те вземе. Моят отговор е нЕ. Насила хубост не става...

Колкото и да се напъват колкото ЕС няма да станат като жители дори да анексира Русия.

Браво!

Това е глупаво щото касае най- вече американските роми- латиносите и те ще имат проблеми, а от там и цялата здравна и социална система

трамп е новия реиган. тогава америка бе ше наи велика.

Новината е типичен пример за дезинформация. Тръмп бил спрял държавните пари за аборти?! Нищо подобно!!! Тръмп е спрял държавните пари за организации, които подпомагат абортите в ДРУГИ СТРАНИ!!! Очаквам със следващата новина да ни разкажат за крокодилските сълзи, с които американският хайлайф е приел този "хитлеровски акт на дискриминация".

Съвършено верно. Журналистически номер за привличане на любопитни. Но текстът е верен.

TANSTAAFL - няма такова нещо като безплатен обяд. Тия групи де факто действат като екстремисти спрямо хората с различно от тяхното мнение и сега им спряха кранчето. ЦРУ е вече с нов шеф и ще има чистка на бюрократи назначени от мамуняка. Очаквайте нови подобни новини.

Спират държавните пари, а не забраняват абортите - има голяма разлика. Всяко удоволствие се заплаща.

Браво на Тръмп. Следва Рейгън. Да не се дават държавни пари на разни фалшиви НПО.

Дават им пари , но не за пропаганда - нито да насърчават , нито да отричат....т.е. Да са наутрални ! Такава трябва да е позицията на една Държава !!!! Още по-малко пък да го налаха на дтуги страни !!!!