Абитуриентските балове започват от 1 юли при строги мерки

На маса ще стоят по чеитирима, изпращанията са от следващата седмица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България няма как да се отменят баловете. Хората може да са безработни, икономиката ни да спада драстично, защото сме били под карантина три месеца, а сега позволявате масови събирания, защото не ви интересува друго освен празненствата и пиенето. Няма да стане нищо, ако една година няма балове, както във всички други страни по света, но нали вас най- много това ви интересува. Продължавайте и нека видим до къде ще я докараме.

"строги мерки" ама друг път....нещастници!

Всеки с презерватив ! ! !

Нещо има объркване. в хотел Шератон имаше балове в събота и неделя.

Това го няма никъде по света! Да празнуваш като ненормален, че си завършил СРЕДНО образование. хахахахха Аз разбирам да се празнува когато си направил нещио ЗНАЧИМО, а не защото си се научил да четеш, смятяш и пишеш ... горе-долу.

"Приблизително на 50 процента - с отстояния един от друг." НЕ, че нещо ама... как точно я виждат тая работа???? :) Айде, стига вече с тия корона простотии.

Голям срам !!! Ще слушат цигания и ще друсат срамни хора и кючеци !! ИЗМЕТ БАЛКАНСКА ХЕХХЕХЕХЕХЕХЕХ

Защо не ги закарат на слънчака, 1-2 дена бал, 14 дена карантина и да се прибират. Родителите ще платят нощувките и така ще има и бизнес за хотелите.

Какви строги мерки могат да спрат напиванье, е.анье и повръщанье в ранните часове

Седнали на масата ще са по четирима абитуриенти-младежи.Върху всеки от четиримата седнали на масата ще има по една абитуриентка , която ще е седнала на раменете на седналия младежЗначи стават общо по 8 души на маса.Седналите обаче ще са четири , а другите четирима ще са върху тях , за да се спази Заповедта на здравния министър.Всички ще викат през 5 минути от 1 до 12.В останалото време ще викат "Ананиев , Оставка".

Този дементен министър/цитирам приятел лекар/не знае какво прави .Хем ще има балове , хем ще има изпращания.Ананиев трявва това да си го запише и дебело да го подчертае. Народният поет Иван Вазов е казал "Не се гаси туй, що не гасне".Ако някой посегне на абитуриентите,те ще обградят Парламента с балоните и свирките и тежко им и горко на ония вътре.

джендърче, леко, че ще изплашиш гаргите.

Измет!

Те от доста години не са абитуриентски а са аборигенски балове,особено с това дето така викат...

Тази порнография, изобщо може да не започва отново.

Оставете децата да се веселят и купонясват. Пък и децата са такива каквито сме си ги възпитали.Олицетворение на свойте родители

чалгопитеците възпитават малки чалгопитеци и коври :)

изобщо не е вярно,тази вечер е изпращането на абитуриент- дете на приятели. нали парите са взети рано-рано /разбирай преди театъра с пандемията/ и няма как да се връщат. та дали сега,утре или след 5-6 дни-все същото

Доста ще останат сираци...

Навършели 18 и по един шут кой откъде е.Всеки да се оправя самостоятелно,и да се научи да поема отговорност,както е в белите държави.Тука мамините,лигли и пикльовци живеят на готово до 50години с родителите си па и нагли.Сами ще се убедите от коментарите.

Първо, никой не ги е взел /и не ги ще/, за да ги оставя. Второ, отдавна не са деца във всякакъв смисъл освен умствен. Трето, никой не го е страх и не можеш да заключваш хората у дома, а ония да се разпищолявят по кръчмите и да вдигат на "ура" градове, села и курорти. Четвърто, да беше им станала учителка, та да видиш кон боб яде ли. Пето, прочети сега бавно и внимателно четирите точки...Ако можеш да.

ББ ще ни умори за едните пари и избори!

Май само едно момиче от СМГ с 4 шестици на матурата трябва да празнува. Останалите - във физкултурния салон под ключ и с книга в ръка вместо бутилка докато не дадат поне 50% верни отговори на теста.

Четирите шестици са, защото се е явила на 2 допълнителни матури. Задължителните матури са две и много абитуриенти имат на тях отличен успех.

Естествен подбор в действие. За съжаление съм в грешния отбор...

Оставете децата да си изживеят мига,който го страх да си седи в къщи и да не коментира много.

И ден година храни - мотото на такива като теб. Живей днес, че итре го няма. Айде като за последно

Начинът по който се забавлява човек, група, нация, човечество се определя от еволюционното ниво до което е достигнал/ли. Масовки/ хляб и зрелища или друг вид интереси и представа за добър живот, добро забавление ... мххх хляб, зрелища, пиене, наркотици и бой или нещо друго, това е положението, различно е за различните хора и техните нива на развитие

А що се отнася до теб, стой си в къщи, и няма да се разболееш! Никой не те кани на сила на бал. Остави хората да си се веселят! Това е младо поколение и да се разболее някой, като грип ще го прекара и нищо повече. Ако въобще се разболее. Но теб, дали и кой въобще не те касае, ти нали няма да ходиш на бал!!!

Росна китка, недоучила и несполучила, само дето не го знае. Ще минат години докато го осъзнае, но надали. Понякога един живот не е достатъчен, ще трябват много за поколение като това от таз специфична нация тц тц тц

А що се отнася до теб, стой си в къщи, и няма да се разболееш! Никой не те кани на сила на бал. Остави хората да си се веселят! Това е младо поколение и да се разболее някой, като грип ще го прекара и нищо повече. Ако въобще се разболее. Но теб, дали и кой въобще не те касае, ти нали няма да ходиш на бал!!!

В булгаристан я има таз простотия! Много донре си беше тази година бе, направо да ги за ранят форевър

Отново половинчати мерки, без смисъл. НОЩ, министъра и всеки, който участва в измислянето на мерките да отиде до вече отворените дискотеки и барове. Там хората са на 50 см един от друг, а според някои изследвания вирусът "лети" до 10 м. Какъв е смисълът от тези мерки тогава?

За едно от "елитните" училища куверта е 180 лв. Включва парче риба и картфено пюре + неограничен алкохол. Ай сиктир! Не наядоха се!

Забравяш за бонусите - чалга кючеци, амфетки, микс-"чай"-"трева", секс в тоалетната, аборти, които ще плати тати и между другото коронавируси за баба и дядо след прибиране от купона.

Въобще не знам за какво говорите, на повечето места в страната се провеждаха абитуриентски балове през последните две седмици. Те минаха и заминаха вече. Кой ще чака 1 юли? Трябва да се кандидатства, да се работи лятото. Вие въобще не сте на тоя свят май.

Какви строги мерки за сигурност?! Както винаги подлогите на властта са неискренни и лицемерни. Виждали ли сте как се държат млади хора в приповдигнато настроение, събрани на едно място ?!До вчера властта говореше едно, сега запя друга песен. Запя я ФАЛШИВО!

Важното е да се живее за мига, да се купонясва, напива, олива, преяжда, друса, секси безраборно. Взехме пример от циганите и техния весел живот. И крайно време е да се ограничи ученето, не, да се забрани, защото виждаме кои са успяли, все са еднокнижници, учили-недоучили и нямат скрупули от този факт. И цял свят ги обича като нашия Боко!

прости хора облъчени параноици,като чета коментарите по долу оставам без думи и все пак;нека младите се забавляват еди път си абитурент в живота ,а що се однася до вируса и дрогата питайте ББ ,кой допуска и прибира парсата от вноса и защо тази гадост е по улиците;вируси е имало и ще има в бъдеще , облъчените илитерати да си стоят във вкъщи и да слушат простотиите на ББ.

Сорбоната ли са завършили? Ти за буквар да си чул нещо?

не исках да съм груб но;тъпаци да си стоят във вкъщи и да слушат простотиите на ББ.

Илитератите някой ги е оДнесъл вече! Тук са останали само литерати.

По 4ма на маса?А в чалготеките по колко седят?Преди малко мернах снимка в Инстаграма....Ма то място няма копче да падне!Една от чалгарките даже написала”1200 човека”...Някой проверява ли там какво се случва?

Уха, започват да падат пачки, първо ще свирим на абитуриентските балове, след това на погребенията!

ще се намангърчи здраво нацията. Интересно ми е само ББ какви обяснения ще измисли после да изкара, че той не е виновен за повишената бройка заразени и починали. Нали досега си приписваше заслугите за малкото заразени и починали. Като станат много - чии ще бъдат "заслугите" за това? А що се отнася до баловете - пълно безумие е да се разрешават балове при сегашната ситуация, особено като се има пред вид безотговорното поведение на младежите. Те, голяма част и от възрастните българи не спазват никаква дисциплина, какво да чакаме от зелените репи на по 18 - 19 години.

А що се отнася до теб, стой си в къщи, и няма да се разболееш! Никой не те кани на сила на бал. Остави хората да си се веселят! Това е младо поколение и да се разболее някой, като грип ще го прекара и нищо повече. Ако въобще се разболее. Но теб, дали и кой въобще не те касае, ти нали няма да ходиш на бал!!!

не вдяваш, че за разлика от зелена ряпа като тебе аз ходя всеки ден на работа и пазарувам в магазин за хранителни стоки, където, а както и в градския транспорт може да имам контакт с една купчина малоумни, заразени, зелени репи. Така че доколконто мога стоя в къщи. Проблемът е, че вие като си отидете на баловете няма да останете там 5 - 6 месеца, а ще се омешате после с останалите хора вкл. с вашите близки - родители, баби, дядовци, чичовци и лели. Схващаш ли ми мисълта или ще ти трябва презентация с картинки и стрелки?

всички 2 години наборна служба - и мъже и жени, за да станат хора!

И ти ли така беше?

Млъквайте, пенсии! На 18 човек е безсмъртен!

На 18 си мисли, че е безсмъртен. И си мисли, че родителите му са безсмъртни.

Важното е децата да са весели, засмени. Сега им е времето. Сега им се живее. Нас - нашата е ясна.

вече не остана място в гробищата, крематориуми няма....Голям залък хапни, голяма дума не казвай!

Коментарът ти е като текст от песен на Napalm Death

Яко ще се мре, както каза Мутафчийски. Но по-важно е да се пълнят чалготеките на аверите на Бай Хуй, дето му пълнят нощното шкафче. Както и да вървят амфетите на гелосаната вагина

тая простотия е само тука в тая загубена държава

мите държава ,а управление.

Пак фалшива новина! Те, баловете вече текат с пълна сила, иначе как абитуриентките ще си покажат роклетата! Ще се мре, ама първо да си напраивм бала и да отидем на почивка в Гърция!

Брато, в Гърция е по- безопасно сега - при два пъти повече население имат по двайсетина, а и по-малко случаи на ден.

Строги мерки и абитуриентски балове :) Тази новина я сложете в секцията с вицове. :)

Пир по време на чума.

Много ги обичам баловете, винаги си от$#%вам на младо, с всяка година все повече им падат задръжките. До преди 15-тина години трябваше много да ги лъжеш, сега вече са много по-лесни, че и такива неща правят, дето преди не щяха ....

Тези вече са дърти..на 18 вече са с километри и сменен филтър

Едно време се наливахте с алкохол и спяхте в храстите пред блока пияни. Ние искаме трева и химия. Не сте по-добри от нас. Младите сме бъдещето. Ще слушате че в сши ръцете остареете.

Те толкова наркомани от младата гвардия ми умряха в ръцете, че вече не знам кой в кои ръце ще остарее

Вчера ги видях строгите мерки... Ще изпукаме като гниди! Имахме пример с Италия и Испания, не си взехме поука...

Дано измрат много студенти....

Няма да има много. Но много от тях ще научат какви са последиците от една сериозна вирусна инфекция. За родителите и бабите и дядовците им, да не говорим. Солено ще излезе на много хора един купон.

И.иот!

Тея в НОЩ слепи ли да, заразата расте неконтролируемо вече, те ми отварят дискотеки, чалготеки, стадиони с по 10,000 + малоумника, сега и балове? ВИРУСЪТ СИ Е ТУК, разхлабването на мерките просто значи, ЧЕ ЗА ТЕБ ИМА СВОБОДНО МЯСТО В ИНТЕНЗИВНОТО, което с тези мерки, до 2-3 седмици ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ТАКА! Малоумна работа, хем видяхме какво беше в Италия точно с такова отношение...

Спрете и забранете баловете ! Ще се друсат с наркотици, алкохол, разврат и разпалят нови огнища на зарази. По добре оставете ресторанти, хотели и разни заведения да фалират , отколкото да погубвате човешки животи.

ще подпалят сухите съчки

Не говорете така! На децата и без това им е трудно. Когато вие завършвахте училище нямаше пандемия и всички съпътстващи я гадости, нали така?