Путин призова да надделее здравият разум в Сирия

Руският президент Владимир Путин изрази надежда, че в сегашната трудна ситуация в Сирия здравият разум ще надделее.

Обратно в новината

Коментари - Путин призова да надделее здравият разум в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Световният мир се крепи на разума на този човек.. Дано му издържат нервите и да му оставят избор дращещите за нова световна война!

ЗДРАВИ РАКЕТИ-ЗДРАВ РАЗУМ.Янките не са преживявали война ,само на холивудски филми.

Част от здравия разум е и да не се размахват всевъзможни оръжия - едно от друго по-унищожителни. Ако слещнеш луд с камък в ръка, най-малко няма да изпитваш особена симпатия към него, а камо ли да му се довериш...

Най0силния държавнк на планетата е с правилна ,успокояваща позиция.Убеден съм ,че той държи ключа към мира в региона и света. Твърде опасно е да се закача сибирската мечка и това в света се знае. Не трябва да се допусне свтовна и дори регионална война.

държавник е този, който носи благоденствие на народа си. А жизненият стандарт в Русия е 7-8 пъти по-нисък от развитите демокрации. Да не говорим за образование, технологии, икономически и научен потенциал. Лично ТОЙ преди около месец публично призна, че в технологично отношение Русия чувствително изостава от редица западни демокрации... И да пишете минуси, нещата няма да се промеинят като факти...

държавник е Орбан. Шест години платено майчинство, 30 000 евро бонус за трето дете, 33 000 евро заем с 2,5% лихва за 25 години. Унгария няма едно евро външен дълг... Унгария също беше мачкана от руския ботуш, но мостигна много, след като той напусна страната...

Само за образованието на запада не ми разказвай приказки, защото знаем всички на какво ниско ниво е. Там не произвеждат знаещи, нямат нужда от такива. Затова българчетата взимат по две години за една. А по отношение на демокрацията, точно нея я няма там. Нямаш право и да пръцнеш даже. Там ако не си куче, нИгро или джендър си без права. Здравната им система е по-зле от нашата, западната също. Чакат с месеци час за доктор и същите измислени здравни пътеки. Демокрация, това е обидна за здравомислещия и средноинтелигентен българин.

Силен, кажи го на тия, дето цвъкат база след база около границите на Русия и дрънкат и плашат с оръжия от десетки години! Що не им го кажеш, или не ти стиска? Нали демокрация уж, свобода на словото, уж, а?

В Сирия здравият разум може да надделее, но в Русия никога! Я по-добре Путин да отправи призивът към Русия и в частност към себе си! Щото Меркел му постави много комплометираща диагноза за разума му!

Кой му поставил диагноза, оная шантавата дето разби и съсипа европа ли? И го моли за северен поток и инвестира в заводи в Русия ли? Аре бегай скрий се некъде, не се излагай повече.

FuckTheEU

Засега надделя, но американците явно си чакат самолетоносача, който ще пристигне в началото на месец Май. Дали и тогава разумът ще надделее? Песимист съм, но отпор на американската наглост трябва да се даде.

Добре че Путя не прост като краварите, иначе ни чака ядренна зима!!!

Един милиционер не може да не е поне малко прост. А в повечето случаи - много прост. Путьо може да бъде лиричен герой на стихчето: "Е..и си майката Джафер Е..и си майката ти казвам !е ти си прост милиционер, и с теб не искам да приказвам" Та това е Путьо и путьовците в Кремъл.

Смешният ботокс даже и на децата омръзна с лъжите и простотиите си. А и много дечица ги задуши със зарин в Сирия, проклетника!

Абе АлКайда не беше ли терористична организация, дето и едни блокове в САЩ бутна? И защо според теб, а и според господарите ти, изведнъж "Джаиш ал Ислам" станаха демократи?

ЗДРАВ РАЗУМ!!!!!!!ТОВА ГО ИМА САМО Путин.....Другите на неолиберални интернеткретени...

Си приличат с Ким Чен Ум като две капки вода.

С един туит Тръмп евакуира 200 руски генерали и полковници от Сирия! Ами ако пусне още един ?! ;)

путкин и разум са противоположности-децата на алкохолици са умствено увредени

Да надделее...ама няма....Безсмъртните са на ход...., ние простосмъртните ще сме прах и пепел...само не знам какво ще правят тия не наялите се с пари и власт после....Живи да ги ожалиш...кой ще убиват, кой ще подчиняват, кой ще изнудват.....

"Отношенията между САЩ и Русия "днес са по-лоши от всякога, дори и по време на Студената война", написа Тръмп в Туитър." Ами да, по-лоши от всякога са защото САЩ има една агресивна кукувица за президент. Хубаво се надява Путин, че здравия разум ще надделее и дано. Но се опасявам, че здрав разум в Тръмп и Змей няма. Обикновените амерканци и англичани не искат война. Коментарите им са във всички западни медии. Дали ще се вслушат войнолюбивите лидери в гласа на народите си? А дано, ама дали. От алчност са готови да затрият света.

Хората са казали: Каквото човек сам си направи, и Господ не може да му го направи. Та така, тавариш Путин си строши краката чрез всички възможни и невъзможни методи, включително и хакерски да изберат неговия "приятел" Тръмп, само защото този тиквеник беше казал че е пръв приятел на Русия и ако го изберат дружбата между двата братски народа ще цъфне и ще върже. Е, др. Путин, язък ти за кабисткото образование - един американски тиквеник да ти подложи такава динена кора! А сега му яж попарата на този ненормалник...

Джулия

Това е виц, нали?

Чакай бе! Нали това беше човека на Кремъл. Миналата година след победата на Тръмп то бяха празненства в Москва то не беше чудо. Почти както случая с др. Хитлер от 1939. Другари, прегръдки, целувки, любов, пък после - олеле. Бил ги нападнал изневиделица. Или путьовците в Кремъл с апълни идиоти за да заложат на Тръмп, или просто Тръмп е играч от такава висока класа че КГБ-ейчика Путьо не може да му стъпи и на малкото пръстче. Но както ще и да е това е проява на поредния руски идиотизъм.

Убийците асад и ватенките разбират само от дебелата тояга. Бой на червените терористи както биха вагнеровци край Ефрат. Ватенките са проскубана бедна и агресивна мечка и трябва ад си намери майстора.

Убийци били, а те другите ангели пазители...Разбуниха целия свят, не им стигна ни Виетнам, ни Афганистан, ни Ирак, ни Египет, ни Тунис....брей...то няма край тоя списък...Обикновените хора гинат като мухи, а ония демократи и човеколюбци седят на топло и меко. Бог е на ход!!!! Дано да е по скоро!!

Спокойно. Путин е гепил Тръмп за топките и го държи здраво. По точно - корумпирал го е.

гепил ги е анално както и много други

проблема е, че рапаните са много меки , а лудите говеда разбират само от бой:)

Нещата в Сирия вървят по-скоро към виетнамизация. Американците бомбардират, местните заедно с руски инструктори и руско оръжие ги свалят. Американците не признават, че са ги свалили руснаци, за да си пазят имиджа, руснаците не си признават, за да не ударят и тях. Във Виетнам така изкараха 11 години. За справка - По американски данни от от 1962 до 1973 година ВВС (военно-въздушни сили), ВМС (военно-морски сили) и КМП (корпус на морската пехота) на САЩ са загубили в Юго-Източна Азия 3339 самолета от всички типове. В това число 2430 по бойни и 909 по небойни причини. С отчитане на загубите на Армейската авиация, САЩ признават загубата на 3744 самолети от всички типове. Загубите на БПЛА (безпилотни летателни апарати) по американски данни са 578 единици. Загубите на въртолети по американски данни от 3 февруари 2018 г. са 5607 машини от 11827 задействани. Загинали са 4867 пилоти, членове на екипажа и пасажери, без да се броят южновиетнамските пасажери. По този начин, по американски данни, САЩ са загубили във Виетнам почти 10000 самолети, въртолети и БПЛА . Освен това китайските прехващачи са свалили повече от 300 американски разузнавателни дрейфуващи аеростати. Та да си му правят сметката, С-75 още е на въоръжение, а освен нея още колко комплекси има ...

Защо не се отнеме Нобеловата награда за мир от световната организация за забрана на химическите оръжия , получена за унищожаването на химическите оръжия в Сирия!

Много отдавна всички призовават Путьо към здрав разум. А сега той с еопитва дадава акъл. Нека първо американците да раздрусат малко асад, пък после ще го гледаме здравия разум. Трумп няма избор освен да бомбардира Сирия. Къде, как, с колко - това са подробности. И без това се забавои прекалено много. Но пък това предполага ударът да бъде добре планиран и максимално ерфективен. Всъщмност Тръмп им го обеща.

Под този термин вероятно се разбира руските интереси или начинът на мислене на господин Путин...

Е ТЕ ТУКА ВЕЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ СИ ГО НАМЕРЯТ.САМИТЕ АМЕРИКАНЦИ ПИШАТ В ТУИТЪР-ТРЪП НЕНОРМАЛНИКО СПРИ СЕ , ЗАЩОТО АМЕРИКА НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ВЕЛИКА СИЛА.

Първо надделяват руските бомби, а след тях "здравият руски разум".

нямаше да има войни и страдащи хора. Аман от луди и ниски хора с големи "амбиции" за власт и превъзходство възприемащи се като заместници на Бог.

Къде му беше разума на Путин,като нахлу в Крим?И лъжеше безсрамно ,че това било опълчение !

В Крим ще нахлува, няма да нахлуе в Косово я!?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) ХААААААААААААААААААААААААААААА

Не ми е ясно чий здрав разум има на ум тов. Путко. И той и Тръмп са от една лудница.

Хомо дегенерата на снимката ще го отнесе

Много повърхностен коментар!!!

Тази безумна ескалация и неадекватното перчене на Тръмп могат да доведат до тотален конфликт, при който ние ще сме от момината страна!

До сега не съм чувал друг държавник да използва такива думи спрямо друг "животно". Онзи отсреща ако ще и царя на джунглата да е, Тръмпи много ниско падна.

Само демократично произведени налъми и убитаци могат да напишат подобни глупости като тези по долу!А, и шамшали от лудницата в карлуково, които и в два през нощта, пожелават лек ден!

Не може да се отрече,че Тръмп е голям играч.С едно изказване по туитър накара руснаци, иранци и верните на режима на Асад да се насе.ат и едните да съдействат на другите да евакуират сирийския диктатор в иран а другите да въведат въоръжените си сили в тартус , и хмеймим в пълна бойна готовност защото към тях се е запътил ,,насрания" Д.Кук. хахах. Шоуто тепърва започва!!!

Краха на фалшивата ватна държава: Санкции обвалили рынок и ударили по россиянам. Будет хуже, нефть не поможет:https://lenta.ru/brief/2018/04/12/priplyli/

Асад вече е готов да бяга в Иран.Той знае че ватенките не могат да го защитават повече. Мурзилките са страхливци и няма да рискуват остатъците от собствената си мижава държавица и креслата в кремъл, заради един сирийски убиец. В США заявили о неспособности России сражаться на море и в воздухе. Российский флот недостаточно силен для сражений с Военно-морскими силами США, а в случае воздушного боя РФ понесет от американцев большой ущерб. В The Drive полагают, что президент Сирии Башар Асад не является настолько ценным союзником России, чтобы из-за него рисковать конфликтом с США. Это мгновенно сделает море полем битвы, что не является привлекательной реальностью для ВМФ России. Общие последствия такого шага были бы слишком серьезными, считают в издании.

abasador

на безумци, дето дуят мускули, като ботоксовият великан Путин или надуваемият балон Ким Чен Ун им трябва един луд като тях американски президент, но за съжаление си мисля, че това не е Тръмп, който да ги сложи в позиция на колене ... и ще видим как, и двамата скъсени великани ще увиснат като препикано мушкато в световната политика! Лек ден.

ти си велик пълководец! Направи на дреп американците, ако те нападнат в Сирия и не се бой, един път се мре!

Губиш си времето психопат. Ха-ха, глупак. С гола и бедна задница може само кеф да направи на Америка. Ти май забрави салатата Вагнер и страхливеца путьо , който се скри в бункера си за 2 седмици. Вие ватенките сте тъпи парчета, не си вадите поуки от историята Ватенките-голямата мечка се оказа (по собствени признания) една голяма но проскубана гарга, неспираща да грачи и да се перчи пред света!

Единствения разумен политик в наше време е Путин. Ако реагира както Тръмп, Меркел и сие "деморати" вече да сме в 3-та световна война! И да е загинало половината човечество, за да разбере останалото колко гадна е властта на световния корумпиран капитал! Пари и корупция - това е така нарачената "демокрация"! И води към гибел на човечеството! Опомнете се хора!

abasador

хм, трябва да забраняват достъп на психично болните до дир.бг. Лек ден.

Той Путин може да си приказва.Друга работа няма. АМА Тато Тръмп от много бач-Меланито може да ,,пайжиняса,,.

Със сигурност Путин има много по сложна, важна и отговорна работа от мен, теб и останалите, които драскаме тук. От неговите решения се променя и човешката история. От нашите решения какво зависи? Едно голямо НИЩО!

Вече няма прошка за комунистическите убийци: Самолет за далечно радиолокационно засичане и управляване E-3A Sentry AWACS, способен да извършва наблюдение на голяма територия осъществява многочасов полет в близост до границите на Сирия и следи за мониторинговите данни на западните авиационни сили.

Ти остави камунистите ,баба! Що нема некой, който да обещае на баба ,че ,,прошка нема са има,,?!

за ситуацията в сирия не е виновен никои друг освен асадчо заради които умряха и продължават да умират невинни негови сънародници и страната претърпява огромни материални загуби

Избий "ихтамньет"-ите където и да са , а Путин и путеноидите да го дууууухат.