САЩ напускат ЮНЕСКО заради ”антиизраелски предубеждения”

САЩ напускат ЮНЕСКО от 31 декември 2018 г., съобщи Държавният департамент.

Обратно в новината

Коментари - САЩ напускат ЮНЕСКО заради ”антиизраелски предубеждения” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел е на евреите и Господ Исус ще ги защити!

израел Е УБЕЖИЩЕТО НА сатаната.

ЗНАЕМ,ЧЕ СТЕ ПУДЕЛА НА ИЗРАЕЛ,НАПУСКАЙТЕ! БЕЗ ВАС ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ И ОБРАЗОВАНИЕТО И КУЛТУРАТА НИ!!! ЩАРОН НА ВРЕМЕТО НЕ КАЗА ЛИ В КНЕСЕТА В ПРАВ ТЕКСТ:НИЕ УПРАВЛЯВАМЕ САЩ?!

ОСНОВНАТА РАЗЛИКА МЕЖДУ САЩ И СССР ? ... САЩ СМЕ СЪЗДАДЕНИ КАТО РОБОВЛАДЕЛСКА РЕПУБЛИКА .... СССР Е СЪЗДАДЕН КАТО НАРОДНА РЕПУБЛИКА ... ЗАТОВА МАХНАХА ДУМАТА "НАРОДНА" И ВЕЧЕ СТЕ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Бокова успя да затрие ЮНЕСКО.

За напускането на Юнеско от Краварите си има причина. Тръмп още в предизборните си речи говори - защо харчим толкова пари за възстановяване на паметници на културата, когато те не се ползват и у нас. Действително в САЩ е една от държавите с най-малко исторически и културни паметници, под закрилата на ЮНЕСКО. Ами просто си нямат. Та това е. както се казва - нищо лично, просто става въпрос за пари. Можете да се поинтересувате от предизборните речи на Тръмп по тази тема. Има ги и в нета. А приказките за антиеврейски глупости са само за пред стадото. Не върви суж велика държава да казва, че се маха за да пести пари.

- НА СТАРИТЕ 100 ДОЛАРА ЧАСОВНИКА ВЪВ ФИЛАДЕЛФИЯ НА INDEPENDENCE HALL ПОКАЗВА 2:22 СЛЕД ОБЕД - НА НОВИТЕ 100 ДОЛАРА ОТ 2009 ЧАСОВНИКА ПОКАЗВА ВЕЧЕ 10:30 СЛЕД ОБЕД ... -АКО ПРИЕМЕМ ЧЕ СТАРОТО ВРЕМЕ НА БАКНОТИТЕ Е ОТ 1776 ГОДИНА ... - А НОВОТО ВРЕМЕ Е ОТ 2009 ГОДИНА ... НА САЩ НИ ОСТАВАТ ДА ПРОСЪЩЕСТВУВАМЕ ПОЧТИ 42 ГОДИНИ ... ИЛИ ДОКЪДЕ 2009 + 43 = 2052 ГОДИНА ... ... ГОРЕ-ДОЛУ ТОГАВА БЕЛИТЕ ЩЕ СА 20% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТЕЗИ САЩ :))

Е те пък,да избегнат плащания от 500 милона долара !Е "браво"! Става въпрос за опазване на културно историческо наследство в цял свят,опазване на старата цивилизация,то бива тесногръдие ,ама чак толкова!"Израелски пристрастия"!Е вярно,че арабите натискат ,имам предвид членовете на Общото събрание,но това ,че Тръмп има зет евреин,в крайна сметка не работи за зет си,а на световно ниво!Така пречат на ЮНЕСКО да работи,то не са само евреи единствения народ!Те и други не си плащат редовно,а културата,обичаите,артефактите, не са пет за лев,а опазване за поколенията!

ХОРАТА ОТ ЦЯЛ СВЯТ ПОЗДРАВЯВАТ ДЕБИЛИТЕ В САЩ И ИЗРАЕЛ С I Will Survive - Gloria Gaynor (1978) ....

ГОУ ФЪК ЙОСЕЛВС ЯНКЕЕ ... I Will Survive - Gloria Gaynor "Live" YOUTUBE

Пак лъжат, анти палестински пристрастия. Това са държави врагове на човечеството.

Всъщност, израелците се разбраха с Абас, т.е. с Палестина, а пък Абас се разбра с Хамас и вече ще е начело и на ивицата Газа-една обединена Палестина, в мир с Израел-засега.

Много важно ...!? Те от 2011г спряха да плащат вноските си в бюджета на ЮНЕСКО... Е от тогава до сега можеше и без тях и без израел... Те какво са по важни от другите страни и народи ... Като спрат да се мислят за черешката на тортата тогава може и да се работи с тях ... Без да съм фен на Бокова, вече е ясно кой е инсперирал атаката срещу мъжа и и индеректно срещу нея ... Хайде и без тях света може да си живее по добре ...

Личи си ръката на др. Бокова!?

ме триеш бе, говедо кумуниско?

Що си неграмотен, затва.

където стъпи комунистически крак (в случая на бокова) трева не никне.

Какво общо има комунизма?Бокова е директор ,не взима тя решениета,а Общото събрание съставено от всички държави членки!Тя е изпълнител на решенията!Ако изберат арабина от Катар по добре ли ще е?

А Земята ще напуснат кога ?

а български словоред научиш кога??

КЪВ БГ СЛОВОРЕД, ТЕ ТАМ В СИБИР ОТКЪДЕ ДА ТИ ЗНАЯТ...

Важното е, че ме разбирате, бълхи соросоидни !

Е ми..., нещата си идват на място! Евреите и протестантите(чиито продукт са) обявяват война на всички други религии в света!

Ох, как обичам да се дупя на господарите от сащ.

Всички сме солидарни с нашите гей-братя сащ.

сащ Напускали????? ха-ха. Изгонили са ги като мръсни кучета, КАКВИТО СА.

ти прочети какво се случи с юнеско когато щатите напуснаха предишният път, и тогава пиши! една трета от бюджета на тази менталак организация е вноската на сащ!

Браво спечели два цента.

Нещастен трол, явно си спал на инструктажа!! Фаш от 2011 г. не са внесли и един цент в ЮНЕСКО и към момента дължат над 500 милиона$!!!!!!

съвсем логично е агент на путлер да предизвика скандал със сащ!

...и Вземете да ги Таковайте ВеднъжЗавинаги тея 'наште'Тук, Домакини/Дир.бг ! - Цял Свят Знае Защо СЕ процедира Така !, както и Чий ТроянскоКонец Е тов.Бокава. (ама на тея 'наште' задунайские гаулайтеря - Акъл ясно че НЕ може да им дойде)

Шило

Дорвосекач, що си бягаш от регистрацията?

Смени тревата трол смотан, плещиш глупости! гл.орк ще те остави без надник!

то и на теб акъл не ти е дошъл, а и да дойде случайно, ще бъде отразен от гладкото ти мозъче.

ррррррр ... рррррр... хаиде кравите в обораааа ... ха ха ха

За т.нар. "американци", културата се свежда до халтурата на Холивуд и речитативите на безброй "афроамериканци". Тъй като те нямат история, за тях историята и културата на хилядолетни народи, освен евреите, които им държат парите, е нищо. Тъпанари. Да им пикая на айфоните.

браво адаш !!!

ти за нобелови лауреати чувал ли си нещо? а за силициевата долина?? а за броя патенти в световен мащаб нещо знаеш ли?

Чували сме. Повечето от тези лауреати, хай-тек служители и патенти са КУПЕНИ с много пари. 80% от ИТ-специалистите в САЩ са китайци или индийци.

Над 90% от нобеловите лауреати са евреи!!! Създадена от евреи за евреи бутафория - абсолютна измама!

Още едно доказателство за ционистко-терористичната същност на САЩ и слугинажа на американските актьори,наричани президенти в полза на еврейските си господари.

С напускането на САЩ организацията се маргинализира.

Ако беше такава нямаше да допусне участието на Палестина в Юнеско. Обаче тя го допусна и поради това САЩ им обърнаха гръб. Бокова е комунистка-кариеристка. Това е мотивът за всичките и действия и бездействия.

Ама наистина ли се връзвате на Инсинуациите на 'наште', Колега ?! - тая е ТочноТолкова от РодаДавидов колкото тоя 'наш'Тук (с Неизброяемите никове) е ПолуНормален.

Май всички ще отидат по къщята и цялата глобализация, барабар с глобализаторите, ще пие една студена вода ...

Това са жълти стотинки в сравнение с китайския дълг . От момента, в който еврейте свиха ФЕД , започна бавния , но неизбежен разпад на уса. Естествено ще се опитат да въвлекат целия Свят в низходящата спирала , ама номерът няма да мине . За наша радост :)

Още ли загниват, д'еба капиталистите? От 80 години ги чакам да окапят.

Ти си съ скапал . И да чекаш, нема да дочеkаш!?

да не вземат накрая да се окажат повече от основателни ,като антикраварските на байкимчо ?

Комунистката Бокова проваля Юнеско.

При това положение БОКОВА ще заклейми американците и ще започне битката в ПАРИЖ !!!!!

и без това нищо не дават ,а гледат все нещо да присвоят !

Краварите подочуха , че Ръшата напуска ПАСЕ , ..и за да не са по-назад напускат па ЮНЕСКО . Е, гаа ти , голема работа са!

От 2011 са прели да плащат вноски. Дали са знаели, че Русия ще напуска ПАСЕ?

Не са плащали, щото са ,,бедни, , и немат, да беха казалe тогива , че напускат!

ЮНЕСКО е пълна бутафория. Върхушката на САЩ и без това унищожиха толкова ценности в Близкия изток,че само едно ЮНЕСКО им е притрябвало.

крадливата комунистка Бокова нали и тя еврейка

Сега да искат пари от русия и Китай, ама те не дават, защото са свикнали само да взимат. Никога не съм чувал комунистите да дават пари за благотворителност. От Юнеско трябва да излезат всички държави от ЕС. И още санкции за жужето путлер, разбира се.

Ти да не си мангал , че ти трябва ,,благотворителност,,?

Америка и култура?

Палестина е истинска държава, за разлика от Израел, които окупираха незаконно палестинските територии! Това е безспорен факт!

Нито една от каузите на ЮНЕСКО-----не влиза в държавните политики на САЩ!:)))) ...бясното куче Чичо Сам--просто си го призна!:))))))

Кога фашисткия Мадрид ще получи томагавки, зарад Каталония?

Когато се разпадне руская кочинка.

ми.... грозничка е шефката на юнеско трябва да турнат някоя млада и хубава ...пък те тогава хамериканците може и да размислят... той тръмп си пада по засуканите

пари и...,,любов,, не се крият...!!!

Организация, която има за председател, дъщеря на комунистически престъпник, завършила МИО (филиал на кгб) в Москва, всички нормални държави трябва да прекратят участието си. Да останат ссср със сателитите си, Китай, Виетнам и Куба.

тъпак изостанал

Че е пародия пародия е, но кой не е престъпник по върховете на властта?!

Майната им на говедата.

Американците са роби. Роби на Златния Телец. Такива хора нямат бъдеще, ако не вземат своевременни мерки да напуснат робското си състояние. Нямам никакви добри прогнози за бъдещето им.

А рашънките са жертви на перилните препарати хахаха

САЩ се държи като държава контролирана от евреи. Що резолюции на ООН са спряли срещо безчинствата на Израел! Каза някакъв евреин, че е 100% сигурен, че Асад е използвал химическо оръжие и хайде, няколко часа след това удари. Седмица по-рано бяха казали, че вече не е първа цел свалянето на Асад. Тръмп се държа като кукла на конци и плю на всичко което говори на президентските избори.

Най-после в прав текст си казаха кой управлява в кравария!!!!

мосад здраво държи за топките и този президент

сега ако не ви е ясно кои дърпа конците в америка и в света , значи сте пълни слепци ... кои натресе комунизма на руснаците и по света ? кои държи всички банки ? кои не бяха на 11 септември на работа във WTC ? дано китаи поне да не е евреиски ...та да има светлинка в тунела ...

Добре че няма евреи с дръпнати очи, че и Китай щяха да управляват!