Ерик Рубин: Излизането от ЮНЕСКО на САЩ носи послание

Излизането на Съединените щати от ЮНЕСКО има определено послание, заяви посланикът на САЩ у нас Ерик Рубин. В ЮНЕСКО става нещо безпрецедентно.

Обратно в новината

Коментари - Ерик Рубин: Излизането от ЮНЕСКО на САЩ носи послание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако за вас ЮНЕСКО е организация която се грижи за някакви стари паметници на културата и ако според вас американците нямат култура, то не разбирам тогава защо си мислите, че са ви някакви длъжници. След като вместо да наливат долари за старите ви културно-наследствени камъни за които лично вие и 5 лева няма да дадете, по-логично е да си наливат парите в техния си Холивуд. Ама моля ви се, светнете се, щото инфантилизма ви няма прецедент.

Посланието е ясно, ЮНЕСКО е организация на страни с история и култура, а те кво да правят в такава организация с техния холивуд.

Много ще се радвам, ако излязат и от ООН-то, от НАТО и от всички държави, където са се самонастанили и които са на практика в състояние на окупация! Така света ще мирне малко!

Кой беше Рубин ? Женен ли е, има ли съпруга ?

ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОР НА БЪЛГАРИЯ .. БРАТ НА ДЖЕЙМС ШАЛОМ РУБИН - ЗАМ.МИНИСТР НА САЩ ПРИ КЛИНТЪН .... ДЖЕЙМС РУБИН Е ЖЕНЕН ЗА ИРАНСКАТА МЮСЛИМАНКА ОТ СИЕНЕН ДЕБЕАТА АМАНПУРКА - КРИСТИН АМАНПУР :)))

Краварите-кръволоци не искат да си плащат старите вноски - това е причината и тия лайнари открито си го признават ! Мама по-мръсно и нагло племе от хамериканското ! Боклуци !

Може ли---да се изакам в еврейската ти шапчица, МИСТЪР РУБИН?:)))))

На кой му е притрябвала тази организация, освен на работещите в нея? Пари на вятъра са това.

Ами, когото и да изберат, ще е арабин, французойката всъщност е от марокански произход, и ще поддържат палестинците. Заминава си Бокова, заминават си САЩ и Израел, притеснява ги бъдещето.

в която всички държави са равноправни. САЩ и Израел са свикнали от страната на силата да диктуват събитията. Защо САЩ напускат организацията 1. САЩ се управляват от едрия финансов капитал, а той е в ръцете на Рокшилд и Рокфелер. Този който незнае двете фамилии са еврейски. 2. Централната банка на САЩ е частна и е собственост на евреи. 3. Юнеско е такава организация в която само се внасят средства, от там неможе да се цоца, а евреите имат две ръце за вземане и нито една за даване. 4. Америка се управлява от наследниците на първите заселници. Първите заследници са "ОСВОБОДЕНИ ХОРА". Защо освободени а не свободни? Ами в новите земи са изпращали затворници, крадци, убуйци, проститутки за завладяването им. Те (т.н. заселници) са били поставени пред дилемата бесилка или Новив свят. Явно е какво са избрали. Техните наследници са запазили манталитета на предците си. Става въпрос не за "свободния дух", а за алчността, наглостта, клептоманията, жестокостта, кръвожадието и леките нрави на предците им. 5. Всички основателите на САЩ са биле РОБОВЛАДЕЛЦИ. Мислите ли че манталитета на наследниците им се е променил и не смятат че останалите хора са по-низши от тях?

Посланието ни към янките е ....майната ви ...

Не съм видял новина някой да рИве за тях.

Европейците не случайно си изпратиха евреите в лагери. Щото само ръкавици и сапун става от тях.

Открай време целия свят е осъзнал, че говедата и чифутите са второ качество хора и не случайно германците ги подлепнаха.

На САЩ им омръзна разни руско-комунестически галоши като Бокова да са директори и сега ще бият камшика на Юнеско. Без САЩ, Юнеско ще последва съдбата на СССР и СИВ - плитък и незнаен гроб !!!!

ще, ще.

ЩЕ, ЩЕ....идва от руско-комунестическо бъдещо-желателно и неосъществимо време !!! Примерно - САЩ ЩЕ умре.....долара ЩЕ загине....СССР ЩЕ е вечен......комунизма ЩЕ победи.... Та другарю Копейчев....какво от тия се сбъдна, М ????

ами да! ЮНЕСКО е за цивилизовани дъжави, с история и култура. Краваристан няма какво да прави там.

Напускат щото и юнеско и оон са вече просто марионетки на OIC (organization of islamic cooperation) с други думи на ислямските терористи.Саудитска арабия - председател на комисията по правата на жените :).Айде моля ви се.Не само щатите и израел, всички нормални страни трябва да напуснат тия джихадистки клоаки.

Абе, накрая си признаха с половин уста защо са и против Европа и против Юнеско! Просто нямат нито култура, нито наследство, което си заслужава да се съхранява! И именно затова се стремят да предизвикат нова война в Европа, за да се затрие и това, което все пак съхранихме след двете войни на континента! И затова даваха и дават оръжие (в т.ч. и нашенско!!!) на бандюгите от ИД, да съсипят Сирия и паметниците ѝ! Ама какво да очакваме да има държава, която е на по-малко години от ютията на въглища на баба ми на село? И която е създадена и е оцеляла благодарение на престъпниците от Острова, заточавани там за наказание и избивайки местното население!

voknid

САЩ и Израел са две отделни държави, но и в двете доминират евреите, като един "Еврейски Интернационал".

най-големите мошенници и фалшиви банкноти !срам за чов.цивилизация .

Посланието е кристално ясно : Не искате да си плащате , свикнали сте само да гепите ! Справка - Българските военни бази , Българските Марица 1-3 , а отскоро и цяла метростанция . Обективно погледнато нямате място в световна организация , която е патрон на културно историческото наследство на древните народи на Планетата . Държавицата ви е твърде млада , за култура и история и дума не може да става ; ))) Напуснете оон и нато , така нещата с лекота ще си дойдат на място . Прав ви път към мъглявината Андромеда !

Kalin

САЩ обичат да доминират и дават тон във всичко и организации където срещат отпор не са им интересни.Затова сега Юнеско а и нищо чудно скоро и ООН.

Когато чуя думата "култура" се хващам за долара.

който има култура е в ЮНЕСКО

Щатите просто нямат пари да си платят вноската. Явно и мастило за печатницата вече няма кой да им даде "напред"!

ако Русия беше излязла, щяха да ни обясняват колко лошо е направила и колко гадна държава е, но понеже са ония идиоти от САЩ, всички са на амбразурите да ни убедят колко правилно и демократично и, разбира се, свободно е това решение.

решението е глупаво. Но всеки трябва да си носи отговорност за решенията. САЩ за Юнеско, Русия за Крим и т.н.

Айде Излизайте по-бързо. Ако може и от България

Комунистическата пачавра Бокова разсипа ЮНЕСКО! Където е бил комунист на власт-все разсипия.

САЩ и Израел напускат Юнеско поради пълната невъзможност на Бокова да намери допирна точка между интересите им и тези на останалите държави. Да й бяха поверили ООН, сега щеше да е същото. Това е политиката - и вълкът сит, и агнето цяло. Но се искат умения, които не идват по наследство, както при Бокова.

Какво стана със Сталинка, в кой кучи гъз я навряха, че краде пари за пътни от ЕК

Знам, че мъката ви е, че не поканиха Волен ;))

Рубине, на никой не му дреме откъде излизате. А посланията са си за вас

Дреме ни. Без парите на САЩ програмите на Юнеско ще пострадат. Само у нас те са 7 културни и 3 природни обекта - Боянската църква, Мадарския конник..

Аз знам за 2 природни и 7 културно -исторически. Пирин и езерото Сребърна. Кой е 3-я природен обект от списъка на ЮНЕСКО?

Чети, бе моме: "Потвърждаваме ангажимента си към опазване на културното наследство по всички важни проекти, по които сме работили и ще работим. "

Особено изброените от теб 2 обекта изключително много ще пострадат без ЮНЕСКО. Досега са останали през вековете до наши дни само благодарение на парите на САЩ за тази организация и самата организация, сложила ги под крилото си още от създаването/ построяването им!!! И к'во ще се прави сега без американската вноска, която и така не е внасяна от 2011 година? Ама то се вижда - вече 6 години паметниците ни се скапват без финансовата инжекция отвъд океана. Добре са само троловете тука, които все още са на задокеанската хранилка и не се скапват. Напротив!!!

Доста им "дреме" на ЮНЕСКО за излизането на САЩ, Защото от там постъпват доста пари! Но Бокова си е потомствено свързана с Русия и води организацията към дъното