САЩ избегнали сблъсък с руски наемници в Сирия

В Сирия е бил избегнат сблъсък между водената от Вашингтон международна антиджихадистка коалиция и руски наемници, заяви военният министър на САЩ Джим Матис.

Обратно в новината

Коментари - САЩ избегнали сблъсък с руски наемници в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпреки,че русия положила всички усилия България да не стане независима държава,през 1916г изпратила ултиматум да ползва морските ни пристанища.България отказва и руснаците започват да обстрелват българските морски градове и Варна.Българите си минират пристанищата и руските кораби започват да потъват.

Той ген Колев им разказа играта на руснаците като влязоха да окупират Добруджа през 09.1916.Изкла руси,румънци и сърби-да помнят кога са влизали в България.

Да и заради тези действия целокупният Български народ праща репарации, бяха му отнети не само тази, а и много други територии. Що се хвалите с решения довели до НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОВА?????

Военните/ИСТИНСКИТЕ СТРАТЕЗИ/ винаги имат РАЦИОНАЛЕН ПОГЛЕД върху моментната ситуация!!!Те ГРАДЯТ АВТОРИТЕТ и искат да влязат в УЧЕБНИЦИТЕ с военна стратегия!!!ТЕ са виждали КРЪВТА И ЗНАЯТ ЦЕНАТА И...Затова дори и в КРИТИЧНИ моменти ДОСЕГА са намирали начин да КАЖАТ НА ПРОТИВНИКА......ТОВА НЕ Е ИСТИНА....!А ТОВА Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО от политиката на АБСУРДНО ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНИ ....,,СУБЕКТИ НА ХИБРИДНИ НОМЕРА,,с помоща на ФАЦЕТО.........ОСНОВАНИ НА МАНИПУЛАЦИЯ.

Защо не са ги избили мръсни кравешки кучета.

+тея мръсни рептилоидни ге-еве +тея соросоидни ъъ кво беше?...

Осрали се от страх и вонят,вонят....не може да се доближиш до тях....

Явно е, че руските наемници са под контрола на руското командване. Така, както и в Украйна...

такива са ти и мъдете---вонящи смрадливи и малки.....

Снощи говореше други неща...

Никаква вяра ва англофренците.На Дойран бяха размазани.

Дръжте още малко време поносимата разумна дистанция-известно е, че през м.май напрежението в този район ще отслабне-Уран навлиза в зоната на Кипър и Гърция, напуска тази на Сирия и Израел. В никакъв случай не бива да се стига до директен конфликт на двете суперсили. Щом като сте започнали война с посредници, така ще я водите, това е по-малкото зло.

Отстъпват? Със всичките бази около Русия? И с всичките съпричастни марионетки? Я се събуди...

И какво са някакви смешни пиндоски бази срещу химер-звуковите оружия и летящия чернобил?

Губи ти се причина- следствие, нали?

"американски войници започнали да се безпокоят" памперси баце ПАМПЕРСИ че лошо

Чували с био-материал, баце- ЧУВАЛИ.

Това са добри новини. Това е което искам да чувам...че и едните и другите са отстъпили.

"Език мой, враг мой!" Сифилис - сифилиТичен! Прилагателното се пише без "с"!!! Синтезираното от Вас унизително и язвително прилагателно, би трябвало да се напише така: "РусофилиТичен!"!!! Хубаво е, преди да въплъщавате писмено патологичните си мисли, да научи основните правила на правописа, като употребата на пълен и кратък член при съществителните от мъжки род, когато са подлог в изречението, както и необходимостта от използването на синтактични и интонационни запетаи! Христоматиен пример: "Да се обеси не, да се помилва!" "Да се обеси, не да се помилва!" (Втория пример го вземете присърце за себе си.) Плах съвет: Не индуцирайте вината за собствената си житейска несрета в околните, били те близки, далечни или чуждоземни! Не търсете и Вашата лична вина в чуждо минало или бъдеще: "Когато паднеш в залез и грозно стъпиш в самота, не се обръщай с гняв назад да търсиш в старото вина!"

Lapsus calami: "... да научиТЕ основните правила..."

Vinetou

Браво!

Когато се почувствам безпричинно, неоснователно и несправедливо предизвикан или засегнат от някой, бих могъл да го "умъртвя" ментално, като вместо да му правя паметник, мога да го заровя до кръста и да му "ударя" един бронз - като на тъщата! Последното е заимствано от популярен виц. Подаде ли някой нос между карамфилите му пишат епитафия на гроба: "Спомени ме, за да оживея!" А га дойде времето, на моя да се чете: "Не споменавай майка ми, за да не оживея!"

кой е поканил тия в Сирия? Натрапници цинични лицемери! Целта им е близост до ИРАН при инвазия и петрола. Тия са нахални кат конски мухи!

"бунтовническите Сирийски демократични сили, съставени от сирийски араби и кюрди. В сградата имало американски войници и те предупредили коалицията, която отвърнала с...... Т.е.сирийските "демократични" сили на са обикновени бунтиовници, а демократични бунтивници. А в Каталуния, това не важи

сащ е най-низкото общество, което е съществувало някога - освен, че изсмукват кръвта на собствените си граждани за да могат шепа хора да серат пари, те, в частност оръжейните корпорации са готови на всичко само и само да върви търговийката - цял век на инсталирани граждански войнички нагоре надолу по света, но сега дори и това не им е достатъчно и реално в Сирия се опитват да влезат в директни бойни действия със русия... Разчитайки, че като през всв отдалечеността на континента им ще им осигури щастие при евентуален световен конфликт....което е пълна глупост. а европейските лидери са просто жалки - действат точно като окупираните от американски военни части държави... те всъщност от 70 години са си това.

Момче, престани да ръсиш глупости по отношение на загиналите руски наемници от "Вагнер". Зная, че много би ти се искало да са толкова, колкото пишеш че са, но излез от рамките на CNN и Blomberg. Ето ти само малки откъси от статията: Списанието Der Spiegel провело свое разследване, в което установило, че западните СМИ изкривяват информацията за случилото се в сирийската провинция Дейр-ез-Зор, когато в резултат от удара на ВВС на САЩ срещу армията на Асад загинали стотици руски военни. Не е изключено това изявление да е подтикнало журналистите от Дер Шпигел да проведат собствено разследване. Две седмици те се занимавали с реконструкция на събитията от онези дни, разговаряли с очевидци и участници в боевете, с работник от болницата в Дейр-ез- Зор и със сътрудник от местното военно летище. Картината, която възстановили, се отличавала силно от онази, която рисували международните СМИ. По информация на Der Spiegel, тогава загинали около 200 от нападащите. След това били установени личностите на девет загинали руснаци всичките членове на ЧВК. Общият извод на Дер Шпигел е, че руснаците въобще не са участвали в боевете. Няколко членове на Вагнер не навреме се оказали в съседното село, което попаднало под масирания обстрел на американците.

руски депутати запитаха за точната бройка - 314. Да е сигурно. Има си и видео от случката и там се вижда, че бройката на изпепелените е огромна.

Не 314, а 3,14 разбра ли?

"а ние също леко отстъпихме", посочи министърът.

Не бяха ли 2 000?!? Нееее една баба от женският пазар чула от нейна далечна роднина по линия на мъжа и ,че са били 20 000!!!

Лъжата за "руски наемници" дали ще стане истина, като я повторят 1000 пъти?!? Фактите са други: САЩ използва от години наемни армии в Ирак, Афганистан, Сирия и други места. Имат си съвсем официално такива армии, които сключват договори с Пентагона. 2. Русия е поканена от официалното правителство в Сирия, а САЩ са там нелегално - без никакво законово основание.

че армията на САЩ е наемна. Ти откри топлата вода. След няколко века русофилите ще отрият и телефона

Американските наемници не нарушават Конституцията на САЩ, за разлика от руските руската.

Как да я нарушат ....ТЕ СА ИЗВЪН НЕЯ.....Нито един закон НЕ РЕГЛАМЕНТИРА ДЕЙНОСТТА ИМ....ГЛУПАКО ТЪП...Ако има световно за глупаци ,ще вземеш ВТОРОТО МЯСТО....ЗАЩОТО СИ ГЛУПАК,ТОЛКОВА ГЛУПАВ ,ЧЕ И ПЪРВОТО НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕШ....

След като армията на САЩ е наемна, кой я е наел бе тъпоъгълен триъгълник? Ей омръзна ми от соросоидни лъжи.

В превод от дипломатичен на НЕдипломатичен език: "американски войници започнали да се безпокоят" - хвана ги мечата болест и наториха половината пустиня от страх. "ние също леко отстъпихме" - почупихме си краката от бягане със смъкнати гащи. "тези елементи се оттеглиха" - свършиха си работата и си заминаха.

вагнерците наториха пустинята с тор. Факт!

Постоянно ни казват, че атомният арсенал на рашките и краварите по отделно бил достатъчен да унищожи Земята. Не, не е. 6500 мегатона ТНТ е общо. Астероидът, съсипал динозаврите, е бил хиляди пъти (!) по мощен, при това в една точка. Земята, макар и трудно, се е оправила напълно. Така че запасявайте се с консерви, житце, медикаменти и ракийка и копайте бомбоубежища- варианта го има и може да бъде разигран.

След астероиден удар няма радиационно замърсяване. За жалост не си прав.

Това с банкерите го гледах по , там американците се готвят за този сценарий.

Може, но запасите ще ти стигнат ли за няколко хилядолетия?

Я какво правят сащ в Сирия без разрешение от властите,пазят терористите от унищожение.

пехота срещу авиация за 50 млн. бройката, резултата е ясен.

американците нямат работа в Сирия и ще бъдат изгонени от там. Те създадоха, заедно с европейските политици и военни държавата ИГИЛ, въоръжиха я и сега ще си понесат съдбовното наказание. САЩ си отива от картата на политиката и на земята.

чул те господ

русския Господ с мъничка буква ли се пише? значи си е мъничък

Какви руски наемници, като Сирийската държава има официален договор за военна помощ с Русия отговарящ на всички Международни правни норми и регулации и там присъства официално руската армия, а водената от САЩ коалиция е там незаконно, тоест нарушава суверенитета на чужда държава,подкрепяща създадената от тях Ислямска държава под предлог Сирийски бунтовници и опозиция. То бива пропагнада, но вече се оливат, хората са отвратени от тъпотиите, които бълват всеки ден. Алоо Холивуд- ставате смешни пред целият свят.Демокрацията е хубава дума, но реалният живот е съвсем друго нещо. САЩ показаха на целият свят ,че са брутални грабещи колонизатори, оставащи след тях милиони жертви, разорени държави , опоскани колонии заедно с техните подчинени държави в Европа, лицемерни, двулични, безпощадни, измислили най-уродливите обществени строѝчета като капитализъм и неговият антипод комунизма. Страшни ценности защитават, рано или късно сервитьора ще им донесе сметката.

какви международни договори позволяват избиването на сирийците?

Освен простотиите - нещо по темата?

Аз нещо изгубих нишката. Едни руски наемници били убити, щото напредвали, поради което руснаците са виновни че са били бомбондирани, преди да се комуникира?

Юни месец 2016-та, 3 руски бомбандировача Ту24М3, подкрепени от 6 щурмови Су-24 нанасят военен удар по база за обучение на ИДИЛ. За Ваше съжаление се оказва че това е секретна база на САЩ, която е изравнена със Земята съобщава се за над 70 загинали американски инструктори и около 400 обучаващи се. На следващия ден американците подписаха споразумение с Русия за координирани действия във въздушното пространство в Сирия!

За твое съжаление - Су24 не е щурмови самолет, другите ти глупости пък са съвсем от паралелната реалност. От Савушкинско-Лахтинската бригада ли си или само ентусиаст?

"тези елементи (руснаците) се оттеглиха, а ние (американците) също леко отстъпихме", посочи министърът (Матис) Тоест всеки се е пооттеглил, запазвайки лице. Тъй и би трябвало да е и занапред- никой не ще война на Запад (а може би и не всички в РФ), независимо кой би я спечелил.

Едва ли е така както ви го представят. Обикновено всяка от страните гледа да предизвика симпатия и да прикрие слабостите си.

Пропаганда, която отдавна не върви. Най- интересното е, че всичките петима предателя я повтарят като папагали. Явно се събирате някъде и се надъхвате със злоба взаимно. Такива ще си останете - маргинализирани и изхвърлени.

На САЩ навсякъде им чупят съзбите на международната сцена. Предсмъртните мъки на една империя. Не успяха в Украина, изцяло им разбиха плановете в Сирия, че и Русия излезе от там още по-силна. РокетМан Ким ги направи за смях пред целия свят, едни самолетоносачи, един ужас, жупел и огън щяха да му сипят, а накрая заскимтяха за преговори. Китай и Русия ги наритаха в зъбите, след като оня ден и Китай пусна петро-юани. Русия и Китай вече търгуват помежду си с рубли и юани, без долар, а количеството суровини, които купуват Китай от Русия се е увеличило. В безсилието си САЩ наритаха пуделите си от ЕС да почват масово лаене по Русия и да къкат пред нейната врата и да викат - тя беше, тя беше... Потомците на убийците на 40 милиона индианци ще трябва или да се примирят с многополюсния свят или да бъдат наритани безмилостно от Русиа + Китай + Иран. ЕС да си прави сметката, света се променя.

Патоса само е голям. А иначе са пълни глупости.

Вземи прочети нещо друго освен Винету, като например световните новини... САЩ искат преговори с Корея. Китай онзи ден пусна петро-юани. С Русия вече търгуват без долар, а и други държави се присъединяват. Това, което Кадафи и Садам не успяха да направят, да се отскубнат от долара, щото банкстерите им насъската военните си кучета и ги избиха, се случва сега с Китай и Русия, ама там тоягата е дебела и на краварите им се стъжнява. От козяк и новини ли ви забраняват да четете вече или сте си неграмотни по принцип?

Заглавието трябва да е: "Руски убл'юдки запазиха наемническите си жизни на косъм и избягаха като нацвъкани".

Ти от калната евронива така ли ги виждаш нещата? Щот аз от диванчето виждам как ти си се усрал от зор и напъни ве подлизурко скапан!мбухахаха

Над 200 има само в надрусаните кратуни на петимата предатели. И 600 бяха, после - 300, сега пък 200. Намали конопа, сироед!!

Е какви са пък тези руски НАЕМНИЦИ!!! А американските войници каакви са...или те са там от силно патриотични чувства и съпричастнонст към братският сирийски народ!

Ти май се радваш на убитите 14 руснака в Сирия, а , предател??? А за изгорените живи 10 инструктора в Източна Гута - радваш ли се????

"намиращите се в зоната американски войници започнали да се безпокоят" Ох, на бате чувствителните! А дали са напълнили памперсите?

Има един дето е напълнил памперса - онзи в кремъл. Да не настъпи лъва по опашката.

Имаш ли картичка с неговия портрет, бе мунчо?

Шило

Пълненето на памперси е патент на едни други- от бялата колиба.

Само един въпрос. Как се нарича армия, която се е самопоканила на чужда територия?

Шило

агресор

"Ние отстъпихме малко" - да се разбира "Проявихме милост и не ги избихме".

По-скоро да се разбира, разбрахме се всеки да отстъпи, за да не се избием взаимно...тъп си като западен промит мозък, който си мисли, че е Рамбо.

И сега предполагам цялото кутевско войнство и петоколнчици имат задача да представят поредното руско осиране като "великая победа".

Все по-често ще им се налага на щатите миром да се разбират.

Ще звънят по телефона говедата и още как, след фламбето в Гута и предупреждението, че ще им потапят коритата, ако стрелят с ракети по руски цели, краварите нещо се снишиха и стъпват на пръсти.