САЩ готови да ударят Сирия заради Източна Гута

САЩ са готови да нанесат удар срещу силите на президента Башар Асад в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ готови да ударят Сирия заради Източна Гута | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един удар на САЩ,подобен на тоя с/у Кадафи,ще даде шанс за мир в Сирия и ще докаже ,че руското присъствие там е безполезно и опасно за всички в тая част на света!

Български платени руски тролове. Следа простотиите , които драскате тук. Към момента те изглеждат така: Когато САЩ влязат в Сирия, тогава ще поговорим. Когато американските официални войски влизат в Сирия, тогава ще поговорим. Когато американските ракетни ракети удариха базите на Асад, после ще поговорим. Когато официално САЩ ще заемат територията на Сирия, тогава ще говорим. Когато американските войски ще се обърнат към руснаците в Сирия, тогава ще поговорим. Когато американските войски ще ангажират руснаците в Сирия, тогава ще поговорим. Когато САЩ ще убият руската войска в Сирия, тогава ще поговорим. Когато САЩ ще убият официалната руска войска в Сирия, тогава ще поговорим. Към момента на вашите лъжи Вие се намирате тук ( и не си мислете, че вашите най-лоши кошмари няма да се сбъднат:Когато САЩ ще унищожат руските войски в Сирия, тогава ще поговорим. Когато САЩ ще победят Русия в Сирия, тогава ще поговорим. Когато САЩ ще победят Русия по света, тогава ще поговорим. Когато САЩ ще победят Русия в Русия, тогава ще говорим. Когато САЩ ще унищожат Русия като държава, тогава ще поговорим.

Ще се повтори същото като край Ефрат. След няколко часа военно-транспортен медицински самолет ще е заредил московските болници със 150 тежко ранени пациенти. На следващия ден - самолетът с Груз 200. В същия ден ще изреват войнишките майки.

АМЕРИКА до сега винаги са надупвали ватенките в Сирия. Ватенките имат 2 мижави бази. Велика Америка - 12 бази. Като се събудят нашите сдухани червени тролове, сугурно винаги си покрит с напикани ватни вестници Правда... Сега следващите оборотни летци, които трябва да дойдат в Сирия ще се замислят, дали си струва за жълти копейки да мрат като мухи, заради фюрера Путлер.

Български ватни подлоги, вместо да драскате тук заминавайте за Сирия докато не свалили вашият диктатор Асад. Той така или иначе вече е избягал в Раша и се крие в под московието, охраняван от горилите на пигмея путлер-ФСБ. Защото ще мине време асад ще го премахнат а вие ще останете без медали от войната. А ако заминете сега има 99% вероятност да станете "ГЕРОИ" и заготовка за салата Вагнер.

Кефи ме като гледам безплодните ватни напъни на един или двама идиотчета с размножени никове да драскат нестойностни небивалици, дори лишени от елементарен смисъл. Жалки сте Български ватни подлоги, вместо да драскате тук заминавайте за Сирия докато не свалили вашият диктатор Асад. Той така или иначе вече е избягал в Раша и се крие в под московието, охраняван от горилите на пигмея путлер-ФСБ. Защото ще мине време асад ще го премахнат а вие ще останете без медали от войната. А ако заминете сега има 99% вероятност да станете "ГЕРОИ" и заготовка за салата Вагнер. Руснаците и турците в Сирия ще гледат теменугите само откъм корените каквото и да правят. Целият свят видя модерното оръжие на руския елитен спецназ от Вагнер. От това супер-съвременно оръжие остана само: Салат "Вагнер".Пища быстрого приготовления.

МУУУУ...И с рогата напред...кравешка му работа.

Фалшива новина. Няма доказателства че Асад е ползвал химически оръжия.

Третата световна война ще започне когато Сирия (Башар Асад) падне!

Ами, мръсни американци! Разбира се не говоря за гражданите на САЩ!

маи третата световна воина сте баде скоро.

що не удари северна корея ???

Ето така се роди лафа"Ами вие защо биете негрите!!!"

Щаха ли да ги бият, ако имаха ОМП?

"след като бе употребено химическо оръжие срещу мирни жители." И лекарите, а и белите каски се разхождаха свободно без никакви последици. А и жертвите оживяха, като по чудо след това. Абе.. Вервайте. Асад и Путин са сатрапи. Интересно, ако в отговор на изтреляните от вас ракети, Путин си тества новата хиперзвукова върху гемиите ви, какво ще кажете и кой ще е виновен?

ми ади де удрайте с кво беши с ракети а ние ще стоиме и ша гледаме и кат свършите започваме ние

ами те израелците ги опаткаха заедно с иранците преди дни

Обединените войници от Русия да не започнат да свялт самолети.

Там има руски съветници и ако ударят, ще ядат после бой, як бой. хе-хе

Ще ядат единствено на янките чурките. И ще има салата Вагнер...

ще падат стелтове,ефове,томахавки и то без да бъдат сваляни!Колкото и да ви е тъжна реалността ще бъдат използвани новите системи за реб и ще има тишина..........

Кои са те тия "новите"? Кой ти каза на тебе? ВВП лично май ти шепне на ушенце, а?

ами малко съм у4ил такива работи а?

Ха-ха, да не си пил пак стекломой или боярьйшник тъп ватник. Що до сега не видяха нито един стелтс или томахавка? Ватни нещастници... само мултфилми прожектират.

Не съм привърженик на насилието, но на наглостта на Русия относно защитата на сатрапа Башар следва да се отговори със сила. Пък руснаците нека пак докарат "БЕЗАНАЛАГОВИТЕ" си самолети. Очаквам решителни и твърди действия от САЩ и ги подкрепям изцяло!

Може ли да ни светнеш с няколко факта за сатрапщината на Башар Асад, щото ние не знаем нищо за дейността му в мирно време? Но вече поназнайваме за тежката гражданска война в Сирия, съчетана с кървави акции на терористични групировко, обучавани и въоръжавани от...САЩ. А мирното население масово загива или бяга от страната...в посока Европа, а същите тези САЩ, уж загрижени за Сирия, отказват да приемат бежанци.

Лесен отговор само с факти: 1. В мирно време ученици правят демонстрация в гр.Хомс и са арестувани от службите! 2. Доказано в ареста са бити и истезавани. 3. Бащите и майките излизат на протест с искане за освобождаване на децата. 4. Полицията стреля на месо и убива десетки- В МИРНО ВРЕМЕ!!!! Ето така започна гражданската война в Сирия! Хайде сега ми посочете къде са тук САЩ, ИДИЛ, Западна Европа!!!

Д-р Абуаси: Ислямска държава се реорганизира, 17:28 11 март 2018, дир.бг: - Как ще коментирате участието на чужди сили в Сирия? - Присъствието на руснаците в Сирия е по покана на сирийската държава и сирийското правителство. Така че, според международното право, тяхното присъствие е съвсем легално. Те имат голям принос в унищожаването на Ислямска държава. При турците положението не е такова. Те влизат в Сирия, за да се разправят с кюрдите. ... Откъдето и да се погледне, това е чиста окупация. Същото се отнася и за американците. Те не са поканени, и по Международното право са окупатори в териториите, в които са. Та нали всички влязоха, за да воюват с Ислямска държава? Но нея вече я няма там? Какво правят още американците там? Дори правят изявления, че нямат намерение да се изтеглят. Какво друго е това, ако не окупация! Целта на американците в Сирия е режимът и неговите поддръжници, а не Ислямска държава. Американците и техните съюзници и до сега защитават фронта Ал Нусра и структурата на Ал Кайда в Сирия. И това го чуваме всеки ден. По време на президента Барак Обама те заявиха, че за ликвидирането на Ислямска държава са необходими 20 години. Но се видя, че нещата не стоят така. Тяхната цел винаги е била войната в Сирия да продължи, колкото може по-дълго. Тя и беше започната от американците и Израел.

В гражданска война няма ЛИГИТИМНО ПРАВИТЕЛСТВО! Иначе няма гражданска война!!! Виж гражданската война в Испания: - на страната на Франко се бият немци - на страната на комунистите се бият интербригадисти от цял свят(естествено срещу заплащане от Москва) А д-р Абуаси като сътрудник на службите на Асад това ще пее!!!

сащ готви удар в отговор на атаката която не се е състояла още. ноте със сигурност знаят че ще има атака, инструктирали са белите каски , докарали са статисти

Хе-хе, Ники Хейли или по-точно Нимрата Ники Рандхава, да не забравите само! Това ще е война с цял свят а не филмова продукция. Иначе ще е хубаво да кажете две думи и за Йемен - 16 милиона нямат достъп до питейна вода вече и агресорът ползва вашите оръжия!

Така е, тази индийка, под псевдонима Ники Хейли е изключително нагла. Така се случва, когато имигранти се докопат до власт.... тябва да се покажат, че са по-американци..

Ъхъм. Удар. Ето и отговора на началника на ГЩ на Русия от тази сутрин: В то же время в Дамаске в учреждениях и на объектах минобороны Сирии находятся российские военные советники, представители Центра примирения враждующих сторон и военнослужащие военной полиции. В случае возникновения угрозы жизни нашим военнослужащим Вооруженные силы Российской Федерации примут ответные меры воздействия как по ракетам, так и носителям, которые их будут применять... Трябва ли да ви обяснявам, какво значи това?

Ние вече видяхме какво означава-салата Вагнер. И други порции ще има.

Откъде видя - потният сириец в Лондон ли ти съобщи? Да, той е много добър, признавам... да разполагаш с такава малка агенцийка и все пак да знаеш с точност до последния човек колко са убитите и ранените, си е голяма работа. Впрочем, "Вагнер" е частна групировка, научете се най-накрая.

Лелееее, страх!!!! Ама верно ли така са казали? Аз се изпотих от притеснение, пък за американците не знам! Те така беше и когато бомбардираха Белград! Щеше да има ответни мерки! Та питайте сърбите как го отнесоха!?

Източна Гута се превърна в главен фронт на войната в Сирия по една основна причина- това е последният бастион на терористите подкрепяни от САЩ. Освобождаването на Източна Гута от войските на Асад ще означава окончателна загуба на САЩ и западната коалиция в Сирия, защото терористите в останалите части на Сирия, които се закрепиха с помоща на САЩ по никакъв начин не могат да влияят върху положението на Асад. Затова и воят от страна на САЩ и коалиция е толкова истеричен. Тази заплаха от страна на САЩ показва само една, че чесовете на терористичните групи в Источна Гута са вече преброени. В редица арабски , а и няколко западни вчера беше съобщено, че сирийските войски са успели да разделят терористичните групи в Източна Гута на четири части, които обкръжават поотделно . Това означава основно две неща : първо терористите вече не могат да организират непрекъсната отбранителна линия и второ боевете ще се водят основно на земя в жилищните райони. В медии вече се появиха кадри за група от 13 терористи, които са се съгласили да предадат оръжие и да напуснат Източна Гута.

Доказателство за думите ти е неистовият вой на умряло, който се носи от оборите на Краваристан.

В райьона Путин се ПРЕГРЪЩА С НАТАНЯХУ, ЛЪГА ИРАН, ДОГОВАРЯ СЕ С АМЕРИКАНЦИТЕ и накрая се оказа сам срещу всички. Външната политика на ЛАВРОВ бе тотално сбъркана. РЕЗУЛТАТА СА 600 ИЗБИТИ РУСНАЦИ ОТ ЕЛИТНИТЕ НА ПУТИН ЧАСТИ ТРЪГНАЛИ КАТО НА ЛОВ И ПОПАДНАЛИ В КАПАНА НА ЕВРЕЙСКИТЕ ДРОНОВЕ. Подобна гавра и унижение нанесена на една уважаваща себе си страна би довела до СВЕТОВНА ВОЙНА. ИЗРАЕЛ БИ СЕ ПРЕВЪРНАЛ В ЛЕДЕНА ПЛОЩАДКА, но явно голямата част от парата отиваше в СВИРКАТА. Къде са КОСМИЧЕСКИТЕ МУ ВОЙСКИ, къде е разузнаването му? Не питам къде са прочутите С 300 защото ИЗРАЕЛСКИТЕ САМОЛЕТИ унищожиха ОСЕМ ТЕХНИ БАТАРЕИ. СЛУЧИЛОТО СЕ ПОКАЗА КОЛКО НЕЩАСТНА И САМОТНА Е РУСИЯ, колко далече от реалността е нейното САМОВЛЮБЕНО ръководство. ИЗТРЕЗНЯВАНЕТО Е МНОГО БОЛЕЗНЕНО.

Тъпчо, яко си прекалил с наосаните новини. Само едно нещо ще кажа в отговор - същите новини и коментари като твоите се лееха, когато Русия уж воюваше в Украйна и когато уж беше понесла "огромни" загуби.

абе ти верно си още на 4ерешата ,не си ли правиш по4ивки между напушванията?

Ха,ха,ха!!! Ето за такива коментари влизам във форума.От както ги няма Парцалев, Калоянчев,Анастасов и Митко бомбата, само такива коментари могат да ме разсмеят.

Няма значение кой кого .. важно е кръв да се лее , защото Боговете я обичат.

Каква пАбеда ? Путьо три пъти я обяви и накрая като видя мазната опашка на американците се скри в бункера. Сега ватенките дават много повече фира, от колкото преди да беше "свършила" войната, според лъжеца путин.

Русия влезна в Сирийския конфликт с голямото его на малкия човек и парата от самовара . И докато разораваха пясъците с бомбени килими, унищожаваха кошари и автобусни спирки с ракети , американците напълниха завладените от тях територии с високотехнологични оръжия и подготвиха тактически кюрдите за отбранителни и настъпателни военни действия По дифиниция-какво е пиян зомбиран наемник дошъл от майната си в Сибир от една дива азиатска орда - в друга държава, където избива без оглед деца и жени. Преди това пък е бил в Донбас и е правил същото... Ти ако си жител на Сирия ще го обичаш ли . Как да бъде наречен този изрод-миротворец ли ?

Краварите се изнервиха максимално.

Вземете ударете и България и без това тя вече не е държава. Само руини и крадци в палати.

Крайно време е да ударим тази комуноидна продажна пасмина която всеки ден тук храчи с/у България и българския народ.....май търпението вече е на изчерпване мръсни подлоги!!!

Като не ти харесва в свободна БЪЛГАРИЯ във ватното бегом, или в Сирия при Вагнер.Кефя се как платените комунистическите мърши строени в редица пикаят газ тук... Супер. Включвайте се в системата за газ и с ваша помощ и безплатно ще изкараме зимата.

Първо събират ,обучават и въоръжават главорези и ги пращат в една суверенна държава със законно правителство и сега когато след толкова разрушения и жертви правителствената армия най-после ще упее.да изчисти страната си и да настъпи мир то САЩ се канят лично да се намесят уж като умиротворители.-Връх на цинизма !!!Символа на съвременната демокрация ха, ха ха(горчив смях)

1. Каква държава? Режима на диктатора и терориста -убиец на собственият си народ отдавна не е легитимен, след като повече от половината от народа не го желае за управляващ страната. 2. Каква сирийска армия ?Паплач са в Асадовата армия-сбирщина от платени наемници от Вагнер, цигани от Иран, палестинци, хизбула, руски агресори и всякаква останала долна измет. 3. ватенките избиваха само противниците на омразният диктатор Асад . А това са свободолюбивите обикновени сирийци от умерената опозицияВатенките избиха и хиляди мирни жители - жени и деца. Сега кармата им го връща, и това ще продължи десетилетия. Това е нов Афганистански капан за пияндурниците от дивото азиатско племе.

Лудите говеда, за пореден път се опитват да спасят свойте Джихади Джотста от ИДИЛ! Ама нейсе, тоя път няма да стане!

ЛЪЖЕЦ. Я да видим...само факти. Къде са губещи ? До сега винаги са надупвали ватенките в Сирия. 1. Ватенките имат 2 мижави бази. Велика Америка - 12 бази. Като се събудиш сугурно винаги си покрит с напикани ватни вестници Правда... 2. Дните на Асад са преброени той владее само около 40-45% от територията на Сирия И здраво го е закъсал за пари и петрол . Но, кюрдите и Съединените щати го откъснаха от петролните полета , които са на изток от Ефрат..

Защо ония с лимонадената глава не реши първо проблемите на големите гета е Говедария, в които цъфти престъпност, наркомания, мизерия и т.н., а тръгнал да "оправя" държави на 6000 км. от него!?

Какво кара човека да се държи като кръвожаден идиот? Много просто УМА - система от убеждения. Какво е решението ? още по просто - живот без ум.;)

Ами точно това сте вие зомбирани дебили-хора без воля и акъл и само лозунги и лъжи които си заминават заедно с вас......вие сте баластрата на Родината ни и е крайно време да се освободим от нея-поняли????

Като убиеш всички които ти пречат, ще осъзнаеш че си останал сам на планетата. И тогава ще разбереш какво е ума.

На никой ли вече не му прави впечатление, че международните норми не значат нищо, че ООН е пълен цирк, че една държава си прави каквото си иска и напада без дори да е обявила официално война друга държава, че си позволява да бомбардира правителствените войски на Сирия на нейна територия, без никакво разрешение от никого. Училищният бияч и нахалник тормози всички, докато накрая не се намери някой смел да му счупи зъбите и изведнъж биячът става по тих и смирен от тревата, доказана житейска истина. За жалост може би това вече е единственият начин да се предотвратит тотално сриване на целия макар и почти не останал ред, преди САЩ да вкарат целия сват в пълен хаос и непрестанни войни.

крайно време е братушките да им свалят няколко от "най-модерните хвърчила" и да си седнат най-сетне на г.за тия лигльовци

само хвърчилата на ботокса падат нещо без воена намеса дори но за такива консервени кутии е нормално при изтекъл срок на годност:)))))))

Как да ги свалят като не могат дори да ги видят ? А старите самолети на ватенките сами си падат, или арабухите ги свалят с прашкитв. Ватенките са станали смешни и цял свят се шегува с тяхната безпомощност. Преди години руснаците провокираха арабите да нападнат Израел. Въоръжиха Египет, Сирия, Йордания и после евреите за 6 дни смачкаха глупавата коалиция. Утре ще е същото, но руснаците и техните съюзници винаги настъпват мотиката поне по два пъти !

Говедарите за пореден път се намесват на страната на Ал Нусра /Ал Кайда/. Т.е. няма новина! Всъщност краварите кой ги покани в Сирия? По силата на международното право не са ли страна агресор?

САЩ са терористична държава и е крайно време светът да ги удари

Ми, след като Русия унищожи всички сирийци, може и да ги удари!

Сащ какво направи в Афганистан Ирак Либия, Виетнам и Южна Америка? да не би да им донесе демокрация и направи по богати:)

"Не искаме да стигаме до такъв вариант, но ако ООН не приеме резолюцията..." NO COMMENT!

Римската империя е жива. Където иска там удря. Когато гледам дизайна на Капитолията с езическата измислена богиня Диана на върха не мога да бъркам. Много ми прилича на дизайна на базиликата Свети Петър в Рим. И до едната и другата сгради има обелиск езически фалически символ на плодородието разкриващи култ към силата ( която е нищо без контрол ). Истинската сила от Бога се дава на силните духом, които са кротки хора и могат да контролират емоциите си за да остават в правдата, която е от Бога.

А руско ресто с ядрени ракетни двигатели, де!

Направо да им пращат видеокасетата с ракетите

Едните искате Русия, другите САЩ, но не забравяйте Поднебесната Империя! Те взеха най-доброто и от двата модела - Комунизъм и Капитализъм. Сега всички ще се съобразяват с Китай. Минаха времената на съветското превъзходство от конфликта за о-в Дамански на река Усури. А Американската икономика е сега също зависима, като Китай изкупува от години американски дълг и има най-големият резерв от чуждестранна валута в света. Китай строят изкуствени о-ви в Южнокитайско море и ги укрепват, така, че американските самолетоносачи не биха били ключов фактор в тази част на света. Правят и квантови компютри и събират данни, което показва, че могат да изпреварят и Русия и САЩ в разработките за Изкуствен Интелект, които точно Путин определи като ключови за 21 век. Така, че си правете изводите...

Не ги надценявай чак толкова.

Это вам не мультики. Как американцы будут сбивать самолеты Путина лазерами:link/watch?v=V-bjTVHCFpk