Пхенян: Морската армада на САЩ носи заплаха от ядрена война

Северна Корея твърди, че американските самолетоносни групи край Корейския полуостров пораждат заплаха от ядрена война.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян: Морската армада на САЩ носи заплаха от ядрена война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТИГА КОНСТАТАЦИИ,ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЯ!!! НЕМАМ НЕРВИ ДА ВИ ЧАКАМ!!!

Сега е много лесно да се плюнчи Ким, но ще го видя какво ще прави когато стане през ноща да пикaе включи лампата и тя не светне, вземе телефона а той няма сигнал. Погледне през прозореца навън пълна тъмнина и злокона тишина. Няма да има възможност дори да даде команда за заличаване на САЩ.

Севернокерйския Холивуд заснема три филма къварвериия: 1. Игрите на глада (с участието на всички северно корейци) 2. Докато свят светува Ким царува 3. Смело сърце (разказва се за единственият северно кореец който си е позволил да не ръкопляска на всяка дума казана от Ким Чен Ун)

Самолетоносачните групи може и да останат в тези води. Материков САЩ няма да го има. Това казва Ким. Ако не са го разбрали си е за тяхна сметка. Ядрената война е на няколко минути.

Кой ти мисли за Северна Корея. Важното е Китай и Япония и всички дръпнати очички да са под контрола на САЩ. Имаше една народна мъдрост: "Бий самара, да се сеща магарето".

прочее... Похвално е, че Гладна Корея е решила все пак да мине по каналният ред - през ООН.

нещо много подозрително мълчи дебелия ким. Няма видео, няма новини за изстреляни ракети. А Тръмп му беше почти под носа.... Дали пък не е самоубит случайно, и върхушката в кимландия да не смее да го оповести?

Задавил се е с черен хайвер :)

Дебелака чака да го нападнат и ще разбереш какво има и може

Путлер и братчето Ким му ще го барат гол. Барабар със Асадчо.

Кой какво върти суче, тях все педерастия им е в главите......

Един простичък въпрос: има ли, или няма, военноморска армада на КНДР до бреговете на САЩ, да или не?? САЩ е държава - терорист и агресор, основна заплаха за световния мир....

Простичък отговор като за прост руски говнолюб!САЩ не заплашват съседите си със ядрено оръжие като Ким !Нито пък ,,присъединяват,,територии като Путин

Да, те не заплашват съседите си, а само повечето останали страни по света, протестър.

Гранада, Хавай и заплашват Венецуела, Бразилия, Мексико и Куба.

Факт!

Попарата която ядоха от Виетнам Ще им се стори като песен пред това което ще им " сервира " Дебелия Ким ако започнат война срещу народа му ! Не си научиха урока , че не трябва да се ежат на азиатци !Ако някой си мисли ,че Япония е на страната на САЩ се лъже ! Азиатеца не прощава никога !И след 1000 г жадува отмъщение !

да ти го кажа неутрално.. и Русия и САЩ имат достатъчно бомби да остъклят всеки квадратен километър по земята. (за сушата говоря).

Руските ядрени заряди са поддържани, носителите им се модернизират и обновяват непрекъснато. В САЩ в момента специалисти по ядрено оръжие няма, няма и специалисти по носителите. Ще хвръкне ли, къде ще падне и дали ще гръмне американското ядрено оръжие, никой не знае.

Можем да мислим и знаем,че американците помогнаха на Япония да стане втора икономика в света(до скоро беше),а със руснаците няма подписан мирен договор от ВСВ и както казваш японците помнят кой окупира Курилите и ги превърна в пустиня?!Съветската империя на злото разбира се!Чийто наследник е русия на Путин!

Значи Курилите не могат да преглътнат, а Хирошима и Нагасаки изписаха за архив? интересен народ били тези японци!

И за Ирак така говориха руските 'капацитети' - щяло да има дъжд от американски самолети..

атомните бомби на Ким готвят Коледни илюминации, а другари..

Освен лъжи , войни и за някаква тъпа 'Демокрация" ...където я няма никъде Е.С -НАТО и САЩ друго не могат да сътворят ! САЩ пораждат войни навсякъде по света ортаци са им Саудитска Арабия където Демокрацията е на кучето в гъза...

"Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система!" "Да живее международното положение!" Лозунги от близкото минало. Нещо като написаното от теб.

Умен и талантлив си, но.. демокрацията ти пречи!

Демокрация Няма и никъде и никъде няма да има, това са приказки за баламите ... САЩ ли са Демократи изклали Милиони индиански народи или испански и англиийски завоеватели сътворили най-гадното нещо - робовладелци... ? Айде стига с тази тъпа Демокрация !!!!!

ТЪПИ АМЕРИКАНЦИ, ТОВА НЕ ВИ Е ИРАК. НЕ МОЖЕТЕ ДА УБИЕТЕ ЕДИН НАРОД КОЙТО Е ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗА ДА БЪДЕ НЕЗАВИСИМ! ТОЗИ НАРОД Е БЕЗСМЪРТЕН!!

Правилно!Това е Корея!Там има само един народ и една религия!Щом падне Ким и няма да има войни между различни етноси,религии,секти и банди!За наколко години Корея ще бъде супер сила!Съюзник на САЩ и противовес на Чина! А иначе моща на нашите американски съюзници ме кефи!Три самолетоносача!Три плаващи военноморски бази обладаващи съкрушителна конвенционална и по всяка вероятност ядрена мощ! Путлимунякя сигурно си хапе ръчичките от злоба и завист,а дебелото черво Ким е притихнал в кочинката си!

Много едностранчиво си осведомен,

Вие противоречите на Сталин! Я по-стегнато. Има човек - има проблем! Руската история го потвърждава.

И за Ирак - имаше по-силна авиация от Сев Корея, а преди 1та война иракското ПВО е било 5то по сила в Света. Тъп си май само ти..

Момче, в момента в който няма кой да застреля народа, той ще офейка през границата в посока Южна Корея. И в България до 1989-та всички бяха готови да умират за Партията и след 4 години бяхме намалели с половин милион, щото всички много обичаха Партията и Родината. Айде няма нужда от тия лозунги. Няма кой да се върже.

ГОСПОДА НАТОВЦИ! НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ, ЧЕ ТАЗИ ВОЙНА ВЕЧЕ ЩЕ Е И ВАША. И ВИЕ ЩЕ ГОРИТЕ В АДА, И вашата земя ще се пърже така както горя АФГАНИСТАН, ИРАК, ЛИБИЯ, СЪРБИЯ .... Кой ви обича вас и кой не иска вашия край. НИМА ИРАН НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ?! И ОЩЕ КАК!

Иран наскоро си купи самолети за милиарди долари. От Боинг ;)

Афганистанците бяха много лоши през 80-те години... какво се промени бе другарю?

И друго - когато Русия прави учения на своя територия, "дрънка оръжие", а когато сащ правят учения по чуждите граници, включително руските - размахват маслинови клончета.

корейските балистични ракети са маслинови клончета, прелитащи над Япония.

Русия прави учения и край балтийските държави, и през Ламанша..и през Средиземно море и в Близкия изток. Не са се спряли на своя територия.

Трътлювците УН и Трътлю велики си мерят пишленцата!И двамата не могат да си ги видят без огледало.От докторска гледна точка ,предписвам евтаназия и за двамата.

Корейските ядрени ракети ще преодолеят ПРО на американските терористи,а китайците няма да се бавят и ще довършат мръсните терористи.

в читанките за първи клас на руската младеж.

Ханс,с какво американските терористи могат да свалят ракети?Знаеш ли колко процента от целите пропускат,а Ханс?

ПРЕДИ ДА ИЗБИЯТ 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ .. И ДА НИ ПРИВАТИЗИРАТ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА ... ЮДЕО-ФАШИСТИТЕ НИ НАКАРАХА ДА НАРЕЖЕМ ТАНКОВЕТЕ И РАКЕТИТЕ :))

брях не думай... колко ракети нарязахме??? С толкова много батареи можеше да плашим само Македония и Албания. Но можеше да ги продадеме де...

ИДВА ВРЕМЕТО НА ОНОВА ЗА КОЕТО СЕВЕРНА КОРЕЯ СЕ Е ГОТВИЛА ЦЯЛ ЖИВОТ - да накаже тези които си мислят, че са господари на света. Няма съмнение, че и КИТАЙ и РАШКИТЕ ще им помогнат!

И ПРОТИВНИКА Е ДРУГ. Срещу ИМПЕРИЯТА е застанала една невероятно дисциплинирана и ФАНАТИЗИРАНА многовилионна армия която е в състояние да нанесе удар в сърцето на АМЕРИКА !! Ако американците пропуснат и не ликвидират с ЕДИН УДАР СЕВЕРНА КОРЕЯ следващото действие ще е смъртоносно за тях. ТЕ ГО ОСЪЗНАВАТ! ВСИЧКО ВЪРВИ ПО РЪБА НА БРЪСНАЧА!

тази многоВилионна армия с плуване ли ще стигне до сърцето на Америка? Само питам, за един приятел.

Майтап бе, Уили - бай Дончо плаши Япония и ЮК, да си купуват оръжие.

Поколения северно корейци са се готвили за този момент ! Сега и съмняващите се виждат , че са били прави и дядовците и бащите им ! Американците много сбъркаха !

Най-малко от 200 години квити поколения ,макар да съществува от малко след края на ВСВ.

"Северна Корея твърди, че американските самолетоносни групи край Корейския полуостров пораждат заплаха от ядрена война" И как точно пораждат заплаха от ядрена воина?Щом самолетоносачите са в близост до полуострова няма как да използват атомно оръжие освен ако не искат и те самите да се затрият.Друг е въпроса ако великият лидер на Пхенян не реши да ги взриви със своето атомно оръжие.

Тука логика няма... 3 самолетоносача с конвенционално въоражение са проблем, а неизвестното количество ядрени подводници всяка с по 20 междуконтинентални ядрени ракети дето сноват из Тихият океан не са проблем??? Явно нещо, което не се вижда ... абе на всички е ясно, че Ким търси "врагът пред портите", ама тъпото е, че американците му пригласят.

Япония беше ударена от атомната бомба през 20 век, сега може пак от там да дойде изненадата на 21 век.

Човеконеподобните краварски маймуни наистина ще ни затрият хубавата планета ! Проклети да сте, хамероиди приматски !

При положение че разполагат с повече от три групи авионосци ми е чудно , защо точно с три групи и точно преди зимата и то точно през тази година ще се започне ядрена война.

Нямат време, САЩ фактически фалира всеки момент. Така поне друг ще е виновен.

Какво означава всеки момент, 20-30 години или малко повече да речем 50 или 100 години. А може би още утре в пет и половина.

Ядрената война, според всички учебници по военна стратегия задължително се започва през зимата заради енергийната ефективност--тоест за да стане топло. :). Това е шега, разбира се. Моля се никога да не се стига до термоядрена война. Вярвам, че политиците не са безумци.

Браво мойто момче, добре си научил урока. Само че не мислиш глобално - няколко месеца може да водиш ядрена война в северното полукълбо, когато е зима и след това отиваме в южното, да се позатопли и там малко.

НОВИЯ ЮЖНО-КОРЕЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ Moon Jae-in КОЙТО Е ПОЛУ-СОЦИАЛИСТ ПРЕДИ ДА ГО ИЗБЕРАТ ГОВОРЕШЕ ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙСКИ И ОТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИТЕ :)) ... СТРОИ СЕ ЖП ЛИНИЯ ОТ СЕУЛ ПРЕЗ СЕВЕРНА КОРЕЯ ДО РУСИЯ - ЕВРОПА .... И ПОЧНАХА НАПРЕЖЕНИЯТА :)) ... ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ ОБЕДИНЕНА КОРЕЯ ЩЕ БЪДЕ ЯДРЕНА ДЪРЖАВА :))

Всички спортисти и зяпачи, които се навият да отидат на олимпийските игри в Южна Корея, се превръщат в самоубийци ...

Свинчо усеща , че наближава Коледа и квичи в кочината.

и аз това чакам с интерес.Искам да видя славната холивудска армия облечена в къси полички и памперси как напада северна корея.Щото пробитите им корита и смолетите стават сама да уплашат Бурунди и Джибути.

като може да уплажат само точки по картата, що Ким джафка?

Тепърва малоимотните комуняги ще разберат какво означава АРМИЯ И АТОМНИ БОМБИ, ЩЕ ИЗПИПАТ ВСИКО НА ГЪРБА И У ЩЕ СЪРБА ЯКА АТОМНА ПОПАРА, И ПО -ЛОША ОТ ВСЯКА ПРЕДСТАВА ЗА НЕЯ!!!СМЪРТ НА КОМУНЯГИТЕ !

я пак ???Хахахахахаа .Дай още, че в лудницата търсят бармани.

Марш на психиатър !

и как Гладна Корея реши, че американските самолетоносачи са разположени в атакуваща формация? Те въобще виждали ли са военно-морски съд по-голям от корвета?

що ти виждал ли си?

да, виждал съм, на пристанището, та затова питането ми е при положение, че въпросните индивиди нямат съдове от този клас как решиха в каква формация са?

Ако някой ти реве на портата, едва ли ще го гледаш в каква формация е застанал. Чуковете в главата и ако може да си ходи!

чакам памперсите от тия корита да нападнат северна корея.Голям смях ще бъде, че после и Китай и Русия, абе мъкааа .Сега разбирам защо назначиха този палячо за конферансие на САЩ.Те така и така за изритание от Азия от Бл.изток сега и от Европа ще ги наритат.

Изумява ме как с лека ръка едни хора си играят с едни оръжия и си мяткат едни закани все едно са .... малоумни !

Тия не са хора.

Интересно - сащ с трилионен военен бюджет, с хиляда бази по света и у нас, с хиляди ядрени заради и ракети, с 200 военни операции, които са водили в 130държави, след ВСВ, с 15млн. жертви(по техни данни) са "миротворци". Пък Ким, понеже искал да си направи и той една ракета, дето да може да стига до сащ, не само тяхните да стигат до Корея, е "агресор"!?

Да не би да са ги нападнали, че да им викаш "агресор"?Коя държава САЩ са нападнали първа?

Югославия, Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Украйна, Панама, Гренада, Виетнам, Корея...

Всяка с която са водили война. няма да ми стигне страницата да изброявам. 2 пъти Ирак, Сирия, Авганистан, Югославия, Панама, Салвадор, Виетнам, Корея, .... още има няма 10-15

Не прекалявай с шегите -много хора нямат чувство за хумор...

Тази глупост със американските бази по света и с войните които уж разпалвали по света я повтаряте като отче наш!Рясия сега и СССР преди също разпалваха и разпалват войни!СССР в Латинска Америка,Африка,Авганистан Близкият Изток!Русия в Грузия,Украйна,Молдова,Сирия!Пусия си простира но голяма площ и имо също много военни бази с които теоретически може да нападне по голамата част от държавите в света!И го прави в Украйна и Сирия! А подкрепата на лицемерния Путин и пропагандата му за агресивният робовладелец Ким е очевадна!Макар,че пред света се съгласява със санкциите срещу режима на Ким!

ми ... кога дядо му на дебелийо Ким нахлу в Южна Корея това не беше ли агресия? Като 200 000 китайци се вляха в редиците на отстъпващите северно корейци (тогава още не бяха "гладни") това също не беше агресия... Прочее г-не - на книга Северна и Южна Корея са във временно премирие без право да се въоръжават допълнително. По силата на същото премирие САЩ и Русия имат правото да поддържат военен контингент в съответната си част без да го увеличават.

На СК пръдлювци им се спече кафявото. Само мурзилките им оказват вяла подкрепа с идиотски писаници по форуми.

Мурзитата са егати "съюзниците". По добре да нямаш такива, вместо тях,

То комунистите само от бой разбират.

Като стана дума за комунистите, чакам краварите да нападнат Китай. Че и те са комунисти. Приготвил със си пуканки и ще гледам американски сеир.

онзи от горе не е чел задължителната литература.. комуниста от бой не разбира.. Разбира само от обиране на мандри. Китай никого няма да го напада, най-малкото, щото никого не заплашва с оръжие.

В ПЪРВИТЕ 30 МИНУТИ НА ВОЙНАТА ЩЕ ЗАГИНАТ 2 МИЛИОНА КОРЕЙЦИ САМО В СЕУЛ ОТ ОБИКНОВЕНЕН АРТИЛЕРИЙСКИ ОГЪН ... ОБАЧЕ НА КОГО В НАТО И ТЕЛ АВИВ МУ ПУКА ЗА ИЗБИТИТЕ ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙЦИ , ИРАКЧАНИ И СИРИЙЦИ :))

Цървул. Нали Ким плашеше да изпепели Гуам. Сега да не се окаже, че чичо Сам ще го трича.

КИМ Е ИПРАТИЛ НА ПУТИН ПИСМО ПРЕДИ 30 ДНИ ЧЕ ЩЕ НАНЕСЕ ЯДРЕН УДАР ПО САЩ ... ПУТИН ГО ПРОЧЕЛ НА ТРЪМП И ТРЪМП ОМЕКНА ТОНА ... ТВА БЕШЕ ПРЕДИ 2-3 ДНИ В МЕДИИТЕ : КНДР в октябре была готова нанести ядерный удар по США

верно си дебил, ако мислиш че само Ким ще е тричан...

Колкото на болшевиките им пукаше за избитите в ГУЛАГ.

ВНЕСЛИ СМЕ 12 МИЛИОНА РОБИ ОЩЕ 2 МИЛИОНА СА УМРЕЛИ ПО ПЪТЯ И 5 МИЛИОНА ПО ВРЕМЕ НА ЛОВА НА РОБИ ... СПОРЕД НЯКОЙ УЧЕНИ ТИЯ ЦИФРИ СА 2 ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ ... НО КОЙ МУ ПУКА ЗА НЕГРИТЕ :))

Типичен мир по американски с бомби и самолетоносачи на 10000 км от САЩ.

САЩ никога не нападат първи, за разлика от Руснаците.

така е, за последните 200 години история те никога не нападат първи, само някакси винаги са във война. Бог им е виновен, затова и го изоставиха. Но ето - пак са във постоянни войни. Явно вече другия им е виновен. Те никога не са виновни, нито демокрацията им, нито за милимунда от момента даже.

Те тези от УСА, където и да идат, все са си такива.

когато американците нападнат кореа елате и ми се обадете давам по 1000$ на всеки които се обади !!! 1 438 969 3171 XA XA XA

Е, като решиш да си периш мишлето с големите, така става.

Нали тръмбовката-плондер сатрапа на С.корейците щеше да тепа САЩ. Хайде де,гащите са му пълни без бой. Жалки С.Корея и крепостните мужици в Русия. Беднотия и глад 21 век. и така ще е . Ю. корея е на светлинни години напред в живота.

Ко речи

да ги тепа като трябва да им осигурява памперси .Те са си утепани по рождение.Най много да осерат океана при поредният сблъсък с някой контейнеровоз /щото джи пи еса пак ще е изключен/и да търсят клетите американски моряче на дъното.

др.мужиков -хахахахаххахахаа хбуаахахахахаххахахаха хихихиххих.Само така, давай умори ги от смях

Тия па какво се жалват. Да не бяха раздрънквали ядрени ракети...

Пак ли ще обикаляме Австралия

А не, няма как да стане. Кузнецов е на ремонт за 10 години и само с гребна лодка трябва да го направите.

не им трябва кузнецов, те директно с ракетини удари от подводници в средиземно море направиха сащисаните гетаци на крив макарон в близкият изток- нито умерените им нито сащисаните им джихадисти не останаха.За какво им е кузнецов нали гетаците си имат суперхоливедски кораби и обикновено ги блъскат в контейнеровози после сране и памперси и на дъното морячета.То не е като да снимаш кацането на луната или анимция на някой космически кораб.