Приближен на Тръмп прокарвал руски интереси срещу милиони

Бившият председател на предизборния щаб на Доналд Тръмп Пол Манафорт е работил тайно в полза на руски милиардер за прокарване на интересите на Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Приближен на Тръмп прокарвал руски интереси срещу милиони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И КВО???ДА НЕ БИ ВСИЧКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ НА САЩ ДА СА ПРОСПАЛИ ВСИЧКО ТОВА???ЩО ЗА ТЕАТЪР СЕ РАЗИГРАВА В САЩ???МАЙ ЗАКОННО ИЗБРАНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ,Е ТВЪРДЕ НЕУДОБЕН ЗА ЯСТРЕБИТЕ НА ХАОСА И ВОЙНАТА???

рашофилистите няма по света - "ястребите на войната и хаоса" ??? Абе льольо, миротвотворецът тръмп предлага увеличение на военния бюджет с 10/десет/ процента, вярно сте абсолютни тъпунгери.

Тоя лаком ръб се е срещал с руснака през 2009 г.,но нашата мисирка,Нинова,ходи на инструктаж в Москва съвсем скоро. Сигурно си е проверявала откраднатите милиони в ГОСБАНК. Еееееех, за такива неща са разстрелвали в 45-том году !

инфо я вземи ме светни за хилари и американския уран.

Този бе ясен, сега са интересни другите - вкл. и от щаба на Тръмп. И каква стана тя:) Аз като ви разправях преди време някои не ми вярваха...

Господи, докъде изпадна тая краварска държавица!!!! Нема си парички горката, събира милостиня отвсякъде! Щом до руските парички дойде???????

Добрутру!

крайно време е да последвате примера на Асандж щото Америка може да е млада държава , но не е вчерашна.

Пак анонимни източници и предполагаеми връзки. Вакханалия в медии продължава.

"Той и Дерипаска поддържали бизнес отношения до поне 2009г". Сверете се по мен, сега е 2017г. господа. То в този период и Обама се срещаше с Путин.

ВСИЧКО ТОВА ПАК НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВО КАКТО И ВСИЧКО СВЪРЗАН С ВМЕШАТЕЛСТВОТО НА РУСИЯ В САЩ - ЗАЩОТО Е НЕРЕЛЕН ТОЗИ ФАКТ Ю НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ НАКАРА КАК ДА ГЛАСУВАМ И ТОВА Е С ВСЕКИ ЧОВЕК !!!! НЯМА ТАКАВА СИЛА КОЯТО ДА НАКАРА ХОРАТА ДА ПОД ВЛИЯНИЕ НА ТЕЛЕПАТИЯ - ДА И КОЛКО ПАРИ ТРЯБВА ДА ИМА РУСИЯ ЧЕ ДА ПРЕЧИ НА ИЗБОРИТЕ В САЩ - ПРОСТОТИЯ Е ВСИЧКО ТОВА ИЛИ ПОЛИТИКА КОЕТО Е СЪЩОТО

Тая история не се връзва с истината: Дерипаска е срещу Путин, той е роднина на Елцин. Никога не е бил в затвора но не припарва до Русия.

Как ще с-уПутин ДЕРИПАСХАв комбина с Филип РОТШИЛД държат РУСАЛнай-големия конгломерат за СТРАТЕГИЧЕСКАТА суровина АЛУМИНЙот нея праят бойни граждански самолети яхти и совалки.Дерипасха Ротшилди Канадския милиардер Питър МУНК държат находищата с боксит-алуминий в Монтенегро.ФилипРПТШИЛД държи78% от ЛУКОЙЛ и у4аства с милиарди в разработка на нефтени находища в СИБИР

приближени на хилари продадоха 20% от американския уран на руснаци, а хилари гушна комисионните.

Между другото, престъплението на въпросният Манафорт се състои в това, че е укрил връзката си с тоя Дерипасха, както и трансфера на милиони долари. "Манафорт не е информирал за лобистката си дейност американското министерство на правосъдието, когато е имал договор с Дерипаска. Според американския Закон за чуждестранните агенти хора, които лобират в САЩ от името на чужди политически лидери и партии, трябва да представят на ведомството подробни доклади за дейността си. Съзнателното нерегистриране там е правонарушение и може да доведе до пет години затвор и глоба до 250 хиляди долара. " Въобще не стои въпросът за услуги на Путин! Самият факт, че е укрил връзките си с близък до Путин олигарх, вече е показателен!

Не е само това - щом е крил договорите си, значи е крил и приходи и данъци, още повече че споменават МЕЖДУНАРОДНИ ТРАНСФЕРИ НА МИЛИОНИ ДОЛАРИ!!! И че още не е съвсем ясно "какво точно е свършил по тези договори" за тези милиони, за които е бил нает от близкия до Путин олигарх. Което по всяка вероятност означава, че ще го подпукат и федералните, и IRS... В американското правосъдие има една много положителна практика, според мен, когато те към всяко престъпление, свързано с корупция, измама, кражба, някакви други далавери свързани с придобиване на пари и активи непременно им добавят и още няколко обвинения наред с основното, обикновено и за укрити и неплатени данъци и пране на пари! Мисля, че когато се направи истинската реформа на съдебната система в България и хората успеят да разкарат Цацаров и шайката от ВСС, които теглят страната ни надолу като воденичен камък, трябва да въведат този подход и в България, доста пари ще събере хазната!

То като му прочетеш фамилията и махнеш последните 3 букви, всичко става ясно?

Руски олигарси случайно са закупили и имоти на TРЪМПи Zет му Кушнер за скромНите 100 милиона$

Олег Дерипаска е зет на Елцин, евреин който живее в Швейцария. Има алуминиев бизнес в сев. Русия, но в никакъв случай не е "приближен" на Путин. Според негласното споразумение още с Елцин приживе, Путин не е трябвала да "закача" семейството на Елцин. Пусна ги да си живеят в Швейцария. В замяна, ако сте забелязали Олег Дерипаска не участвува в олигархското (соросоидно-еврейско) съзаклятие срещу Путин (и сигурно за това е още жив, хаха)

ДЕРИПАСХА-хазар от Краснодар.. На иврит Дерипасха-ОТСЕК ПАРАГРАФ

Значи зет на Елцин, но в никой случай приближен на Путин, който пък е много близък на Елцин. Бе вие виждате ли добре какво пишете?

Путин и Елцин авери, значи? Историята е далеч по-сложна. И ако Русия беше още под управата на хазарския пияница Елцин? Отдавна щеше да е задния разграден двор. И как ли щяха да си изхарват хляба соросоидните тролове, мъка ми е.

За Протокола : - както Отново Се вижда - Държавата в САЩ - Работи. ...на ня#Кой да НЕ му е 'ясно' че новината Има връзка със започналата Серия от изявления на Службите ?!

съвсем подлудяха троловете от лъжи, дори не си струва да се кометира

Нормално - времето-им Изтича, Колега.

ПРОДАДОХА ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА НА СТАЛИН, ТА СЕГА ЗА 10 МЛН ТАКЪВ ШУМ?!

Гледали ли сте филма - Симулейтид гейм? Всичко това започва много да прилича на този филм.

Ех,ЦРУ стана за смях Приляга му поговорката "Лани баба пръдна-сега засмърдя" Тия със своите измишльотини сами се дискредитират.Позовават се на предполагаеми действия .на неточни факти.Агенция "Кака Сийка". Срам!

Пич, точно така се прави. ЦРУ, и не само то, си работи и си прибира инфо за който си иска. Пък като му дойде времето инфото се изкарва. Така, че внимавай какво пишеш тука.

Бай Тръмп им е намерил цаката - докато е президент ще кара само на коза "Fake News".

Маккартизъм в действие.Важна е целта ,средствата и фактите се манипулират според нея. Въпросът е : Какво става когато Тръмп бъде свален? Старта песен на нов глас?

Ако изчетете внимателно новината на щатската АР ще ви стане ясно за какво иде реч. Пореден опит за дискредитиране на Тръмп, а нашите зевзеци чуят ли Русия и веднага вадят изтърканите опорни точки. Точно пък Дерипаска, издигнал се при Елцин и разкаран от Путин след 2009г. И всичко се крепи на "вероятно е жив все още поради благословията на Путин".

педя джудже, дълги му пипалата. Що е то?

ти

позна само една сричка. Хайде да подскажа малко ти*

Джобен ДСб генерал Атанасов ли имаш предвид?

вече ми се струва, че цялата управа на САЩ е руска

А утрините тук са тихи, и рейтингът на Путин в САЩ расте ли, расте.

плаща за рейтинг и расте

стига вече. Стана досадно, банално и уморително. Оставете президента, какъвто и да е, но законно избран, ДА РАБОТИ и ДА ИЗПЪЛНИ ОБЕЩАНИЯТА СИ. Пилците се броят на есен.... тогава му търсете кусурите.

При ястреба Буш-син, някой си правил бизнес за 10 милиона срещу влияние. Не е ясно какво "влияние" е оказал върху американската политика, но е важно да се тръмпи Тръмп. А за 50-те милиарда за съсипването на Украйна, кой ги е плащал и ще има ли съд?

Путин на бесилото

Ами какви интереси да прокарват! балтийски ли, уркаински ли, или полски? При Обама украинците плащаха за кампанията на Килъри и получаваха "добро отношение" в конгреса. Но това не е лошо. Да Виева номерата сорсоки ...

Ти да не си от "гвардията" на шефа на русофилските и про-БСП троловете? Разпространяваш фалшиви съобщения, значи си такъв. Кремъл умишлено се намесва във вътрешните работи на редица държави, като налива крадените от народа си пари в разни схеми. В САЩ също, но ето че дойде края на техните скрити покрити вмешателства. Явно само ти не си разбрал за какво иде реч. М демократичния свят е неразбираема такава "външна политика", само такива като теб "облъчени" живеят в свой свят и страдат заради никому неизвестните и незнайно къде намиращи се, измислени от болни мозъци "соросоиди".

Там за какви глупости ги гонят. А тук явни агенти като Местан, никой не ги разследва и съди.

Ако навремето един продажен евреин не беше дал плановете за атомната бомба на Сибирска Уганда и до сега щеше да си е само Уганда ама със сняг и също толкова влиятелна.

Боже, колко мъка има на този свят.

На баба ти смрадливата шунда- заплаха за Човечеството!

Та викаш плановете всичките били в ръцете на един-единствен човек. И той ги сниМал на ксерокс и така... А хапчетата пи ли си днес?

Ето за какво: "подронване позициите на антируската опозиция в бившите съветски републики." Иначе казано намалил парите на тамошните НПО и така по-малко навредил на Русия.

Ам що тъй сегашна хамерика ми напомня времената след 9-ти, га комунистите виждаха във всеки - враг на народа и чужд агент бе?? Да не е имало рИволюция в хамерика??

Как е работил тайно като е имал договор ? Нали е плащал данъци и срещу тези пари ... Бетер Работническо дело сте

Много си тъп, бе Ванка! Какви данъци, какви пет лева бе! Този пред Конгреса излъга, че не е работил за руските служби и Путин, а да не говорим за: "Плановете на Манафорт, с които разполага Асошиейтед прес, включват стратегически меморандуми и архиви, свидетелстващи за МЕЖДУНАРОДНИ ТРАНСФЕРИ НА МИЛИОНИ ДОЛАРИ..." Ти тъп ли си и неграмотен, или ДА? Не можеш ли да четеш или имаш проблеми с главата?

Поредното доказателство,че Тръмп е назначен за президент от Путин. Демокрацията е в опасност, но което е добре,че за сега се защитава много добре. За сега агентите на Путин са блокирани, но е необходимо да мислим за в бъдеще

Брей ,повечето .амерканци. са пропити само от интересите на Русия, бе другари??! Ми, да ходят по-често на Аляска - да се поразтушат!?!?

Е, те тука сме ги изпреварили американците..Овчовци,Гоцета, Сержовци, отдавна пробутват в България руски интереси, срещу милиони

Пробутват на баба ти ..дедовия!

Приближен на Тръмп прокарвал руски интереси срещу милиони Разследва и конкретизира Дирката

Пък аз се бях отчаял, че България е държавата с най- лошо здравеопазване...

Ба, значи там се намират амерканци ,които жертвоготовно и безкористно работят само за интересите на ..Путяка ли , бе?

ИЗВОД: Както ни е известно , не е луд този, който изяда зелника , а този -който му го дава! Значи, Путьо пак е абдала?! ..просто, това ни се внушава...

хахахаха.параноята тресе яко загубилите изборите демократи,не е лесно пак да се върнеш на палмата с бананите

Ма , там веке банане нема!