”Русификацията” на американските политици

Според "The Washington Post" президентът Доналд Тръмп е "апотеоз и олицетворение на сливането на руската и американска политическа класа".

Обратно в новината

Коментари - ”Русификацията” на американските политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ресурсите на Земята са на привършване и една домонираща държава се стреми да изтреби всички останали, за да й остане всичко само на нея. От години събират биологичен материал от Русия по региони и етноси, за да разработват ефективно биологично оръжие срещу тях. Това не е американският народ, а военно-политически "елит".

Преди 140 години един инсайдер за задкулисието в Европа:лорд Дизраели е първият споменал за конспирация. А всичките елементи впоследствие я показват. Ролята на публиката е вярване в книжнически религии и неусетно затъпяване

ФАЛШИВА НОВИНА

Всички факти посочени в статията са факти които се намират в Западните медии след известно ровене . И да .Хилари е Подсъдима по два случая и скоро ще са Три-за злупотреба със средства и влияние във Демократичекста партия,Фалшифициране на резултати при Отстраняване на Бърни Сандерс от надпреварат за номинациите за президент ...яко ! За семейният приятел на Клинтън -Педофила Кевин Спейси вече знае света,за другият такъв приятел,Епщайн се знае от съда. Клинтънови и Демократите са до гуша в акото..си !

Ето тук е клщча от бараката: "Важно е, че за "колективния Запад" е трудно да поддържа мита за своето морално превъзходство, който му дава право да налага своята воля и стандарти за останалата част от света. Западът гледа в огледалото и вижда корупцията, олигархичната система на властта, "офшорната аристокрация" и повтарящите се престъпления, извършени срещу собствените си граждани и обществото като цяло. В същото време трябва да се намери някой виновен - и ролята на вечния виновник е отредена на Русия." Коментарите са излишни...

Коментариите,са излишни...

Абе де да го знае Човек #Кой е тоз НЕ-китов ...ама Е Факт --> че "наште"Тук Окончателно ви Унищожиха, Домакини/Дир.бг . --------- ...просто Идете&Вижте Как СЕ процедира при ДориСъмнения за Свинства на ДнешенКремъл ! И да ! - Именно от Свободните.

Третокласна пропаганда! Имам вредвид, на нивото на ученик трети клас. Забавно е да се чете, но от какъв зор такива измислици..? Не е възможно някой да е платил пари за това бездарие, може би автора се надява в бъдеще някой да го забележи. Мизерията извращава човешкото съзнание.

Всъщност е точно така. Това е раабота така наречената "фабрика на тролове" - блогери и коментатори, ръководена от другаря Пригожин, който е... личен готвач на Путин. Да, готвач. Както касиерът му е виолончелист и т.н. Както и да е - коментаторите работят по тройки не само в Русия, но и по целия свят, като особено внимание се обръща на Щатите. Схемата на работа е следната: 1 хвърля бомбата: "Тръмп сутрин пие кръв на пеленачета"; 2 изказва съмнение "Хммм, не знам... откъде ще ги вземат тези пеленачета?; и се появява 3, който обяснява, че това са осиновени от американците русначета.

Капитализъм ли е , не ми го хвали !

Авторът на статята- фатмак с пагони. Най-вероятно гумен радев

Прилича да е онзи Иво- доцент или провесор, една чугунена глава. Апотеоза на марксистката мисъл в страната.

Абе 211 намали боряшника иначе едноклетъчното ти мозъче на путлериска гнида хептем ще изфиряса...а да то на путлерискиа гнида мозък за какво и е???

Готина статия, която обаче определено не е предназначена за промитите мозъци на краварските подлоги, папагали и тем подобни истерясъли русофилистици и соросоиди, на които направо им хвърчи пяна от устите, когато някой ги разсъблече и освети на показ... Но, както и да е... Освен някои очебийни истини, изразени в тази статия, има и една много готина реплика, простичко даваща определението на основното оръжие на пропагандата и дезинформацията, а именно, че "липсата на доказателства се компенсира от гръмкостта на обвиненията." Много точно казано!

Пак рашънски лъжи, нищо ново от бояришниците.

Я, ти да видиш?! Ами тя, тази статия е точно за теб писана!... Но ти, дори не си успял да я прочетеш докрай, защото погледът ти е замъглен от сляпа злоба, а безсилието ти не ти дава покой, за да стигнеш докрай, нали бе, несретнико!

не споменава истинските виновници за мизерията на България, все едно са свещени крави, туземните прорашистки олигарси - златевци, тимаджии, баневци, герговци, велчевци, василевци, доневци, прокопиевци, дионисиевци, домусчиевци, ганчевци, манджуковци, веткоарабаджиевци, цекоминевци, славови, бориславови, дебелянчовци, маджовци, баджовци, черепи, кокали,..., и техните задунайски господари ???

Само един въпрос. Защо изредените от теб ПРОРАШИСТКИ олигарси, до един, имат бизнес в и с западна Европа и САЩ? Явно "силите на доброто" нямат нищо против да работят с капитал, откраднат от българския народ.

... в и СЪС...

Абе, Мунчо, не усещаш ли, че такива като теб са основните персонажи, описани в статията, толкова подигравателно?! Папагали, подлоги, демагози, лаици и слепи незадоволени злобари, чиито съзнание е, като изветрялото вкиснато вино, дето дори и за оцет не става...

Е, добре, е ти мислиш с главата си, ама жалко че нямаш връзки, та не можеш да успееш в живота, а? :))

това си е нормално, всички бели ще се обединят срещу всички черни

Е, хубаво е, когато резултата от изборите е един кретен на власт да има някой друг виновен, а не собствените избиратели. По тази логика ние можем ли да обвиним някой друг за дългогодишното управление на ББ, Цв.Цв и т.н. дилетанти? Ще ми хареса да е друг глупака.

-СОРОСОИДИТЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО -От 2010 година насам, когато Путин се зае със световни дела САЩ, ЕС, НАТО търпят пълен крах. -Взе си Крим и стана господар на Черноморието! -Украйна ке се осере и скоро пак ще реват на Русия! -Южният фланг на НАТО Турция му стана съюзник! -Под негов контрол е Източното средиземноморие и половината близък изток с 3-те бази в Сирия, ще има още бази в Ирак и източна Сирия, когато ИДИЛ бъде тотално изхвърлен! -ИДИЛ е почти унищожен, Сирия ще се възстановява идните години, благодарение на него! -Иран му е могъщ съюзник! -Китай му е съюзник! -Саудитските крале му ходят на крака в Кремъл да му се молят за нещо! -Натеняху лази до Москва да му се моли за нещо! -Асад си остава на власт и така ще е още дълги години!

Сега последно турците добри ли са или са лоши? Щото мурзилажа, хем така, хем инак и не може да се разбере мразите или ги обичате. Разбира се само, че чувствата са силни. :)) Изобщо, много е лесно да да си вярваш, че побеждаваш, когато хладилника е пълен. Виж, 80-те вярата беше подложена на гладна диета и сериозно залиня. :))

ЗАПАДНАЛИТЕ НАРКОМАНИ все повече взеха да предозирват.

Социализма изчезна и сега почнахме да разбираме какво лайно е и капитализма. Днес той вече няма зад какво да се скрие. Преди се криеше зад грешките и издевателствата на социалистическия блок днес обаче Русия не е достатъчна за да хвърли необходимата сянка. Днес на хората вече не им стига само да "имат право" както е записано в хартата за правата на човека. Днес хората искат "реализирано право". Примерно...не е достатъчно само човек да има "право на вода", той просто иска вода. Без да е реализирано едно право то всъщност е като да нямаш право. Втори пример - Човек има право на свободно движение по света. Ако нямам средства да реализирам това право ..какво като го имам. То не значи нищо. Ако пък имам средства така или иначе мога да имам всичко независимо дали имам право или не. Извода е че трябват пари за да си свободен и да имаш човешки права. А както знаем човек убива за свобода което означава че убива за пари защото парите са краен брой. И въпреки че са предостатъчно всички да имат от тях достатъчно за да са свободни някои имат толкова много че вече дори не разбират какво е свобода камо ли да я оценят.

...и накрая стигаме до простия железен извод, че за каквото и да говорим, в крайна сметка винаги, ама ВИНАГИ става въпрос за ПАРИ!! И те, така! ;-)

Kalin

Ако не е Мексико ще е Москва;-)))лесно се помни и двете почват с М!

Вместо да си оправят азиатската кочина, крепостниците тръгнали да изнасят комунизъм по света. По цял свят има празноглави чугунени кратуни да им се връзват.

А ти що пишеш на азиатски компютър, произведен в комунистически Китай, с руски суровини ??

Явно много са силни руснаците, щом могат да си избират президент на такава велика държава! Какво ли би станало, ако и китайците издигнат свой кандидат за следващите избори САЩ?

Тая сутрин щкембето на кеча беше супер.

Тази статия само руснак може да я напише и дир.бг да я пуснат като нещо миродавно и значимо!!

Ти кой искаш да я напише? Някой занзибарец?

да де ама вашингтон пост я пише.Освен ако и той не е руска собственост вече както и всичко отанало в САЩ според сената и медиите.

статията не е на Вашингтон пост!!! само са откраднали заглавието

престъпленията извършени от запада са много повече и по-тежки от тези на изтока.изтока е бил прекалено дълго потърпевш и неосъзнат .на запад царуват високомерие,надменност,лицемерие и демагогия ,които тук са причината за доста от нашите актуални проблеми .

Руските хакери са навсякъде. Наскоро вдигнаха цените на репите на Женския пазар в София. По интернет!

Някой изненадан има ли? Външен враг - борба с външния враг - рекорден бюджет за Пентагона. Вътрешен враг - борба с вътрешния враг - репресии срещу всички неудобни. Това сме го гледАли!

Западът отвращава!!!

най-много запада,но не само !

Американските политици никога не са били чисти като сълза. Единствената русификация в случая е, че може би руски хакери са помогнали мръсотията им да стане обществено достояние.

Американските пишман демократи от демократическата партия станаха за смях пред целият свят с раздухването на тази история за "намеса" на Русия в изборите им. Дори в Северна Корея им се смеят на американците вече. Докараха се до етап, хората по света да се питат дали изобщо тези там са нормални. :-) Не мога да повярвам, че нямат един ПР да им каже, че правят огромен външнополитически гаф с това разследване и посланията покрай него.

досега да не могат да докажат, че Барончо Тръмп е решил изборите в полза на баща си, гледайки "Маша и Мечока"..

искам да питам, абе верно ли некво джудже от 19-ти век било назначило ПРЕЗИДЕНТЪТ на най-великата и демократична държава от 23-ти век ?

Шило

Не е русофиксация, а си е пълна кретенизация.

Нее ! Проблема на заболяването тук е много по-страшен ! Демонизацията на Русия през Гьбелсовата пропаганда се извършваше по простия начин ...Западните лицемерни бандити ,гледайки се в огледалото описваха Русия , докато в един момент се видя ,че това са всъщност те ,а не Русия ...Западните дебили нямат толкова познание и фантазия да очернят Русия по друг начин ..

В САЩ по презумпция не може да вирее разум. Оставете тук всяка надежда. Добре, че е Русия - с надеждата, че тя ще направи всичко този абсурд светът да се манипулира от рептилни малоумници, да приключи колкото се може по-скоро.

Тази статия е добра ,но не видях нищо ново ,а просто поредното разбиване на митовете на Западните Гьобелсови медии ... Това че много зомбита у нас и по целият свят от Америка до Русия и Китай вярват все още че на Запад има "демокрация" "свобода на словото", няма корупция и олигархия и Слънцето изгрява от Запад си е техен проблем и нежелание да видят реалноста ..

Няма да се излъжете да препостнете някоя статия от сериозно руско издание значи, винаги ще ни обгрижвате с тия американски буламачи като за дебили...

Проблемът е че няма сериозни и /само/ критични руски статии. В америка могат да критикуват и плюят по Тръмп, ама в раша ако кажеш нещо срещу Путин и си пътник. Като в северна корея.

Странно как все още виреят газета ру, комерсант, правдаопутине, свобода, ВВС и още не знам колко електронни медии. Или ти вярваш само на CNN, която казва, че в Русия няма "независими" медии?

Със такива статий много умело се заблуждава непредубедения читател който би се предполагало че от мнозинството на планетата.Всичкия проблем се прехвърля на идеологическа основа а не на реална такава.Този който е писал статията има за задача да прави хората на малоумни и идиоти.Той смята че всички може би са идиоти.И ако е така това вече е непоправимо.Бих искал най сетне да видя статия в която САЩ и Русия са олицетворение на злото което е истината.И че зад завесата Биг Брадър умело ги направлява.

Един умен коментар и веднага са му насвяткали минуси тъпоглавците...

Журналистите в америка неистово се опитват да изместят хората от истинските им проблеми - ниски заплати, липса на работни места, висока забомеваемост, намаляване на американците със здравни застраховки, олигархичната корупция в щатите, глада, дупките по междущатските магистрали и щатските пътища, намаляващата средна класа и увеличаването на бедните.

ВЧЕРА ГЛЕДАХ ПРЕДАВАНЕ,В КОЕТО СЕ ДАВАХА ШОКИРАЩИ ФАКТИ/НЕ ПО БТВ!/,ОТНОСНО ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ВЪВ ФАЩ! НАПРИМЕР: 250 000 ГЛОБА,АКО СЕ ОБЪРНЕШ С НЕПРАВИЛНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НЯКОЙ НЕНОРМАЛНИК,КОЙТО Е РЕШИЛ,ЧЕ Е ОТ НЯКОЙ ОТ 29-ТЕ ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТИ ПОЛА В ЩАТА,НО ТИ НЯМА КАК ДА ЗНАЕШ ТОВА!

Ако продължава така, скоро русофобията в САЩ ще достигне нивото след ВСВ. Американския империализъм трябва да се изтрие от лицето на Земята.

Светът видя лицето на пропадналата американска политическа класа и се отврати окончателно от тези наследствени ,генетични убийци и крадци

Като гледам какво правят със собствения си президент, мога да си представя какво правят с някой от беззащитна държава.

Малко примери ли има ? Югославия , Панама , Иран , Либия , Сирия ...

АФГАНИСТАН,КУВЕЙТ!!!

Тая хибридна статия сочи само сродяването на медийните драскачи, особено от омраза към Тръмп от американска страна.

Миналата седмица журналисти от дира бяха на обучение от руските си колеги. Дали са си платили обучението, или обратно?

ТЪПОТИИТЕ НА РАШКИТЕ.

Тъпотии на Соросоиди !!! Скоро и на вас ще ви видим сметката ! Войната чука на вратата !

ОДИН ИДИОТ.

На мен ми харесва Владимир Путин който спокойно приема тези невъзможни обвинения , но и същевременно в Русия са най-образованите хора и калинки няма начин да попаднат в Държавния апарат и по този начин се вдига рейтинга на Висшето образование ! Има желаещи във висшия апарат на САЩ да не осъществи добри ,нормални отношения с Русия Доналд Тръмп и най вече с Путин , за да имат оправдание пред американския народ за неуспехите на САЩ ! На много от развитите Държави в Азия им омръзна хегемонията на долара и неговата универсалност с което решиха че могат успешно да търгуват с местна валута , което силно ядоса американската управляваща класа и за това се нахвърлиха яростно на Русия , това може и до война да доведе , няма съмнения ! Ние както винаги сме неподготвени , нито войска , нито изтребители , а за танкове да не мислим !

НЕ НИ ТРЯБВАТ САМОЛЕТИ, А ФАБРИКИ НАЙ-ВЕЧЕ В СЕВЕРОЗАПДНА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА МОЖЕ ДА ХОДЯТ ХОРАТА НА РАБОТА!!! СТИГА С ТИЯ ОРЪЖИЯ!!! ХОРАТА НЯМАТ ХЛЯБ И РАБОТА!!!

Който не храни своята Армия , храни чужда ! За това в България , като у дома си влизат Турските граничари без да противодействат Българските граничари!

До февруари 2014 та, преди нашите нови кръвни братя да нападнат Украйна по време на олимпиадата в Сочи, Путин ядеше и пиеше заедно с Обама и останалите. Не са ли го усетили преди това?

БЪРКАШ СЕ!!! ОБАМА И ДРУГИТЕ БОЙКОТИРАХА ОЛИМПИАДАТА И ПУТИН ТОГАВА МНОГО СЕ НЕРВИРА...

Помня. Тогава Путин даде кредит на Украйна, и им обърка плановете. ЕС даваше само 600 млн.евро, като компенсация за загубата на руските пазари. Аз ти говоря преди това.

НЕ МИ ХАРЕСВА ПУТИН, ДАЖЕ АКО ПРОМЕНЯТ ВЪЗРАСТОВИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И ГИ СПЕЧЕЛИ ЕЛЕНА БЕРКОВА ЩЕ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ ЗА РУСИЯ. НО ВИЖТЕ КАКВО НАПРАВИ ПУТИН САМО С ЕДИН ХОД-СЛОЖИ НЕГОВ ЧОВЕК В БЕЛИЯ ДОМ И АМЕРИКА Е ДО ТАМ БЕЗ ДА ГИ БИЕ С ОРЪЖИЯ!!! ТАЗИ ''ТРЪМПУТАЦИЯ'' КОЯТО ПРОТИЧА В МОМЕНТА В САЩ НЯМА ДА БЪДЕ ОПРАВЕНА И СЛЕД 100 ГОДИНИ!! ТАКА ЧЕ ЗА ДОБРО ИЛИ ЗА ЛОШО В БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ НЯМАМЕ ''УМНИЯТ ПОЛИТИК''..

А ФРАНСИС ФОРД КОПОЛА КОПИРАЛ "КРЪСТНИКА" ОТ РУСКИЯ "БРИГАДА" ... УПС - КРЪСТНИКА - 1972 БРИГАДА - 2002 :))