Палачът на Осама бин Ладен става туристическа атракция

Група американски десни политици предлагат възможност срещу сумата от 50 000 долара да се прекара уикенд в компанията на командоса, ликвидирал Осама бин Ладен.

Обратно в новината

Коментари - Палачът на Осама бин Ладен става туристическа атракция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя, не е лошо да си вземе мярка за дървено пардесю - щото арабеските не ги прощават тия работи...

А секса с този по отделна тарифа ли е или е all inclusive. Има ли значение пола при секс. Дайте малко повече инфо! Това са важни работи.

Пиян американски войник е ударил българче 25 Април 12:23 Американецът зашлевил детето, защото му се присмяло Американски военнослужещ в нетрезво състояние е ударил ученик в Сливен. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР-Сливен Първолета Мандинска. Инцидентът е станал вчера следобед в центъра на града в близост до Пето среднообразователно училище Пейо Яворов. Американецът, който със свои колеги е бил в Сливен в свободния си ден, е започнал разговор с ученици, които говорели английски. Според очевидци, той е ударил шамар на детето, защото му се присмяло. Свидетели на събитието са станали служители на общинска охрана, които са се обадили в полицията.

В компанията на американски бияч на български деца

Лесно му е на бг русофилистика. Мухлясва си в панелката цял живот псува злия САЩ (дъщеря му компаньонка, синчето наркоман ..., жена му с комшията пешо) и чака с притаен дъх фалита на САЩ или избухването Йелоустон.

цял живот псува мухлясалата соц панелка..Вместо да отиде в Гейропа да чисти кенефи и да лиже бастуни...И да живее на улицата като просяк..Щот в Гейропа много малко притежават собствени жилища и в момента в който не може да си плаща отива на улицата...Ма нашия БГ педократ не бърза да напуска мухлясалата панелка!! Кво лицемерно животно е БГ еврогееца!!!

Е нали според радио масква командосите убили бин ладен били ликвидирани после от цру бе?

Нещо си объркал календара - радио "Москва" не съществува от 1992 година...ти да не пътуваш във времето?

Некрофилничко малко

Америка над всичко!

Точно така !!!

Аз също давам 2 тарги бира ,на този който ошамари терорист 1 в евронатовска България- халифа абу Долен ебн Сидери ебн Рубладжи!

но първо "туристите" не трябва ли да прекарат 1 уикенд с офицерите от ЦРУ, вербували Осама за амер.агент през 80-те години?

Ако са живи летците от 1945 г. може да се организира и уикенд с хората, пуснали първите две атомни бомби над Япония и изтрепали 400 000 души. Плащаш 100 000 долара и се кефиш в компанията им два дни в луксозен хотел ... Амер.бизнес идеи нямат спирка. Наистина САЩ е страната на НЕОГРАНИЧЕНИТЕ възможности за печелене на пари без да се подбират средство. Моралът няма никакво значение тя явно.

Не само са живи, ами са обявени за национални герои, защото освободиха Япония от монархо-фашизма и я направиха Перлата на Азия! В Хирошима и Нагасаки имат паметници по-високи от този в София на Съветската Армия, превърнала България в кенефа на Европа!

"Почина последният член на екипажа на американския бомбардировач, пуснал първата атомна бомба над Хирошима през август 1945 година, предаде "Поан", позовавайки се на съобщения в американските медии. Теодор ван Кирк, известен като "Холандеца", почина от естествена смърт в старчески дом в Стоун Маунтин, Джорджия, на 93-годишна възраст, съобщи телевизия Ен Би Си. Ван Кирк, 24-годишен по онова време, е бил навигатор на бомбардировача, и един от 12-те членове на екипажа. Бомбардировачът пусна бомбата над Хирошима в 08:15 ч местно време на 6 август 1945 година, убивайки 145 000 души, половината от населението на този град, намиращ се югозападно от остров Хоншу, главният остров на Япония."

Прав си, така ни учиха, моралът е буржоазен предрасъдък! При комунистите нямаше такъв, изтребили 200 милиона - Голам Прас! "Не жалейте хората, те не заслужават това!Жените ще народят нови" - Маршал Жуков!

Какво цензурирате ? Нали по американски всичко е за продан.

Сега броят на желаещи от арабски произход рязко ще се увеличи.

вече има 10-12 самоубийци от АлКайда в списъка на чакащите! Даже са внесли капаро... ))))

Тъпите хамбургери стават все по-тъпи!! Това могат да измислят само простите им кратуни и незадоволената страст за убийства и техните псевдогеройства!! Те разбиха света, убиха милиони, предизвикаха бежанската вълна в Европа!! Няма по-затъпяла нация от САЩ!!

Роб О' Нийл е пример за герой. Неговия подвиг е повече от грандиозен и благодарение на хора като него (и като Крис Кайл, американския снайперист от едноименния филм) спим спокойно вечер. Слава на О'Нийл и неговите събратя!

Верно ли спиш спокойно? Глупак - и ако наистина го мислиш, и ако просто провокираш - все си глупав.

Спя си много спокойно, защото героите пазят света от набези. Ти ако имаш ментални проблеми и са ти само харпаджии в главата, значи трябва да се лекуваш в специализирана клиника.

Пропусна да добавиш капитан Америка, Спайдърмен, Железния човек, Батман, Супермен и Жената-чудо. p.s. може и да съм пропуснал някой, моля да ме извини.

извратеност до немай-къде. Не случайно се смята, че американската нация в основата си е изградена от затъпели криминални типове. Да станеш туристическа атракция, че си убил някого - тъп, жесток и прост олигофрен...

Бааф мааму, кравари осрахте се вее ееййй. Загубена нация

Това е американският начин на живот - всичко е за продан, всичко е атракция. Ако аз съм убил някого, дори това да е бил изверг номер едно на планетата, никога не бих се гордял с това. Изпълнил съм дълга си и край. Лошото е, че този модел се превръща в пример за подражание. После се чудят защо в американските училища се стреля като на мафиотска сватба.

Една от най големите простотии, които съм прочел последните няколко дни.

Уикенд с убиец? Не, мерси.

Българският вариант - 10 минути насаме с акушерка в София Мед срещу 5 лева!

и още 5 лева за каска пожелание

Супер дебелашко разбиране за демокрация

Историята с Осама ми напомня Думите на Тарас Булба към синът си преди да го убие от едноименят роман на Шевченко. "Я тебя родил , я тебя убю".

ПРИМЕР С БРОНЕ-ТАНКОВИТЕ ЗАВОДИ В АМЕРИКА : - СТУДЕНАТА ВОЙНА - 16 000 РАБОТНИКА - СЛЕД СТУДЕНАТА ВОЙНА - 2000 РАБОТНИКА - ПЪРВА ПЕРСИЙСКА ВОЙНА - 8000 РАБОТНИКА - ИРАК И АФГАНИСТАН - 12 000 РАБОТНИКА - ОТ 2012 НАСАМ ПАК ЯКИ СЪКРАЩЕНИЯ .... ДО 3000 РАБОТНИКА ... ВИЙ АКО СТЕ ТАНКОВ ФИРМАДЖИЯ НЯМА ЛИ ДА ИСКАТЕ ДА ИМА ВОЙНА :))

Няма нито едно доказателство, че точно тоя е убил Обама или че изобщо са го утрепали когато и където казват, че са го направили. Най-издирвания терорист в света, а даже не са му направили снимка на трупа.

Да да, Елвис също е жив, видях го в кварталната кръчма след 5тата ракия

Скоро на гости ще му дойдат и от Ал Кайда!

Не знам какво да кажа?Тази личност или е луд или патологично суетен.Не разсъждава ли че никакви мерки не могат да го спасят от евентуално отмъщение от фанатиците?А да е закъсал толкова за пари-това не говори добре за американските "ветерани",болшинството от които като прекарат като наемници 5-6 години вече ги броят за такива?!

няма доказателства за смъртта на бин Ладен. някак си помейдудругото тялото било изхвълено в морето... от своя страна веднага малко ислямисти ще се запишат за тая среща... цел която се хвали че е убил техен идол. и ще ги заведе в стрелбище и ще им даде оръжие... интересно дали ще доживее до края на годината?

много жалка нация...

Нали?

АЛ КАЙДА И ИД ХАЛИФИТЕ СА ИЗМИСЛЕНИ ОТ АМЕРИКА .... ЗАЩО ? - АКО ТЕРОРИСТИТЕ АКО БЯХА СЕРИОЗНИ ЩЯХА ДА ГРЪМНАТ НЯКОЯ РАФИНЕРИЯ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ИЛИ САУДИТИТЕ - АКО АМЕРИКАНЦИТЕ БЯХА СЕРИОЗНИ ЩЯХА ДА СПРАТ ИЗНОСА НА ПЕТРОЛ ОТ ХАЛИФИТЕ КЪМ ТУРЦИЯ И ДА ИЗГОРЯТ ОПИУМНИТЕ ПОЛЕТА В АФГАНИСТАН ...... ОБАЧЕ НИКОЙ НЕ УДРЯ БИЗНЕС ИНТЕРЕСИТЕ НА ДРУГИТЕ , А ПЕЧАЛБИТЕ ИМ САМО РАСТАТ :)))

Що за малоумие? Един убиец става атракция? какъв луцифериански свят.

А уикенд с този ударил шамар на българче в Сливен само за 10 000 - на промоция.

защо ли ми се струва, че дните на този командос са вече преброени

Америка , идиотизмът ви е безграничен и опасен за света.