Задържаха млад мъж за убийството на българче в Дуисбург

27-годишен мъж е задържан за убийството на 14-годишно българче в Германия. Момчето беше намушкано навръх Великден в Дуисбург.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха млад мъж за убийството на българче в Дуисбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разглеждах вчера ,доста внимателно чертите и лицата на различни българчета , ама чудно защо нито едно от тях не приличаше на това "българче"

Господа журналисти,ако не знаете,да знаете,че циганина не е българин,както българина не е циганин.А може би така ви нареждат.

Това българче/Бог да го прости!/ е циганче от гр. Пещера, от кв.Едиверен. Това е истината, която наистина е зловеща. На връх Великден!

то от Луната се вижда че е от "оня" етнос, с многото права... ти бъзикаш ли се с "това българче е циганче"?? кое му е българското - освен паспорта?

Това "българче" си е баш циганин... И кой вечеря в полунощ.... Я малко повече инфо за цялото семейство... С какво се занимават.... Кво дирят в Германия....

В България може и да ни викат роми, ама в Германия сме българи! А ние сме си цигани!

Циганските истории от България се преносоха в Германия.

г-н Ал. Андреев от DW, няма ли да спретне една европедалска статия, както направи по повод "вандализма на българите, които блъскаха жени" по стълбите на метрото?

Ако, беше си останало тука, сега щеше да се радва на Благодетство От Н. ПР. Патриарха, а Н. ПР. Бойко- Генерала развърза, Голяма торба, с Лъжливите обещания

"Млад мъж" - това е политкоректният термин, който дираджиите използвот когато в инфото става въпрос за циганин-убиец, насилник, крадец и пр. ПРЕСТЪПНИК. Името му по презумпция не се изписва, а за етноса - пази Боже да се спомене! По конкретната новина - няма съмнение, че и престъпникът и жертвата са ромляни.

Горкото дете. Не бягайте от България. Където ида сте към Вас ще се отнасят като към боклуци. Само в България имате някакъв шанс. Но след време......

мнение на човек, никога ненапускал българия.

И в момента не съм в страната. Но живея в България.

нашите цигани се карали и клали навръх Великден в Германия - обаче за тях това са "българи".. .както и оня гаден циганин който се прочу в цяла Германия след като ритна в гърба една жена в метрото в Берлин и тя падна надолу по стълбите.. все "българи"..

Един приятел - висок, синеок, с много бяла кожа, се опита да си намери работа в Испания, но казвал, че е българин, и навсякъде смятали, че той лъже, даже и паспортът му бил фалшив - и там пишело, че е от България. Е, испанците да не са вчерашни, я - те много добре знаят какви са "българите".

Един цигани заклал друг циганин! Едно добро начало...относно запознаването с характерни за етноса обичаи и като цяло нивото на нацията ни в Германия! Хвала...!!!!

Не е смешно - 80% от германците мислят българите за черни, смрадливи и неграмотни тарикати. Познай защо....

stan_posta@

Защото слушат Дойчевеле

абе не е баш българче,ама карай...

то и в германия няма немци, ама...

Защо гонят и убиват нашите циганета а не баш терористите които Меркел покани?

Кой ги гонил, те самите са се били и клали помежду си... същите цигании като тук, само че в Германия..