Самолетът на германски военни експерти се повреди в България

Шестима германски военни експерти останаха блокирани в България заради повреда на самолета, с който е трябвало да пътуват за Северен Ирак, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Самолетът на германски военни експерти се повреди в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...повредят... ...ама няма страшно ...нашите "ЕКСПЕРТИ" е го оправят... ....Проблема е ,че от мургавелците не остана и сантиметър тел край ...летището...

Да преминават немците на японските технологии,докато наваксат изоставянето си.

Много неграмотна статия-нито какъв е самолета,нито какво му е отказало - всеки ден транспортни/пътнически самолети Аеробуси и Боинги се повреждат ,ремонтират се и пак летят така че стига сте писали глупости ! Половината от самолетите по света летят с дефекти които са допустими и не оказват влияние на безопасността на полета !

И тогава на какво основание ни набиват в главите че въздушния транспорт бил най-безопасния...На дърво без коран не се качвай!!!

Я, и на тези не им е чужд българският глагол с трите представки (Из по на срахме се)

нещастни и наказани дойчовци

8901

Дойчланд, Дойчланд юбер алес...

Немците освен коли да правят май друго не умеят!

Новите модели и тях толкова правят , както военната им техника - резил , да се специализират в Русия . Там има много какво да научат за военната готовност.

Това сериозно ли ?!

още.Да се наливат като свине по нашето черноморие също!!!

То на нашето черноморие всички се наливат

Благославям недостига на средства което не даде възможност на нашите военни да закупят претоварените с електроника и усложнени до невъзможност Юрофайтър!Умните в авиацията-САЩ,Русия,Швеция се отказаха от компоновката "патица" с предно малко крило!ЕС наложи на своите членове да купуват Юрофайтъра и сега болшинството постоянно са на ремонт."Остарелите и лоши" F-16 и МИГ-29 си летят и ще летят още дълго.А новите разработки като F-35 и руския ПАК струват толкова скъпо,че не дай боже го свалят или падне-отиде на Булгаристан бюджета...!!!

Ако не сте виждали наемни убийци на живо - ей ги.

хех, наемни убийци... като гледам, по-скоро искат да се задомят и са тръгнали да си търсят съпрузи.

и фройлайн кончита държи центъра

съображение за сигурност поради изгоряла лампичка в багажното, аеропланът не е излетял, в Германия не се предприемат рисковани действия, ако това бяха блядки щяха да викнат в хор "за матушка росия в перьот" и.... :)

Да превърнем мечовете в рала, а самолетите в цветни детски хвърчила. Стига бомби, убити, ранени!!!

А военните експерти в детски учителки.

Таратор теб май те разреждат а....щом се сещаш за мокро...

Е Илко те преди да усетят как мирише руския ботуш, обърнаха петилата на 14 милиона чифта руски ботуши и ако не беше говедарската авиация да им разоре индустрията, щяха да пратят чизмарите отново в Азия....така че попрочети малко илко за жалката и слаба Германия!

Кога това, като генерал Конев е пред Берлин и краварите и овчарите нямаше да имат парче торта.

Ти да не четеш американо-немски учебници по "история" ?!? В историята няма "АКО" ! Понял ти Джордж? То статията си казва достатъчно ти ако не си я чел си е твой проблем! Там дето е била Русия, там ще е и пак! Хахахах мизерник!

Сладур

резултатът:??? ,,ашладисаха им -германската раса,,!!!

Ха,ха, а през ВСВ на блядовете и на краварите им трепереха гащите само при споменаването на "Месершмид", бе те и автомобили не могат да правят, а за оръжия да не говорим. Да сте видяли или чули да произвеждат автомати или картечници, за танкове да не говорим, за ракети още по-малко.....е правели едно време MG-42,танкове "Лепард-II" и "Тигър", а и ракети ФАУ-I и ФАУ-II и изтребили близо 14 милиона войници от една комунистическа армия но това ехх е било едно време......

Това е така, защото след ВСВ Германия няма право на армия каквато е имала през ВСВ, нито на подобна военна промишленост.

Бъркаш времето, Германия е ядрена държава, но НАТО се спотайва за Германия и Израел, и двете силно милитаризирани ядрени държави. А тук някой пише глупости, това в Бундесвера не може да се случи. Много ясно е казано, от наетите самолети.

А мокри сънища с Хитлер сънуваш ли?

Не, тройка сънува с Чапай и Петка

Конструктора на ракетите ФАУ-I и ФАУ-II, професор Вернер фон Браун , заедно с екипа си е бил прехвърлен в САЩ. Вече като Уорнър Браун работи за НАСА и създава американската космонавтика. Но по същото време, в СССР, академик Каральов успешно създава и използва установките за залпов ракетен огън, с нежното име Катюша. Впоследствие, той създава и космонавтиката на СССР. Руските танкове по характеристики превъзхождат неповратливите германски танкове, същото е и при изтребителите. А стрелковото оръжие Автомат Калашников се изполдва навсякъде по света.

Германската техника въобще не е била подготвени за суровите условия в Русия, където е замръзвало горивото и се е разваляла. Немците са били обречени на провал още преди да започнат!

какво е пък това юрофайтър? Журналистите ни вече забравиха българския. Като го демострират по-вече ли им плащат

Прав си за журналистите, ама това е име на самолета и не би трябвало да се превежда.

А това било немското име на самолета!!!??? Действително, много е дойчовско, юрофайтър битте.

Тя квато е армията , такава и държавата. Не знам само защо жалка и слаба Германия се дърви на Русия? Май са забраели как мирише руският ботуш?

"Жалка и слаба Германия " кефиш ме Илко.. а всъщност да не си Иля? Иля Муромец?

Тия кюрди дали после няма да се превърнат в терористи и да почнат с атентати в Турция?

Добро утро!

вероятно да, в най скоро време ще има кюрдска държава в рамките на Северен Ирак, след това ще почнат с претенциите за 1/3 от Турция, след това.... :)

Тези кюрди достатъчно са лъгани. И сега ще е същото. Кюрдът Салах ал Дин изгонва кръстоносците от Йерусалим. Но до кюрдска държава не се стига. Сега кюрдската земя е в 5 държави, една от които е Турция. Да видим тези, които унищожиха Югославия, дали ще подкрепят кюрдите за създаване на независима държава на кюрдите. Те не са нито араби, нито евреи нито иранци, белуджи или индийци, те са траки.

Есенно почистване. Не знам, защо, ама първата ми асоциация бяха Opel Ascona, Kadett, Audi 80, VW Golf 1, 2, Ford Escort, Sierra. Такива развалини вкарвахме през 90-те от Германия, докато там си джиткаха на новите коли.

Даам... НАТО...

бенздина у БГ-то е скапан и блокирал буталата на юрофайтъра

Шило

Бе ти се бъзикаш, ама като знам какво се дава на корабите...

Леле, на това му викат дежа вю. През далечната 1993 година във Варненския залив американски десантен кораб щеше да демонстрира на природонаселението и даскалите от ВВМУ как се прави десант от трите десантни лодки на въздушна възглавница които кораба носеше американците успяха да подкарат само една, колкото да хвърлят българските офицери на пясъка и да си приберат разузнавателната група дето трябваше да насочва десантиращите средства, което пък развесели сеирджиите наредени по вълнолома.

едните не могат да излетят , от другите само 1 е достатъчен да осере 1 американска лодка с негри до Констанца

burborko

Къде видя че става въпрос са юрофайтър ?

Ще изчукат по някое и друго курве, ще нажулят няколко ракии със салатка и са ток!

Излиза така че са задържани от българите.... Гергана трябваше да напише: "Поради повреда на самолета им, германците правят застой в България" Иначе изглежда като комплимент, че България ги е задържала и не ги пуска!!!!! Ха, ха.

A ха ха ха, хо хо хо , натооо :)) "Според експертите от 254 бойни и транспортни самолета в момента 150 не са в състояние да изпълняват мисии и бойни задачи поради неизправности и принудително стоят на земята. От 109-те високотехнологични юрофайтъри едва 49 са в пълна изправност. "

Да почерпят, че са заседнали на някое летище, а не в ливадите на Коиловци, че щяха да отнесат боя, енето, а най-вероятно и двете. Това френци, немци - местните са люти и не подбират много много.

това ако стане ше ни изгонят от НАТО - две елитни натовски армии разбити от българската селска стража

че Запада си отива като цивилизация. Щом жените почнаха да разбират от военно дело повече от мъжете. Мани-мани, Путин ще умре от смях, като разбере с кого си има работа!

Мойте аероплани са всичките изправни и готови да поразяват вражески цели, на персонала му трябва само половин ден отрезвяване преди полета:)

Да ми продадат единия самолет и да си направя заведение в него. Едно време с мавзолея е трябвало да се случи същото, но десните са толкова капиталисти, колкото аз съм германец.

Това да не ти е Рашата, дето си продаде совалката за кеф на баровеца с дискотеката? М/у другото ти нали замина за Масква и се отказа от БГ гражданство? Що пишеш още тука, а не в путин.цом?

Затова от Байконур ги превозват до станцията Восток, пият по няколко водки с черен хайвер и ги връщат на земята. А техните совалки не се търсят, няма клиенти.

немската калинка. сигурно има диплома от москва

Да не са по добри от германците? И на ония по горе - министър е политическа работа а не да е ЧАПАЕВ

ПРЕДАЙТЕ СЕ ! по западната граница на Рашата са 2 въздушни армии,11 бригади и безброй летища. Само изтребителите са 940.И всички летят.На един изтребител на Меркел се падат 18 на Путин.Бомбандировачите,цистерните и хеликоптерите и ний не можем ги преброим колко са НЯМАТЕ ШАНС ! ако се предадете без бой ще ви даваме газ за 240 $,ще карате ски в Сочи и на 9-ти май всеки жител от Евросъюза ще получи безплатна тенджера борш ПРЕДАЙТЕ СЕ !! ))))

Иди се лекувай. Може би още могат да ти помогнат...

за таквиз кат теб сме приготвили по една въдица,билет до Байкал и докат не хванеш по-голяма щука от тази на Путин,там ще си стоиш !

че руснаците са агресивните империалисти и ще НАДВИЯТ СВЕТА? Ураааа!

Шило

"....Според експертите от 254 бойни и транспортни самолета в момента 150 не са в състояние да изпълняват мисии и бойни задачи поради неизправности и принудително стоят на земята. От 109-те високотехнологични юрофайтъри едва 49 са в пълна изправност...." Звучи доста притеснително на фона на ставащото и говоренето във връзка с него

Нали, дървенето им срещу Русия е само на думи. :) Добре се знаят кво представляват.

Верно ли е само на думи? 49 Юрофайтер-а от едната страна, и 0, които да са еквивалентни от другата. А изстребителите от по-старо поколение на въоръжение в НАТО никой не ги е нарязал. А иначе аварии се случват - великия Ту-160 го докарваха с кораб от демонстрацията му във Венецуела - нали помните?

Великата хай-тек демократична западна армия.

май се кефиш се на ИД, или ??! Каква точно е целта на поста ти?

PekoHcTpykTop

Ами не знам дали се кефя или не. До преди 2 месеца бяха борци за свобода и демокрация, и бяхме длъжни да ги харесваме. Сега не знам, леко объркан съм. Трябва да мина през американското посолство за инструктаж.

предполагам си фен на Великата хай-тек демократична източна армия? или просто си говориш глупости по принцип? :))))

И тия ще ни защитават?...

ти пък какво се притеснява, теб като гледам вече са те "оправили" ... казват че след първия път вече няма значение ...

Висшият Вселенски Разум не обича Войнолюбците и нарочно им създава всякакви спънки, пречки за неучастие, ненамеса, но военните експерти от "великата хай-тек демократична западна армия" няма как да го усетят, възпириемат и отреагират адекватно в името на Световния Мир, Добротворство и Справедливост за всички народи, населяващи най красивата планета - Земя!

Абсалютно не може да Е ? Ръката на Ислям- държавата! Спи ли, или пак, нещо подлизва, премиера за един ден, Лизнашки? една бдителна бабичка

Мани мани, "Дума" си бяха прави че и ние сме "Желаещи" ама сега обаче на нас ша ни режат ПИШ*КИТЕ (както сме по голи гащи без никаква армия граничещи с ислямистка диктатура).. Ама не сме Гърция, за нас няма и в другия крачол да си го преместят Хамериканците и пуделите им от европа!!!!!!!!!!!!!

Абе тия на себе си немогат да помогнат тръгнали да помагат срещу ИД... Ужас !!! Хитлер се обръща в гроба си :)

В коиловци ще ги познаят

Kalin

Тези повреди ми приличат на саботажи или нежелание и кръшкане на хората от една мисия която е породена от едно недоносче на САЩ което сега всички трябва да унищожат.

Слагам +, ама причината е некадърност :)

както винаги - най-смотания, злобен и пълен с опорни точки на Путлер коментар е твоя. Добре че го оцетяват в жълто, да разпознаваме такива със жълта книжка по-лесно

Шило

Защо трябва да пренасяте други теми в тази? Къде търсите противопоставяне между руснаци и американци? Напротив, по един или друг начин, участват в опитите за ликвидиране на ИД.

Не може ли немците да си ги оставим тук, в България? И ние имаме нужда от експерти.

Днес доставят оръжие на кюрдите, утре със сигурност ще ги обявят за терористи и почват бомбардировките. А, ние ще плащаме.

За утре не знам, ама кюрдите до вчера бяха от лошите...

Ади де. Боко какво чак? Да вдига отряд 28 и да закара хората. Кой ще се грижи за семействата им.

България от нападения, че като гледам защитника ни (НАТО) за нищо не става!

Какво невероятно заключение "измисли" мозъчето ти :) Сега по твоята логика: 1) Евгени Минчев е педал. 2) Аз не съм педал 3) Аз не съм ти. 4) Значи ти си педал! ... следиш ли мисълта ми или се изгуби някъде по пътя?

да му разбирам ? Ти сам си написал, че аз не съм педал. Значи ти си педал .

До къде я докараха немците- жена за министър на отбраната! имаха и външен министър гей, че и кмет на Берлин даже беше гей. Хитлер се върти в гробоа като пумпал.

СУПЕР ВЕЧЕ И НИЕ СМЕ ЗАЩИТЕНИ :)

След прочитането на тази статия изпаднах в радостно умиление от боеготовноста на "любимите " ми формирования на стража и защитника на всички нас НАТО! А като видях преди два дни снимки на трофейното "въоръжение" от втората световна война, което се изпраща за помощ на Иракчани, се разревах като малко дете.

За пореден път се убеждавам, че България си заслужава дережето- населена от тъпунгери куманоиди, реещи се в пространството на ахмашките си разбирания за света.

.... Западът явно не си е научил урока....подкрепяха талибаните, либийците,сирийските бунтовници ..... и сега трябва да се оправят с тях....ще изсипят едни оръжия на кюрдите....те пък ще поискат да се бият за независимост и с Турция...и тогава вече ще стане още по-страшно.... но карай да върви нали има алъш вериш...макар и с оръжие...

Ами да наемат едим МиГ или Су и да ги закара до която точка на света со поискат :-))

И къде по-точно според теб ще сложат 6 експерта в МиГ или Су? Ще ги пренасят в контейнери за оръжия на крилата ли? Като ти така и ДИР не правят разлика м/у военен транспортен самолет и изтребител (fighter) :) Зачудих се защо има толкова изказвания по темата, и се оказа че традиционните "експерти по всичко" са се изказали вече.

една поправка само: не "изказали"а "изходили " по въпроса. При това рядко

Споко, миговете са в готовност. Има за всички...!

Мислиш ли?

Ха ,Ха,нация техническа . Никога не кьсно да се наакаш.

Има ли нещо вярно в тази статия??? Абе ДИР каква е тая помия отново?? Да не би зад нея да прозира руска пропаганда отново?? Кои са ви източниците?? ИТАР-Пасс ли ??

Абе дебил с промит мозък, информацията си е напълно вярна и коректна. Какво пак dira обвинявате?! Може да се провери на всеки немски информационен сайт и германското МО. Само червени духове са ви в кухите лейки, ебъхти зомбитата.

След втората световна германците се насочиха към решаване на проблемите си с мирни цели. Справка- обединението на ГДР и ГФР. И всички виждаме как живеят и в какъв икономически фактор се превърнаха за 60 години. Сега американците зорлем ги набутват в някакави измислени от тях коалиции за унищожаване на джихадисти, които те самите си създадоха, въоръжиха и обучиха.

Аха и после да не стане така че кюрдите да почнат да стрелят по тях със собственото им оръжие.. като тия ИД правят в момента.

пак ли с Кремълски простотии ни заливаш ?

Мистър президент ис дат ю?

не виждам нищо Кремълско или просташко в това изказване. Просто човека прави извод, че когато радикални групировки се въоражават, след това може да се обърнат срещу всеки с това оръжие!