Майка и син убити от кучето им в Германия

52-годишна жена и 27-годишният й син бяха намерени мъртви в жилището им в Германия, след като са били убити от кучето им - американски стафордширски териер.

Обратно в новината

Коментари - Майка и син убити от кучето им в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абсурд куче да убие двама души, възрастни хора, поне единият щеше да избяга. По-скоро нещо им е станало и на двамата, примерно натровили са се, а кучето останало без храна ги е наръфало

Направо са вампирясали тия двамата, на людоеди се превърнали и се изяли взаимно. Горкото кучи на какви сцени е станало свидетел, това на никой хищник еле пък кучи трябва да е свидетел

Абе , кучето нали беше "домашен любимец ".Какво стана сега ?

Това е работа само на руснаците.Пак са сипали някакъв препарат на кучето и то е превъртяло.

Стига с тез предположения за конспирации. Всичко е било опит за застрахователна измама. Моят пациент Кучелюб Мизантроп, обясни по-долу в постовете как се е случило всичко. Четете ги коментарите преди да пишете тези които вече са обсъдени и отхвърлени вече.

Предполагам, че кучето е действало при неизбежна самоотбрана ;) Кучелюб-мизантроп, много хора са оперирано от чувство за хумор :)))))))))))++++++++++++++

Какъв ти е проблема? Децата ходят ли в кучешката ти част? Играй си там с другарчетата си и ъолкоз

аз пък си хванах едно кученце новородено от улицата.гледам го като домашно и много съм доволен от него !

Да си веган случайно? За един преател питам.

Сега следва Германия да бъде нахапана смъртоносно от САЩ.

Е този път са пропуснали да кажат Русия и Путин...Няма как кучето да ги убие и двамата така че тия май се съревновават с ингилизите или с нашите ченгета,,,по лудост и простотия..

Luna0102

От извора : синът е бил болен и се предполага за момента че е умрял от естествена смърт.

Четох го това. Последната актуализация на новината от западните медии е, че майката е искала да се възползва от застраховката живот на сина си (който така или иначе вече е бил пътник) и го нахапала смъртоносно. След това обаче осъзнала, че властите ще обвинят домашният любимец и и домиляло. В момент на преосмисляне на житейския път по който да поеме, жената се разкаяла и се нахапала до смърт (нещо в което вече имала опит) и така се стигнало до трагедията. Добрата новина в случая че и двете жертви имали солидни застраховки в полза на кучето, а в завещаниято им кучето било упоменато като единсвен наследник. Сега някаква организация подобна на нашата четири лапи е поела попечителство над кучето и неговете фондове, и ще управлява фондовете му до навършване на пълнолетия - 18 години. За вас не знам, но тази новина за мен говори докъде се е развило германското общество в изравняването на правата на животните и хората.

А ако все пак е кучето, допускам, че са си правили някакви влудяващи го експерименти с него - но какви ли?

Абсурд!!!

ПЪЛЕН АБСУРД. И най злото куче е верно до гроб на стопанина си.Има нещо друго там.

Е хайде сега и кучешки теории на конспирациите. Нещата са много прости. Казало е кучето "БАУ дайте да ям". Те пък непочтително му казали "НЯМА" и така станала белята.

Изобщо идея си нямаш за кучета.

Тази новина нещо не се връзва. Може да е фалшива. Кучето е предано към стопанина,независимо какъв е той. То се адаптира към него.

Кучето се казва Осман Али афганска порода дошла от Сирия през Италия.

Имам познат с такова куче ! Невероятно нежно и предано същество ! Същинско дете ! Всичко е въпрос на възпитание ! И деца стават убийци , когато са имали нещастието да израстат в разрушен дом !

Много точно казано. Погледнали са го кучето накриво и непочтителмо и ето станала белята. Много ми хареса и среавнението което правиш между децата и кучетата, даже малко искам да те поправя - Кучето винаги ще те обича (освен ако не го погледнеш накриво или закъснееш с храната) докато децата дори и да не са престъпници все врънкат, това ми купи, онова ми купи, разходите им за отглеждане са високи и не е икономически оправдано, сравнено с гледането на куче.

По коментара ти личи ! Никога не си имал куче !

Засега германската полиция умело прикрива престъпленията на мигрантите, но този път скалъпената им история за кучето издиша!

породи !!! За дома само дакелчета, кокерчета, бигълчета, хъшпъпишчито, джак ръселчета, пуделчета, булонки, пинчери, шар пейчетаи др. подобни любимци !!!

Йоркшиски териерчета да допълня. Те са плъхояди.За това са селектирани.

АКО НЕ СТЕ НЕЩАСТНИ КОМПЛЕКСАРИ, ВЗЕМЕТЕ СИ ПИНЧЕР! МОЖЕ ДА НАХАПЕ САМО НЯКОЕ ВРАБЧЕ...

Luna0102

пикае в обувките

НЕ. НИКАКВИ БЕЛИ. ВЪПРОС НА ВЪЗПИТАНИЕ...

Путин е виновен. Кучето е руска овчарка, лично насъскана от Путин.

домашно зайче . Като се ядоса изяда по 2 моркова.

Американски стафордширски териер Продължителност на живота: 10 до 15 години Произход: Съединени американски щати Нрав: Tenacious, Предано, Лоялно, Дружелюбно, Внимателно, Смело Тегло: женски: 2840 кг, мъжки: 2840 кг

Luna0102

Това да не е слон, какви са тези килограми?

28 - 40; 28 - 40 кг, грешката е моя. Извинявам се.

Тегло: женски: 28-40 кг, мъжки: 28-40 кг

То ако е два тона, къде ще те хапе - само да те настъпи и... хоп :) (виждам, че се е поправил човека по- долу, но не се сдържах хах)

аз мисля да си зема тиранозавър да си гледам вкъщи - безопасно е нали ?

вземи си Цецка Цачева.Ще останеш сам на планетата.

Кучкарите са многократно доказани безспорни идиоти. След толкова много случаи на ухапвания и смърт, включително на деца, включително на собствените им. Те продължават да квичат ехидно зад големия агресивен пес: "Не бойте се, то не хапе!" Тези поне са си получили полагаемото.

Мне. Идиоти има всякакви - с кучета, с котки, с рибки, с китки по балконите и такива без нищо. Ти си от последните. Нали знаеш кои хора генерализират? Всъщност откъде да знаеш...

Когато фактите говорят и боговете мълчат. Само джендърлъка и кучелючбите продължават да лаят, ръмжат, вият, квичат, съскат...

г-н Толеранте, тази порода е рожба на селекция на специалисти-хора. Дали са били кучкари или не, само те си знаят. Породата е селектирана като здрава, бойна порода. Там, където човек се намеси така се получава.

щом е американско, все е боклук и носи разруха и смърт!

Това е едро куче - достига до 40 килограма, но по принцип се привързва силно към стопаните си и ги защитава. Нещо определено липсва в тази новина.

Всичко си е наред в новината. Аз доколкото мога да мисля го обясних по-долу. Тези двамата или са се държали непристойно с кучето или са закъсняли да му сервират обяда. Така че реякцията на кучето е съвсем оправдана. И аз така се дразня. Най-се дразня на майки с деца дето са ми разделили парка на кучешка и детска част. Абе какви са тия да ми забраняват да пускам кучето където си искам бе ей.

Нарушили са му правата и са му оронили достойнството. Това е ясно на всеки уважаващ се кучкар.

И аз това казвам, но не ме разбират и продължават да ми цъкат минуси.

Някой може ли да ми обясни какъв е смисълът да отглеждаш такова куче в апартамента си? Какво получаваш - любов, преданост, приятелство, радост или пък може би сигурност, спокойствие?! Моля, обяснете ми, че не разбирам!

Ти сигурно си от тия дето кучето ми като си изтропа фекала на тротоара или в пясъчника на детстката площадка тръгвате да правите забележки. Ама Виж какво ще ти кажа, ние тука сме Батки ей, не като ония меките в Европа. Акъл може да нямаме, ама компенсираме с кучета. Аз на теб казвам ли ти как да си гледаш децата а? По ценно нещо от кучето няма, трябва герба на държавата не лъв да бъде а куче, дейба.

виждал съм такива батки като тебе за малко на единия мастията му не отиде в небитието , ама имаше много хора но не е късно !!!!

Кучетата са добри по природа. Няма зли кучета и не апят. Ако куче Ви лае значи сте лош човек, ама много лош. А най-лоши са тези с велосипедите, майките с колички и пенсиите дето трябва да си стоят в панелките да ходят по парковете и да ми дразнят кучето. Така че това куче на 100% Ви гарантирам че е било малтретирано или е имало трудно детство. Тия двамата майка и син, сигурно са му подвиквали или кой знае още какво. Така че каквото повикало такова се и обадило.

От написаното по-горе, разбирам ,че нямаш жена, дете и майка ти не е трябвало да те води в парка, когато си бил малък.. как ги измисляте тези коментари, идея си нямам.. колко болен трябва да си..

Виж сега, дай да не се обиждаме че не съм имал жена. Аз жена имах някога, ама се праскаше с кучето докато бях да помпам с другите батки. Първо забялазах че кучето загуби онази сила да тегли каиша, кучкарите ще ме разберат. Та мина време и докато разбера какво става. А аз кучето с бой с кучета си го тренирам да има стръв. И се наложи да я изгоня жената.

Е, поне котката е много по-малко вероятно да те убие. Може да те понаръфа, надере, да ти съска, плюе и хапе ама не е чак толкова убийствена...

Горкото кученце сигурно нещо са го подразнили

Това са само предположения. Кучето е виновно защото изглежда няма кой друг. Това ще се реши в съда, а кучето трябва да има служебно назначен защитник.

Е, похапнало си е доброто кученце, какво толкова. Щом е куче, значи е добро. Джихадистите също, според Мрънкел.

Кучето да не е лаело алааахааабарррр?

Не, стопаните му са се радикалиризали, затова!!!

Трябва да си анорексик за да се оставиш да те убие куче. Разбирам да е 100кг овчарка или вълк, ама домашно куче...

Зависи дали ще успее да те захапе за врата и да ти прегризе сънната артерия или някой друг по-важен кръвоносен съд.

Дори масов убиец е песът, освен ако не са напълно беззащитни жертвите - много възрастна майката и инвалид синът...