Две партии в Германия купували лични данни на избиратели

Две големи германски партии признаха, че са купували лични данни на избиратели.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лош, Вова! Лош, лош, лош Путин!

Не мое да верно, това да са "германски" партии. Сигурно са били "руски" и са помагали на Тръмп. Да се провери пак и подробно.

Две партии от управляващата коалиция в Германия купуват лични данни. Само да питам. Пак ли Путин ви е виновен, бе, алчни за власт демократи?

В Германия преди имаше голям скандал. Бяха объркали пощата и някаква я бе получил май журналист. Някакви списъци с лични данни, май включително номера на сметки.

Въпреки това на всички е ясно, че руснаците са манипулирали изборите!!!

да дойде на обучение тука. Боко да й покаже високотехнологичните доказани методи... много има да ни стигат немците...

имаше един дедо в пощата, и викаше - "Много обичам да идвам тука!" ? Ами тука се връщам в годините на моята младост, нема компютри, пишат по тефтери, индиго, химически моливи, опашки и ровене у некакви картонени папки с машинки... Еееех, младост.

Комундета не харесали реакции Запада для Скрипаля и пуснали опровержение немецкого мораль. :)) А сейчас драги русофилии има ли нещо ново с вашите номера? Освен Бой по Мекрел и оставка на "лошите " ще има ли нещо ново?

Иначе са страшно"принципни".Ти да ги видиш дойчовците..... Напомня ми за умишлино манипулираните филтри за твърди частици на автомобилите им....

МДАА

В Германия няма кебапчета! Ха ха купила изборите , ха, ха!

Преди изборите, Меркел се обадила на Боко и го попитала дали може нещо да помогве, нали вече 10 пъти подред печели, демек. Боко отговорил, нямаш проблем, пращам ти Цецо, той е спеца в изборите! Вечерта, веднага след изборите, телефона на Боко звъни, та чак се нагрява до червено от зор, баба Меркел била. Вдига нашия и веднага се изцепва: "Конграчулейшън, фрау Ангела, да почерпиш, ей!" И чува отсреща Меркел през сълзи: Какво ти конграчулейшън бе, Боко! Ела си го вземи тоя експерт Цецо, че ГЕРБ печели в Германия с пълно мнозинство!" Та така ми то за изборите - квото в България, такова и в Германия - купено, фалшиво...

,,... Той обясни, че споделените с партиите данни не са се отнасяли до конкретни гласоподаватели, а до данни за домакинствата, като пол, образование, потребителски навици и друга демографска информация...,,??? сега да излезнат ,,нашите,, демократи-социолози и да ни ,,обяснят,, как с тези данни ,,не се,, манипулират ,,избирателите,,...??? ,,банка,,...,,партии..,,??? ,,ктб,,...,,партии,,...???

мути се държи за властта с всякакви измами; няма демократичен механизъм, който да защитава западните народи от управляващите ги режими

Големи глупаци. Да дават толкова пари, а да не си купят майстора Цветан Цветанов. Винаги печели изборите. Методите му може да не са законни, а още по малко са морални, но ОПГ ГЕРБ печели изборите.

Баба Меркел Бурката се е облажила като попско прасе.

Германският Християндемократическия съюз (ХДС) в момента се ръководи от Ангела Доротеа Меркел... която умираше от ужас заради руската намеса в изборите. Всъщност действията и са напълно законни защото на днешно време почти няма договор, на хартия или в мрежата, в който да не се споменава че контрагентът ви може да продаде на трета страна това което споделите с него... и дори да заявите че сте против тези клаузи това няма да ви спаси от получаването на спам което означава че все някой използва данните ви като стока;)

Забележително че били им доставени чрез куриер от 101000 Москва , препоръчано с обратна разписка и наложен платеш. Както че в Лондон са работили със същия доставчик . И още по-точно погледнато , не ли беше и същият доставил пратката с 50 милиона лични данни в Белия Дом ?

Е, как може така ! Лошият Путин взе да купува вече директно през немските пощи и през английските фирми ! Пакостник! Балона се надува , но скоро ще се спука !