Бум на джебчийството в Берлин, полицията е безпомощна

Полицията в Берлин регистрира рекорден ръст на кражбите и джебчийствата, особено в районите с много туристи.

Обратно в новината

Коментари - Бум на джебчийството в Берлин, полицията е безпомощна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От присъединяването на България и Румъния към ЕС, случаите на джебчийства в Германия се е увеличил, пише в. Berliner Zeitung, цитиран от "Фокус".Aaaaaaa taka..

Нормално е "Екс"-комунистическа България да изнася "продукти" които има в изобилие :) Само не си мислете че са следствие на седемдесет години управление на комунисти/"социалисти" :)

В Испания, Италия и Франция по-малко ли крадат. Хайде да не описвам какво съм виждал в тези страни...

В Италия май е много модерно с мотопед някакъв. Дърпа някаква чанта на жена и бяга. Хем е с каска. Хем минава бързо.

Ами да, виждал си... най-вече бг граждани "специалисти" в тая област.

в германия и великобритания е добре , повтарям добре, ако не сте големи крадци карате кола втора къка от там , ако сте големи крадци карате бмв или ауди, пак от там

значи където държавите са по-богати е добре, там комунистите си изпращат децата и внуците да харчат откраднатото, запомнете там е добре

Преди половин месец бях в Париж и се потерсох от отношението им към българите, но Не цигани. Явно сега така става и в Берлин. Отношението към мен беше много любезно, но преди да разберат, че съм от България. На два пъти ми се случи след като разберяха, че съм българка да ме игнорират на момента. Не ги обвинявам - всяка вечер новините им започват с това какви поразии са направили "българите" и "румънците" (циганите). Но никъде в новините не казват, че това са цигани от Румъния и България. Но как да кажат, когато един полицейски шеф си беше посволил без да направи изказване, че "еди кой си район" трябва да се ИЗЧИСТИ от цигани. Веднага го нападнаха за това му изказване и го уволниха. Чудя се докога само циганите ще имат действащи правозащитни организации и на никой ли не му е ясно, че основната им дейност е да налагат геноцид над обикновените (нормални) хора (данъкоплатци), изнудвани да плащат помощите на такива общонсти. Циганите явно не могат и не искат да бъдат интегрирани към нормалните общества. Това е отдавна известен факт в България, сега се сблъскват и държавите от ЕС, но се чудя защо Външно министерство не разграничи своите граждани от такива нежелаещи да се интегрират общности.

да, за тях е нормално да казват "Районът да е изчисти от българи и румънци", но е ксехофобско и наказуемо, когато се отнася за цигани

Исторически и политически коректно е да се изговаря и пише "ромлянин" или "Индобългарин" респ. "Индорумънец"

Господа европейци ,нали искахте да приобщите циганите към европейските ценности-работа,чистота,честност. Да ви са честити.Сега имате възможност да ги възпитате.

Ами да. Желязната завеса на комунизма спря няколковековното разселение на циганите от югоизток на северозапад за няколко десетилетия. Сега вече съвсем естествено е те отново да продължат своя път. Даже да им отворят свободен път по стъпките на Колумб, това е посоката за тях - циганите. Нека волните им души да усетят и те що е то истинската Свобода.

испания..всеки голям град е направил отдел в полицията от по 15 ..20.. човека .. хващат джебчиите записват ги и ги пускат...има римляни с по над 400 задържания...демокрация.....дамгосване на челото ..само това е решението

Ха-ха! Че то това в Берлин е бял кахър! Нека се разходят из Италия и ще видят какво е "пипане"! От 20 години се продават портофейли, които са с кожени халки - надяваш ги на колана, а за най-сигурно го прехвърляш върте в гащите! :) И между другото - съвсем не са само новодошлите цигани... Това в Рим и южно от него си е ежедневие.

ВИЖТЕ И В ЧУЖБИНИТЕ-ПОСЕТЕТЕ ЕДНО УЧИЛИЩЕ В ЛОНДОН И ВИЖТЕ КОЛКО СА ЦВЕТНИТЕ- 90%

Мале, мале, още има такива, които смятат, че МВФ не дава да ни се повишава стандарта. Докога, бе???

Това не са джебчии - това са т.нар. "различни", а те трябва освен да ни поучават да започнат да приемат "различните". Особено, след като приемат поръчките за луксозни автомобили от мафиотизираните ни "различни", след като нямат проблем с банковата тайна на "различните" ни държавни служители, след като децата на "различните" ни чиновници плащат такси и издръжка за живот, където ние неразличните не можем и да сънуваме

Австрия: В миналото - Адолф Преди ЕС - Шварценегер След ЕС - Кончита Вурст

Моля се пострадалите и окрадените да са мазни ,тлъсти ,гнусни ,арогантни депутати и парламентаристи.Към тях трябва да се насочат "нашите мургави събратя".Ние като обяснявахме на света ,че от циганин нищо не става ,те ни упрекнаха в антихуманност и несправедливост.Ето Ви сега уважаеми Европейци вижте сега във вашия довр какво представляват тези мургави българи и ни кажете какво смятате да правите Вие по този въпрос.Преди време френския президент възкликна:"Тези Български и ромънски Роми нямат нищо общо с нашия начин на живот" Хи,хиии !Ние им разправяхме от години това а те не искаха да повярват.Ч

Ми що пропускаш ВлАдолф Путлер!

А Обомба?

След присъединяване на Окрайна и Молдова и с други армии ще се запознаят. Ще имат възможност да ги померишат. Българите ще им се видят като ангели и херувими.

Окрайна :D:D

помЕришат?

нека усетят и Богатите германци как живеят българите,а те нон/стоп защитават циганите,на всичко отгоре МВФ недават да се повишава стандарта ни ,каква подигравка е 150 лв мин. пенсия/геноцид и мизерия,плюем на такъв ЕС.

Още вода има да изтече докато иначе толкова умните европейци осъзнаят, че толерастията им към някои етноси е била огромна грешка и няма как да доведе до задоволителни резултати.

Хайде сега да видим какво ще правят германците с тази паплач!Трябва да са много толерантни към тях, да им плащат тока, да им осигурят общински жилища, да им плащат здравните застровки както ние им плащаме в БГ

E-e-e, Хелзинският комитет не ги ли защитава тези крадци там, не можахте ли да ги превъзпитате братята?

Хубаво нещо е Европейския съюз, но под управлението на Чичо Адолф!

Неграмотна гърбавелке, "Щваби" е нарицателно. Също като ганьовец. Образовай се преди да плюеш лигите си!

Каквото посееш, това ще жънеш! Закрилата над апаши, мародери, гейове и КАПИТАЛИСТИ води задължително до загниване на цивилизацията!

И кои тогава са германци? Щото пък в Мюнхен са баварци, има весфалци, саксонци, пруси и прочее, да не ги изброявам всичките - до обединението през 1870г. са над триста. "Шваби" в случая се използва като нарицателно за германци, както "шиптъри", "хохли", "жабари", "москали", "пиндоси" и др. Хайде поспри малко да ръсиш злоба и жлъч и се пообразовай.

Елате да обмените опит в ромските квартали на България - сега по-време на избори се раздават безплатно от БСП,ДПС и Евророма храна,дрехи и пари . А вие за някакви си дребни суми ревете, били крадели ,ами те друго неумеят,ако можете - интегрирайте ги без право на връщане обратно.

Франция и Германия винаги са защитавали малцинствата, нека сега си грижат за тях. Когато ние казваме, че трябва да намалим раждаемостта им, това било нехуманно. А сега да ви питам, когато вече не остане един необран, като в Б-я, какво ще кажете.

Нека западните нации усетят прелестта на съвременната дясна продукция на улиците ни - джебчии, мошенници, насилници и убийци. Нека сравнят положението до 1989 година със ставащото днес по българските села, с триумфа на лениви, алчни, жестоки цигански катуни. Човек трябва да е напълно пристрастен към дадена идеология, за да се прави, че не вижда и не знае първопричината за това положение - безработица, социална демотгагия, фашизъм и невиждана простотия. Пълен разгром на страните ни, тотална пропадане на нациите, нагло поведение и цинизъм от страна на десницата, античовешки постулати и насаждани идиотизми от страна на неграмотници и типове като Борисов, на умни, упорити, мислещи люде. Отвратителен бакалски манталитет, провинциална дивотия, байганьовщина заливат вече и Запада. Цялата тъмна маса се пренася там, където има още за крадене - тук не остана нищо. Блазе ни с такава демокрация.

100 плюса!

Полека. По обратно мислене от това няма. Благодарение на 'тяхната система' до скоро при тях понятието 'джебчийство' беше непознато. Сега ние ги запознаваме. За носталгията по периода преди 89та - наличието й към днешна дата просто показва, че няма как да се спасим като народ, ако сами не го искаме.

Полека. По обратно мислене от това няма. Тяхната система доскоро беше дезинфектирана от подобна зараза, благодарение на другата крайност -Хитлер и нацизма -откъм историята и "желязната завеса", откъм географията. При нас, обаче просто беше подтискана с илачи. Сега карантината падна, а илачите ни ги забраниха. От медицинска гледна точка, огнището на заразата се разраства поради липса на адекватен контрол и навременно лечение.

Тя тая съвременна "дясна" продукция всъщност си е "лява" либерална и социална ;)

Елементарна хватка на някоя дойче агенция, която да цръцне още малко чернилка върху името на България. Първо леко в заглавието "някъде си кражбите се увеличили", после "България и Румъния се присъединили". Найн, найн, не сме казали, че българите и румънците крадат, моля ви се, как може да си помислите !? Откраднали били нашите мургави събратя 20 портофела, лошо, разбира се. А тези милиарди, дето ги изнасят немските фирми от България ... Тази недоплатена принадена стойност, тези гигантски норми на печалба, откраднатите ни лекари, инженери, програмисти ?

"Тази недоплатена принадена стойност, тези гигантски норми на печалба, откраднатите ни лекари, инженери, програмисти ?" Не толкова те ги крадът колкото ние им ги даваме, след като не можем да им осигурим една що годе нормална държава. Знам че повечето биха онстанали в БГ дори и на по малко пари но все пак достатъчно да живеят с достойнство...а то в БГ и за толкоз няма.

stan_posta@

"след като не можем да им осигурим една що годе нормална държава" Но как да им осигурим нормална държава без лекари, инженери, програмисти, мед. сестри ? Това е непонятно - отглеждаме ги, изучаваме ги и когато дойде време те, младите специалисти да започнат да работят за страната, да я въздигат, да догонват другите страни, да създават работни места, идват едни хора и им казват - тази страна не ви дава нищо, елате при нас, внасяйте в нашите здравни и пенсионни фондове, плащайте данъци в нашия бюджет, раждайте деца за нас, създавайте работни места в нашата страна. България е гладна и бедна, тя нищо не ви дава. Че какво да им даде България, те са длъжни да и' дадат ! Грозно е да кажеш на майка си, която те е отгледала - "ти нищо не ми даваш", отивам на терминал нам си кой. Ама това ти е майка, ти трябва да се грижиш, не да търсиш на хляба мекото. Съществува мощна пропагандна система, захранена с много милиони евра и долари, която източва кръвта на България. Което и радио или телевизия да отвориш оттам крещят - емигрирайте, емигрирайте, вие нямате бъдеще в тази просташка страна, само който е емигрант, той е човек, само той е реализиран, само той е красив, умен и успял, креативен и фешън. Вие сте длъжни да го направите - заради тези ценности, заради онези ценности, заради спасението на света. И ето - светът е спасен, а България се топи.

Крайно време е Европа да преразгледа твърде демократичното си отношение към някои етноси и прослойки. Законът все тях защитава, каквото и да направят, а техните жертви - ограбени и търпящи смрадта и боклуците им - са " статистически единици". Правата на едните не ги освобождава от това да спазват правата на другите. Да изгонят всички циганьори, но не обратно в Румъния и България, а в тяхната прародина, откъдето са тръгнали по целия свят, защото се множат като зайци и днес все още.

ПОДРЕПЯМ! САМО ,ЧЕ Е ЕДНА ХИМЕРА ... ВИЖТЕ И В ЧУЖБИНИТЕ-ПОСЕТЕТЕ ЕДНО УЧИЛИЩЕ В ЛОНДОН И ВИЖТЕ КОЛКО СА ЦВЕНИТЕ- 90%

честито, да приберат още!

Покрай мангалите пак и ние го отнесохме...писна ми тея животни да ни срамят!! Върпреки че най големите джебчий са в парламента.

Корекция: в парламента не са джебчии, там се краде на едро:)

sonibvc@gmail.com

Кога си прав, си прав :)

dobrin

дали не мозем да използваме мангалите за да чопнем нещо от босфора...?

Неграмотнико! Какво е това ТЕЯ? Имаш предвид може би ТЕЗИ!?

България е в тридневен траур

Тези джебчии са изпратени от Бойко да ни злепостави пред ЕС. Гербери мръсници.

Някой в далечното минало започнал да строи Вавилонската кула.Хора от цялата Земя работили за да достигнат някакви благини и изгоди!Всички говорили на един език!Но нещо се объркало.Бог ли кварталния ли или на данъчните не им харесало но въвели различни езици и синхрона се скапал!Сега отново събират Вавилон и искат всички да говорят и живеят по един европейски начин!Отново за благини и келепир!Ще се получи ли?На север хванали 100 диви лисици!Две трети опитомили!Една трета останали диви и непокорни завинаги!На края колко трябва да избият за да остане "златния милиард"?

Защо ни ги връщат? Нали са великите специалисти по интеграцията на чужд гръб? Да ги интегрират, та белким и ние научим от тях как става! Защото те по собствено желание и личен свой избор, не са част от нас. Защо да нарушаваме правото им да живеят изолирано?

"21 цивилни следователи следят за крадци по улиците на Берлин" По добре да са 210 или направо 300 за да се справят.

Не мога да разбера плюещите Европейския съюз? Щом толкова искате да не сме в ЕС, съберете подписка и инициирайте референдум, какво чакате?

на драго сърце

Нашите крадци и разбойници много добре ни "препоръчват" в Европа....

НА ВИ ШВАБИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ВЗЕМЕТЕ си циганите ние не ги искаме в българия

С тази разлика, че циганите са си наши, а не техни. А специално Германия винаги е била на наша страна във всичко и ни е подкрепяла винаги.

да, защото те убиха техните, от голяма любов!

крадливи герберасти! И из Европата плъзнали....

Значи това лято нас по малко ще ни крадат.

То остана ли ни нещо, та да ни крадат?

Има още, днес сутринта обрали черешата на майка ми.

Ако искат - да търпят. Ако не могат да търпят, то първата стъпка е поне на думи да се определят кои са цигани и кои българи. Още по-добре да го пише в паспортите. Гражданство: българско, националност: циганин. Докато не се направят тия стъпки ще има само вайкане и скърцане със зъби.

Нека гГермания покажат на цяла България как се интегрират цигани. Да им налеят малко пари от данъкоплатците, да ги образоват, да им дадат помощи. Да ни покажат как става.

Затвориха им Треблинка и сега няма как да ги интегрират :)

Едно добро нещо в тази новина...Не се казва че са българи !! Мургавелките ни отдавна си правят командировки на запад започвайки от април и завършват в септември...След това през зимата си почиват от активния труд и радват домашните си с това което са "заработили"...

1. Да ги интегрират в немското общество, нали това ни препоръчват на нас! 2. Нали тяхната полиция работи качествено за разлика от нашата, няма страшно! 3. Нали техният съд е перфектен немски съд, а нашият бил от продажни магистрати, няма страшно. 4. Хелзингският комитет в Германия строго да следи за спазване на човешките права на заловените крадци - отношение към малолетни, непълнолетни, жени - осигурява ли им се три пъти дневно топла храна, легло, възможност за адвокат, баня, тоаленти принадлежности, превод от съответния език на немски, възможност да четат преса и гледат медии на майчин език, среща с близки и роднини, уеведомява ли се своевременно посолството на страната, чиито граждани са?

на германците - запасяват се със стратегическа суровина за сапун...

При тази ниска разкриваемост, да им изпратим наши специалисти! България да предложи в ЕС мониторинг на правосъдната система в Германия!

Да, нека да ги интегрират - да им построят къщи, да им осигурят безплатен ток и вода, социални помощи, надбавки за всяко чааве и ще се оправят нещата. И най-вече, да престанат да ги тормозят, когато упражняват вековните си традиции, една от която е джебчийството. Нали нас така ни съветват?

Как да не могат да се справят.... Да стрелят на месо ! ! !

И това новина ли е? Според мен е повече от очаквано. За да го няма, преди имаше визи. И смугли хора без доход в БГ хич и не ги пускаха там

На дипломатически език това се нарича "повишена активност на избирателите на гроб"...

От десет години Евророма е партнъор на БСП в Коалиция за България.

евроромата е най-малката от всички мангалски партии, а те до една си продават гласовете на гроб, хахах!

Потомците на обирджиите на мандри се опитват да прехвърлят качествените си характеристики върху други. No passaran, другари!

Тези какво си мислят, гладен не се стои,чакайте още много изгладнели от "демокрация" хора от цял свят.

Добре се интегрират в Германия!