Германски министър иска ускорено връщане на бежанци

Програмата на германските власти за доброволно завръщане на мигранти в родните им страни трябва да заработи с по-засилени темпове.

Обратно в новината

Коментари - Германски министър иска ускорено връщане на бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отлична идея Г-н министре, АМА такива като теб в ЕС са малко, дори се броят на пръстите на ръцете. За Голямо съжаление няма реална сила , която да превърне това решение в действителност!!! Жалко за ЕС.!!

Разбира се - войната свърши - айде, на вагоните и обратно от където са дошли. Има да се разчиства, има да се строи - трябва да се работи... Бегом към вкъщи!

С руски газ, през комина и дим да ги няма... Ефективните решения са толкова прости.

Как така ще ги връщате. Нали те бяха перспективата на социално-трудовият дефицит на Германия, а и на Европа. Нали в тях виждахте бъдещият потенциал за постигане на американските икономически успехи? Готови, образовани и дипломирани доктори, инженери, учители и ... всякакви. Сега друга песен. Бабето осъзна ли го? Трябваше ли цяла Европа да се наводни с екзотика, за да ви урат главите и да се появят такива като тоя, дето сега ще ни заобясняват друга една песен. Веселото в случая е, че те са все прави. И като ни ги влачеха в страните тези паразити пак бяхте прави и сега като ще ги връщаме(заедно разбира се, нали сме солидарни) пак сте прави. А кога не сте прави?

Гутен таг хер Министър. Сети се Мара дасе побара. Помоли фрау Меркел за съдействие.

Доброволно :) Ядене и пиене на корем , шляене и пощипване на германски дупета , никакви задължения...и да се върнат доброволно ...

Германската държава плаща между 40 и 70 евро на ден за квартирни на всеки немец който се грижи за един паразит, като му осигурява легло и топла храна.Че то си е цяла индустрия. Вече обикновеният германец не може да си смени или намери нова квартира, щото наемите са станали астрономически.

Германската политика се променя прекалено бързо без да се посочват причините за това. Преди години Меркел покани бежанците в Германия, а в момента стартират програма за да се освободят от тях. Не разбирам. И това е страната с най-тежката дума в Европейския съюз.

тези министри в Германия не си ли говорят, бе? Един ги кани бежанците, друг ги връща???

Години,,елате,,сега ,,шут в задника,,Но не е лесно. да ,,обгрижваш,,толкова паразити,те не са научени да работят,нянат нищо общо с немците.Голяма грешка направи бабата,както едно време оня с мустачките..Те дълго втеме не приемаха емигрантите от ЕС,заплатите им бяха наполовин на по малко от немските граждани,та сега ще търпят безброй паразити

в исраел чакат 16000 млади негърчета за изпращане по линия на оон в Германия за подобряване на германистанската раса. Германките и германците спешно се запасяват с вазелин.

българската е вече подобрена. Имаш опик с вазелина, колко често те мажат?

Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

дкми

Как така доброволно??? Дава им се срок, в който наистина доброволно да се изнесат. И ако не се изнесат - започва зорноволно, на месо. Само така трябва!

божеее да не са луди,да се връщат,много по-добре си живеят като бежанци в германия,или която и да е евр.страна,отколкото като граждани в собствените си страни ,та дори без война..

ПРАВИЛНО Е, ЗАЩОТО ИНЕЧЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ГИ УБИВАТ ПО УЛИЦИТЕ !!! ТОВА ПОСТИГНАХТЕ ЗА 4-5 ГОДИНИ БЕЗХАБЕРИЕ И НАГЛОСТ !!! И МЕРКЕЛ ДА СЕ САМОДЕПОРТИРА! ЩЕ Е РАЗУМНО !

Да да!Бежанците да не са луди като германците!

САЩ не разрешават , ко праИм ?

Разрешават,защото и Тръмп е против бежанците!

Първо ги поканиха/нещастните мигранти/ ! После трафикантите им обраха парите, и чак сега се сетиха колко тъпо и лицемерно объркаха живота на Европа! Е, дано сега измислят нещо смислено!

Дайте данни за убийствата,изнасилванията,и намушкванията с ножове в Германия. Нищо не пишеге и за положението с тези в Швеция.

ама те съвсем се объркаха вече,и статистиките не им излизат и нищо...тия голобради европейчета ,не са виждали такава пресъпност...

Германските власти нещо съвсем го окъсаха. Посрещат негрите изнасилвачи с цветя и песни по гарите. Самолетите им не стават, танковете не палят, а сега са почнали и униформи за бременни войнички да шият. Щото бременните войнички се жалвали, че не им осигуряват равни условия на труд с небреммените войници. Баси падението, честно. И си избраха меркелова, дето им го натресе източногермански, да ги управлява още 4 години.

Господата на запад не съзнават, че до като го има неравенството между собствените им страни и страните от които хората бягат, потокът няма да спре. Пример с България, страна в Европа и ЕС. Ако построят заводите си тук и дават заплати като там, кой ще избяга и защо? Не! Всичко е демагогия и кражба на средства от собствените им граждани за тяхно благо. Паразитите политици са измислили идеалната схема.

Могат ли германците да обяснят на народите които принуждават да приемат имигранти, защо беше необходимо да ги канят в Европа вместо да им помогнат в техните държави? Колко пари вече са похарчени на вятъра? Нали в някой от изброените държави са техните приятели американските демократи и НАТО, та защо бягат хората от там- Албания, Косово? А и колкото и да изпратят обратно вече е късно- твърде много от тях вече живеят за постоянно в Европа.

браво на агент Мюлер

Връщането следва да е не доброволно, а доброзорно!

като им спрат помощите може доброволно да си отидат или поне да почнат работа, макар че не вярвам това да стане

Давайте по почина на белгийците! Вместо програма "Перспективи у дома" , направете една игра - "Телепортирай мюслитата у дома!";)