Германия на съд за геноцид в Намибия?

През 1904 войските на германските колонизатори потушават с невиждана жестокост едно въстание на африканските племена Хереро и Нама.

Обратно в новината

Коментари - Германия на съд за геноцид в Намибия? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не мога да разбера едно просто нещо. Африканците с еоплакват от жестокостта на поробители, колонизатори, империалисти и т.н. И в същото време искат да емигрират точно в тези държави - Великобритания, Франция, Италия, Германия. При тези мръсни гадни империалисти. До преди 50 години са се борили за свобода. Добре, дали са им свободата (защото на всички, с изключение на Израел свободата е дадена, а не е извоювана). Сега са свободни. Ами да си стоят в Африка, къде са тръгнали в Европа? Ако някой смята че Германия е извършила геноцид, то е добре да си припомноим за геноцида на Червената армия в окупираната Германия. като почнем от ужасите в Изто9чна Прусия и свършим с окупацията на Източна Германия. Мародерсва, изнасилвания, грабежи. Според последни данни над 2 млн немски жени са били жертва на изнасилване. Някои по най-брутален начин са били подложени на масови изнасилвания. И убийства, разбира се. Поробване на невинни хора и изпращането им в съветски лагери. Военнопленниците и така и иначе. Но да хващаш ти цивилни хора и да ги изпращаш на робски труд в СССР си е геноцид. какво като става дума з а загубили войната (и в Африка са я загубили) Така че като ще съдим да съдим всички.

Утре внасяме иск в ООН, за извършен геноцид от Великобритания и САЩ срещу коренното население на Северна Америка продължил 600г.

За геноцид? А - че те не са таквиз хора!

Значи германците трепали наред из Африка, а ся Меркел реве и вика приемайте бежанците ! ГЕРМАНЦИТЕ ДА СИ СЪРБАТ КАКВОТО СА НАДРОБИЛИ ! НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ НИКОМУ !

СЪД в САЩ осъжда Германия!!!ЗНАЧИ Германия яко се дърпа и ИЗПЛЪЗВА от колонизаторът....!!!Впрочем откога ЮРИСДИКЦИЯТА НА САЩ ЗАМЕСТИ СЪЩАТА НА СТРАНИТЕ И ООН????Това е ПРАВО САМО НА ИМПЕРИЯТА на първият ред!!!!!

По този начин може да стигнем до Каин и Авел. Някой с подобни правни абсурди се опитва да дестабилизира цели държави а и света в който живеем.

Вие наясно ли сте, че се говори за началото на 20 век? Геноцид в 20 век- не говорим за Средновековието! Тези, които сега се опитват да ни налагат някакви измислени либерални ценности, са нищо повече от масови убийци!

Какви свине те гонят пък тебе бе, тези лъжи които се разпространяват са направо смешни.

Само защо съдят в САЩ? Те не са някакъв международен съд. Така могат да се съдят още множество държави, като самата САЩ, Великобритания, Франция, Холандия, Белгия, Португалия, Испания, Италия и други. Имат огромна вина и са си цепили държави - например Франция май с Великобритания, от тук до тук е Сирия, а от тук до тук Ирак. Един вид са се осрали основно в Африка, Азия и Америка.

то е ясно като гледаш картата. пълно е с прави линии и прави ъгли по Африка

А турция кога ?За Батак,Брацигово,Перущица,за тракийските българи?КОГААА?Баце ходи само да се лендзи и да слугува на"приятеля" си.

Човешката история е съставена предимно от избиване на едни хора от други хора. Може би трябва да се помисли за давност (примерно 100г) инак некой верно може да предяви иск я към Монголия за Чингисхан, я към Македония или Гърция и после ше гледаме как гърците и македонците ше си прехвърлят Ал.Велики един на друг.

Украинците вече са искали от Монголия- обясниха от монголския Хорал.Разбрах, че е отхвърлен иска.

И България трябва да осъди ЕС и НАТО за геноцида и етническото прочистване през последните 20 години, когато бяха прогонени и изтровени с мръсен въздух 2 милиона българи. И в газовите камери на Германия не са изтровени толкова хора, колкото са изтровени с мръсен въздух в България (18 100 души годишно).

А организирания през 94-та геноцид в Руанда? За 3 месеца са избити около 1 мил. души. Франция начело с Митеран е главен инциатор. Пазела си франкофонското влияние.

Няма друга нация , която да е изтребила цял континент , освен англосаксонската ! Трябва да позлатят оцелелите индианци за компенсация !

ЗА ГЕНОЦИД НАД ЦЕЛИЯТ СВЯТ?!

А за ИЗБИВАНЕТО на ИНДИАНЦИТЕ в СЕВ. АМЕРИКА?

Щом е в Дойче Веле - значи е лъжа!!!

Чудесен пример - сега и половин Европа да осъди наследниците на Османската империя за геноцида на расова и верска основа, извършвани в продължение на 5 века.

А геноцида над южно-американските племена от конкистадорите?

А кога и в кой съд светът ще осъди геноцида над индианците извършен от диваците основали САЩ? Избити почти до крак.

Как па никой не пусна жалба срещу Монголия :))

И Италия и Македония заради Римската и Македонските империи. Ами сегашните империи САЩ и Русия?

А кога Турция на съд за геноцид срещу европейските народи.

А САЩ кога на съд за индианския геноцид?