Убиха българка и 6-годишния й син в Германия (видео)

24-годишна българка и 6-годишният й син са били убити в германския град Детмолд в западната провинция Северен Рейн-Вестфалия.

Обратно в новината

Коментари - Убиха българка и 6-годишния й син в Германия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позната картинка. Млада българка, може би грозноватичка/в случая с дете/ налита на разведен или неженен германец пред пенсия с цел брак. Ражда едно дете на предпенсионера и си свирка. Познавам поне 5 такива жени. Тази нещо е сгафила или немеца се е ядосал за ремаркето.

само 5...... то това си е класика тук.

Не че нешу, но не моем да проумеем, нас ли ни третират кату малоумни... или полицията не си върши раутата! Има билети - да се провери как е пътувала и детето й също, кога, кой е платил, и прочие детайли. Как се е настанила да наеме жилище - с какви пари, кой е гарантирал, как е спазила процедурата. Да се проверът данните й и в двете страни - родители, роднини, среда, баща на детето, доходи, професия, алабала. Да се останови какво е правила а германеца - що за отнощения са имали. И като се изгради портрета - тогава да се търси кой, защо и как. Но те дръпнали на пресата две кухи изречения, и сега вие тука дерете гащи кое как е било, не че знаете. Има си начини, средства.... Но ако питате мени, образовани жени, които говорът езици, не се озовавът на съмнителни места със съмнителни хора, и при това с безпомощно малко дете на ръце. На 24, с дете на ръце и с пачка пари в ръцете също.....ко търсиш в Германия. Чичовия и дедовия. Поверваласи е, че некой ше я земе, иле е продавала себе си, иле е продавала и себе си и детето. На 24, немаш ко друго да продадеш.

Горката жена, на какъв луд е попаднала, чак и детенцето убил.

"Българката" се е казвала Хатидже (някой по-долу го е написал), а Тюнерман е бил хазяинът на сградата. Съседите са казали, че се познават от преди това. Както писах и преди - типично "престъпление от страст".

немската преса пише, че извършителят е лежал в затвора 9 години (от 2005 ) за опит за убийство, също на млада жена. Убитото дете е започнало 1-ви клас и не се е явило в понеделник на училище. Майката също не се е явила на работа и познати са сигнализирали полицията.

Защо пък сте толкова сигурни че е циганка ? Мислите че няма българки забременяли на 17-18 ли ? Или си мислите че българките са стока и не биха се таковали с някой 50 годишен дядка за пари. хаха ! Една разходка по бардаците и баровете в Германия и ще ви стане много мъчно. Всяка трета е от БГ и не е циганка !

Явно много си обикалял по бардаците!

Hе,няма българки забременяли на 17-18,на 12 -13 - 14-15-16-17-18 забременяват циганките и туркините понякога след секс с бащите си което е защитено от корана.

Абе ти в саксия ли си расъл? Нямало българки забременяли на 17-18 - егати вица.

Много жени създават нови несигурни интимни връзки с мъже с надеждата да се грижат за тях и децата им-груба грешка.Нито децата получават нужното внимание от майката докато тя е заета да омайва новия любовник,нито пък се хваща в ръце сама да се справи надявайки се напразно,че любовника ще й помага.Докато децата са малки и неса са самостоятелни първата грижа на майката са те.Всяко разконсцентриране и забежки водят в повечето случаи до разочарования....Знам ,че е трудно,но ако една жена е направила избора да бъде самотен родител трябва да си смени приоритетите.На първо място са децата....Времето ,в което е могла да си намери работа или да се квалифицира го е загубила в празни надежди и вероятно разправии със съседа.

На 24години с шестгодишен син. Българка или циганка?

Каквато и да е била ,това е грозно посегателство.Може и да е била самотна майка българка.Неведоми са пътищата Господни!Мир на душите им!

Какво друго те интересува - българка е, така се знае от света!

Звучи ми нетипично българка да роди на 18, което значи, че е забременяла на 17. И на 24, със 6-годишно, и се пита взадачата, с какви пари, е отишла да живее в германия. Ми то се иска пари за да купиш билети, да платиш наеми, да се храниш, да имаш за всекидневни нужди, а и плащала освен за себе си, за 6 годишно дете съшо...демек, двойни разходи.... Ноо ми е на мени съмнително, що за жена е това....

Една от най-добрите колежки в моя екип от търговски представители е родила на 18. В момента е на 30, грижи се прекрасно за 12-годишния си син и работи здраво. Моя много добра приятелка адвокат е родила на 18, след това е завършила право и сега, на 32 години, е една от най-добрите в своята правна област. Има няколко престижни специализации в Западна Европа и САЩ, говори 3 чужди езика. Така че изключения винаги има. Но дори и намеците Ви да са основателни, мислите ли, че е приемливо или обяснимо жена и дете да бъдат убити с нож??

Абе я недей да ми се дзвериш. На 17 да забременееш, и на 24 да джиткаш из европа, и то със 6-годишно, аре не на мене тия. Аз на 24 още гонех диплома, тая явно и не е учила, какво ми дигаш стойки тука. То тека се учи, с корем, с бебе, с малко дете, и тека се зима реална диплома, а не платена. И ако изоПщо е учила......тогава кой й дяде пари да пътува из Германията, защото разноските за жена и малко дете са си сериозни, и това с месеци. А тя очевидно на 24 не е имала добре платена работа. И със сигурност не е имала време да учи езици, като се е вързала още на 17 с бременност и бебе. Не че нещо, но фактите не се връзват. А ние го живееме, и знаеме как е. На 24, ше джиткаш из европата с пари и малко дете, без езици и образование.....леле, вие верно на луната живеете!

в интернета, отиват уж за добро, заради бъдеще на детето си, заради любовта и надеждата, ама намират един откачен с нож в ръка...

Българка, колко да е българка, а?

колко си българин ?

Все ми изглеждаше нелепо и невъзможно твърдението на българските пророчици Слава Севрюкова и баба Ванга , че ще дойде ден в който България ще бъде единствената страна в която християните ще бъдат на сигурно място и българите от цял свят ще започнат да се завръщат ! Нещата които се случват напоследък ме карат да си мисля ,че са били прави !

Християните, добре... Ама за нормалните хора, в тази държава има ли място и сигурност?

че ти циганите и турците за нормални ли ги имаш или си циганин или ром като васил(азис )

че българите в чужбина, ако искат да оцелеят, до 2021 или до 2025 /не помня точно/ трябва да се върнат в България. Мисля, че беше предсказание на Слава Севрюкова. Е, който е жив , ще види

Чета и не вярвам на ушите си колко долни и грозни расистски, антихуманни коментари има тук. Все от православни патриоти, русофили. Абе погледнете се в огледалото преди да бълвате жлъч и омраза. Вижте си улиците, къщите и колите първо и тогава се изживявайте като най белите и цивилизовани европейци и съдите другите.

Кво да си гледам колата.....Коя от сичките бе мършоо.....С класата ли, аУдито ли...коя бе ташкооо!

Абе ти знаеш ликолко расисти има в германия та пишеш глупости?

На картинки от дъвки Турбо ли ги имаш тия с класи и тн.

от какъв зор си го залепил към цялата ти тъпа тирада? Най-големите тъпанари и най-много съскащи от злоба сте вие - американски тролове, дето само плюете.

Днешните американски тролове са наследници на някогашните доносници на съветската система. Тогава вкарваха нормалните хора в Белене и Куциян, а днес техните наследници, по същия начин тероризират нормалните хора, но лижейки вече американски гъзове (пардон, задници)

Работя в туризма. Немците казват че София е учудващо чиста и подредена.Така че не ми ги превъзнасяи тези западняци. Ако решат могат да бъдат по-зле и от циганите.

Те мразят белите,кой прави атентати.Белите мразят,арабите,защото работят денонощно за да живеят нормално,а ония живеят нормално без да работят.ПО СКОРО СЕ ПИТАЙТЕ ,,КОЙ ,,Е ВИНОВЕН ЗА ТОЗИ ХАОС В СВЕТА,А НАЙ ВЕЧЕ В ЕВРОПА.ТЕЖКО И ГОРКО НИ.

Ето до къде ни водят "цивилизованите" държави с тяхната ценностна система и то Германия

Само като чух от един приятел който живее във Виена и как пришълците серат там където сварят, та ми става ясно за ценностната система на тези държави...клони вече към 0

С какъв се събереш, такъв ставаш!

що не отиде да видиш лично, как е във Виена, да го сравниш с други европейски градове и после да говориш?

ако решиш да емигрираш - русия е твоята държава

Тоя не ми прилича на шваба на първо място.Има нещо азиатско в чертите на лицето му.Тая ако се е опитала да го краде може и да и е светил маслото,и аз бих утрепал тоя който ми влезе в домът с цел грабеж!

Опранете си заглавието, неграмотни журналисти. ПЪЛЕН ЧЛЕН!!! "и 6-годишния й син" или " и 6-годишнияТ й син"

This is the diiiiirrrrrr beeeeee.....как ти ша казваш на журналята как да пише бееее....

Не се коси, члена е голям и дебел и влиза мазно!

Някой е позабравил граматиката, че и държи да го покаже, при това с обиди. Членът тук категорично е НЕпълен. "Убиха българка и 6-годишния и син" е правилно, защото "син" не е подлог, а допълнение. Пълен член - само на подлог. Хайде, със здраве!

чужда като държава. Не знам, но там никога не бих отишъл. Просто нямам желание дори да погледна кое как е.

пАли към съюза тогава. тама ше ти по-познато. съштиа скотски живот като на село

Хатидже се казва жертвата.

с германеца. Всичко може, но така или иначе са имали вземане даване двамата. Че и детето е участвало. Гадна работа.

сама в Германия, че и с дете под мишница - много странно, много смело и много рисковано. Ако е сама де.

обикновено са цигани...

Е, и? Защо да е рисковано? Не е отишла в Египет или Саудитска Арабия. И какво като е жена? На един куп мъже, жените им в чужбина и работят, пък те седят сами в България. Детето не е бебе, на 6 години е, милото, било е в първи клас тази година.

Съвземете се и се вижте в огледалото, полицаят венцислав дето уби майка си и баща си и той ли е ром, доброто момче убило Никол ромче ли е, Веселин и Лъчезар жестоко убилите съседите си Илия и Еленка също ли са роми, нарязалия с резачка жена си Галина садистът Стефан също ли е ром....Замислете се, изглежда сте им успешни конкуренти ...

....да не си сериен убиец! Само те правят такава пълна статистика, помнят имена и др. неща с подробности. Сега ще те изкажа и ще те проверят от къде си, ИП и др.

този ми прилича на педофил.

германеца прилича на интегриран ... 2-ро поколение!

ама дали са българи, то българи вече няма- това ако не са мангали, кой знае какво са искали да задигнат то му е писнало на човечеца!!!!

Какво му е неясното: Младата циганка с голямо дете идва преди 4 седмици. Циганин да работи виждалилисте? Томас е педофил. Тя предлага да чука детето срещу пари. Той се съгласява, праска НЛО-то, но не плаща. тя го заплашва и той ги ......после знаете.

Този от снимката е доста мургав германец, а майката родила на 18 и тя ли е от боята не се съобщава. Жалко за убитите, особено детенцето, но сама с дете млада и в чужда квартира, а дошла преди няколко седмици в Германия .... много питанки?

Според Вас - той и тя Са (Туркче или Рома ?) ...той я Е прибрал/подслонил...тя Се разшаралява нещо, иии... Така ли ? ------ Всъщност - при Немалко случаи (от Такъв контекст) ТочноТова Е патернът.

доста вероятно да става въпрос за педофилия, на такова ми прилича. педофил, вкаран в постановка с последвало изнудване. и резултата е налице.

...и тя, Бидейки спец по 'постановки' - НЕ се е била Подготвила ?

в живота стават всякакви изненади.

Абе тия ден не минават крал и убил други новини няма ли това лие облика на държавата крал убил

нямаше такива работи

Районът НЕ е в/от дедерето...

Надявам се пишещите тук да не са представителна извадка на българите, че тогава много лошо за България. Толкова простотия рядко се вижда в толкова малко коментари.

То българи не останахте ти извадка тъсиш! Тука сме само Роми, Турчета и селянчета!

Германците почват да се събуждат и да въстават срещу циганския терор! Това е само началото! Жална им майка на всички пришълци!

Според Вас - тя Е влязла да краде, той я гепсва, иии... Така ли ? ...ама Защо Е била С детето ?

24 годишна може да има 6 годишно дете само ако забременее на 17... което дава някаква подсказка за евентуален етнос...

те вашите от 10 годишни ги праскат, та дано до 40 години успеят да хванат

от това. иначе кой ще работи за да ви храни копелдаците!

Злобен си като циганин, но не си толкова неграмотен. Ерго, трябва да си от другото намирисващо племе, еврейското.

Горката жена, от добро не е отишла там.Трябвало е да разпита други хора, да изчете новини и инфо и тогава да тръгва за немско. Германия е опасна държава. Жалко за детенцето.

Германия е най-опасната страна...пу,пу да се връщат мангалите веднага в България на безопасно!

нашенка проституираща в германия.нищо ново

Хванал е манготата да крадат у тях и им е видял сметката, както са правили старите германци, а не либерално-гейското ново поколение на Западна Европа! Браво!

Недейте да пишете, че е българка! Заради циганите и техните изцепки, българите ги гледат лошо в Германия!

убиецът? https://link

Абе, аз ли не съм в ред, ама никъде не пише поне в новината, че жената е ромка или нещо подобно. Тук като чета какви фантасмагории се измислят, направо си мисля или че аз нещо не съм в час или хората откачат. Случилото се за мен е ужасна трагедия, убита млада жена и ДЕТЕ. Лека им пръст. Нямам престава какво се е случило и без допълнителна информация според мен не може да се лепят етикети и клишета. Всяко убийство в подредената, правова Германия и където и да е на друго място ме ужасява, колкото и тривиално да е.

Напълно Ви подкрепям ! ...а като Отчетем че кактоВинаги все'известният' Многоименясников си е Доказан Расист&Антисемит + ВечноОпитващ-се да Ни разделя - има И други аспекти коитоВече са притеснителни : а. профилът на града&населението...които някак НЕ се връзват с такава Ужасия б. Сериозната-Ни Диаспора И в Германия...която маймай мълчи ...а азЛично - Имам СвръхСериозен въпрос : - ЧакТолкова ли СА (изберете думата) у Нас та Момиче ала МарияМагдалена с Младенец - да Тръгне Само по Света ?

ей, "иречек"... я по-кротко.

aa, че то ако пише нали веднага ще се вдигне хелзинския комитет и един куп НПО-та да вият как имало дискриминация... в Германия всички които са с БГ паспорт се броят за българи... ама циган, турчин, арабин - щом е с БГ паспорт: българин е. Та и тука е така. Иначе може и да има разни етнически българки които на 18 раждат и 6 години по-късно се озовават в Германия с неясна цел.. но колко са такива не се знае.. едва ли да са много

1. Да, не си наред. 2. Не е нужна снимка (а и се народиха доста бели, с европейска външност между тях), за да е повече от ясно, че на години, на които българката е девойка, тази е майка на 6 год. дете (не пише, дали не е баба на друго) 3. Имам доста работа в махлата на мургавелите. 70% от автомобилите там са с немски номера. 4. Финансирането на циганската инвазия над българската нация се осъществява предимно от Германия. 5. Кофти работа е убийството. Особено на малко дете. Колко ли трябва да е изпушил който и да е, за да стигне до там, да го извърши?

....24 - 6 = ... Е ли обичайно ?

- 9 месеца

И това, Отче ! (Задължен !)

бива ли такива неграмотни животни като вас да съществуват?

Съболезнования на семейството и близките ! ------- Детмолд : - китно малко градче, ЕрстеДойче ...до 1947 - Свободен Град - почти без безработица, невероятен локален Семеен/малък бизнес - История, Култура, Музика, Наука - население/профил - балансиран мъже-жени, над 94% Кореняци а от останалите абсолютен превес на Турци и Руснаци ...тюнер може да е И от дюнер, особено при Локалната фонетика....представки&надставки за сменени/променени имена не са рядкост никъде

Хубаво санирано блокче пък се колят. Обичам си панелката. Живи сме.

"Как и защо 24-годишната майка и 6-годищният й син са се озовали в апартамента на Томас Тюнерман все още се изяснява...." Циганката е духала на томас, когато влиза шес годишното манги. Синйозеленото ТО е изрекло думите: "хша кхажа на Тхатхко" и томас е реагирал мигновено и е затрил следите.

Да проверят дали някой ревнивец не е отвлякъл Томас и да му е видял сметката на отдалечено място. А после да е убил жената и детето в дома му.

тия бг методи още не са изнесени извън "граница".

Че как - където има българка в чужбина, там има и българин, сещаш ли се ;)