Протести срещу имигрантите по призив на ПЕГИДА

Хиляди граждани се включиха вчера в демонстрации против имигрантите в източния германски град Дрезден, чешката столица Прага и на други места в Европа и света.

Обратно в новината

Коментари - Протести срещу имигрантите по призив на ПЕГИДА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе краварската чернилка е МЮСЮЛМАНИН, какво има да се чудим повече на случващото се?! Халифатът започва от америка!

Нашествието на мигранти е сравнимо с набезите на хуните, варварите, татарите и пр. цивилизационни джуджета от миналото. Управията е капсулиране, за да се съхрани нивото на съвременната цивилизация!!

Орбан и Путин са Хората... Другите са кисело зеле, пръдня и чорапи...

ПЕГИДА - това добре! Но защо винаги има и контрапротестиращи - това е интересното. И са все леви?

И у тях,както и у нас има немислещи хора.

Не са само немислещи. Има и много осъзнати предатели на европеизма, поклонници на ислямизацията... Има и платени - доста пари получават и от фондациите на Сорос, който вижда в исляма инструмент за унищожаването на националните държави.

Защото и у тях има фондации "Америка за ...", соросоидчета, и прочее родоотстъпници, които са просто добре платени. Иначе няма как да има толкова много глупаци.

ИМА КРИВОРАЗБРАНИ ДЕМОКРАТИ,ПОДПЛАТЕНИ С ПАРИ ОТ НПО-ТА,КОИТО ВИКАТ ЗА ТОЗИ,КОЙТО ИМ ПЛАЩА...

хора ,бдете,полумесеца,на исляма,исгрява в европа.меркел,и ф.оланд на трибунал, еу е в краката,на,афроасяците, утре и семята сте е тяхна......

Евала на пегидците - значи имало още хора из Европа, които не са евро-гейове!

Нито един арабин със 100 долара заплата, не може да си позволи да пристигне в Европа.Нужни са му минимум 5 000 евро. Държ.департамент финансира Катарски благотворителни организации, които им дават парите.. Изводът е ясен- отслабване и ликвидиране на Европа.

Българите никога няма да заемат позиция по никакъв въпрос, нито вътрешен, нито световен.Нужен е Георги Бенковски, бой по робските кратуни и изкарване на позиция.По никакъв друг начин българите не сме правили нищо.Ще коментираме, ще обсъждаме, ще пием ракия и плюем наляво и надясно и толкова........Роби !!!

Размириците в арабският свят са американо чифутски проект . Що не протестират пред посолствата

Flioink

Може ли български сайт да използва израза "ислямофобски" насериозно? Да не би случайно да ни намекват, че трябва да сме ислямофилски настроени? Да приветстваме тази отвратителна дивашка идеология? Не, мерси!

Само в България се стачкува за заплати. Никъде ни няма ... Баси умрелата нация сме.

то пък едни стачкииии....

То пък едни заплати....

Добре че съществува ПЕГИДА. Друг няма кой да се захване с проблемите с бежанците , ПЕДЕриГИте и т.н.

вече само глобална планетарна и геоклиматична катастрофа може да спаси света от психопатите зад федералния ресерв....

Това е само началото, като протестиращите ще стават все повече, а толерастите или ще поумнеят(след поредно онождане на някой от тях) или просто ще изчезнат. Браво на руснаците от Мурманск, показаха как мигрантите могат на бързо по своя воля да се изнесът.

Тепърва ще се разрастват тези демонстрации на хората им писна тази анархия в западните държави

НЕНОРМАЛНИ ПОЛИТИЦИ. ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ Е ОПИТВАЩИТЕ СЕ МЮСЮЛМАНИ ДА ПРЕСЕКЪТ ГРАНИЦАТА ДА СЕ ВРЪЩАТ В МЮСЮЛМАНСКА ТУРЦИЯ ИЛИ В СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ НА РАЗМИРНИТЕ. ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ТОВА УСЛОВИЕ ТУРЦИЯ ДА ПОЛУЧАВА В КРАЯ НА ГОДИНАТА ПАРИ. В КРАЕН СЛУЧАЙ ДА ОЦЕЛЯВАТ САМОСТОЯТЕЛНО НА ОСТРОВИТЕ И ДА НЕ СЕ ТРАНСПОРТИАТ ДО ВЪТРЕШНОСТА НА ГЪРЦИЯ. РЕШЕНИЕТО НА БРЮКСЕЛ-СКИТЕ УПРАВНИЦИ ДА ПРАТЯТ ХОРА ДА ПОСРЕЩАТ БЕЖАНЦИТЕ И ИМ УСИГУРЯВАТ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВЕЕНЕ Е ПОРЕДНОТО ПЕДЕРАСКО МАЛОУМИЕ ЩОМ ИМА ВЕЧЕ СИГУРНОСТ ПРИ ПОСРЕЩАНЕТО, ПОТОКА ЩЕ НАРАСНЕ ГЕОМЕТРИЧНО. ЗАПЗЕТЕ ПИСАНОТО ОТ МЕН, ЗАЩОТО СЛУЧВАЩИТЕ СЕ ДОСЕГА СЪБИТИЯ ГИ ПРЕДВИЖДАХ С ГОДИНА ДВЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО. ВЗЕМЕТЕ МАЛКО АКЪЛ ОТ ЕДИН ОБИКНОВЕН НОРМАЛЕН ЧОВЕК. С ПОДОБНА ЕВРОПЕЙСКА ПОЛИТИКА ЗАСТРАШЕНИТЕ 40 МИЛИОНА ПАКИСТАНСКИ МЮСЮЛМАНИ ВЕЧЕ ТОЧАТ ЗЪБИ И ИЗБИРАТ НАЙ КРАТКИЯ ПЪТ. В ПРИРОДАТА ИМА ПРАВИЛА ЗА МЕСТООБИТАНИЕТО НА ПТИЦИ И ЖИВОТНИ ЗА КОИТО МНОГО СЕ ДЪРЖИ, А ЗА ХОРАТА АНАРХИЯ И ИДВАЩИТЕ ОТ МАЙНАТА СИ ДРУГОВЕРЦИ ПРЕВЗЕМАТ ГНЕЗДАТА, ХРАНАТА И ЛЕГЛАТА НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ.

Чета, чета, гледам и не мога да проумея колко много идиоти живеят в България. Не сте ли наясно че, ако която и да е съседна на нас държава реши да мине през нас, ще го направи за 24ч. Дори и Македони. И ако това стане любимите ви хора от САЩ, няма да ни освобождават. Руснаците също ще си правят пас. Изобщо наясно ли сте, че няма на кого да се разчита. Благодарение на безумната бг политика.

За съжаление в България такива протести не се предвиждат. И защо ли?...Нас ДПСто си ни слямизира отдавна с благословията и под благосклонния поглед на всички български правителства

Така е. Националистите от Атака и социалистите от БСП управляваха с турската ДПС година и половна, преди народа да ги изрита с камъни!

Та то кои НЕ управлявахаи не се мазнеха и слагаха на ДПСто. За наше нещастие такива просто няма....

какви са тия доброволци на гръцките острови които ги подслоняват там кой им плаща и кой ги издържа .това е въпроса???

разни ,,нпо-та,,!!! хората по островите са на нож с властите!!! става ,,напечено,,!!! а тези ,,идват ли, идват,,!!! турците изкарват пари да ги ,,превеждат,, , ,,нпо-тата,, за да ги ,,приемат,, а местните никои не ги пита!!! очакваите и при нас ,,пролетната вълна,, или ,,цунами,,!!! ,,боката,, ще се махни за да доиде едно ,,удобно,, служебно правителство за ,,мигрантите,,!!! пак ,,ще,, си измие ръцете!!!

Кола, жена ,деца, жилище , работа, долари или евро ! Това ни трябва ! Който живее за разни идеологии е враг на хората! Тези от ПЕГИДА са срещу ЕС още преди да се пръкнат мигрантите!!! Това са руски безделлници-мигранти в Германия!

После се чудите защо няма нормален човек който да ви се върже на акъла! Така е русначета, много сте зле:)))

си пълен/на дришльо/латиница!!!

В далечната 1978 година , в студентските общежития, нашенеца Митко изчукал виетнамска девойка.На другия ден стотина виетнамци накачулени по стълбите до третия етаж скандираха :"Митко е лош другар!Митко е лош другар!".... и след два часа си заминаха по живо , по здраво. А юнак Митко след два дни опъна следващата виетнамка ... отново протест и т.н. Та да знаете уважаеми - тези работи с протести не стават - здрава тояга трябва - и за навлеците, и най - вече за псевдополитиците!

каде са протестите в булгаря

Тези по форумите пишат от Москва!

Нека Бог да пази България от всички вътрешни и външни врагове !

Написах ти го но модератора го резна. Какво ще си помислят мъжете като чуят някой да сам да казва -Аз съм Пепи.

Пепчо, пак ли сви лаптопа на дежурния психиатър?!

Малко по малко цяла Европа започва да се надига срещу напастта ,която навлиза на континента!В Европа навлиза отпадъка на Африка и Азия,гонен от тамошните страни,този отпадък идва тук и малоумните западняци си помислиха,че това е работна ръка! А сега вече усещат,че са влезли и продължават да влизат най пропадналите боклуци от страните извън ЕС! Както са нашите цигани,така тези са циганите на Авганистан,Ирак,Иран,Либия,Сомалия,Мароко,Алжир,Сирия.... Не ги ли спрем сега не само Европа ще е загинала,но и самите ни държави ще пропаднат...

Германец да развява руско знаме и да вика да дойдат Путин и Сталин да спасят Германия :))?! Това са руски мигранти като тези в България които плюят по Плевнелиев, Борисов, ЕС и НАТО! Руските мигранти започнаха да злоупотребяват с дорото отношение на Меркел към тях!

Умираш от яд ,защо не развяват американското знаме и не пеят алилуя-хаха.Защото германците мразят до дъното на душата си англосаксонците и по -скоро биха се разбрали със своите вековни врагове руснаците,отколкото с американците.

За това всички германски учени на Хитлер бягаха да ги пленят американците:))) За план Маршал ,да си чувал? Долара е долар, рублата боклук;)

Ех дебил,дебил.За германците арабите дошли там само да цицат са зло.Руските емигранти имат култура и образование.Я иди сега в Кьолн и Дрезден кажи това което си написал.Германците ще те спукат от бой.

А ти със сигурност не си българин! Резан си твойта турска вера (или циганска)!

За пореден път на обясня на русофилите. Русия е голяма държава, руснаците са готини хора. Но нека нещата да си останат там където са - тук е България и не искам никой да ми казва нито как да живея, нито кого да обичам.

Тогава, не ни насаждай про-турските си виждания! Защото, ако народа трябва да избира, няма да избере Турция, това да ти е ясно! ; ) България не е васална провинция на САЩ и Турция!

По ника ми приличаш на евтина авио-компания, но няма нищо. Мисли, ако можеш, мълчи, ако не знаеш. Къде я видя Турция ? Не пиши след две водки, ако след една не можеш да си преброиш пръстите. Е, това са само приятелски съвети! Лека вечер !

Въпроса с мигрантите го решавам за два месеца. Всички новопристигвали нашественици са добре дошли. Първо на тях трябва да се гледа като на трудова работна ръка дошла доброволно в нашата страна с желание да се интегрлира. След това мъжката половина се извежда и започва назабавно да строи оградата по границите ни с турция и гърция. За 6 месеца ще построим стена по-дебела от китайската. Разбира се нашествениците трябва да бъдат надзиравани от полиция, въоръжена с оръжие и муниции. Второ работа по 10 часа дневно на две смени, срещу двевна дажба и подслон, докато оградата не бъде завършена. Женската половина ще бъде използвана за готвачки и сервитьорски персонал, перачки и домакини на общежитията на работещите. Всяко дизертиране от работа се наказва с разстрел или експулсация. Тези, които се изморят и не могат повече да работят биват експулсирани. След завършване на оградата експулсация за всички до един.

той и Сталин / Хитлер е почнал от там. като те чета, дали и те не са били жени ?

Ние ще бъдем по-либерални. Тези, които не искат да се интегрират са свободни да се върнат обратно там, от където са дошли.

Едно мислим с теб-напълно права си.

Мила, не може да се случи това. Първо, защото техните жени НЕ работят, не само защото имат по 7-8 чавета, а за да не ги задирят другите мъже, като си се знаят какви са си нерези-свинье. Второ, ние имаме слаба полиция и никаква армия-няма да има кой да ги надзирава. Трето- нашите мъже са вече меки китки и не могат да изобщо да им се противопоставят. И четвърто -дами, да забравите за бикините и монокините на плажа през лятото, защото направо на плажа ще ни изнасилват и няма да има кой да се намеси-(мъжете имам в предвид). Истината е в раждаемостта и във възпитанието на ново поколение български мъже, каквито са били нашите предци.

Щом и пЕГИДА опреха до руснаците.... Сега ще последват бързи притърчавания на Джим Кери с папките под мишница.

Браво! Европа се пробужда. Има светлина в мрака, в който ни набута САЩ. Има надежда.

ти сомнамбул ли си - какви САЩ бе момче сънуваш ? на калпав х..й презерватива му пречел.!

едни такива САЩ които съсипаха не една държава защото без държава по-лесно се граби а ако не ти е ясно от къде какво се граби - гръмни се

Европа и САЩ биха приветствали един добър стандарт на живот в Русия, но не могат да го внесат насила !

На руснаците не им трябват грабителите от САЩ и ЕС! Заграбиха повече от 2/3-ти от активите на България, вкараха я в дългове, набутаха парите, чрез държавни поръчки, в лични сметки и я унищожиха за 2 десетилетия, самолегализиралите се колонизатори САЩ, ЕС и помошниците им група ''лакоми прасета'', елита на РБ! По-добре, да не стигат никога до Русия! Малко ли куфари се размахваха с подкупи между ЕС и България, като ''елита'' на България ''помагаше'' активно с краденето отвътре! После унищожиха документите с палежи, за да не ги лови и закона! Колонизираха ни срещу стъклени топчета. А, сега искате и Русия да прилапате, по-полека, да не се задавите! : )

Приятелю, прав си във всичко, но куфарчетата имаха получатели през цялото време. Няма връщани обратно и затова не са виновни гостите, а домакините - те са ги приемали доколкото знам. Как се купува апартамент в Монте Карло например ?

Оказва се ,че всички немски медии са под брутална цензура. Както и всички западни- щом BBC не отразява събития, вече е много зле. Оказва се ,че във Виена иракчанин търсещ убежище и влязал в страната през септември е изнасилил не 10 годишно момиче, а 10 годишно момче в съблекалната на плувния басейн. След което дори не е избягал, а продължил да се забавлява скачайки от 3 м кула в бесейна, докато момчето обляно в сълзи е съобщило на спасителите какво се е случило и те извикали полиция. Пред полицаиите иракчанинът обяснил поведението си със " спешни сексуални нужди", че " не бил правил секс от месеци насам и не могъл да се въздаржи". На въпроса дали изнасилването е позволено в Ирак-той отговорил,че знае ,че това е забранено от закона във всички страни. Без коментар. Австрия затваря вече границите си. А само да спомена ,че това изнасилване се е случило през края на декември миналата година, а се изнася чак сега.

Крайно време е Европа да затвори границите си за всякакви мигранти - да си стоят в Азия и Близкия Изток !

А и да допълня-че момчето е толкова пострадало ,че прието в болница с много сериозни разкъсвания. Не ми пишете плюсове, че е гадно, да си лайкваме коментари за подобни зверства

Протестиращи носели руски знамена ! Ами ще носят като са далече от "любимата" си Родина ! Цяла Европа се наводни от руснаци "страдащи" по Родината! Те това е любов от разстояние !

Носят руски знамена не защото са руснаци, а защото осъзнават, че само Русия може да спаси Европа от настъпващата напаст. Чиновниците в ЕС доказаха, че са страхливи и нищо не могат да направят.

не ми говори, че немци носят руски знамена защото ще се задавя от смях. Това са руски подлоги живеещи в Европа - платени при това. Никой уважаваш себе си европеец няма да развява руско знаме !

браво на чехите!!!

меркел чула за ,,глобалното затопляне,, па си ,,рекла,,!!! що не вземем в европата няколко милиона ,,камилари,, без камилите!!! ще станем политиците като ,,катарски,, шеихове!!! ,,меркел,,??? ,,шехерезада,, на европата!!! явно тази е чела ,,хиляда и една нощ,,!!! от ,,нашият,, с ,,винету,, освен ,,индииски,, индианци друго не чакаите!!!

а сега де , статията е за протестите против тая мигрантска пасмина дето за един цент работа не е свършила откакто е в ЕС . Тъпоъгълниците - троли на заплата обаче плюят по Русия . Продължавайте в този дух , не ми пречи .

Тук руснаците плюят срещу България и ЕС! Не , че на мен ми пречи:)))

Хватит да падигравате с хрестияни и славяни.

Не та разбраф ве

Този Путин цял свят му се смее, кой го иска в Германия? Някой пиян руснак ли? Германците са Сименс, БМВ, Мерцедес и още около 500 такива хипермощни световни фирми и работещи германци за тях! Да не мислите, че на някой германец му пука за проблемите на руските мигранти, които взеха да се бият с арабските мигранти?!

Не си гледал по телевизиите демонстрация в Дрезден, когато германци викаха "Меркел в Сибир - Путин в Берлин!" Други, обаче, го гледахме. Уверявам те, че участниците нямаха руски акцент.

И си мислиш, че немци са викали ли ? Руснаци бе брато, руснаци !

Само така! Надигайте се и ги изгорете живи тия нищожества или ги бесете! Тия дето нямат против бежанците и ги искат в държавата си също са за бесилото! Ако не се действа в тъпата Европа водещата религия ще е ислям, така че се замислите тъпи управляващи!

Не е случайно, че германците скандират "Меркел в Сибир, Путин в Берлин": "Повече от милион бежанци са се върнали в Сирия благодарение на Русия", писаха западните свободни медии! ("Plus dun million de réfugiés rentrés en Syrie grâce à la Russie", 18 janvier 2016, Reseau International).

и писаното , отговаря на ника ти .

Я по-добре виж какъв е извода под коментара ти по-долу! ;-)

Французи,германци,англичани и др. се правят на по-големи демократи от гърците,които са я създали.Демокрацията-това е ред и спазване на законите-нещо ,което у нас вече го няма.Законите в арабския свят са религиозни/според Шериата/, а не светски.Защо се появи тероризмът?Диктатурата в ислямските държави е единствения изход за ред.Износът на демокрация по американски образец- разтвори вратите на Ада.До този момент Европа много добре се справяше с емигрантите-САЩ разбуниха кошера на осите и сега тяхното поведение е--"Ни лук яли,ни лук мирисали"-поведение подходящо за Юда.Стигнах до основния извод-САЩ искат размирици и слаба Европа-така най-добре ще я контролират.

Да ти е казвал някой колко си глпав?

Едва ли- имам образователен ценз много над твоето ниво и съм сигурен в себе си.

тъпакът от две думички го разбираш!!! твоите са осем!!! ,,четири,, пъти по две!!! значи си на ,,четвърта,, степен!!! кои да те достигне!!! излез с кадаиф и баклава да посрещаш ,,заколителите,,!!!

Абсолютно е прав! Как мислят участниците във форума личи от броя на плюсовете и минусите. Направи си извод!

Започнаха да усещат,какъв таралеж си вкараха в гащите!Дано не е късно...

Язе ощи си пазя червената пионерска връзка дето ми я донесоха от СССР

Да бе , а аз пък си пазя синята ! А тя е седесарска ама ко да прая ся ?

Аз пък имам една албанска мелничка за кафе ръчна -БЕЗ грешка е .още от 1956година е

Това е протеста на ПЕГИДА! Това което ще постигне е санкции за Русия още 3 години!

Половината искат разпад на ЕС, другата половина искат да живеят в ЕС, като мигранти:))

ОТМЪЩЕНИЕТО ЗА 1000 ГОДИШНАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ Е, ЧЕ КОЛОНИИТЕ КОЛОНИЗИРАХА ЕВРОПА.

Ами то все някога се играе мача реванш макар и след няколко века за англосаксонските расисти и колонизатори, които са мислели с робовладелски камшик, по точно за техните еврогейски потомци.

Ма те руснаците ако знаеха какво искат , отдавна да бяха махнали червените кагебистки маймуни в Кремъл , ама и те като нас българите са толкова заслепени от мизерията си и от мъглата в която са ги обвили чрез медии и медийна заблуда , че и те като нас хем им се иска , хем им се стиска ..:))))))))))))))))

Ама , май отганизаторите на проруските манифестации са сбъркали деня и мястото ...??? И аз не одобрявам това безконтролно нахлуване на стотици хиляди орки в цивилизована Европа но израза : "..."Чехия за чехите!", "Мигрантите вън!" и "Европа без ЕС!" ... МАЛКО МЕ РАЗТРЕВОЖИ !!!??? А ВАС ???????? Ами ако утре се вдигнат и срещу нас и нашите деца работещи в западна и централна Европа тези т. нар. ПЕГИДО-протестанти , къде отиваме , а ????????? Риторичния си въпрос не отправям към видиотените и вманичени тролове , преливащи от злоба и пишещи за пари идиотзми си на всякакви сайтове като този !!!!!

Скоро всичко това от което се страхуваш, ще го видиш от първия ред! Такава е моята воля, всичко в моят свят има цена и всеки трябва да плати за неспазването на МОИТЕ ЗАКОНИ!

И чехите, и германците, и всички други ако не искат българи, то се отнася за онези, които отиват и мамят, за да се докопат до социални помощи и нямат никакъв принос към местната икономика. Срещу такива реагираме и ние. Щом човек е образован, работи и живее съгласно законите, никой няма да го притеснява, даже напротив! Познавам българи в други страни, които са ценени повече от местните.

Катар ''принуди'' 5 милиона сирийци да мразят Асад и Русия и да бягат от режима на диктатора :))) Ако някой сириец иска да се бие за Асад , щеше да го направи, за да защити родината си! Нямаше да бяга , като от прокажен! Кой ви пише опорните точки, гола вода е:)

" НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ И СЛУШАМ КАК ФРАУ МЕРКЕЛ ПРОДАВА НЕМСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ.." ХЕЛМУТ КОЛ

е Червена Бабичка, Германия не е България и е въпрос на време да стигнат немците до истината, а Пегида си е чисо и просто немския вариант на Атака, всяват смут и страх за да им е ефективна пропагандата и това не минава !

Как един арап с 100 долара заплата ще дойде до Европа, когато като минимум са му нужни 5 000 евро. Марщ във фашкиите...

Щом не искат законно избрания си президент, защо не воюват срещу "режима", а бягат? Защо не са тръгнали към своите в Саудитска Арабия ,например? Що не останат в Турция, където им осигуряват прилични условия? Бягат към Европа, защото насам ги изпращат организирано - това стана ясно и за децата!

ВАРШАВА и ТАЛИН. С ЕС е свършено. Трябва да си идиот, за да не го виждаш.