”Файненшъл таймс”: Време е Германия да поеме водеща роля

Посещението на Ангела Меркел във Вашингтон следващата седмица ще е едно от най-важните в кариерата й.

Обратно в новината

Коментари - ”Файненшъл таймс”: Време е Германия да поеме водеща роля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дирници, ми вижте сега, аз ако трия коментари, щях да си кажа: абе хора, вижте сега, нали, аз никога не бих трил коментари, но сорос и меркел ми плащат държавни пари за да ви махам мненията. кхъм, кхъм, по фашистки. е, ердоган е прав за фашизъма ви, меркел. айде обори ми мнението без цензурата на хайко маас и цукърбърг, еврейчето със стоте стомни вода...

днес от сутринта ви трие: Spiritus malum ( нерегистриран ) . това поне едното достойнство повелява, педофилчетата на меркел. меркел, абе ти, като физичка, знаеш ли каква е физиката на думата "достойнство",м? въпрос, а? :-))),. Аз знам, че всички, издигнати, като теб трябва да прочетът "стълбата" на Смирненски, не стаируй то хевън! :-)))

окей, педи, дайте да се разберем - има ли свобода на словото в прес-прас европа, или нема. после ще обсъждате сами какво искате от нас, защото ви плащаме, като за могерини, или туск - празноглавите.

"демокрацията" на меркел действа по фашистки, не се шегува! после ердоган не бил прав. ми вижте какво става с коментарите в европа бе, джанъм!

файнешънъл таймз е медията на циганите-евреи, които покоряват света с уродизмите на либералния фашизъм на сорос и ротшилд..

о, защо дефектната цензураторка на меркел паша (полът няма значение) се срами да си каже името?

jingiby

Германците са доказвали в историята си, че могат да правят експлозивно развитие в рамките на едно десетилетие и другите да им дишат праха. Само, че първо трябва да се събудят и второ да изритат баба Яга на бунището на историята.

меркел, така, както ме гледаш нагоре, да ти кажа честно, какво си за мене. ти си боклук! и ще се обоснова: ти ни унизи, разпродаде и разби. ти не си майка, ти си вещица! няма спасение за теб и онез около ти! отсъдено!

според някои не толкова хумористични медии, меркел отивала в сащ за да даде преки съвети на тръмп, без да се налага да я подслушват какво мисли. в същност... относно мисленето на меркел - там е пълна тишина. бяла, тишина... и меркел ще отплува съ вятъра... :-)))

добре, че меркел няма деца, за да не гледам филмът: "комсомолски, ротшилд- пеераски, холибъттски тъпотии 2.0"! Благодаря Ти, Господи!

А според мен на есен ще има шут в гъза на дъртата крава така че чак ще и издрънчи чана.

че ще има шут, ще има. но проблемът се казва мартин шулц, който е още по-голям популист, защото е цоциалист. :-))) . според мен, нещата отиват на нещо повече от шут. но другарките и другарите живеят на друга повърхност, като си мислят, че са недосегаеми от законите... :-)))

Баба Ангела ще става хилядолетна канцлерка. Хилядолетна като третия райх.

Няма ли кой да го ритне в ташаците тоя мутант , Беееее??????Кога ще се махне тази бабичка!!!!!!!критическата не я пуска. Само крете..ни около Нея. Пари и пак пари! Няма съвест политическият "елит" . Евала на Слави , боклуци. Кюче , мюче , Ердоган , Меркел , Оланд , все едно . Изчерпани политици. Няма идеи, нищо. Блокаж. Появили се германски политик на международната сцена, бъдещето на света е концлагер.

Дъртата е политически труп.

Германците са велика нация. Смачкаха ги, избиха им 3/4 от мъжете, разделиха им държавата и сега (и не от сега , а от десетилетия) са най-добре от останалите. Това е единственото място , където социализма неможа да нанесе тоталния си погром. Само това им е достатъчно да се гордеят със себе си

Не ги смачкаха ,а пощадиха!И това е голямата грешка на Големия Човек!

Алфа Вълка

Един зубър се събудил, отворел телеграф на стр.3 ударел си една, сгънал вестника, убил една муха и си като си изпил бозата казал: "Ей, това е живота на ГОЛЕМИЯ ЧОВЕК, СЕКС, УБИЙСТВА И АЛКОХОЛ!

Алфа Вълка

Ако не си сложел лайковете си сам, на неграмотния ком, да обясня защо никой не е посмял да пипне нацистите по начина който искаш. Една заради причините са технологиите, няма да има кой да ги на кухия американец и пияния руснак. Да не мислиш, че щеше да има човек в космоса ако не са били нацистите. И ако някой се чуди, защо тогава са загубили войната, ами за да ги победи Световния Ред е дал 7-8 пъти повече жертви!

Чак 3/4 е преувеличено, Германия е дала 6млн жертви при 70млн население през ВСВ. Виж при братушките е така, те дават 25млн жертви през ВСВ и преди това и след това бай Сталин избива общо 30млн руснака.

Население на СССР 1926 - 148 милиона, 1951 - 183 милиона. Та при 25 милиона загуби във войната, колко милиона е разстрелял Сталин? Прибавката от присъединяването на прибалтика и западна украйна е 15 милиона. Та не знам колко е разстрелял сталин но за 25 години населението се е увеличило с 1/4 въпреки загубите от войната/

симо

На въпрос-защо подържат толкова бази и войници в Германия Кондолиза Райс отговори,,За да държим Германия под чехъл и Русия вън от Европа,,.Така , че докато се подписва ,,канцлер акт,,германия няма да е световен център на власт а подчинен.А оттам и Европа.Те ще са ,,делегирана власт,,-колкото им отпуснат Тръмп и Мей.Така тласкат към нов,,хитлер,, а после....!!!!

Абе тя (Германия) веднъж беше поела "водеща " роля в Европа през миналия век и света видя как завърши това! Така че....!?

сорос се подигра с меркел, като доказа, че източните бюргери са по-низши същества и за нищо не стават. така направи и с обама. евреите доказаха, че негър за генерален управител на склад за оръжие не стават. освен за шеф със златен зъб на публичен дом препълнен с наркотици- за друго не стават. Факт! оойееее мадафака!

тръмп е на ход! с пешка, която може да стане барби царица- на сорос- мулата за втори път! :-)))

Водеща роля ...при тази водеща роля на Германия и Франция ЕС е пред разпад .Тези страни да престанат да ни размахват пръст и да гледат на нас със снисхождение...Няма да стане !

накратко: файнешънъл таймз повтаря сорос, а сорос действа от името на ротшилд и голдъмн сакс, а голдъмн сакс е марио драги в "европейската "независима" политика на парите на евреите. кръгът се затвори при комсомолката меркел, която бе подслушвана от ад-мини-страцията на обама. O' yes we can :-)))

Вярно е. Хубаво се упражниха върху нас швабите. Сега гледат към света. Истината е просто, че Меркел е един коз на глобалистите, след като ги натириха от САЩ. Ще и подшушнат, че немските номера в източна Европа, (които изобщо не са немски, а гейовете просто бяха машата), ще вървят и в други части на света. Там обаче има други играчи. Англо-саксите ще им свият перките много бързо, ако излязат от зоната си на влияние. Не случайно британците се махнаха от ЕС. А лудата бабка не знае на кой свят се намира.

Ако си спомням добре, за същото настояваше диорд шорош преди известно време. който не го мързи - може да провери, дали казвам истината. та, следете "червената нишка", както и "червената линия" по медиите на евреите, която не се била прескачала. за мен лично, тази политика на меркел и либерасто-фашистите доведе само до едно: пълна, световна катастрофа и анрхия. най-лошото е, че тези дебили не се усещат какво правят и продължават да дълбаят... в същност, няма нищо за коментиране. световната банда - победи демокрацията! точка-та. тук. >.<

Не и Меркел - за доброто на Германия и Европа, тя трябва да се махне от този пост. Дано германците го проумеят.

симо

Не Меркел а ,,канцлер акта,, трябва да се махне.

Опазил ни господ! Колкото пъти Германия поеме водещата функция в света, все световна война е ставала...

Толкова плоско четиво... Германия,в лицето на персоната от снимката,отдавна е поела водещата роля.Огромната бежанска криза,ЕС на 2 скорости,са все резултати от"водещата роля".Не по-малко"водеща"роля имаше точно Германия в разоряването на Гърция или бомбардировките в края на 20в.!!!!над бивша Югославия,в сръбската й част.Абсолютно"водеща"роля имаше и има Германия в икономическото и финансово завладяване на Хърватска.Тотална"водеща"роля,в състворяването на Втората Студена Война,спрямо Русия.И безпрецедентна роля в изпращането на танкове в Прибалтика,след 76г. от края на ВСВ. Германия сътвори "чудеса"във Външната политика,плащайки от името на ЕС милиарди на Султан Ердоган....а после нещо се размириса.Германия има огромна роля за Брекзит.Защото британците,все пак не са българи. Германия сътвори мега екоскандалът с измамата на Века-Фолксваген Груп. "Водеща роля"....това само ФТ може да го сътвори.

Светът има жесток опит от водещата роля на Германия. Надявам се на г-жа Меркел да ни е израснат тънки мустачки.

Народът го е казал!? Трън ти в пета ,ху ..бавата работа -ти "отзад"!!!? Трябва да знаеш кое да извадиш и кое да оставиш, за да ти е КЕФ!?

Това са предизборни напъни и явно искат да Забършат осрания гъз на бабето Меркелана , но не ни се вярва да са тотално изкуфели швабите да я изберат отново!

Германия е силна, когато се занимава със ...СОБСТВЕНИТЕ си земи! А то сегаа- пак се е захванала с Европата!?

"Собствени земи"?

Дебил ли сии?...

То и в 1939-та ангосаксонците внушиха на Дядо Адолф Водеща роля!?..... Ама го насочихаа ... на Изток!? ИЗХОДЪТ ..известен е..

симо

ДА,и сега подготвят подобно нещо.

За каква водеща роля може да се говори при положение че Дойче банк я спасяват с печатането на евро иначе да беше фалирала отдавна.

Да ви кажа - Доиче Банк е само една банка като ОББ например - няма нищо общо с Федералната банка на Германия , с която я бъркате

А федералната банка на Германия е като ФЕД и БНБ!

Tова ли последно измислиха Баварските "мъдреци" от "тайните" или вече не толкова тайни общества?! Едно е да искаш, и друго е да ставаш! Германия може да иска да e лидер, но не става! Hе и докато тя самата е управлявана от "лидери" с неадекватни мисли и действия, породени от психичните им отклонения или управлявани от външна намеса на "велики" сили чрез вградени чипове в мозъка или вообще липса на мозък! И другото, което е, не на последно място : Защо един Германец си мисли, че е повече от един Българин, само защото си е присвоил правотo да си мисли, че мeжду равните той е по-равен без да го е доказал нито в настоящето, нито в миналото на Европа?!,... само защото(примерно) е взел кредити за да се заобиколи с по-хубави матерялни неща, по-хубава кола, по-хубава къща и т.н., то това не го прави по-достоен от някой, който няма тези неща защото не обича да живее на кредит и е един скромен и умен човек?! Нямаме нужда от лидер, всички сме лидери, "Bсички се раждаме равни"!

ЦИОНИСТИТЕ И АНГЛО САКСИТЕ,ПАК ЩЕ КАЧЪТ ГЕРМАНИЯ НА ПЪРЗАЛКАТА!!!

Дойчланд юбер алес....! Ненапразно казват, че историята е като спирала....повтаря се с малки разлики...!

Лошо....за лидер на Европа САЩ искат да пробутат личността, която направи може би най-много за отслабването на ЕС и за небивалото нарастване на противоречията вътре в него ....дали наистина не се планира неговото разпадане?

Германия да управлява чрез Европа.Разбрахте ли?Фюрерин Меркел казва,ние козируваме.А в Европа има достатъчно еропедерасти и третополови и пак ще я изберат.Справка-изборът на туск

явно САЩ ще усилят натиска над Европа, използвайки Германия като маша!

Какви са тия глупости ? Няма такава държава Германия . Според акта за капитулация , има окупирани германски територии след края на втората световна война . Акта за капитулация не е отменен , затова официално в Германия има 35 американски бази и няколко стотин хиляди американски войници . Затова бившия президент Обама през ноември 2016 по време на прощалното си турне в Европа посети Гърция и Германия - Гърция по покана на Ципрас , а Германия без такава - щото не му трябва .

Опасно е. Силна Германия,рано или късно ще тръгне отново напред да завладява,но с други средства. Русия да му мисли. Суровините я правят мишена.

само че сега мишената вече знае, че е мишена...

Меркелица е тъпо парче.

дано не ги поведе пак към русuя :)

Към Русия ? Може пък да дръпне ЕС и да се оправи .. , щото какво стана като е със САЩ ? Германия е ЗАВИСИМА от САЩ , защото в САЩ е цялото злато на Германия , уж им го ''пазят'' , но то отдавна е изпапкано . Ето защо Меркел е зависима от САЩ.

те си го прибраха!, миналия месец.

Така, да поразсъждаваме малко: "Файненшъл таймс" е с центала Лондон. Издава се в 356 000 екземпляра в 24 страни по света. Политиката на вестника е монетаризъм и НЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ! Какво се опитват да ни кажат англо-саксите? Може би, че като напуснат еврейския съюз, ще оставят Германия да коли и беси? Да, ама - НЕ! Германия ще има нов канцлер, и това няма а е този рептил от снимката. Германия и досега имаше "водеща роля" и благодарение на нея Европа се напълни със "сирийски бежанци" от целия Близък Изток и Северна Африка! Благодарение на Германия ЕС е пред разпад!!! Колкото пъти Германия е "водела" Европа - все е донасяла катастрофи на континента!... Не, благодаря !...

Ако не беше толкова жалка, баба Ангела щеше да бъде много смешна.

Германия беше поела и човечеството още през 1939 година, и искаше ЧИСТА НАЦИЯ, сега също и се иска да поеме отново ЕВРОПА.....да внимава, че историята може и да се повтори с ГЕРМАНИЯ НАД ВСИЧКО!

Г-жо Меркел , време е да заминете за САЩ , и там да останете . Слугинажът ви към САЩ е ОЧЕВАДЕН И НАГЪЛ , СРИНАХТЕ ЕС , НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ВАС .

Тя съсипа ЕС!

НЯМА ПО ТЪПА КУКУВИЦА ОТ БАБАТА, САМО НЕ ЗНАМ ЗАЩО ГЕРМАНЦИТЕ ОЩЕ Я ТЪРПЯТ.???

Германия отдавна има водеща роля в Европа,и предаде Европа.

Че тя Германия е поела водеща роля - я вижте как прецака цял континент с мигрантите. И това не е за първи път - вече два пъти имаха водеща роля в Европа и всеки път я прецакваха. Тези, които не помнят историята, са обречени да я повторят. За съжаление, това се случва отново.