17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От есента - нов щам и опашки за 5-ти бустер и безплатен украински флаг на първите 100 набоцкани :D

ще плющи ли като американския флаг на луната? или какво му е ценното иначе?

Излагаме се

от есента ще въведат принудително ваксиниране

Да заповядат да ме ваксинират. Ще има трупове

Ти вече си ваксиниран ама не го знаеш. В чешмяната вода има от препарата. Къде са труповете казваш?

1111 спортиста със сърдечен удар и тежки заболявания. 732 починали от началото на принудителната ваксинация в спорта. Сайтът съдържащ линкове от новинарски сайтове за 1111-те случая: https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

дира презарежда страницата до безкрай, не може да се отвори линка

Страницата се отваря безпроблемно!!! Освен това при "новооткритите или до сега регистрирани заболели" не може да се каже от кой от повече от 40-те вида вируси заложени да разпознава теста са болни. Който вярва на цялата тая тъпа и измислена пЛандемия е пълен дебил и нищо не му отбира празната кратуна. САМО ЩЕ ПОПИТАМ НЯКОЙ ВИДЯЛ ЛИ Е НЯКЪДЕ ПУБЛИКУВАНА МИКРОСКОПСКА СНИМКА НА ПРОСЛОВУТИЯ ВИРУС?

не може да има такава, защото "мострата" се разрушава при изследването, този фантастичен фотошоп, познат ни като вируса, е как си го представят учените на базата на данните за него.

Вече никой не ви вярва, че има заразени.

на умиращите хич не им се вярва. Мозъчната смърт също помага.

Са изобретили нова болест SADS -синдром на внезапната смърт при възрастни. Не се предсказва и диагностицира, просто се случва и се регистрира не е свързана с експерименталните генни спринцовки. От самосебе си възниква в най-набодените страни и прогресира.

44% от новозаразените са ваксинирани. Толкова за "ваксините"

Каква е тази снимка от зимата?

Изчакайте да дойде есента.Ще стане много интересно!

Кое ще му е интересното ваксър?

44% от новозаразените са набодени, при все че тези с активен сертификат са под 1 милион, сиреч около 15% от населението, това говори достатъчно като статистика

Кога трябваше да измират ваксинираните заради необратимите поражения нанесени на организма им от ваксините? За едни ваксинирани китайци питам.

Кога преди 2019 г. болните от грип и починалите по различни причини са изследвани за наличие на някакъв вирус с световно известната вече методика.

Ай спрете се вече с тая настинка, а?

в България всъщност не го знаем как се развива. Това го казвам на мозъка обясняващ за Гърция. На ден в Гърция се правят средно за последната седмица по 76000 тестове. У нас се правят средно около 3000. То така ако никой не изследваме ще излезе че сме го победили ковида.

е тук за да остане. Надали вече ще има вълни с чак такава смъртност, но проблеми ще има още. Особено в страни като България с ниска ваксинационна защита. Друго особено у нас е че антиваксърите са обикновено русофили. А Русия беше първата държава разработила ваксина срещу ковид. Русия ще бъде и първата държава, която ще вкара ковид ваксината като задължителна част от имунизационния календар в РФ. Руският министър на здравеопазването е започнал вече тази процедура.

Виж Гърция и пак приказвай. Ковид ще остане заради инжектираните.

да и гледам на Гърция?

А в Гърция случаите са почти 6000.

Е, ама те се "ваксинираха"

Ахдггс сйсйхзхз хзхзхзхз

Хайде пак се започва ,този път по от рано.

това кречатало под статията.Почва да предизвиква стрес,колчем щрана и тероризатора пред очите ми на всяка една статия.

Само две дози са били поставени в цяла България за последното денонощие. Хиляди ваксини отидоха на боклука в България. Много държави не могат да си позволят да осигурят ваксини за тяхното население.

Факт е, че България е държавата с най-глупавото население в цяла Европа!

Гласят ни нова вълна. Покачва се стабилно средната бройка. Давам максимум седмица, докато баби Радки и подобни ревнат по сутрешните блокове.

си мислят че някой им вярва още.

Само двама малоумника си поставили ваксини за 24 часа .... хахаха .... баси имали ли още такива идиоти да вярват в тази лъжа

Аз съм с бустерна трета ваксина и боледувах вече два пъти.Второто разболяване беше след поставената бустерна доза.Дали действат ваксините?

"Нито един починал през изминалото денонощие?" Да не сме в Рая вече?? Оффффф Забравих, че мислим само и единствено за #0вид и другите -кучета ги яли ...

Благодарение на ваксините преборихме тая гадост!