9 ранени при престрелка между банди в американския град Провидънс

Полицейски началник каза, че са били използвани много оръжия и става дума за "продължаваща вражда" между групи, известни на властите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само 9? Много малко...

Не могат собствения ред да си оправят, тръгнали света да командват. Боклуци!!!

Всеки в САЩ знай, че животът на чернокожите е от значение

Ясно - спор за паркомясто между криминално проявени. Дотолкова се оляха с човешките права, че там отрепките вече се научиха, че да безчинстват им е право дадено от бог и гарантирано от конституцията.

Обаче това само американците го могат! Започнат престрелка, изстрелят два вагона патрони и няма нито един умрял. Нашите мафиоти най-много на втория куршум са свършили.

с техните чернилки станаха за резил пред целия Свят. Накрая никой няма да им обръща повече внимание.

Некадърници!Много оръжия и патрони и само 9 души ранени!

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН!!! АМИН!!!

баси кочината с дървени колиби. и тва ми било америка най-по- великата държава МУУУХАХАХАХАХ

Поредният драйв бай в Северно Мексико. Когато от двете страни се пукат маймуни и няма намесени бели, BLM зациклят с мантрата за системния расизъм. Нещо не им се получи много-много схемата с белия полицай, който гръмна онази дива свиня (130 кг на 16 години) докато се беше засилила да заколи друга негърка, но се пробваха. Тук също може да извъртят нещата, че "бялото превъзходство" е лишило добрите негри от възможности за реализация и се е наложило да се стигне до стрелба по бараката. А пропо, тези докато строят "къщи" от фазер и гипсокартон, без да имат един трегер или външна тухлена стена да се прикрият, ще дават такива жертви и ранени.

щото са страхливи маймуните . погледай има видеа с подобни престрелки . или се показват за 3 секунди зад ъгъла и изпразват по един пълнител по нищото . ако някой отсреща им отвърне се скъсват от бягане или влизат в колата и газ

Най-ми е спокойно ,че “са известни на властите” - каквото и да означава това . Вероятно аналог на нашето : “множество криминални регистрации”или “отдавна известни на полицията” ама без съд , присъда и ЗАТВОР ?

При Байдън не смеят да арестуват мангалите. С ГРУПИРОВКИТЕ(от мангасари) щял бил да работи психолог за да бил свалил напрежението между бандите.

А в Русия живеят в същите дървени колиби. Първата каменна сграда в Русия е черква построена от БЪЛГАРСКИ МАЙСТОРИ. Тухлата я създават траките при царуването на Цар Севт Трети.