9 милиона души по света са починали преждевременно заради мръсен въздух

Замърсяването и отпадъците рядко убиват директно, но са в основата на тежки болести

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казаха,че след корона цирка следва цирка с екологията. Ще познаят.

Я гледай ти! Преждевременно било. Тия и на Господ в делата се месят, та да изкарат кинти

При Еволюцията само най-проспособените оцеляват и дават поколение! Трап за слабите!

и преди това, обаче я скастриха, че не спазва сценария, и не ѝ се получи нещо... Пък сега вече порасна и никой вече не я бръсне за слива...

Само докато четях и започна да не ми стига въздухът!

Щото преди тези болести ги нямаше и хората живееха по 1000 години... Все същото си е - и сърце, и рак, и всякакви други болести НЕ МОЖЕ ДА НЯМА - нали все от нещо ще се умре!

И как ги изчислихте ве, джанъм?

Много ти разбира главата от еволюция. Помиярите са по приспособими от породистите, но са си помияри.

Кога ще се въведе задължително пречистване на въздуха от замърсителите, та ако ще да мрат 20 милиона годишно. Билионите вложени в ковид сценария, нямаше ли да реши проблема с въздуха, който дишаме?

Кви химикали пръскате, щото предизвиквате и топла нни шокове с тия ХИМ Кали, които задържат топлината от слънцето отдолу и ние се сваряваме като жаби в микровълнова.....та с кво пръскате стратосферата бе, лайнари!?! Все ще трябва да отговаряте за това в един момент!!! Бог да ви въздаде за всичките ви гадости, убийци!!!

Според статията заради мръсния въздух са умрели повече хора от ковид пландемията. А защо не пишете,че заради глад умират по 100 милиона годишно?!? Защо политиците правят така,че всичко да отива в големия град,всички инвестиции да са там и всичко да се гъчка на едно място,явно е с цел все повече хора да умират или да се контролират по лесно....

А магнитни бури нещо няма ли да има? Да ограничим използването на мобилните?!

"През 2019 г. 6,7 милиона смъртни случая се дължат на замърсяването на въздуха" За над две години и два месеца, 6,292,745 са записани, като починали до този момент от "една епидемия, която е с невиждана ярост в човешката история", за която "Става въпрос за физическото оцеляване на населението на Европа.". Някакви локдауни, мерки, сертификати, инжекции и създаване на финансов колапс, въвеждане на цифрова валута и цифров концлагер, за да станем роби, заради замърсяването на въздуха да сте видели?

Напразно ѝ откраднахме детството! Не ни е срам...

Винаги ми е било и тересно КАК ГО УСТАНОВИХТЕ. С Тест ли, боб ли хвърлихте, врачка ли ви каза .. 100% от хората пили вода са умрели следователно водата убива

не бе, ковида е по-страшен, нищо, че и от рак измират поне двойно повече от тези от мръсния въздух и това е ежегодно, но никой не си прави труда да търси лек срещу рака, но май има и го крият...

че си сляпо разклонение... Ты - Государственный сТандарт

След като замърсиха водата за да си продават водата в бутилки и следва и въздуха да се продава с кислородни маски и.

Много тролиш, прекаляваш.

Задаваш най-правилният и най-неудобният въпрос. Във Великобритания сметката за "Борбата с Ковид" дотук е половин трилион паунда. (500,000,000,000). В същото време навсякъде разлепени плакати, че 1 от всеки 2 ще умре от рак. Не ми го побира ума - ако имахме половин трилион да хвърлим с идеята да умират по-малко хора и да се подобри общественото здраве, наистина ли за Ковид трябваше да ги изхарчим? Намираме се на особен и опасен кръстопът в историята. Обществото вече не изпълнява функцията си - груповата защита на индивида. Ключовите услуги - образование, здравеопазване, сигурност на личността и имуществото, социална защита не предоставят продукта, за който са предназначени, не и във вид който има смисъл. Сценарият на Лудият Макс става все по-вероятен.

Напротив, задава най-адекватния въпрос. Основната работа на управляващите ни е да решават накъде да се насочат ресурсите, които имаме. Ако сравним човечеството със семейство, това което прави от 2020 насам е да харчи парите, събрани за университет на детето и лечение на болните от рак майка и баща, за да може дядото да не умре 3 месеца по-рано. Интересни приоритети. Китай с техните брутални локдауни таман се усетиха, че покрай цялото това нещо вече никой не иска да има деца - 14 милиона бебета не са се родили само дотук, и демографията им изведнъж и рязко се влоши до степен да няма оправяне. След 20-30 години ще внасят севернокорейци да работят. Вторачването в смъртността накара всички да забравят раждаемостта. А тя от лоша стана катастрофална. Ето така се намаля излишно население без съпротива - не чрез избиване, а с ускоряване на естествения отрицателен прираст. Който има глава да мисли.