9 коли се нанизаха във верижна катастрофа в центъра на София, петима са в болница (снимки)

В района на Моста на влюбените се е образувало задръстване, полицията и пожарната са създали временна организация за движение

Обратно в новината

Коментари - 9 коли се нанизаха във верижна катастрофа в центъра на София, петима са в болница (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Центърът на София се превръща в руска рулетка за шофьорите. Преместете столицата в Търново, ако искате да се оправи тази държава.

"Се нанизаха"? Абе, товада не са пилета на шиш?

Станало е бързо...

А в Търново не вали ли дъжд бе каун?

Путин?

Пак добре като не е "нахендриха"...

на бай Тодор бе некадърници и рушветпии

Не знам с какво третират асфалта, но днес ABS-а ми изкара двойна надница.

Третират го с рядък химикал, който при някои индивиди дава нежелани реакции от рода на идиотско поведения, малоумство, намаляване на размерите на някои органи!

Едно време москвич сте имали 4 човека във ваше село и сте ги карали 3 пъти годишно.

Ало софиянците, ще се изтрепете без война бре, серсеми ! Съвземете се малко ! За къде бързате , м !?! В провинцията е същото. Претъпкани градове , особено последната година-две се напълни с навлеци отсякъде. Що не си ходят по чужбината да се тъпчат , а се натискат в България ?

даже сме добре, щом автомобилните катастрофи са No1 .

Аре, стига си се правИла на интересна.

Супер, всяка катастрофа вече е "верижна катастрофа", караме като офце, залепени един за друг...

Що си губим времето да гледаме формула 1 Монте Карло отиваш в центъра на София и на чист въздух гледаш формула 1 София

Това е защото всички били с гуми за зимата. Що не вземат сега да ни обясняват колко е била полезна акцията. На самонадеяните провансалци нищо не помага. Карат на една боя дистанция и още на червен светофар нетърпеливо помпат съединителя.

Тези дни имам чувството, че цялата провинция е дошла в София за подаръци

Вижте снички >>

Но тука не е като на село

Баси ТЪПНЯТА! Направо изкърти ТЪПОМЕРА! Поздравления!!!

Защо ли не съм учуден ?! Българина като седне зад волана все едно отива на война !Подчертано агресивно поведение , съчетано с неспазване на знаците за предимството и ограничение на скоростта ! Масово изпреварване от ляво и минаване на червен светофар !

тва синьото станало трудно за рисуване,бе;)

Чак пък и аербези са се отворили. Естествен подбор, но е много бавен.

от няколко години може да не сменяш номера на колата когато я купуваш от провинцията...

Видими РеЗилтата от Милионите Отградната за Почистване на Улиците през Зимата!

спазването на дистанция е измислено за балъците .. ако си много велик шофьор с малък .. се лепиш максимум на 50 сантиметра и форсираш колко може

Кръстовището там е ужасно. Много е кратък жълтия сигнал и има реална опасност кола, която минава през кръсновището на жълто да бъде ударена от вече тръгващите коли, за които има зелен сигнал. По принцип сигнала на жълтото навсякъде е много съкретен и сигнала не е мигащ.

Говориш за софиянеца.

Колко ви Платиха за Тази НеЛепа Статия: "Над 500 хил. гледаха конференцията - България в Еврозоната - предимства и възможности" Първо 500 0000 Хора и то в Делничен ден да им Платите, не може да Намерите да Гледат "Конференцията" Ви. 2ро като 500 000 са Гледали, защо Сте Забранили Коментарите под Статията - Бойкот на Купетите Фейк Нюз Медии и Мисирките Национални Предатели Работещи в тях!!

Прав е човека. Смисълът на коментара му е, че прекалено много хора са се сгъчкали в София.

Е малкият проблем. Идиотите с книжки са големият. Преди няколко месеца ми се наложи да се върна в София. Като всеки разумен индивид с възможности се изнесох още началото на 2020 та. На чист въздух и спокойствие. Та върнах се след близо три години в Мордора, да свърша документални задачки. За първите два дни избегхнах на косъм 5 ПТП ситуации. Безумие е позитивно описание на това, което се случва по пътищата в София всеки ден. Няма спазване на елементарни правила. Елементарни. След като на едно кръгово преминавах бавно и внимателно и някъв тотален кретен ми пресече пътя с 80, точно в момента, в който излизах от кръговото, захвърлих колата на платен паркинг и минах на градски транспорт. Лудостта в София е нормализирана. Не е само по пътищата. От двадесетината индивида, с които реших да се видя, един имаше нормални реакции. Един. Дали е от пандемията ефект, от локдауните, от икономическата криза, не е много ясно. Но нещата в София тепърва ще ескалират. Спасявайте си задниците докато е възможно. Никакви печалби или постижения не са в състояните да компенсират кумулативният ефект на ежедневният ужас, който обитавате в Столицата.

По принцип около 90 процента от вержините катастрофи се образуват поради липса на спазване на каквато и да било дистанция.. Обаче естествено трябва да се дава зор и да се кара като за последно все едно е на живот и смърт. С тези нерви някъде в спортната зала, няма смисъл да се избиват комплекси по пътищата. И не, изобщо не са ви виновни светофарните уредби..

Идват от село не виждали светофар и карат

Аз съм софиянец, но мисля, че Плевен например е по-добре за столица, къде ти Търново там по баирите.

"Масово изпреварване от ляво", казваш ... А как трябва?

Дир, кога ще си назначите грамотни писачи?

Дано се оправят пострадалите и малко повече смирение като се шофира. Стига сте помпали егото. Много по-добри шофьори са си отишли от тоя свят ... А и да не забравяме приказното животно "дистанция", което никой не е виждал, но всеки е чувал за него!

Боклука Фандъкова да върне незабавно таймерите на светофарите, гаранция проблема е дошъл от там

Виждат се коли с работеща въздушна възглавница. Има надежда за тази нация!

Как да има дистанция като София не е предидена да бъде град държава.

Еййй тия катастрофи край нямат и взимане на поука също не

Добре де, една-две коли да се засилят да минат на жълто до светлочервено и пред тях колата чинно да спре (за засилилите се неочаквано, та дори неправилно), пак са три коли. Как пък се засилиха осем? При това там по това време обикновенно вече има задръстване и няма как да се засилиш (все пак има ограничение) от предния светофар.

Безумно направени/регулирани пътища, съчетано с малоумни водачи на МПС = гаранция за бедствие на пътя. А това кръстовище отдавна "плачеше" за подобна катастрофа. Сега разбира се, ще са виновни водачите "несъобразили се с пътните условия".

Някой от ляво е бил за завой на дясно към Пирогов, или обратното.... Там са възможни всякакви сценарии.

Много ме кефят сафиянците като пристигна от провинцията на сфетафара и още е в оранжево да вземат да ми бибкат зад мен

Може, но пък 9 коли да се ударят на светофар, където се очаква да светне червено и да спреш. Не е магистрала все пак. Ама знаеш ли.

Всички от "Евлоги Георгиев" си тръгват на жълт светофар. А от "Ф. Нансен" един минава на червено с 80 км./час. Първата кола от "Е. Георгиев" се удря в тази от "Ф. Нансен.", останалите се удрят в първата. Има и мнооого други варианти. Ама най-паче проблемът ще е в старите гуми, износените накладки и, не на последно място гладкият асфалт.

Къде са катаджийте да следят движението? Скрили се на топло, а лятото на сянка.

АМИ , СКАПАНОТО СЛУЖ.ПРАВИТЕЛСТВО КАРА ПО ИНЕРЦИЯ И ЕТО ДО КАКВО ТОВА ВОДИ - КАТАСТРОФИ ! ВСЪЩНОСТ ТАКА Е ОТ НАЧАЛОТО НА 90-ТЕ !!!! ПЪЛЕН УПАДЪК НА МНООГО ВИСОКО НИВО ! ,...........

му е на кръстовището, виновно е че не е за малумници, които като шофират играят игри или гледат фейсбук или си говорят по телефона или са надрусани или пияни.