9 г. затвор за украинския тираджия, убил бременната Северина и мъжа й

Бих дал живота си, за да върна Северина и Ивайло, заяви Станислав Пислар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъчно ми е. Бях съученик на загиналото момче. Помня го като дружелюбен и усмихнат човек. Тъжно ми е като се случват такива неща. Украинеца е виновен, виновен е. Познавайки българската реалност маркировката и сигнализацията е била ужасна, това в съвкупност с манталитета ни на шофиране е било фатално. Както каза някой по-горе, нямам право да съдя. Само се моля да не се случва на мен и мир на праха на загиналите.

България страната на чудесата!!! Няма закони, няма присъди, има крадци и мошеници!!! България през последните 30г нищо не е допринесла за Европа!!! България трябва да е под робство, независимо от кой само да има ред и закони!!! Българина неможе да се самоуправлява защото е бай Ганьо!!!

и в същото време оня изверг от Варна получава само 6 години затова, че убива балетиста като няма книжка, бил е надрусан, избягал е от местопрестъплението и има и предишни присъди. Някак си ми се струва двоен този аршин. Не казвам, че украинеца не трябва да изтърпи наказанието си, но мисля че другите също трябва да получават адекватни присъди, а това не се случва.

и тези който отговарят за пътната маркировка, те защо нямат обвинение

А прокурорското синче уби 2ма на тротоара и нищо.. щерката на оня с млякото уби и даже нее следствена.. а тук е имало и некадърност знаци и прочееее

Наистина съжалявам за семейството! Но е факт, че пътната маркировка в България, особено вечер е много зле. При ремонт на участъка от пътя се навлиза в насрещното платно, а това е предпоставка за подобни инциденти! В подобна ситуация единствено ниската скорост ме е спасявала от катастрофи.

Точен коментар. Само ще добавя, че като караш по-бавно и внимателно винаги има някакви примитиви след теб, които много бързат, карат без дистанция и за има-няма 1-2 км отсечка в ремонт създават условия за ПТП.

Много сме добри да раздаваме присъди, направо .... Всички знаем приказката, че който се качва да кара е с един крак в гроба, а с друг в затвора, нали. Да не дава Господ да се случват подобни неща. В крайна сметка, явно тоя човек не е наркоман, ок, взел е някви бисквити преди две седмици, значи докато е карал не е бил надрусан, не е бил и пил. Всички знаем какви са маркировките по нашите пътища - безумни, ремонтите са абсурдни и въобще ... Както и да е, жалко за погубеното семейство, това е безумна трагедия, но по някакъв начин ми е жал и за този човек - щофьора, защото не е бил пиян или надрусан, не го е направил, от немърливост, нехайство или нарочно, събракл е, не е преценил ситуацията и ... Затова в такива ситуации не съдя, а се моля Господ да пази мен и близките ми.

Пък Стависки го пуснаха поживо поздраво.

мда, и по-лошото е че след него една камара подобни пуснаха, защото се позоваха на неговия случай

Правилно ! По три години на човек се пада при това "особено тежко" престъпление. Те затова за леките убийства изобщо не ги съдят … Колко ли струва в съдийските очи живота на един човек ?

За да разберете какво все пак представлява БГ...Този НИКОЙ убил хибавата женичка-в затвора.И правилно.Киро маричков уби с кола некакъв човек-май беше в сливенско-за него затвор нема.Щото е НЕКОЙ.Един от зам. министрите на на финансите в правителството на нищожеството смион уби с джипа си като ги е връхлетял в техната лента в техната астра двама нещасници-май около балчик-и за него затвор ниетне.Що са били на пътя,ако си беха седели дома немаше да умрат нъл тъй.Тва са само два примера.

Условна присъда получи 23-годишния прокурорски син Бисер Андреев, обвинен за двойно убийство на пътя. Софийският градски съд постанови тригодишна условна присъда и лишаване от право за шофиране за 3 години. През лятото на 2011 г. младежът сгази на тротоар 34-годишния Николай Спасов и 39-годишната му приятелка Паола Тодорова.

Мисля че в даден момент, нов съд ще се появи и ще разгледа всички тези дела отново.

Има значение как точно си убил някого на пътя, за да се прецени дали си виновен, или не! Случаят с Маричков е съвсем, съвсем различен. Не ги сравнявай, след като не си запознат с фактите и не пиши глупости!

Я пак.Ми запознай ни с фактите та всички да знаем ...Задник,не веднъж съм казвал че нета е гадно нещо.Требва да се спре иначе само като въведеш "кирил маричков уби с колата си",както направих аз и набързо се запознах....Задник,сигурно нема да разбереш следните неколко думи но все пак опитай:ВСЕКИ ТРЕБВА ДА си НОСИ ОТГОВОРНОСТА ЗА ТОВА ДЕТО Е НАПРАВИЛ.Ако не го разбеерш от първия път ,прочети го неколко пъти но не повече от 10.Ако и тогава ти е мъгла-не се насилвай,нема смисъл.

У нас простащината, неграмотността и агресивността са навсякъде, пътищата се ремонтират опасно, без необходимата маркировка и знаци, движението се отклонява в срещуположното, което е абсолютно недопустимо,в КАТ, Агенцията по Пътищата и къде ли не работят олигофрени,....

Роднините да си отмъстят на този Укра ,ако Съдът не го осъди за Тройното Убийство ! Забрана Тотална да влизат в България Укри !!!

И как да си отмъстят, ако са възрастни хорица на по 50-60 години и нямат други деца? Нали съда е за това, да дава справедливост... :-(

Виновни са и идиотите от АПИ, които вкарват движението в срещуположните ленти, нещо, което го няма никъде по света. В цивилизованите държави лентите по магистралите са минимум по 3 във всяка посока и при ремонт движението не се отбива в срещуположната лента, а се ограничава в една лента. Тъпия Бай Ганьо не разбира от нищо, а иска да е европеец.

От Къде изкочиха толкова много Укри че го Защитават Убиеца Укра на 3 -ма Българи ? Този Шофьор трябва да бъде в Затвора до Живот , Убил е Българи ! Роднините на Тези Убити Българи Умишлено , защото е тръгнал в другото платно , няма ли да си изкат правосъдие над този ! Много Укри защитници изкочиха тук и пишат в защита на Изрода Укра правен в пияно състояние , убил беззащитни Българи три човека !

Правилно, това е що-годе нормална присъда за такова провинение, но защо същата строгост не се прилга към местните пътни убийци?

И какво и е нормалното бре, дядка? Убил е трима души и получава девет години (по три на човек)! Поне 25 трябваше да му дадат!

е че по нашите магистрали табелите в повечето случай липсват! Факт е че са доста объркващи, а и има случай на забравени! Факт е че тираджийте карат като обезумели, с много малко почивка. Наистина жалко за семейството!!!! Дано убиеца да получи заслужено наказание, и бъде нарицателно за всеки които дръзва да кара както му е изгодно!

Руското говно Стависки трябваше още да лежи в Централния и да го ебат манафите по три пъти на ден!

tonk11

Я да пускате човека веднага. Да не ни дръпнат една резолюция от ЕП и да ни спрат газа.

Такава голяма присъда за украинец противоречи на евроатлантическите ценности. Сигурно лично кремълското жуже се е намесило да осъдят човека!

Съдът решва кой колко да лежи.Дали е справедливо или не-пази Боже да не ти се случва-нито на едните, нито на другите.Трагедията е жестока, но все пак, това е един нелеп инцидент.Випроса ми е за онзи келеш дето уби балетиста.Е там рабтата е дебела-примат който никога няма да се превъзпита.Тъпанар, който не може да издържи изпит за водач, хващан глобяван , но той си знае неговото и хоп 6 години.Е това е гавра вече.

да се беше родил руснак-кънкьор...

може и потомомък на русофилистична предателска комунярска олигархична фамилия....

А за убиеца на балетиста ..... 6 години.

За трима души 9 години!!!!!!!!!!!

При нас е така. Всеки си чопли носа, освен ако не трябва да се направи от някого пример за назидание на тълпата. Тогава върху него се стоварва цялата тежест на закона. А разни като Маричков, Стависки и стотици келеши с връзки се разхождат с условни присъди.

Jalko za zaginalite jalko i za shofiora- qvno ima suvest No zashto ne se kazva kakva e bila markirovkata za remonta idostatuchna Li e bila. Zur sus skorost 120-130 im v chas ne moje spre bezopastno za 100 metra

9г. ок, но се чудя, Кирил Маричков, който уби също жена в катастрофа, например, колко години живя? Онзи, който прегази детенцето на пешеходната улица в Стара загора, колко години лежа? И всякакви такива. Що за безумна правосъдна система имаме?

Кирил Маричков и сега е жив бе джендър! Искаш и ти да кажеш нещо ама си много тъп и прост. С няколко мулекули мозък.

Без да умаловажавам вината на украинеца, само ще кажа, че му вярвам за това което е казал за маркировката. В България тя е безобразна, много пъти съм виждал синализация за ремонт на 100 метра от ремонта а за нощното шофиране изобщо не е за разказване, никакви светлоотразители по 90% от пътищата. Жалко за семейството:(

Искаш и ти да го оправдаеш Изрод ! От къде се вземате такива Изроди правени в Пияно състояние ???

Групак, не можеш да разбереш смисъла в 2 прости изречения а си тръгнал с обидите.

konchisrog

Според мен, трябва да е условна присъдата. В крайна сметка, това е Бълхария, тук такива неща не стават.

Спомням си, че в деня на катастрофата се коментираше, че този е карал зад друг тир и реално е нямало как да види, че отпред се задава препятствие. У нас не слагат предупреждения още на 3-4 километра от мястото на ремонта. Тоя тип ще си лежи в пандиза ей така, а хората са си отишли заради неграмотността на изпълнителите на ремонта.

затова има понятие "дистанция". Ама трябва малко мозък за целта.Сега в пандиза ще преосмисли правилника за движение и какво е направил. Никакъв компромис за Орките!!!!!!!

Тоя ако беше руснак-щяха го освободят

И правилно щяха да направят. Е да ама е Урковец и ще лежи в панделата.

Жалката истина .

За тройно Убийство ,9 години ! Не е ли малко това и още повече е бил под въздействието на Наркотици , трябва До Живот ! Какво е това Правосъдие което е срещу своя Български народ ! Дали Съдиите ще спят Спокойно след такава подлост към Българите ! За Българите Мащеха ,а за чужденците Майка ,кой е българин Съдията … ??????

Шибани укри. Трябва да бъде настанен до загиналите младежи а не в затвора на топло и на светло.

Бог да прости младите хора,съболезнования на близките. А към озлобеното ни общество и съд ще кажа - дори жив да го одерете украинският тираджия и на кука да го закачите и да го поддържате жив и да страда няма да промените нито пътната обстановка в страната, нито катастрофите и жертвите на пътя ще се свършат. Вземете работете по същество бе хора не да си търсите изкупителна жертва за назидание осъзнаете че и пътните органи и маркировката им и знаците всичко е било пълна порнография и за съжаление е станало най-лошото.

Незнам к'во да кажа наистина не съм наясно със случая и не го оправдавам или оневинявам украинеца но от туй коет чета този човек страда че се случило така и се чувства виновен а звучи сякаш и пътя не е бил добре маркиран и не е било както трябва означено и тъпите магистрали що все ги ремонтират по месец два лятото пик сезона на гадтербайтери се прибират и всички накуп към морето и обратно . Мир и покой на душите на загиналите . Но към тоя украинец тръгнал да си търси хляба можете и да не сте толкова зли.

Условна присъда получи 23-годишния прокурорски син Бисер Андреев, обвинен за двойно убийство на пътя. Софийският градски съд постанови тригодишна условна присъда и лишаване от право за шофиране за 3 години. През лятото на 2011 г. младежът сгази 34-годишния Николай Спасов и 39-годишната му приятелка Паола Тодорова.