9 души загинаха при пожар в хотел в Одеса

Миналия месец собственикът не позволил проверка на пожарната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненужно се политизира една трагедия, като тя се използва за да всее съмнение в правилността на поетият от единна и демократична Украйна път. След като стана част от елита на света, където е и заслуженото място на люлката на цивилизацията Украйна се радва на истински просперитет. Потомците на ордата си хапят лактите от яд, че изтърваха на свобода своята жертва, която експлатираха безжалостно. Днес украинците са свободни хора част от свободният свят като тяхната съдба е само в техните ръце.

Идиотска практика е да се имитира дейност, като се проверява след трагедия. Показва, че преди това не си изпълняват контролните функции. Останала е от времето на безделие и публични лъжи на СССР, включително и в нашата страна. Поне да на правят едно смислено, публично, или както е модерно "прозрачно", макар и глупаво да звучи, разследване, па тогава да правят проверки.

Тия са по-големи Байганьовци дори от нас!

Преди месец бях в Одеса на бюджетна самоорганизирана ескурзия. Разглеждах вариант и да отседна в този хотел или хостел, не знам точно. Имат реклами и в интернет и на място, което е в центъра на Одеса. И все пак евтино, евтино, но като има вид на дразнещо евтино е нормално да ти стане неприятно. Добре че се доверих на интуицията си и не отседнах там. Самото име Токио издава претенции за нещо добро. Токио в Украйна, бюджетен хостел. Твърде съмнително ми дойде. Жалко за загиналите.

"Самото име Токио издава претенции за нещо добро." Ти чуваш ли се?! Ако в името на хотел в украинската столица на проституцията, хазарта и наркотиците се съдържа думата "Токио", то очевидно става дума или за пълен с краста ебалник, или за мръсна канцеларийка, преустроена на бар, където треторазрядни бандити се събират да играят комар...

"Стана ясно, че през юли собственикът на хотела не е разрешил проверка на пожарната безопасност." Е, как бе?! Платил ли си е или е извадил оръжие, а може би е позвънил на приятел/и ?

И тези поеха по пътя на демокрацията и максималната печалба! Също както Ганьо Балкански!