8932 са новите случаи на COVID-19, 87 починаха

Новите пациенти в болница са 529, а излекуваните 381

Обратно в новината

Коментари - 8932 са новите случаи на COVID-19, 87 починаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е всички тези идиотии да свършват! СЗО каза да се махат сертификатите! Стига идиотии! Който го е страх да си слага 23872894293 бустер или да се заключва дълбоко в някоя пещера! СТИГА ТЕРОР! ФАШИСТИ!

Еди и същи глупости всяка сутрин

При 9000 заболели, 87 починали (без да е гаранция че е от КОВИД) на това пандемия ли му викате?! Покрай КОВИД забравихте че има и други болести! Как точно преброявате починалите от КОВИД, аз лично съм свидетел, как една възрастна жена (моя съседка) починала в дома си директно решихте да я пишете починала от КОВИД, а жената бе на 92г. и нямаше данни за доказан КОВИД, просто чух коментарите на лекарите във входа докато изнасяха тялото и. Ама ПЗИ са яко лъжци, от класа!

Мълчалив протест шествие в памет на загиналите !

(без да е гаранция че е от КОВИД) Тия ги разправяй на глупаците във Фейсбук!

Защо спряхте да пишете колко процента от починалите не са ваксинирани?

И точно днес, когато в София пада вече сибирски сняг и е драстично под нулата ли ще ни занимавате с този измислен грип?!?!?! Ако щете да знаете, в момента за радоста на провинцията, в София е снежен ад!!!!!! Вали както никога досега и аз не си спомням скоро да е било такова чудо!!!!! Как е възможно в страна с умерен климат да има такова бедствие?!!?!? И как е възможно в такъв момент, в който градът явно ще блокира да се говори за някакъв си грип?!?!?? Днес явно хиляди столичани просто няма да могат да излязат от вкъщи, защото на това отгоре има и вятър! А вие се оплаквайте от грипа.... И хайде, искам да видя как провинцията злорадства....

Тъкмо това щях да попитам - защото от портала се вижда как са тръгнали нагоре (ваксинирани - починали, хоспитализирани и заразени).

Всъщност Кунчев и бандата му са в безизходица. Трябва или да признаят, че всичко е било лъжа и Мангъров е казвал истината или да продължават да затъват и след месец два пак да признаят. Всеки ден излизат нови разкрития и истината излиза и от СЗО и от ЕАЛ. Един честен прокурор и ги чака доживотни присъди.

На информационният сайт пише.

Стига рива бе нали има снегорини. Хората в планините кво да кажат?

Нещо не ми се вързва бройката “излекуванй”: как да няма и 1000, след като преди 10 дни имаше по 3000-4000 на ден, а според правилата - ако до 10 дни не умреш автоматично ставаш излекуван? Или вече броят само “излекуваните” в болница?

Само Левски

Ти досега сняг не си ли виждал?

Защо няма статистика за оздравели неваксинирани???

Белега на антихриста е тази демонична инжекция. Целия свят лежи в лукавия. Ще се продадете ли за един концерт и пътуване? Отворете Библията.

Не - той друго пита, защо когато процентите на болни ваксинирани вървят нагоре - тогава тук текста на новината е доста лаконичен, а когато бяха по-ниски - тук се разтягат три страници локуми за неваксинираните болни.

Два са основните фактори, от които се умра ,а те са , лошият живот (недояждане, слабата имунна система) и не качственно здравеопазване , това са. Няма какво да се лъже повече ,аман от продажни политици.

Няма апокалипсис. Болните в болници не се увеличават, а напротив. Нямало смисъл от бустер. Почнаха да отменят зелените сертификати в пика на вълната. Маски падат. Скоро и карантината. Накъде се е запътил този свят...

с тия осведомителни бюлетини за нивото на река дунав НИКОЙ ОТДАВНА НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВА ОТ ТОЗИ ИНФОРМАЦИОНЕН ГРИП, ВЕЧЕ ПОЧТИ НИКОЙ НЕ НОСИ МАСКИ , ХЕЛЕ ПЪК УЧЕНИЦИТЕ, КОИТО НИКОГА НЕ НОСЕХА... СПРЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ - НЯМА ДА ИМА НИКЪВ БУСТЕР, ХЕЛЕ ПЪК 4-А , 5-ТА ... ЦИРКА ПРИКЛЮЧИ! НЯМА ЖЕЛАЕЩИ ДАЖИ ЗА МЕСТАТА В ЛОЖИТЕ!

И от кога студът те е спирал да излезеш? На колко си??? Знаеш ли, че зимата на 1996 температурите стигаха -25… и даскала по физическо викаше “хайде отвън да се загреем”, и бягахме в деора на училището. Ако някое от днешните нежни душици го накарат да направи така - ще ореват де що има медии и “социални” мрежи…

Защо няма статистика за процент преболедували? Ами щото ваксините ще станат излишни бе хахаха

Преди да бистрите новината вижте умрелите от ковид. Бог да ги прости.

5 198 ХОСПИТАЛИЗИРАНИ 530 в интензивно отделение С 5200 болни на легло, от които 530 в интензивно… здравната ни система се задъхва????? Да ти имам здравната система. Цяла държава да клекне с няма и 6000 в болница????

Щото ще стане ясно, че процента е висок и трябва да има стаден имунитет и следователно ваксините стават излишни. Отделно щее стане ясно, че грипави те нямат ковид, а грип.

Това беше !

Това е единствената пандемия в историята на човечеството, в която може да ти изпишат няколко антибиотика, защото си здрав.

Кога са ти работили толкова много "ангелите в бяло"? Сега им се налага по 6 часа на смяна да симулират работа! Преди се криеха по стаите и поркаха по цял ден!

От две години съм в тоя бизнес и добре управляваме пандемията както му предложих на кирчо.След месец ще е пика на пандемията тогава ще останат ресурси от доста починали пенсионери тъй като те не създават имунитет от тези ваксини и ще има за добавки на другите и многодетните ромски майки.

Като мрете от рак що не спрат да ви продават растителни мазнини бе? Ами щото на никой не му пука за вас кретени. Ако имаше наистина опасен вирус и пенсионерите мряха щяха да ви оставят да изпукате и да не тежите на пенсионната система.

Позната я "излекуваха" с ШЕСТ антибиотика! Друга умъртвиха само заради позитивен ПЦР с ДВА антибиотика (за всеки случай)!!! Двама познатъ им изписаха антибиотик без един симптом! Хората не умират от модерната болест!!!! УМИРАТ ОТ "ЛЕЧЕНИЕТО"!

Свобода или смърт

Едната пита другата : - колежке, намерих отрицателна проба къде да я оставя? - еми ей там, при положителните!

По времето на комунизма може и -40 да е имало, защото тогава тука сме били почти руска територия, но тогава това може и да ви е харесвало!!!! Сега обаче сме европейци и подобно време не е в хармония с ценностите ни, ясно ли е? Ако дебелият сняг ти липсва или крещящият даскал по физическо, зимай Аерофлота и за Москва!!!!! А, ако ти липсва 96та, само ще ти кажа две думи и ще те затапя завинаги: Виденов и БКП!

Такова нещо, каквото сега е в София аз не мисля, че и по времето на комунизма е имало?!?!??

При този снежен ад в София, вие ме занимавате с някакво си измислено грипче?!?!!? Как не ви е срам!!!! Не виждате ли какъв сибирски сняг заваля в София?!?!

Вчера в едно предаване по Нова, лайнара шеф Манчев нарече Мангъров самозванец. Шибаните ваксъри стават все по нагли.

Излиза с лопата да ринеш ве жендър.

Едно време...какъв сняг имаше. Сега си се уплашил от 10 см сняг.

Усложливо не ни пишат процентите ваксинирани от заразените и починалите, дирници нийедни!

Теста отчита наличието на сополи. Имам напълно запушен нос и теста е положителен. Пълна лудница. Имам хрема ,глупаците вярват че е Ковид.

Той Мангъра си е не само самозванец, но и алчен самозванец. Знахар

Че,то ако всеки ден умита толкова българско простолюдие,кого ще управляват българските 240 народни елитни любимци,и техните местни феодали от провинциите на България!Какво ще правят БСП,ДПС,ГЕРБ,СДС,ОП,НДСВ без електорат,кой ще работи и произвежда продавеми блага на другите народи,кой ще купува недвижими имоти,кой ще трупа кюлчета злато,и кой ще усвоява еврофондове се тревожа аз!

Ваксинирайте се или влизайте в болниците да има повече работа за нас. 1500 лева е минимума за погребение Над 2000 лева с екстрите. Клиенти чакат седмица за погребение. Стари хора казват,че такава смъртност на млади хора не е имало .

За последните 14 дни от ковид са починали 1131 човека. От тях със сертификат за ваксинация са били 6,81%.

Да намалим депутатите. Вече сме под 6 милиона ,240 бяха за 9 милиона.

За умрелите от ковид можем да говорим, когато някой най-накрая разследва смъртността. Дотогава са починали “със” ковид.

дори ще го съдят, сега остава да съдят и Костадинов, че и той е против сертификатите.

2 години не могат да открият Ковид 19.

през зимата е така, вали сняг, че и виелици има - "зимата пее свойта зла песен", пише Ботев.