86 нови случая на коронавирус при два пъти по-малко тестове - 2915

Излекуваните са 48, починали са двама души, Варна с най-много нови заразени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за окном уже цветет акация Она от нас на самоизоляции Устали мы, бля, без эякуляции Трахаться онлайн – креатив Хоть на душе весенние вибрации Быть не с тобой имею мотивацию: Забыла как включать сигнализацию А на экране твой презерватив А-я я-яй Какой подлец Коронавирус Мне так страдать не приходилось Я так хочу и все и сразу: Твою любовь и нефтебазу А за окном уже цветет акация Моя и твой еще на реставрации Все говорят, что это провокация В крови один сплошной адреналин А на душе весенние вибрации Как надоела, бляха, мастурбация Я жду, когда произойдет ротация И апробация других мужчин А-я я-яй Какой подлец Коронавирус Мне так страдать не приходилось Я так хочу и все и сразу: Твою любовь и нефтебазу

Няма ли да мирясате най- после с тези лъжи. Онова изчадие го направиха Д-р Корона хаус а той трябваше в затвора да е вече. Още малко заедно с Голямата Тиква е ще заминат в една слънчева килия.

Вчера в интензивни отделения имаше 43, днес 73??? Я проверете пак!

Що пишеш на старобългарски език?

В Джон Хопкинс са 37. Явно са обтрнали цифрите в дир а.

Рязкото нарастване броя на болните, подложени на интензивно лечение и тревожен факт. Расте , също така и броят на реално, активно болните и то чувствително - с над 10% само за 20 дни. В момента те са 4510! България не е забутан остров насред безбрежен океан, така че няма изключение за нас. Обстановката в Европа е тревожна, тъй като рязко расте броя на заразените и починалите от пораженията на този коронавирус. Нека трезво, спокойно, без паника, истерии и отричане на проблема, да прилагаме адекватни мерки за да поставим и държим под контрол тази зараза.

НОЩ и Сие: Ние решаваме колко....

Абе гледайки го в процентно изражение нещата са относително постоянни. Не ми е ясно защо автора на статията си позволява да преекспонира нещата?

Паническото и истерично отричане на проблема е признак за голям страх, и че психичната издържливост на индивида е готова да се пречупи във всеки един момент.

Два пъти по-малко положителни случая при два пъти по-малко тестове!!!

Случаите са 2.9% , все около 5 и под тея се движат.

През последното денонощие в България са регистрирани 86 са новите случая на коронавируса, сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 2 915 теста, от които положителните са 2,95%. Активните случаи на ковид-19 са 4 506, от които хоспитализирани са 723. А 37 души са настанени в интензивни отделения. Броят на излекуваните пациенти за последното денонощие е 48. Същевременно са починали 2 души. ТЪПИ МАЛОУМНИ МАНИПУЛАОРИ!!!

Смях в залата, голям растеж има ще знаете 2,95 % са положителни ите от всички тестове. Правите ли разлика между болен и заразен, това че някой има положителен тест нищо не значи. Стига вече с този цирк и оставете хората да живеят нормално. Всеки ден едни и същи новини, един и същ брояч. Много позитивно начало на деня.

Глупости, . Я стига с този вирус. Тъпанари.

А при 3 пъти по-малко тестове, 3 пъти по малко ли ще са случайте ?

Гоним 19000 случая, до края на септември ще направим 20000, както бяха прогнозите. Активните случаи растат до 4506. Сериозен ръст! Починалите са колкото в Швеция! В реанимация са 37. Излекуваните отново са по- малко от новооткритите, което е нормално и няма значението, което някои му придават! Басейнът се пълни и изпразва бавно! Нямаме намаление на епидемията! Плато!

Само че в интензивните са 37 чукчета, а не 73:))) Редакторката Чорева да си беше направила труда да се постарае повече, като ни плаши:))) Гуспожа, приберети са на селу, възрастните ви родители ни смогват да наранят кукошкити, пумугнети!!! Журналистиката е за пунктуални лъжци, а не за небрежни селяндури дето разменят цифри както им падне!!!

На времето новините започваха с тъкачките ,млеконадоя и завършване на петилетния план.А сега новините започват с вируси,заеми и коя сграда бивш завод ще съборят да направят на негово място хотел.

Бери маску и позови свою подружку к себе. Она тебе кое что объяснит по поводу короновируса.

Понеже не знаем колко от заразените при следващите тестове са дали отрицателен резултат - данните не са меродавни.

Страхът от Нещото, което се представя за Нищо, е основният екзистенциален страх на тулупите! Този страх ги принуждава да отричат епидемията и да се опитат да запазят вътрешното си равновесие. В момента, в който от опортюнисти се превърнат в засегнати от епидемията, те рухват и изпадат в паника! Паниката им се състои в обвиняване на всички около тях, правителството, държавата, СЗО, медицината, НЗОК, ЕС и т.н. Наблюдаваме това всеки ден!

време ще я контролираме тази "смъртоносна" зараза!? От всички безсмислени мерки,... май ни остава само паниката, страха и параноята! Споко! Излез на въздух, слънце и се радвай на живота, ... а когато му дойде времето, все от нещо ще се мре! ;-)))

два пъти по-малко тестове и два пъти по-малко носители!!!! Бъдете коректни!! Пак 2.9% носители. 73 в интензивно отделение СЪМНЯВАМ СЕ!!!! проверете си данните!!!! вчера бяха 34.... Починалите са 5 пъти по-малко от вчера. ! 10ПОЧИНАЛИ беше водещо във вчерашното ви заглавие!!!

Кои следващи тестове?

5 865 са починалите досега в Швеция, а в БГ са само 755 и то не е доказано ,че всички са от вируса ! https://www.worldometers.info/coronavirus/

Как кои следващи ??? Всеки с положителен тест прави поне 2 следващи да се увери , че няма грешка .Тези с ГРЕШНИ тестове махнати ли са от статистиката за заразени? НЕ

Заразата продължава, защото галфоните от правителството са решили да изпозаразят 1/3 от българите. Мангъров и Борисов си свършиха работата: изпълнение на плана "РанЪт".

Здравето ни е в опасност: 17 начина да разпознаем фалшивата информация 7. Някой се представя за лекар - напълно ли да се доверим Описаното по-горе важи и за хора, които се представят за лекари във Фейсбук, например, или са дали интервю за случаен сайт - може да проверим дали съществува такъв човек сред персонала на конкретната болница. Лекарят може да бъде потърсен по име и в сайта на Български лекарски съюз. Добре е да се има предвид, че лекар, който е специалист в една област, не е непременно компетентен в друга. Неслучайно личният лекар ни изпраща на специалист по конкретна група заболявания, когато прецени, че познанията му не достигат, за да ни помогне сам. Затова е важно да си дадем сметка, че ако даден лекар изказва убедено мнениепо тема от област, в която не е специализирал, дори това мнение да съвпада с нашето, то не е непременно вярно.

С това не целя да дискредитирам или омаловажа познанията на медицинските специалисти, а да обърна внимание на факта, че всички сме хора и може да сгрешим. Важно е да се има предвид, че днес много хора се представят за медицински лица, но дейността им на практика не съществува в списъка на медицинските специалности и в общия случай няма научни доказателства за ефективността на терапиите, които предлагат.

напоследък е станал хотел, че нещо май не е съвсем така?!

D.бил

forever_young Сам си слага по един +!!!!

Следва нещо важно: 8. Професионални тролове - има и такава професия Добре известно е, че в интернет се вихри една особена група хора, които изкарват прехраната си чрез писане на коментари, които обслужват нечии (често политически) интереси. Това са професионалните “тролове”, дегизирани като редови коментатори на статии в сайтове или публикации в социалните мрежи. Целта на работодателите им е в обществото да се насажда определена нагласа “отвътре” - да се създаде впечатлението, че много хора мислят по определен начин, което да промени мнението на обикновения читател и да насочи емоциите, разсъжденията и действията му в желаната посока. За всичко това не е нужна въображаема ваксина с микрочип - начините за контрол са по-близо до психологията и по-далеч от технологиите и насилственото налагане на каквото и да било.

че Мангър Баш Доктор е жив и здрав, та да продължи да ни налива акъл по всички ТВ канали. Че той има много и направо не знае какво да го прави...

Едно време жените бяха с цици, а днес са само с две микици. Мъжете бяха със парче, а днес се излюпва едно врабче.

Проф. Т. Кантарджиев за другия месец прогнозира 800 умрели.Но никой от тях няма да е от правителството,народното събрание или олигарх

А бе ясно че искате пак да затворите държавата, хората да нямат доходи и да ги поробите с външни дългове към сатанистите-масони.

"Коронавирусът не е война, която знаем от историята, от филмите или книгите. Това е една асиметрична война. Целият свят се е изправил пред невидим враг, който коси наред не само здрави човешки животи, но и всички области на живота - образование, транпосрт,финанси", заяви пред Нова телевизия д-р Дончо Дончев, началник на отделението па по аудиология и отоневрология. Медикът, който се изправи на първа линия срещу коронавируса, разболя се, но го преодоля. Той е специалист УНГ във ВМА и има огромен опит в няколко военни мисии зад граница. Още в началото на пандемията се включва да помага на първа линия в борбата срещу COVID-19. Но от доброволец става пациент. И започва нова битка - този път за собствения си живот. Печели я и отново се втурва да помага на други заразени - като дарява кръвна плазма. "Аз не искам да говоря страхотии, обръщам се съвсем човешки за това, което преживях. COVID-19 няма нищо общо с грипа. Всяка вирусно респираторно заболяване, ако продължи над 4-5 дни, се смята за усложнено. При COVID-19 вирусът не се изчиства близо 20 дни. Този миниатюрен враг продължава да се размножава, да се репликира и да предизвиква вирусни промени", каза още д-р Дончев. Той и колегите му са смятали, че коронавирусът ще отмине, както отминават грипните вълни. Вирусът обаче не е отминал, а напротив - не отстъпва. Според д-р Дончев единствено с вирусен препарат или с ваксина ще успеем да преборим инфекцията. Той сподели как се е възстановил след болестта, въпреки, че е загубил 20 килограма. "Не лекуваме вируса, а последствията. Те са за белите дробове, бъбреците, черните дробове. Лекарите са защитени и въпреки това много специалисти се разболяват. За мен основната причина е чисто физическата преумора", сподели той.

но ако толкова много настояваше, стой со вкъщи затворен и плювай в нета да се утешаваш...

Ще видим след една година кой е дебил, като почнем да изкупуваме недвижимите имоти на хората без наследници за жълти стотинки. Затова си нося маската FFP 2.

За разпространението на вируса, и последващия колапс на икономиката, са виновни хората, които не спазват елементарните и лесни мерки - не спазват дистанция, не носят маски, не си мият ръцете и т.н. Колкото повече не се спазват мерките, толкова повече заразени ще има - като в Израел, Чехия, Австрия, Франция...Видяхме, че там ограничителните мерки силно се затегнаха. ИЗВОД: ----- Колкото повече не се спазват мерките, толкова по-строги ще стават мерките ------------ РЕЗУЛТАТ: ------ Колкото са по-строги мерките, толкова повече ще страда икономиката ---------- ------ Колкото повече ще страда икономиката, толкова по-засегнати ще са хората, които не спазват мерките --------

Пий с розовите хапчета.

Кантарджиев никога не е казвал такова нещо. Вие сте подъл гнусен лъжец.

овце булгаристански, спрете да си правите тестове! първо - неточни са! второ - многократно по-скъпи са, отколкото е реалната им цена и пълните гушите на гробарската мафия! трето - така ви държат в затвор! станете хора!

Всеки може да си прави колкото иска тестове, не само по два, но меродавен е единствено тестът от референтна лаборатория. Това многократно бе обяснено и така е в цял свят. В статистиката и в програмата на РЗИ и НЗОК влизат само тези тестове.

Всъщност заразените са много повече, защото са без симптоми (т.е. не са болни) и разпространяват заразата. Здравите заразоносители не се откриват, защото няма причина те да се тестват. Човек се тества ако има симтоми или ако гърците го накарат. Това разпространение се усилва, защото не се спазват елементарните и лесни хигиенни мерки. Много го правят нарочно. В училищата и детските градини е още по-зле, защото децата почти никога не боледуват, т.е. те обикновено са здрави заразоносители. Поне в 50% от техните семейства ще се зарази/разболее възрастен.

Диви глупости от неук човек.

Вземи се ограчоти, за да разбереш, че ДЕЦАТА НЕ пренасят заразата! Правени са вече няколко изследвания в това отношение, обаче нали сте си прости...

блей, овцоооо

Коментирам новите смъртни случаи, не общия брой! И точно на мен да говориш за Швеция, показва , че не внимаваш в час!