Коментари - 854 нови случая на коронавирус, 32-ма починаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е да престанете с тази черна хроника,и то на първа страница..хората се отвратиха от тази статистика,пък и най вероятно не е истинска..

Починалите и от други заболявания! Що за дискриминация!?!? Ако е реклама поне отбележете статията като такава!

Случаите, като средна стойност падат, дори и стръмно, както се качваха. Пикът дойде, дори 2 дни по-рано, както го бях изчислил. Нормално е, смъртните случаи да започнат да падат,, 3 седмици, след пикът на новите случаи, НО! Забелязах нещо странно, интересно и много оптимистично в ситуацията в Македония. Смъртните им случаи започнаха да падат, САМО 7 ДНИ, след техния пик на нови случаи, а се движат около 10 дни преди нас. Не случайно правя сравнение с Македония. Там заразата върви идентично като при нас, през всички вълни, в т.ч. и тази. Мерките им, също са идентични, процентът смъртни случаи, на глава от населението - същия. Нямам обяснение, защо толкова рано започнаха да падат броя на умрелите, но се надявам и тук така да стане до 7 дни, ще видим.

толкоз

Народа замина в Гърция?

Искам пълна статистика. 1 умрели от... 2.умрели от... 3.умрели от.. Стига с тоя ковид. Наистина е дискриминация към другите умрели.

Статистиката не е пълна! Защо не се казва колко от заразените и от починалите са ваксинирани, ако има такива!?

Относно силовата ваксинация. Супер обаче трябва при смърт да се носи отговорност от държавата. Не само да те притискат и да ти вкарват вина че лечението ти било скъпо. Аз изкарвам 20000 чисти пари и 300 000 други за година. Значи имам 20 годинки още трудоспособност. 20 000 *20= 400 000 за моето семейство. Минималната компенсация за семейството ми трябва да е поне 500 000 лева. А не НИЩО.

Мишоци- продажни и лъжливи мамка ви!

Лешояди!С голямо удоволствие съобщавате статистка,която е съмнителна!

И с кое точно е съмнителна?! Сподели за нас, непосветените...

От worldometers: Подредба по смъртност на 1 милион души: 1. Перу - 5 922 2. Унгария - 3 121 3. Босна и Херцеговина - 3 028 4. Северна Македония - 2 902 5. Гибралтар - 2 880 6. Чехия - 2833 7. Черна гора - 2 791 8. България - 2 771

Каква реклама със смъртта, бе, другарю - откачихте вече от опорки...

Голям праз на ден в България умират над 400души,кой когато му дойде.

Каква реклама със смъртта, бе, другарю?! Съвсем откачихте вече от тия опорки, дето ви спускат...

Всички ваксинирани трябва да се изолират защото тази ваксини водят до мутации на вируса. И заради ваксинираните умират невинни!

Статистиката трябва да е много по-изчерпателна като данни.

Освен че си nobody, си и no brain.

Ще си обясниш в първия работен ден.

Сега покрай 3-те почивни дни във сряда ще избухнат с 3 000 заразени и 40 000 теста,а после в петък пак ще паднат на 1 500....

нали не си умрял ?

и ще ти стане ясно!! Малоумни тролове за жълти стотинки нищо друго освен копи - пейст и празнодумие!! Тестовете не фиксират какво е намерено от поне 50-ина вируса и са само за заблуда на народа и всяване на страх! Щатите си го признаха с половин уста и че ще ги извадят от употреба в края на тази година. И логичният въпрос е защо след като са наясно със заблудата ще "чакат" до края на годината. Цялата работа е за ограничаване на правата ни, приема на тези 99% съмнителни ваксини и отчет за ефективността на целия този пъклен план по отношение разреждане на населението, програмиране на ДНК-то ни и залагане в дългосрочен план на съпътстващите ваксинацията заболявания.

Супер, ето това чакам две години да си ходя свободно и да ви заразявам и да умирате, така както правехте вие в началото на пандемията! Идиот!

За това се гледа само картата която показва данните за последните две седмици и се обновява само веднъж седмично - в четвъртък. Линк: https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/situation-updates/weekly-maps-coordinated-restriction-free-movement

И всичко опира до пари, нали, чалгопитеци, ти умираш, а близкитети да ядат и пият с тия пари след 6 месеца като те прежалят! Отврат! Къде ви е съвестта и морала бе нещастници! Нито едни пари не биха могли да заместят липсата на близък човек, това е правилно, но в Чалгария отдавна не е така, много тъжно:)

РАДИО, ТЕЛЕВИЗИЯ ПРЕСА, ДИАГРАМИ, СТАТИСТИКА, ВСИЧКО Е ЛЪЖА, МАНИПУЛАЦИИ, ТОВА ПРОПАГАНДА -ТОВА Е ИСТИНСКАТА КОНСПИРАЦИЯ СЛУГИНАЖ ...

За "пропагандата" незнам, но изглежда антоваксърските тролове са почивка, за да се мъдрят само 20тина коментара под подобна статия. Или са в Гърция?

В Израел вчера са починали само 25 човека, при над 7 хил заразени. У нас при 10 пъти по-малко заразени има повече починали. Очевидно много заболели от ковид у нас не се тестват и влизат в статистиката едва, когато отидат в болница в тежко състояние - да умират там.

още един неуспешен опит за заразяване с фалшиви новини,да ви е честито

Искам да питам нещо Мангъров: Децата, които се разболяват от ковид, сухи съчки ли са? Или са влажни....

Платените руски тролове нямат почивен ден.

Вчера погребахме един приятел. Това не са само цифри. Това са хора с познати, приятели, близки.

...ииии продължава да пада. До 15 септември ще стигнем около 3 процента. Но спокойно ще измислят друго. Вече не се говори за пик и плато а увеличаване на хората в интензивните Като приключи това ще излезе нов невероятно смъртоносен нов щам който ваксините не го хващат и ще трябва на ново да се ваксинира к чисто новите ваксини който разбира се са по-скъпи от предишните. Нали знаете че все пак си плащаме ваксините . Това никога няма да свърши защото стана важна част от глобалната икономика. Даже ще става още по зле. Добре че все пак поживях в човешко време където лъжата бе лъжа а истината истина не като сега където няма разлика.

не е очевидно нищо такова. очевидно е само, че в Израел имат по-голям процент оцелели. Може да е по много причини, примерно, че ваксинираните карат по-леко грипа. Може да е всичко, не ми се спори. но този 'извод' дето го направи няма нищо общо с логиката.

Предателче, по-добре не ни разсейвай с русия. в Русия правят аутопсии и ваксинирането тече. Тука е зле.

те са били предопределени да умрат. само мангъровците и други такива с достъп до лечение нямат проблеми. е, това не се пояснява по телевизията...

Вярно ли, че в Малта закриват ваксинационните центрове и махат всички ограничения и мерки.? Защо вчера имат само 62 новозаразени и само 1 починал? Нали според троловете там ваксинираните масово измирали?

това, че е идиот е лошо. но това, че не се спира, е още по-лошо.

и мен не ме кефи, и аз цъкнах минус. тука няма бутонче 'гадно, но факт'.

Всички хора, които са били хоспитализирани или са починали в рамките на 14 дни след ваксинацията се водят и броят за ! ACHTUNG ! – НЕВАКСИНИРАНИ! В превод това означава, че в непосредствената фаза след ваксинацията, когато се наблюдават най-критичните реакции вследствие на ваксината те не се проучват, защото тези лица се броят и са в групата на НЕВАКСИНИРАНИТЕ!

Преди да почнат да боцкат и да третират боцнатите като болни от хрема (каквито са си) и другите като ковид пътечки, в Израел имаше 6 пъти по-малка смъртност отколкото в България измежду заразените. Та като гледам сега са станали 5 пъти. Абе българската медицина напредва. Но все пак да почакаме още седмица две, те в Израел траят 5 седмици да изтичат пътеката, в която България е по-къса пътечка.

1. На 20.01.2021 СЗО обяви, че диагнозата Ковид-19 НЕ МОЖЕ да се поставя само въз основа на положителен резултат от PCR тест; 2. Използваните до сега RT-PCR тестове НЕ МОГАТ да разграничават различните видове коронавируси; 3. След 25 цикъла, PCR тестът дава над 56% фалшиво положителни резултати (масово се правят по 30-35 цикъла); 4. Токсините на РНК вирусите причиняващи Инфлуенца А и Б са известни и са описани в учебниците по вирусология още от 1990 година, както и уврежданията които предизвикват. Последните съответстват на клиничната картина на заболелите от предходната Ковид вълна. ПСР-тест с над 25 цикъла (лабораториите масово правят по 30-35 цикъла) дава 56% фалшиви резултати, защото отчита частици от SARS-CoV-2, които остават в тялото до 100 дни след заразяване. От там идва и големият брой "безсимптомни" случаи. Доказва се чрез отглеждане на взетата проба в лаборатория и се следи дали се размножава. Това е основната причина СЗО на 20.01.2021г. да оповести, че положителният PCR тест сам по себе си не е равнозначен на инфекция и за да бъде поставена диагноза Ковид-19 трябва да има клинични данни за заболяване, доказани с различни методи. Останалото са свободни интерпретации на тема кой какво разбрал. Точно това искаме всички нормално мислещи лекари - да се тества масово и за Инфлуенца А и Б, защото досега фанатично се тестваше само за SARS-CoV-2 и чудно защо, голям брой излизаха положителни, а обикновеният грип мистериозно изчезна. Доктор Антония Първанова

Не, не е вярно.

Не, сухи съчки са.

Вчера са били погребани на 300 българина - това са над 300 трагедии. Много от тези хора умират от различни болести, катастрофи, трудови инциденти, битови злополуки, инфекции. Погледнато обективно – на много от тях е можело да им се помогне, но това не е сторено по редица причини. Затова и сме на първо място по смъртност. Трябва ли другите хора, които в този момент празнуват, радват се, имат деца, работят, спортуват и какво ли не да бъдат подвеждани под отговорност, че не се съобразяват с паметта на починалите и че са волни или неволни участници в тази смърт. Моят отговор е НЕ. Защото ако ваш близък е убит от пиян шофьор, нямате право във всеки шофьор да виждаш убиец. Същото е и с вируса.

Тая глупост отдавна е опровергана като фейк Руските тролове зациклиха на стари опорки .

Кажи колко здрави деца са умрели с ковид-19? Отговорът е нито едно. Добре е, че децата не карат тежко болестта и всякакви приказки за обратното просто не са верни.

Вие ми отговорете можете ли с PCR да разграничите 147-те варианта коронавируси и как ще направите разлика между тях. Освен това ако направим NGS може да излезе много интересен резултат, защото симптомите, които имаме в момента отговарят на Инфлуенца А и Б. Знаете ли какви токсини се отделят при SARS-COV-2 и как увреждат белия дроб или други органи, защото за Инфлуенца знаем от 30 години. Точно това искаме всички нормално мислещи лекари - да се тества масово и за Инфлуенца А и Б, защото досега фанатично се тестваше само за SARS-CoV-2 и чудно защо, голям брой излизаха положителни, а обикновеният грип мистериозно изчезна.

Децата заразени сега са плод на мерките, които се взимаха за да не се заразят преди, сщамовете с които нямаше да им стане нищо. Хайде, бъдете щастливи че сте здрави и че сте се опазили от децата си и че сте опазили децата си за този вариант и ги пазете много сега че да има за следващия, който ще убива преди всичко деца.

къде да проверим, че не е вярно?