17-11-2017 20-11-2018

Коментари



За първи път в историята на Дарвиновите награди, тазгодишната награда се присъжда на цяла държава. Поздравления за всички българи!

Интересно и антиваксърите намаляват с това темпо?!

Нищо не намалява, кратунчо - наполовина тестове, спрямо вчера - наполовина заразени. Елементарно е. После останалите случаи, конкректно починалите - ще ги изсипят понеделник-вторник и пак ще има гръмки заглавия. Дефакто нивото си е горе-долу едно и също, засега нито нагоре, нито надолу.

Кацарката да излезе и да обясни за статистиката колко са с ковид и колко от ковид.

Както НЕ ВСИЧКИ се заразяват от СЕЗОННИТЕ ГРИПОВЕ, така и НЕ ВСИЧКИ ще се заразят от КОВИД-19. БОЛШИНСТВОТО ще изкарат / изкарало е БЕЗСИМПТОМНО КОВИД-а. 3% от българското население се е ваксинирало срещу СЕЗОННИТЕ гпипове. Ако КОВИД-ът беше толкова СМЪРТНОСЕН, при почти ПЪЛНАТА СВОБОДИЯ в РБ, населението отдавна тряваше да се е изпонатръшкало. КАРАНТИНИРАТЕ на БОЛНИТЕ, ДИСТАНЦИЯ и ЛИЧНА ХИГИЕНА. И БЕЗ СТРАХ! Че 2-годишното КОВИДЯСВАНЕ ще нанесе ПО-ГОЛЕМИ ПОРАЖЕНИЯ от КОВИД- а...

инфо, защо даваш пак само 1/2 инфо? Сезонните грипове почти всички са ги боледувлаи и вирусът не е нов почти за никого. А може би 30% по-висока смъртност за последните 12 месеца са ти малко?

Здравния МИНИСТЪР нека си сложи ПРОТИВОГАЗ на главата, за да НЕ се заразява с вируси и да НЕ ни занимават повече с тоя вирус.. Чакаме да МАХНАТ маските като влезеш в МАГАЗИН. Маските НЕ пазят от НИЩО.. Дори се РАЗБОЛЯВАШ от мръсния парцал маска, като го сложиш на устата или на носа. Все едно да носиш мръсни гащи на устата и носа. Маски носят АРАБСКИТЕ жени, щото арабите са изнасилвачи. Дори и ШАЛА през зимата НЕ се носи залепен за устата и носа, щото и от него може да се разболееш.

Хирургичната маска е за еднократна употреба. След 2 до 4 часа се сменя, но да кажем ден. Намалява вероятността от заразяване с 80% процента, зависи от вируса. Може да се изплакне, не да се пере, за да не се разкъса, нещо като химическо чистене, само се потапя, изплаква и може да се ползва още няколко, да кажем до 10 пъти, но намалява способността за защита. Маската трябва да се носи плътно прилепнала, от това зависи процентите на защита... Самоделните маски имат по-ниско ниво на защита, но след няколко изпирания се повишава защитата, защото се раздърпват и започват да наподобяват заводско произведените ... но не могат да се мерят, със заводско направените. Иначе хирурзите щяха да ползват ... Шалът също може да се носи пред носа. например, при пожар, леко навлажнен плат се държи пред носа и устата, за да филтрира дима и саждите.... При зимно време се пере след суполяване.... Всеки решава, според възможностите, какво да прави

Маската те пази много. Колкото гащите от миризмата на пръднята. Не случайно страните и щатите, които носеха маски и на улицата бяха единствените червени през лятото. Идеален увлажнител за вирусите и истински рай за бактерии и гъбички. Е като наказателна мярка с цел принудително участие в медицински експеримент със награда 4 седмици без маска, както в Израел, върши по-добра работа от 20 лева ваучер.

Ужас. Каква трагедия. Това обаче нямаше да се случи ако бяхме отговорно общество и бяхме своевременно се възползвали от възможността която правителството на Герб ни даде за своевременно ваксиниране.

днес убих още 32 българи, утре още ще опаткам, нищо, че дори СЗО не вижда смисъл в мен, но аз съм ЗЛАТНИЯ стандарт наложен от ЕАЛ

Чета по-долу и се уверявам, че Ганьовеца е най-информирания човек на Земята по всички проблеми, а в случая до световната конспирация срещу "свободата" му и България. А колко сме свободни и мислещи, е друг въпрос. Да не говорим, че се превръща в най-сериозния борец срещу неправдите в света. И то, само след две ракии... Та и с този коронавирус е така. То не бяха световни конспирации и опити за унищожаването ни, лъжене, стъкмистики и пр. По-смешното е, че ако се напише мнение , подкрепящо имунизацията и носене на маски, дори и редакторите в този форум ти слагат служебно 10-20 минуса. Същите вие горяхте маски и казвахте, че няма вирус. Сега вече има вирус, безопасен е, но се притеснявате от коректността на статистиката . както винаги - двойни стандарти в зависимост от темата, която защитавате и опорните й точки. А и никой не иска да си отговори на въпроса, защо сме първи по смъртност в Европа и последни по имунизации. А? Защо е така?

със снимките къртите просто това вероятно е коридорът към моргата ДЕПМ дираджиите тъпи лизачи

България беше на първо място по смъртност и преди ковид истерията. Това е заради корумпираната здравна система, която изисква болниците, доболничната грижа и превенцията да работят на печалба. Превенция на практика няма, който иска да си проследява здравния статус, трябва да плаща огромни пари. Условията в болниците са като в концлагер. Апаратурата е от соц.време. Да не дава господ да влезеш в болница, със сигурност ще си съкратиш живота. Следболничната помощ на практика липсва. Затова нито един министър досега не посмя да промени нещо, а се концентрира върху вируса, когото обвинява за цялата ситуация, защото така е най-лесно. Плаши населението, блъскай го с експерименталната течност наречена ваксина и си свиркай. А народът си умира и няма сили да погледне причините, защото трябва цялата здравна система да се изрине и да се започне отначало.

Тази система не беше ли създадена от Гайдарски по времето на управление на БСП?

Не. От Костов. Той направи болниците търговски дружества.

Борисов и проститутките му я развиха до съвършенство. Една система за забогатяване на неграмотници с дипломи.

Защо точно тия които са ваксинирани най реват по форумите и най ги е страх нали сте ваксинирани какво ви пука че някои не се е ваксинирал?

Г-жо Кажете, Страх ме е, че ще счупиш крак или друга травма ще получиш, не дай си боже някое спешно състояние, защото пак съмишлениците ти ще са напълнили линейките и болниците. В такъв случай няма да има значение дали си ваксинирана или не. Освен ако го пипнеш в болницата, таман докато береш душа след някоя спешна операция. Тогава колегите ти ще умрат от кеф, че човек с черепно-мозъчна травма е писан починал от ковид. Вече година и половина не го разбра. Или просто тролиш на едро?

Доказано е научно, че случай на изкаран безсимптомен КОВИД води до джендъриране при малките деца и новородените. Очаквайте след 10-15 години бум на джендърството! Родители от сега се подготвайте психически за еднополовия брак на отрочетата си.

Като чета коментарите и изкзванията на антиваксърите, вече съм убедена че много дебили има в този бостан, ама много.

Няма хора без тестваните за безопасност с десетки години ваксини следователно "антиваксърските" няма. Има антиковид"ваксъри", които са против недотестваните и опасни експериментални медикамети наричани неправилно ваксини, чиито производители са освободени от отговорност за проява на странични ефекти.

3евзек

След като са недотествани, откъде знаеш, че са опасни? Имам предвид по-опасни от онези ваксини, които са тествани за безопасност десетки години. А защо техните производители са освободени от отговорност за страничните ефекти?

Пропагандата в неделя не почива!!....много зор бе....напъват а?

А в суперваксинирания Израел са починали 25 човека! Даже милион и половина с три дози ваксинирани!

Нека да разгледаме ситуацията в Израел през август. Според оперативните данни през последната седмица (18-25 август) в страната са се разболели 53 676 души. Приблизително такива седмични показатели бяха записани през пролетта. В края на предпоследната седмица тази цифра беше 44 071 души. Съответно броят на хората, заразени с вируса, се е увеличил с 22%. През последната седмица 176 души са починали в Израел след заразяване с вируса. Седмица по-рано тази цифра беше равна на 133. Увеличението на смъртността за седмицата е 32%. По отношение на относителната заболеваемост и смъртност на седмица (на 1 милион жители), Израел е в групата на страните в много неравностойно положение. От 18 до 25 август относителната заболеваемост е 5 756 души. За сравнение: в Русия броят на случаите на седмица на 1 милион жители също е висок - 978 души, но в сравнение с Израел тази цифра е 5,9 пъти по-ниска. В САЩ тази цифра е много висока - 3125, но с 46% по -ниска, отколкото в Израел. На 24 август в Израел официално бяха потвърдени над 12 хиляди случая на зараза . Израелското министерство на здравеопазването заяви, че това е един от най-високите дневни проценти за целия период на пандемията. Предишният рекорд е записан на 18 януари 2021 г. - 10 118. Какво става? Израел се върна на позициите, които заема по отношение на заболеваемостта и смъртността от вируса в началото на годината. Израелските власти трябваше да се замислят дали решението за поголовна ваксинация е правилно. Може би си струва да се спрат процеса на ваксинация (а плановете бяха да обхванат и децата с ваксинации) и да помислят за други начини за противодействие на вируса? Например, да се измести фокусът върху лечението на тези, които са заразени. Израелското министерство на здравеопазването обаче е съсредоточило всички усилия върху ваксинациите и почти не се интересува от методи за лечение на заразените хора, както и от методи за превенция, различни от ваксините. Ваксинацията се дискредитира, но израелските власти продължават по опасен курс. В края на юли беше решено да се инжектира трета доза. Тази трета инжекция се нарича "бустер". Някои експерти посочват, че решението за бустера е взето при липса на информация за неговата ефективност и това не предвещава нищо добро. Израелското министерство на здравеопазването заявява, че дори ако бустерните ваксинации не помогнат, това няма да причини вреда, но няма доказателства за безвредност. Сега броят на тези, които са били инжектирани три пъти, се е доближил до милион и половина. Нямаше положителен ефект върху статистиката на заболеваемостта и смъртността. След известно време нулевата или дори отрицателната ефективност на ваксините ще се обяснява на появата на някакъв нов щам. А в Израел вече говорят за необходимостта от четвърта доза. Някои експерти не изключват, че ваксинацията може да се превърне в неразделна част от живота на Израел. Ако в началото на годината мнозинството граждани послушно последваха призивите на премиера Бенямин Нетаняху и здравния министър Юли Еделщайн да се ваксинират срещу КОВИД-19, сега има разцепление в обществото. Все по -голям брой граждани на страната започват да се замислят над думите на група еврейски алармисти, които заявиха в началото на годината, че Израел е избран за „полигон“ и че се подготвя „Холокост с ваксини“ в държавата. Един от тези аларми е Владимир Зеленко. Това е ортодоксален евреин, живеещ в САЩ и известен лекар от Украйна. Той е известен с големи успехи в лечението на заразените КОВИД-19 (той излекува например американския президент Доналд Тръмп). В скорошна видеопрезентация пред равините Зеленко описа ситуацията с ваксинацията по следния начин: „Израел е най -голямата лаборатория в света. Вярвам, че днешното израелско правителство е виновно за експериментите със собствения си народ“.

Да бе, верваш ли си? Израел избран за полигон. От кой? От световния ционизъм? Ахахахахахах.... Баси глупостите!

В Израел бутнаха Нетаняху от власт и сега в коалицията влизат даже радикални мюсюлмани. Е важно е да не са палестинци, които не искат властта на Израел. Ето това се случи в Израел. И е много удобно да се тормозят израелците и да се сее паника, така както се тормозеха с терористи в продължение на десетилетия.

В Израел броят регистрирани заразени е много по-близък до реалния. Там всеки жител е тестван средно два пъти. В резултат имат много по-малко преболедували. Нямаха си Мангъров, който да ги юрне на смърт. Затова сега имат да наваксват със заболеваемостта, обаче това става при много по-безопасни условия. Твърде вероятно е и починалите от разни пост-ковид състояния да ги пишат ковид. А не като тук - да ги епстяват, че току виж лъснало колко зле се справя правителството, без значение кое е то.

Според Националния статистически институт в България всеки ден умират 300 души (средно). Сега обявяват умрелите от Ковид, но не казват колко са общо умрелите, за да си направим сметка как Ковид влияе на общата смъртност. За ваксините първо обявиха, че предпазват над 90%, но не казаха от какво. Като започнаха да боледуват и ваксинирани, смънкаха, че 90% било вероятността ваксинираните да не умрат, а не да не се разболеят. Вероятността да не се разболеят ваксинираните била към 56%. Но пък не казаха каква е вероятността да се разболеят неваксинираните. После обявиха, че заразените на запад намалавят, защото имало много ваксиниррани, ама нали тя ваксината те пазеше само да не умреш, а не да не се разболееш. Междувременно се появи "делта", дето "заобикаля" ваксините и кара наред. Броят на заболелите пак се вдигна. Сега, докато се вдига гюрултия ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ВСИЧКИ под страх от смъртно наказание (и дотам ще стигнем, имайте търпение) и ЕС умува дали да има трета, четвърта и найста реваксинация, тихо някъде в ъгъла се появява съобщенийце за вариант"мю", дето пък изобщо не му пукало от ваксините. Е как да ви вярвам, бе дебили, като вие сами не си ги вярвате тези, дето ги плямпате. Сигурно е САМО ЕДНО - няколко фармацевтични гиганта яко пълнят гушите. Никой не казва, дали откакто има ваксини срещу грип (всяка година се ваксинираш), броят на заболелите или процентът на умрелите от грип се е променил. Аз залагам на това, че не се е променил съществено. Същото е и с ковид - ваксинирани-неваксинирани, всяка вълна (нов щам) ще взема своето, докато свикнем и с него като с рака, дето го лекуваме от поне 70 години и още няма НИТО ЕДИН ОКОНЧАТЕЛНО ИЗЛЕКУВАН ОТ РАК, и със СПИН-а, където успехът е увеличаване на инкубационния период и агонията преди да си умреш пак от СПИН. При посочените два примера, обаче, те тормози само болестта и некадърността на докторигте, ако решиш "да се бориш с нея" (при което в крайна сметка съобщението неизменно е: "Загуби битката с рака/СПИН"). С ковида основният тормоз идва от дебилните мерки на дебилните управляващи, често в крайна сметка много по-смъртоносни от самия ковид.

„Великото рестартиране“ Клаус Шваб Великото рестартиране. Това е инициатива на Световния икономически форум (СИФ) и лично на Клаус Шваб, стартирана през май 2020 г. Английският принц Чарлз се нарича съавтор на плана. Някои наблюдатели смятат, че така наречената пандемия е изкуствена, предназначена да провокира Великото рестартиране. Всъщност не става дума за преход към „отговорен капитализъм“ (по думите на Шваб), а за принципно нов социален модел, който много условно може да се нарече „посткапитализъм“. „И така, присъдата е поставена:„ Много хора питат кога най-накрая ще можем да се върнем към нормалния живот. Накратко - никога! Животът никога няма да се върне към усещането за нормалност от преди кризата. Светът, какъвто го познавахме през първите месеци на 2020 г., вече го няма - той се разпадна на фона на пандемията“. От друга страна, чисто технологичните решения за сдържане на следващи бъдещи пандемии като цифров мониторинг, събиране на биометрични данни, алгоритми оценяващи здравето на гражданите предвещават нещо като техно-тоталитарен надзор Цифровата трансформация на обществото ще се задълбочи силно в посока на здравето, тъй като здравето е векторът, през който може да се стигне до всеки индивид, независимо от всякакви други различия – интереси, доход, възраст, местоположение. Новият модел на здравни грижи ще предвижда редовно тестване, задължителна ваксинация, издаване на санитарен паспорт и установяване на ограничения и наказания за лица, които избягват правилата на медицинската дисциплина. "До 75% от ресторантите могат да фалират поради блокирането и последващи мерки социално дистанциране." „Нито една индустрия, нито едно предприятие няма да останат незасегнати.“ Предлага се да се въведе безусловен базов доход за хората, но само ако лицето потвърди, че е ваксинирано. Пари няма да има, навсякъде ще бъдат въведени цифрови валути. "За да се сложи край на пандемията, трябва да се създаде световна мрежа за цифрово наблюдение."

Демек ставаш лабораторна мишка.

Дядо, Умрелите от ковид ги обявяват здравните власти не НСИ. Иначе НСИ продължава да публикува седмична смъртност. И това не е спирало никога. https://nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B8

Умрелите с ковид не влизат ли в статистиката на мъртвите или са нейде при възкръсналите. Не си зевзек, а идиот.

а поне още толкова не са се обадили, че са с положителен тест, а и Каруцаровите крият!

от тия тридесет и двама умрели махнете 80% и ще има нов нюрнбергски процес за негър нацитата! като обама!, а урсулка ще требва да изтреби децата си, преди да глътне капсулата с прах за пране.. представена ни от негъра измамник в оонето. . :-)))

са на абсолютно същото мнение. Или по-точно - бяха..

които отричат, че няма ранно лечение с лекарства при най-първи симптоми имат кръв по ръцете си ваксините НЕ са единственото решение, а текущите пък изобщо

Има ама не е с лекарство, ами със самия вирус. Като всеки корона вирус, между другото.

всички умрели по други причини но с положителен тест се броят ковид и второ пср теста не казва дали си болен или не страх трябва срока изтича

300 души са умрели днес. 40 души умрели от ковид си е доста сериозен процент! Без КОВИД щяха да са умрели 260.

в България имало най-много антиваксъри и най-много починали от Ковид19 на глава от населението, в ЕС? Дали има някаква връзка?

е че преди ковид пак беше така

Значи си е кофти материала. Няма какво да се чудим, че мре.

Единствената връзка е страничката ексел на министъра и премиалните за лекарите за убит хремав. Да се надяваме следствието скоро да започне работа.

Знаех си, че лекарите убиват пациентите си и ги пишат умрели от Ковид. В цял свят така. Да точат Здравната Каса ,тия гадове!

В цял свят не е така, или поне е много по-скромно, защото броя на убитите, приети в болница е от 4 до 12 пъти по-малък от този в България. И това е така още отпреди ваксините. Там където нямат преминални даже умират доста по-малко отколкото при грип. Атам, където може да се съди доктора е най-малко 10 пъти разлика.

"антиваксърските" не съществуват, защото няма хора без тестваните за безопасност с десетки години ваксини. Виж има антиковид"ваксъри", които са против недотестваните и опасни експериментални медикамети наричани неправилно ваксини, чиито производители са освободени от отговорност за проява на странични ефекти.

скоро ще лъсне истината

лъс

Слагай си маската бе! Че ще те затворя и ще те изчегъркат. Истина някаква си. При това неудобна.

Всички хора, които са били хоспитализирани или са починали в рамките на 14 дни след ваксинацията се водят и броят за ! ACHTUNG ! – НЕВАКСИНИРАНИ! В превод това означава, че в непосредствената фаза след ваксинацията, когато се наблюдават най-критичните реакции вследствие на ваксината те не се проучват, защото тези лица се броят и са в групата на НЕВАКСИНИРАНИТЕ!

1. На 20.01.2021 СЗО обяви, че диагнозата Ковид-19 НЕ МОЖЕ да се поставя само въз основа на положителен резултат от PCR тест; 2. Използваните до сега RT-PCR тестове НЕ МОГАТ да разграничават различните видове коронавируси; 3. След 25 цикъла, PCR тестът дава над 56% фалшиво положителни резултати (масово се правят по 30-35 цикъла); 4. Токсините на РНК вирусите причиняващи Инфлуенца А и Б са известни и са описани в учебниците по вирусология още от 1990 година, както и уврежданията които предизвикват. Последните съответстват на клиничната картина на заболелите от предходната Ковид вълна. ПСР-тест с над 25 цикъла (лабораториите масово правят по 30-35 цикъла) дава 56% фалшиви резултати, защото отчита частици от SARS-CoV-2, които остават в тялото до 100 дни след заразяване. От там идва и големият брой "безсимптомни" случаи. Доказва се чрез отглеждане на взетата проба в лаборатория и се следи дали се размножава. Това е основната причина СЗО на 20.01.2021г. да оповести, че положителният PCR тест сам по себе си не е равнозначен на инфекция и за да бъде поставена диагноза Ковид-19 трябва да има клинични данни за заболяване, доказани с различни методи. Останалото са свободни интерпретации на тема кой какво разбрал. Точно това искаме всички нормално мислещи лекари - да се тества масово и за Инфлуенца А и Б, защото досега фанатично се тестваше само за SARS-CoV-2 и чудно защо, голям брой излизаха положителни, а обикновеният грип мистериозно изчезна. Доктор Антония Първанова

Тая глупост отдавна е опровергана като фейк Руските тролове зациклиха на стари опорки .

Вие ми отговорете можете ли с PCR да разграничите 147-те варианта коронавируси и как ще направите разлика между тях. Освен това ако направим NGS може да излезе много интересен резултат, защото симптомите, които имаме в момента отговарят на Инфлуенца А и Б. Знаете ли какви токсини се отделят при SARS-COV-2 и как увреждат белия дроб или други органи, защото за Инфлуенца знаем от 30 години. Точно това искаме всички нормално мислещи лекари - да се тества масово и за Инфлуенца А и Б, защото досега фанатично се тестваше само за SARS-CoV-2 и чудно защо, голям брой излизаха положителни, а обикновеният грип мистериозно изчезна.

Вируса отдавна вече не е от медицинските а от политическите науки. И следва предизборен календар. Теста спокойно може да се замени с клетва за вярност към Мунчо. При индианците е било с убождане на пръста, при самурате е било с порязване на пръста и пръстов отпечатък на дакларацията за война, сега е с две убождания на рамото и клетвена декларация. А иначе, не случайно гърците казват Хесус като кихнат.

и в Северна Корея ли предстоят избори? Китай как е с изборите?

Истината и медицината, основана на доказателства, възтържествуваха - митът за крайната дума на ПСР тестовете при диагностицирането на Ковид-19 и откриване на SARS-COV-2 у хора с грипоподобни симптоми, най-после получи опровержение и то не от кого да е, а от Центъра за заразни заболявания на САЩ. Те си издигнаха този тест в култ, те си го свалиха. Сега се уплашиха, защото почтената научна общност се окопити и организира. На бял свят бяха извадени данни от проучвания, доказващи по безспорен начин грешката в отчитането на резултатите от ПСР теста и невъзможността му да разпознае SARS-COV-2 между над 46 различни вида коронавируси, някои в пъти по-опасни от него. Почти две години по-късно, когато масовите протести заплашват да пометат политическия и псевдоекспертен елит на пандемията и от цялата схема замириса на международен съд, истеричният фанатизъм за нашето спасяване вече е неудобен за властта. Започва смяна на посоката и първият глинен крак, върху който се крепеше цялата Корона-пандемия, се счупи. Остават още няколко стъпки, за да се разграничат заболелите и починали от други респираторни вируси (в т.ч. сезонен грип), които мистериозно изчезнаха от март 2020 до юли 2021. Междувременно, мнозина трупат грандиозни печалби от страховете и страданията на милиони хора по света. За останалите остава философското утешение, че накрая всеки плаща собствената си сметка. Из съобщение на CDC: "След 31 декември 2021 г. CDC ще оттегли искането до Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) за разрешение за спешна употреба (EUA) на CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) RT-PCR Diagnostic Panel, анализ, представен за първи път през февруари 2020 г. за откриване само на SARS-CoV-2. CDC предоставя това предварително известие за клиничните лаборатории, за да разполагат с достатъчно време за избор и прилагане на една от многото алтернативи, разрешени от FDA. В подготовка за тази промяна CDC препоръчва клиничните лаборатории и тестовите сайтове, които са използвали CDC 2019-nCoV RT-PCR анализ, да изберат и да започнат прехода си към друг COVID-19 тест, одобрен от FDA. CDC насърчава лабораториите да обмислят приемането на мултиплексен метод, който може да улесни откриването и диференцирането на SARS-CoV-2 и грипни вируси. Такива анализи могат да улеснят непрекъснатото тестване както за грип, така и за SARS-CoV-2 и могат да спестят както време, така и ресурси, докато се насочваме към грипния сезон. Лабораториите и местата за тестване трябва да валидират и проверят избрания анализ в рамките на тяхното съоръжение, преди да започнат клинични тестове."

Вярно ли, че в Малта закриват ваксинационните центрове и махат всички ограничения и мерки.? Защо вчера имат само 62 новозаразени и само 1 починал? Нали според троловете там ваксинираните масово измирали?

Не, не е вярно.

къде да проверим, че не е вярно?

В Малта. Отиваш и виждаш.

Вярно е ! Но Малта има около 500 000 хиляди население ! Което прави процента на заразените по голям от този в България а в Малта са ваксинирани почти всички. В България са ваксинирани под 20 % .

Малта има 36,426 полоцителни с теста, който не разграничава ковид от над 46 други РНК вируса и 442 починали определение със същия тест без аутопсия. Това за над година и половина значи, че са имали ниска смъртност и преди "ваксините". Тоест те не играят роля. България има съответно 461,545 и 19,083. Ние сме страна със застаряващо население, най-бедната в Европа, най-ниските пенсии, като едва оцеляват майки и бащите ни, бабите и дядовците ни, най-болни и с лошо здравеопазване, което се краде и източва, много некадърно управление имахме на лойко и нощ... Бяхме и първо в СВЕТА по смъртност преди пландемията.

...ииии продължава да пада. До 15 септември ще стигнем около 3 процента. Но спокойно ще измислят друго. Вече не се говори за пик и плато а увеличаване на хората в интензивните Като приключи това ще излезе нов невероятно смъртоносен нов щам който ваксините не го хващат и ще трябва на ново да се ваксинира к чисто новите ваксини който разбира се са по-скъпи от предишните. Нали знаете че все пак си плащаме ваксините . Това никога няма да свърши защото стана важна част от глобалната икономика. Даже ще става още по зле. Добре че все пак поживях в човешко време където лъжата бе лъжа а истината истина не като сега където няма разлика.

Очаква се пик 7-8, както всеки вторник и сряда, понеже сега си заминават чуждениците (заплашват ги с карантини и децата започват училище), както и последните масови почивки в чужбина за българи (Гърция), където трябва да се тестват, а много от лабораториите не работят уикенда. Следва до края на седмицата обявяване на нови по строги мерки. Последващия естествен спад, защото по-малко тестове ще се правят (тестовете не разпознават ковид между много други рнк вируси) ще бъде обявени, че е заради мерките, макар да няма да има нищо общо.

Вчера погребахме един приятел. Това не са само цифри. Това са хора с познати, приятели, близки.

Не, сухи съчки са.

Вчера са били погребани на 300 българина - това са над 300 трагедии. Много от тези хора умират от различни болести, катастрофи, трудови инциденти, битови злополуки, инфекции. Погледнато обективно – на много от тях е можело да им се помогне, но това не е сторено по редица причини. Затова и сме на първо място по смъртност. Трябва ли другите хора, които в този момент празнуват, радват се, имат деца, работят, спортуват и какво ли не да бъдат подвеждани под отговорност, че не се съобразяват с паметта на починалите и че са волни или неволни участници в тази смърт. Моят отговор е НЕ. Защото ако ваш близък е убит от пиян шофьор, нямате право във всеки шофьор да виждаш убиец. Същото е и с вируса.

Платените руски тролове нямат почивен ден.

Предателче, по-добре не ни разсейвай с русия. в Русия правят аутопсии и ваксинирането тече. Тука е зле.

ми що мрът руснаците?

Човечето не говори за Русия, а за руските тролове. Това са съвсем различни животни.

Искам да питам нещо Мангъров: Децата, които се разболяват от ковид, сухи съчки ли са? Или са влажни....

те са били предопределени да умрат. само мангъровците и други такива с достъп до лечение нямат проблеми. е, това не се пояснява по телевизията...

и мен не ме кефи, и аз цъкнах минус. тука няма бутонче 'гадно, но факт'.

Кажи колко здрави деца са умрели с ковид-19? Отговорът е нито едно. Добре е, че децата не карат тежко болестта и всякакви приказки за обратното просто не са верни.

Децата заразени сега са плод на мерките, които се взимаха за да не се заразят преди, сщамовете с които нямаше да им стане нищо. Хайде, бъдете щастливи че сте здрави и че сте се опазили от децата си и че сте опазили децата си за този вариант и ги пазете много сега че да има за следващия, който ще убива преди всичко деца.

още един неуспешен опит за заразяване с фалшиви новини,да ви е честито

В Израел вчера са починали само 25 човека, при над 7 хил заразени. У нас при 10 пъти по-малко заразени има повече починали. Очевидно много заболели от ковид у нас не се тестват и влизат в статистиката едва, когато отидат в болница в тежко състояние - да умират там.

не е очевидно нищо такова. очевидно е само, че в Израел имат по-голям процент оцелели. Може да е по много причини, примерно, че ваксинираните карат по-леко грипа. Може да е всичко, не ми се спори. но този 'извод' дето го направи няма нищо общо с логиката.

Преди да почнат да боцкат и да третират боцнатите като болни от хрема (каквито са си) и другите като ковид пътечки, в Израел имаше 6 пъти по-малка смъртност отколкото в България измежду заразените. Та като гледам сега са станали 5 пъти. Абе българската медицина напредва. Но все пак да почакаме още седмица две, те в Израел траят 5 седмици да изтичат пътеката, в която България е по-къса пътечка.

Нека да разгледаме ситуацията в Израел през август. Според оперативните данни през последната седмица (18-25 август) в страната са се разболели 53 676 души. Приблизително такива седмични показатели бяха записани през пролетта. В края на предпоследната седмица тази цифра беше 44 071 души. Съответно броят на хората, заразени с вируса, се е увеличил с 22%. През последната седмица 176 души са починали в Израел след заразяване с вируса. Седмица по-рано тази цифра беше равна на 133. Увеличението на смъртността за седмицата е 32%. По отношение на относителната заболеваемост и смъртност на седмица (на 1 милион жители), Израел е в групата на страните в много неравностойно положение. От 18 до 25 август относителната заболеваемост е 5 756 души. За сравнение: в Русия броят на случаите на седмица на 1 милион жители също е висок - 978 души, но в сравнение с Израел тази цифра е 5,9 пъти по-ниска. В САЩ тази цифра е много висока - 3125, но с 46% по -ниска, отколкото в Израел. На 24 август в Израел официално бяха потвърдени над 12 хиляди случая на зараза . Израелското министерство на здравеопазването заяви, че това е един от най-високите дневни проценти за целия период на пандемията. Предишният рекорд е записан на 18 януари 2021 г. - 10 118. Какво става? Израел се върна на позициите, които заема по отношение на заболеваемостта и смъртността от вируса в началото на годината. Израелските власти трябваше да се замислят дали решението за поголовна ваксинация е правилно. Може би си струва да се спрат процеса на ваксинация (а плановете бяха да обхванат и децата с ваксинации) и да помислят за други начини за противодействие на вируса? Например, да се измести фокусът върху лечението на тези, които са заразени. Израелското министерство на здравеопазването обаче е съсредоточило всички усилия върху ваксинациите и почти не се интересува от методи за лечение на заразените хора, както и от методи за превенция, различни от ваксините. Ваксинацията се дискредитира, но израелските власти продължават по опасен курс. В края на юли беше решено да се инжектира трета доза. Тази трета инжекция се нарича "бустер". Някои експерти посочват, че решението за бустера е взето при липса на информация за неговата ефективност и това не предвещава нищо добро. Израелското министерство на здравеопазването заявява, че дори ако бустерните ваксинации не помогнат, това няма да причини вреда, но няма доказателства за безвредност. Сега броят на тези, които са били инжектирани три пъти, се е доближил до милион и половина. Нямаше положителен ефект върху статистиката на заболеваемостта и смъртността. След известно време нулевата или дори отрицателната ефективност на ваксините ще се обяснява на появата на някакъв нов щам. А в Израел вече говорят за необходимостта от четвърта доза. Някои експерти не изключват, че ваксинацията може да се превърне в неразделна част от живота на Израел. Ако в началото на годината мнозинството граждани послушно последваха призивите на премиера Бенямин Нетаняху и здравния министър Юли Еделщайн да се ваксинират срещу КОВИД-19, сега има разцепление в обществото. Все по -голям брой граждани на страната започват да се замислят над думите на група еврейски алармисти, които заявиха в началото на годината, че Израел е избран за „полигон“ и че се подготвя „Холокост с ваксини“ в държавата. Един от тези аларми е Владимир Зеленко. Това е ортодоксален евреин, живеещ в САЩ и известен лекар от Украйна. Той е известен с големи успехи в лечението на заразените КОВИД-19 (той излекува например американския президент Доналд Тръмп). В скорошна видеопрезентация пред равините Зеленко описа ситуацията с ваксинацията по следния начин: „Израел е най -голямата лаборатория в света. Вярвам, че днешното израелско правителство е виновно за експериментите със собствения си народ“.

РАДИО, ТЕЛЕВИЗИЯ ПРЕСА, ДИАГРАМИ, СТАТИСТИКА, ВСИЧКО Е ЛЪЖА, МАНИПУЛАЦИИ, ТОВА ПРОПАГАНДА -ТОВА Е ИСТИНСКАТА КОНСПИРАЦИЯ СЛУГИНАЖ ...

И кой има неуспорима безконтролна власт над всичко изброено?

и ще ти стане ясно!! Малоумни тролове за жълти стотинки нищо друго освен копи - пейст и празнодумие!! Тестовете не фиксират какво е намерено от поне 50-ина вируса и са само за заблуда на народа и всяване на страх! Щатите си го признаха с половин уста и че ще ги извадят от употреба в края на тази година. И логичният въпрос е защо след като са наясно със заблудата ще "чакат" до края на годината. Цялата работа е за ограничаване на правата ни, приема на тези 99% съмнителни ваксини и отчет за ефективността на целия този пъклен план по отношение разреждане на населението, програмиране на ДНК-то ни и залагане в дългосрочен план на съпътстващите ваксинацията заболявания.

Сега покрай 3-те почивни дни във сряда ще избухнат с 3 000 заразени и 40 000 теста,а после в петък пак ще паднат на 1 500....

За това се гледа само картата която показва данните за последните две седмици и се обновява само веднъж седмично - в четвъртък. Линк: https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/situation-updates/weekly-maps-coordinated-restriction-free-movement

Всички ваксинирани трябва да се изолират защото тази ваксини водят до мутации на вируса. И заради ваксинираните умират невинни!

нали не си умрял ?

Супер, ето това чакам две години да си ходя свободно и да ви заразявам и да умирате, така както правехте вие в началото на пандемията! Идиот!

това, че е идиот е лошо. но това, че не се спира, е още по-лошо.

В Израел с локдауна по време на ваксинирането се опитаха да направят точно това. Да смъкнат вероятността от мутации до нула, докато ваксинират. Вижда се че не успяха. Трябва разбира се да се види дали вълната ще утихне, но много се съмнявам това да стане. Това е същия процес като ваксинирането против грип, когато ваксинираният изкарва по-тежко грипа пък даже и повтаря. Изобщо прецакаха се. И преди ваксинацията си имаха ниска смъртност. Излежда че най-правилната тактика за ваксиниране е... българската със зелените пътечки. С минимален брой ваксини има максимален ефект. Интересно защо Кацаров мълчи като комунист за раерологичното изследване. Колко българи са го преминали бе Кацаров?

Голям праз на ден в България умират над 400души,кой когато му дойде.

Освен че си nobody, си и no brain.

От worldometers: Подредба по смъртност на 1 милион души: 1. Перу - 5 922 2. Унгария - 3 121 3. Босна и Херцеговина - 3 028 4. Северна Македония - 2 902 5. Гибралтар - 2 880 6. Чехия - 2833 7. Черна гора - 2 791 8. България - 2 771

Лешояди!С голямо удоволствие съобщавате статистка,която е съмнителна!

И с кое точно е съмнителна?! Сподели за нас, непосветените...

Статистика, при която не може да видиш данните и не може друг да я повтори е фалшива. Никога няма да публикува данни, които не отърват на статистика.

Мишоци- продажни и лъжливи мамка ви!

Относно силовата ваксинация. Супер обаче трябва при смърт да се носи отговорност от държавата. Не само да те притискат и да ти вкарват вина че лечението ти било скъпо. Аз изкарвам 20000 чисти пари и 300 000 други за година. Значи имам 20 годинки още трудоспособност. 20 000 *20= 400 000 за моето семейство. Минималната компенсация за семейството ми трябва да е поне 500 000 лева. А не НИЩО.

И всичко опира до пари, нали, чалгопитеци, ти умираш, а близкитети да ядат и пият с тия пари след 6 месеца като те прежалят! Отврат! Къде ви е съвестта и морала бе нещастници! Нито едни пари не биха могли да заместят липсата на близък човек, това е правилно, но в Чалгария отдавна не е така, много тъжно:)

Статистиката не е пълна! Защо не се казва колко от заразените и от починалите са ваксинирани, ако има такива!?

Статистиката трябва да е много по-изчерпателна като данни.

Просто трябва да се публикуват данните. И не само за ковид. И по начин, който може да се провери. Ясно е че ако докторите не лекуват, тъй като те имат данните, няма да ги публикуват.

Искам пълна статистика. 1 умрели от... 2.умрели от... 3.умрели от.. Стига с тоя ковид. Наистина е дискриминация към другите умрели.

Не само. Умрели от. Ваксинирани от. Опит за излекуване със... в такава доза и толкова време.

Народа замина в Гърция?

толкоз

Случаите, като средна стойност падат, дори и стръмно, както се качваха. Пикът дойде, дори 2 дни по-рано, както го бях изчислил. Нормално е, смъртните случаи да започнат да падат,, 3 седмици, след пикът на новите случаи, НО! Забелязах нещо странно, интересно и много оптимистично в ситуацията в Македония. Смъртните им случаи започнаха да падат, САМО 7 ДНИ, след техния пик на нови случаи, а се движат около 10 дни преди нас. Не случайно правя сравнение с Македония. Там заразата върви идентично като при нас, през всички вълни, в т.ч. и тази. Мерките им, също са идентични, процентът смъртни случаи, на глава от населението - същия. Нямам обяснение, защо толкова рано започнаха да падат броя на умрелите, но се надявам и тук така да стане до 7 дни, ще видим.

Ще си обясниш в първия работен ден.

Починалите и от други заболявания! Що за дискриминация!?!? Ако е реклама поне отбележете статията като такава!

Каква реклама със смъртта, бе, другарю - откачихте вече от опорки...

Каква реклама със смъртта, бе, другарю?! Съвсем откачихте вече от тия опорки, дето ви спускат...

Крайно време е да престанете с тази черна хроника,и то на първа страница..хората се отвратиха от тази статистика,пък и най вероятно не е истинска..