81-годишна написа предсмъртно писмо и се самозапали край Кочериново

Горящото тяло е забелязано от жител на Стоб, който е минавал покрай стадиона в селото

Обратно в новината

Коментари - 81-годишна написа предсмъртно писмо и се самозапали край Кочериново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дами и господа, ИДЕЯ си нямате за ежедневния УЖАС, който е заместил живота на хората по малкото останали села в Територията...

Имам някакъв спомен, че преди 2-3 години пак в този район се беше запалил баща на малки деца. Не си мислете че на този свят всичко е с логика и нормалност. Както четете, подробности няма. Успокойте си страстите и не прекалявайте особено пък на политическа основа да го основавате. В такива малки населени места хората рядко ги интересува политика и партии.

Народ, който е доведен до екстаз от събиране капачки..., а оставя възрастните хора да приключват земния си път по ужасен начин, няма бъдеще. Не вярвам в Божия съд, прочее, Злото възтържествува.

Така е, в Радева България

Пенсиите са така изчислени, че да не умират хората от старост...а по други причини...НО ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЩЕ ВЛИЗАМЕ В ШЕНГЕН, ЩЕ ПОМАГАМЕ НА ОНЕЗИ И ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ БЪЛГАРИЯ ДО НИВОТО Ѝ ПРЕЗ 1944! НИЕ СМЕ С ЕВРОПА, НАЛИ?

"По случая е образувано досъдебно производство." Демек може и да я съдят за убийство. На себе си. Е, нали трябва да оправдават надника книжните плъхове.

Умник си ти. В случаите на самоубийство образуват досъдебно производство за евентуално убийство от неизвестен извършител. За да проверят наистина ли е самоубийство или не.

Щом ГЕРБ се докопа до властта и самозапалванията са факт!

Нямате си на представа в каква мизерия живеят пенсионерите!

Имаме представа,мизерия,страх и да бъдат измамени

Денков, върви помагай на Украйна!

Руският трол се загрижил за нас, българите. Ти да видиш. Оправете си вашата кочина, пък тогава давайте акъл за нашата.

И тук ли видя Русия бе, мекере краваропитешко! Жената от демократично благоденствие го е направила!

Още по жалко е че дори руския трол го боли за Бьлгария докато Бьлгарските политици не.

Не се наричай българин, върви си при господарите кравари

Перкулясала е! Ако имаше някаква болка или други проблеми, можеше да се обеси или да скочи от високо, да се хвърли под влак или камион. Представете си какво му е на Байдън. Ако не го пазеха, можеше да се самоубие стотици пъти!

Е то Путин е на 70. Сега става ясно що не излиза от бункера - да не го спипа някой влак.

Незнам черен хумор или истина е но Байден не иска да се самоубива, той иска да вземе целия свят със себеси в гроба.

но когато ГЕРБ влезе във властта хората започват да се зсамозапалва. От добро лив, от лошотия ли е !

Фактът, че го е направила публично и е повторила подвигът на Ян Палах, ясно показва, че е против агресията на Русия срещу Украйна, против превръщането на Черно море в руско езеро и надвисналата опасност от завръщането на комунизма!

Ти капка акъл имаш ли в кратуната си?

Разбирам от ирония и сарказам но в този случай съм по-скоро бесен на нашите социялни служви.Наскоро имаше статия как една стара жена ( мисля в Поморие) се влачи по улицата за да си купи хляб.

Европедерингел, сър, европедерингел.

на тези години е наясно колко мъчителна и болезнена е смъртта по този начин! Какъв ли е бил живота и, за да направи това? Бог да прости, да е лека пръстта и! Колкото и жестоко да звучи, поне се е смирила и престанала да чувства болка!

От щастие че са и повишили пенсията ще да е. ПП ще си пишат зелена точка по показателя намаляване на населението. Може и ГЕРБ да намаже половин точка. Само дето не е избрала екологичен начин, това с горното произвежда много СО2.

За такива трагедий медий мимолетно споменават.А в изобилие война по пътищита,насилие и убийства в семействата.Плащаме данъци,храним дебили политици,мислят само как да забогатеят ,как да ремонтират Нс и какво ли още.Проклети да сте изроди дето 34г ни лъжете и ограбвате

Вземала е 26 години пенсия! Сигурен съм, че работещите днес няма да изкарат и половината от това време, като клиенти на НОИ.

А пенсията тя си изработила ,а не ти ...

Мор на праха им , Но какво общо има новината с "През юли 11-годишно дете загина при пожар в Кюстендил," !?

Не е за твоя акъл. Тази асоциация не иска просто да си олигофрен а дипломиран олигофрен редактор.

Само едно не мога да разбера. Като искаш да си отидеш от този свят, защо иборащ възможно най-мъчителния начин?! Да гориш жив...това са адски мъки.

Защото е на 81 и и е писнало от всичко.

Може да си с мислила, че е обладана от дух, Дявол или нещо друго и този е начинът да отърве себе си и човечеството, не се знае ...

Къде е бил този син и защо е допуснал майка му да се самозапали. Защо се раждат толкова безсърдечни и безмилостни хора. На времето живота е бил по-простичък, хората бедни, но душите им богати и изпълнени с любов. Когато става въпрос за човека, дал ти живот, не трябва да бъдеш безразличен и чужд към този човек.

До там го докарахте, дебили!

Странно е това самозапалване. Аз мислих че България е най-богатата и благоденстваща държава и народ. Ами така де 23, милиона за ремонт на Партийния дом. Започва ремонт на Народното събрание. И там едни 30-40 милиона. Да не говорим какви поари се плащат за поддръжка на улици, пътища, градинки. Щом хората не протестират значи са доволни. Ако хората са ангажирани къде са медиите? Защо мълчат?

В земния рай е така...

Продължаваме промяната и ДБ унищожават България

При новото управление сичко е мед и масло

Само глупак може да използва такъв случай, за да пропагандира политика

Е кой докара хората до такава безизходица ако не политиката?