81-годишен мъж бе вързан и бит 5 часа от крадец навръх Великден

Пенсионерът разпознал мъчителя си - негов съсед, който му откраднал спестените 1000 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са чести тия посегателства. Сутрин, обед и чааак вечер.

Станислав Трифонов ще оправи работата. Само да му мине коронавирусът !!!

Ама хората се страхуват от отмъщение, понеже каскета държи насилнице извън решетките. Това плана "БОЙКО" - лумпенизирането на българите, като през 90-те години на миналия век. Това всичко което е научил и това е всичко което е постигнал за 11 години царуване. Българите ги е страх да живеят в Родината си! Пак си стойте вкъщи пред телевизора, като дойде време за избори. Манганите ще ви оправят вас. Така дремаха дядовците ви пет века, така дремете и вие. Потомствени загубеняци.

Берковица...и селата около нея. много тъмнозелени жители. и всички "криминално проявени". каквото и да означава този термин от правораздаването. на тъмнозеления следва да се счупят и двете ръце публично на площада пред кметството. няма нужда да го съдят.

Мангала, защо не зад решетките, тъпа тикво и глъм каскет?

Нищо няма да им направят, това е елктората на ГЕРБ - новите мутри. Не случайно даже се прие закон, в МВР да може да се работи, ако си си излежал присъдите. Идеята е криминалните престъпници - новите башибозуци на Бойко -БЪЛГАРОУБИЕЦА, да сплашват и да лумпенизират населението. Който го е преживял през 90-те години помни какво беше.

За да се лумпенизира населението. Стара мутренска тактика. Така се управляват овцете. Без онези горе да си цапат ръчичките.

Тази тактика е използвана още от нацистите. В концлагерите за гаваци за постявяни криминални престъпници, за да могат есесовците да не си цапат ръцете с лагерниците. Същото е и в момента - криминалните престъпници умишлено се държат на свобода, за да безчинстват над българите.

Уловя ли го тоя, няма да се размине само с бой.

Аман от тъпа и издишаща от всякъде пропаганда.

Тоя едва ли някой ще го търси, така че връзвате го, завеждате го до некоя пустош. Изкопава си трапа, куршум в тила, ритник за да влезе у трапа и зариваш.

Вие сте си генетични БЪЛГАРИ с турско самосъзнание!! Просто дядовците ви са продали душите си на султана за да си "оправят живота". За това нито в Турция ви смятат за турци, нито тук някой ви признава за турци. Вие сте потомци на продажни БЪЛГАРИ!

Кой? Тоя сигурно е селския бабаит.

Защо във всяко село има по един бабаит ? Защо в нормалните държави, има шериф или полицай във всяко населено място, а в БГ има селски бабаити ? Замислял ли си се някога ? Замисли се.

Човека е на 81 години. Замисли се, през колко перипети е минал в живота си и какво е преживял а сега е с фрактури на крайниците. Имаш ли идея как зараства костната тъкан на тази възраст ? Конспирация викаш ? Дай да не обръщаме внимание и да се правим, че няма такова нещо. Такива неща се случват само на бедните. Такова нещо е възможно само на заверозапад. На мен такова нещо никога няма да ми се случи. В града такива неща не се пишат, че не е удобно на валстта. Не е вярно това. Това конспирация.

В Саудитска Арабия, примерно, можеш да си оставиш колата отключена и портмонето на седалката, никой няма да ги пипне. Защо ли? И аз не знам, ама си струва да вземем пример от тях.

Същото е било и в Белене, Скравена. Цигани и най-ниски отрепки са били биячи, комунистите не са си цапали ръцете.

Много интересна картинка се открива, ако наложим тези факти върху "съвремнна" България... Прогрес ?!

Много голям напредък донесе, тая кака Димукрадция на Б-я, щом криминалните елементи определят живота на тая територия.

Това ли са видимите резултати от невероятната борба на каскетирания Гешефт с битовата престъпност?

А видимите резултати са между редовете... "..хората (в България) се страхуват да подават сигнал, заради страх от отмъщение.." Полицаите дали са наясно с тези факти и как се възползват от ситуацията ?! Ето това са видимите резултати, всичко друго е междинка.

Тия дето сега управляват, те от кои са ? Много им едни и същи методите, нещо...

По всичко личи че бияча е електорат на ГЕРБ с раздвоение на личността като под едната му шизофрения, даже и под двете е Бойко Борисов. Едната шизофрения обира, а другата мята по 50 лева....

Ама, крадецът, ЦИГАНИН ли е бил или да? Или то вече е ЯСНО.... и няма смисъл да се изяснява?

Замислял съм се много пъти и отговорът всички го знаем. Защото на управляващите не им пука. Ние сме стадо за стригане докато си въртят далаверите.

Преди години циганите не смееха да се мяркат из центъра на селищата след 18 часа Тогава нямаше роми, а цигани. Сега, и особено с това нагло натрапване на измислената дума роми, както и премахване на казармата за циганите трудоваци, и най-вече с нашия "честен" съд, който освобождава всеки циганин срещу определен бонус, нещата отиват на зле, даже много зле.. .

Снимка на пребития дядо имате, а снимка на мургавото същество, удивително приличащо на човек, нямате? Както винаги.

Да, ама глей само кво става , ако в си оставиш кадъната или дъщерята без надзор дори за две секунди

Смърт с разчекване на крайниците на площада. Това е присъдата там

Електорат на Славун е! Разбрал е че няма да има червено ферари и е подивял :)

За толкова години, една новина не прочетох - как млад БЪЛГАРИН с множеството криминални регистрации е бил и ограбил ЦИГАНИН пенсионер. То циганин пенсионер, трудно да намериш. Но едва ли е само това проблемът.

На сапун!

Посран Бабикян ще ви оправи :)

Не пишат дали е циганин, но показаха брат му, който е ром. И живеят в голяма къща, която явно са експроприирали от българин.

На Славуца е, тролче черепарско :)

Ром, ром... колко да е ром? Колкото всеки друг ЦИГАНИН.

Верно ли тва бе, сопол :)

Що си мислиш че не е :)

Защо всеки "селски бабаит" е циганин?

И тука е пълно с черепарски тролчета :) Скачат от тема на тема като мухи на лайно :)

Много ми е мъчно за човека, но защо госрод го позволява това...ужасно е

Господ исках да кажа..но си мисля че трябва да ги сплашат ..те от друго не разбират

Бразилци индийци Ман???

Напишете трите имена на криминалният циганин или поне двете - име и фамилия. Иначе като не го правите ставате съучастници в прикриване на данни от престъпление което автоматично ви прави престъпници.

Няма място за много мислене - 31 г гад да бъде разчекнат и изкормен .

Защото такова нещо няма! Само в приказките съществува!

Смъртна присъда!

Бибитко и неговите милиционери и кметове позволяват България да живее в престъпна безнаказаност. 25% от избирателите подкрепят това. Явно са съучастници по един или друг начин.

Живот в мината,без право на отпуски ,помилване и намаляне на присъдата.

Щото вавсякъде бъка от цивилни полицаи които хванат ли те, 3 месеца затвор и депортация. Съд няма. В България трябва полицията да е силна - добре платена и оборудвана. И като в Сауди цивилна. Дайте им по 4 хилки заплата и права като тези в Испания и ще видим дали ще има пребиване на старци. Ама на олигарсите не им изнася да става така, че да си безчинстват. С тях трябва да се борим за правата си. Иначче парите отиват за местна администрация и фирми фантоми.