8 институции проверяват частния клуб заради оставеното без надзор 2-годишно дете

От Държавната агенция за закрила на детето съобщиха, че Детско студио "Пипи" няма лиценз

Обратно в новината

Коментари - 8 институции проверяват частния клуб заради оставеното без надзор 2-годишно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ипичен пример за разпространение на фалшива новина. Спомнете си филма Кит. Хванаха цаца, а съобщиха за КИТ. Няма нищо верно. Детето се е люлеело и по големи деца са се включили. Жената с което е било е на метър от люлката и ги наблюдава. Появява се една жена, грабва детето и започва да пита чие е. Отговарят и итолкова. Детето е щастливо и весело. Сега всички ние ще плащаме заплати на чиновници от осем институции, да си оправдаят големите заплати. Тъжна история\.

И на метър да е била, не я оневинява, ако последстеията за детето са такива, каквито са описани. Не говорим дали е щастливо дете. Интересно откъде имате тази информация, като в медиите и форумите пише друго.

Гнусна държава, гадни хора, простащина и простотия. Който не е съгласен - вдигнете глава от екрана и се огледайте.

Божееееееее... Та това е опит за убийство! На детенце...

Жестока постъпка. Но това е едно 2 годишно дете. Защо са го третирали като възрастен и са го оставили само да решава и да се инати както те го описват. Нямам думи просто, държава......

столична община да сезира още няколко министерства и институции! Защо детето е в този център? - най вероятно яслите са в почивка или трябва да го води през 3 квартала в четвърти. Ако майка му и баща му са на работа!? - как няма да са на работа, като майчинството е приблизително година и след това си на без пари, защото трябва да се дават пари на циганите. Тук колко институции и министерства ще бъдат сезирани? Що за дискриминация? и сега Дира ще изтрие поста

Осем държавни институции....Пристани за калинки, братчеди, гербери и вся останлая безхаберна сволоч. Ганчо, нали се сещаш кога ще настигнеш европейците по стандарт. Бабите ни казваха лафа, "на кукуво лято".

-Така става!!!- Назначаваш СВОИ хора а ТЕ, дори не знаят да преброят за колко деца се грижат!? -Най смешното Е че и за това, Борисов е виновен!!! -ТАКА е в държава на Крушевската „истина“.

И за цената на краставиците да става въпрос, троловете пак ще намесите с благоговение името на главатаря. На бандата...

8 ненужни институции. Но истината е, че хората са смотани. Това ако се беше случило с мене или сестра ми когато бяхме малки, с тези щеше да е свършено. За някои неща не бива да има милост или капка жал. А пък да се разчита на каквато и да е справедливост в тази държава е загубена кауза така или иначе.

"частните занимални не се контролират от институциите като Държавна агенция за закрила на детето" а, от НАП и РИОКОЗ контролират ли се??? Бокооо, искаш да пълниш фиска а, си ги оставил тези в сивата икономика...

Правилно е институциите да са 10 +1за вратар и 3 резерви. За да могат да си ратиат топката според правилата.

Не е ли нужна само една , АМА РАБОТЕЩА ? Колкото повече институции , толкова по-голяма безотговорност , ВСЯКА ИНСТИТУЦИЯ ПРЕХВЪРЛЯ ТОПКАТА НА ДРУГАТА ....

Осем институции ... Как беше онова за многото баби и хилавото дете. Така или иначе нищо нередно няма дс се открие. Евентуално някоя чистачиа ще го отнесе.

Най вероятно са им оставили детето за няколко часа и не са се появили повече. Това дете за без пари ли за го гледат? За колкото са си платили за толкова са го гледали, за останалите часове - сори ама сиренето е с пари

След проверката на 111000 институции се оказа, че отново всичко е точно и няма проблеми ...в демократична евро-атлантическа боколандия!

Ми що не проверявахте и при москов бе?

8 институции проверяват частния клуб заради оставеното без надзор 2-годишно дете. И тези безброй чиновници са на хранилка без да вършат някаква работа, но да гласуват правилно !

"частните занимални не се контролират от институциите като Държавна агенция за закрила на детето" - това допустимо ли е! Става въпрос за деца, все пак!

По синорите сме се раждали, на завет някъде до тръните, а майките лежали влажни и гризли сухите си бърни. Като мухи сме мрели есен, жените вили по задушница, изкарвали плача на песен, но само бурена ги слушал.

Признавам си--не помня!;))) ...прилича на Вапцаров...

Вапцааров е!

Проверих;) Вапцаров ,"История":))) ..

Колко институции проверяват ЦЦ, ЦвЦв, Терасофф и другите, че ми е интересно.

8 институции другарки и другари! ето това е черна дупка ... от работещия към нещо, което не работи по 8. Едни 8 хранилки на шуробаджанащина, а на нас да ни е успешен работният ден, че едни хора в едни институции разчитат на нашите данъци да хапват, докато не вършат нищо полезно.

Това са пълни глупости. Авторката рови из фейсбук за теми, без да проверява фактите. Тъпо и без идейно. Познавам учителкатаа лично и случоя също Не си вадете хляба по този начин, склевети

Щом я познаваш лично, разкажи ни каква е нейната версия за станалото. какво е правило това дете само на люлка на Витоша, ако е било оставено под грижите на тази прекрасна управителка (или неин служител).

Сложили са началото на нова драма от сагата за каляване на стоманата.

това не е частна детска градина, а детски клуб, в който се полагат грижи за деца на близки и познати, за което се заплаща почасово ... ... В другата статия пишеше,че се издирват родителите?

Само 8 (осем) ли ??? Ами малко са .... Требе да са поне 88 институции... Както се казва....Много институции....без надзор дете...

Какви 8 институции, това детенце няма ли родители, които да вземат съответните мерки?

Най-вероятно са си платили добре за грижите на т.нар. детско студио Пипи, най-вероятно си плащат и данъците, за да има контрол над подобни детски заведения, клубове или каквото е там. А за да плащат, най-вероятно им се налага да ходят на работа, където нямат възможност да си гледат детето и се налага да разчитат на институции, заведения за деца, клубове и пр. А и още по-вероятно е, че не бездействат, щом случая се е раздухал. Ех, ама как обичате да плюете по нечии родители, понеже вие сте безгрешни, нали.

Не се знае дали са на работа тези родители. Говорете от ваше име, ако не говорите от тяхно. Вие не сте били там, нито знаете вероятно за какво става дума и вече правите предположения в сферата на вероятностите. Откъде знаете, примерно, че просто така е по-лесно "за малко" да оставят детето, защото искат малко време за себе си примерно (някой да си признае с ръка на сърцето, че понякога му се иска да разполага със себе си за няколко часа примерно). И откъде ще знаете, че наистина няма кой да гледа детето, това пак е във вашата сфера на вероятностите, но не сме нито свидетели, нито знаем случая! Аз пък ще отбележа едно нещо, съвсем дребен детайл, който все пак съм видяла и го знам - има родители, които просто не знаят какво да правят с детето, нямат проблеми в работата, но са претенциозни, гонят материалната облага, с бабите и дядовците се държат нагло, независимо че нямат причина и изкарват виновни тях възрастните, нищо че те имат време и място да гледат внуците! Случвало се е да оставят детето при друг,той да се оправя с него... Това е егоизъм! Така, че и това го има. Не знам какво прави 2-годишно дете в детски клуб, но дано наистина фактите се изяснят, преди да се правят излишни и глупави предположения! Лично аз, 2-годишно детенце няма, не дай Боже, да оставям в някакъв детски клуб. Мое мнение и от съображения за сугурността.

а, рени е била там....компетентна е по всички въпроси......като че ли ние нямаме колеги, близки и познати и не знаем за какво става въпрос

Сега ОСЕМ институции ша почнат да си ритат топката... Как те ама много, много, много работели... Ама никой не ги е сезирал, та да проявят малце активност, барем успех да си припишат.. Как е спасено детенцето от случайни туристи..

Чак сега ли се сетиха? За какво взимат заплати? Калинки, пълзящи върху Тикви...