17-11-2017 20-11-2018

Коментари

родителите са виновни У нас не се допускаше висок тон, да не говорим за нецензурни думи, но е важен соя, произхода и възпитането.

Оставете циганите. Виже по-общо. По всички медии и реклами обществото е заливано с лигавене - тоест откъсване от градивния модел на поведение, разврат, агресия и стимулиране към вършене само на глупости. В уж дискусионни предавания водещи и гости почти никога не говорят нещо по същество и радко успяват даже да си довършат смислено мисълта. Масово се иронизират или подменят традиционни и градивни модели. За всички бели народи. Всичко традиционно е осмято или отречено. Но пък има тотален медиен чадър за ирония, критика или съмнение за един богоизбран уж народ. Лош вреин няма. А да се иронизира нещое е/рейско е признато за престъпление. Интервенцията в такива случаи е мигновена! За останалата помия оглушителна тишина. Фактите са това.

Реклама: Тръмп търси заселници за Марс. на Марс дават помощи. помощите са поголеми и от България и от Европата. на Марс печатницата за пари работи на мах. на Марс можеш да строиш коптори където и както си поискаш защото няма регулация. с никой няма да се съобразяваш. който пръв построи другите се съобразяват с него. ако има спорове се решават с бой, по цигански. пардон по европейски. няма да бият като във франсия и гирмания

Това дете или е с психически отклонения или тотално му липсват първите 7г. Не е зле социалните да се намесят.

Това само показва , че децата са отражение на родителите ! Не знам какъв етнос , но дори и да са цигани е страшно !

Така е в БГ, циганите срамят честните Българи. - За жалост те са мнозинство. Като почнеш от парламенто до последната дупка на кавала, кажалдзии. и децата си така възпитават.

Да си мангуст не е етнос, това е поведение. Най-големите мангусти по душа са в парламента и правителството. Ако и да са българи по етнос.

Илинден е улицата която води към махана кармен (сетете се). Блока е последния на улицата, входа е последния. Това се вижда на картата. Аз не съм от Казанлък и не съм сигурен, но много вероятно входа вече да е превзет от орките.

А какво беше казала баба Ванга "и ще се избивате по съседски" а в случая "и по братски". Та това е СВЕТЛАТА ДЕМОКРАЦИЯ драги ми много прости дето ви я натресоха еврейските глобалисти.

Ако искате да засилите повече интереса, включете и имената на участниците в заглавието: "8-годишния Мемедали намушка 13-годишната си сестра" Али Реза ряпа да яде и попръдвайки да свали напрежението...

...намушка 13-годишната Айше. Каква драма драги телевизионни зрители.

Всичко наоколо е ужас и насилие- детските филми, новините, филмите, медиите. Няма как да се възпитава друго поведение за ЖАЛОСТ.

Не, че не съм съгласен за насилието и ужасът, но истината е доста по-различна... Преди 30-40 години в разцвета на РСО нямаше никакво насилие и ужас по медиите. Въпреки това един определен етнос най-редовно решаваше споровете си с колове, ножове, брадви, мотики и изобщо всичко, с което може да се обездвижи човек при добре нанесен удар. Традиция при тях е мъжете задължително да носят нож. Малчуганът е виждал многократно как по-зрелите индивиди от този етнос - 12-13-15 годишни, ВЕЧЕ БАЩИ вадят нож един на друг при спор и замахват. Е, по-големите все пак имат нямаква бариера, колкото и имагинерна да е тя. Иначе отдавна всички да са се изклали... Но този смелчага е прекалено малък за да осъзнава, че ножът може да отнеме живот. За него това е символ на власт и сила... Та нищо не се е променили, де... А насилието и ужасът по медиите влияят по-скоро на нашите деца. А което е по-лошо - по-агресивни стават момичетата...

само където трябваше да им обясиш какво означава РСО ? РСО - Развито Социалистическо Общество!! Та незнам каква е връзката с сегашното поведение на циганите и Развитото социалистическо общество при положение че тогава малко по-малко бяха започнали да ги лекуват! Намираше им се работа, биеха ги като не искат да са мирни! Бяха се научили че могат да живеят и с 1-2 циганета! За тва недей да пишеш глупости и лъжи! По времето на Социялизма за първи път в световен мащам върху циганите се прилагаше програма за превъзпитание и въвеждане в обществото. Дойде демокрацията и след 10 години всичко добро беше забравено и на ново се извадиха най-лошите им черти! Циганите се делят на доста групи. Има групи цигани които дори немогат да се разберат какво говорят, а други бягат като те разберат от кои си, що то ги е страх! СЕГА ТОЧНО ЦИГАНИТЕ СА В НАЙ ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ НЕ ГИ Е СТРАХ ОТ ПОЛИЦИЯТА, НЕ ГИ Е СТРАХ ОТ ДЪРЖАВАТА! НЯМАТ РЕСПЕКТ КЪМ ДЪРЖАВАТА! СПОРЕД ТЕБ РСО ЛИ Е ВИНОВНО??

Особености на етноса?

Едва ли, очевидно са от умнокрасивия етнос , а вие обичайно сте клепоухи зайци и не правите такива неща , така че по-скоро изключение са. Може да имат някой пра пра пра дядо от наще

Няма нужда да си клепоух заек, че да не извършваш глупости. Трябва да си клепоух заек, за да разчиташ смело на насилието и веднага да грабваш ножа, защото те е страх от интелектуалните и духовни последици от спора.

Римляни, предполагам...

Когато пратим хора на Марс ще се прекръстят на марсиянци...