8,233 млн. е-винетки са купени през 2019 г., отчете АПИ

Близо 400 млн. лева са приходите от тях, което с около 35 млн. лева повече от преходната година

Обратно в новината

Коментари - 8,233 млн. е-винетки са купени през 2019 г., отчете АПИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм доволен, че вече не лепя, разлепям...и мога да си купувам винетка от леглото...

Това , че си си платил винетката не значи нищо за АПИ.Всичките чиновници трябва да ги возят в отсечката от Пловдив до Стара Загора по т.н. магистрала Тракия и в двете посоки в дясната лента/не в аварийната/Просто трябва да имаш добър стоматолог за да не ти изпадат пломбите.Направо да ограничет скоростта на 60 км. в час защото като караш с повече от тази скорост се получава едно нежно разбиване на предницата на МПС-то .След това кацаш в някои сервиз и плащаш ДДС върху труда и ДДС върху вложените части.Държавицата ни е на далавера само да си плащаш срещу което получаваш само поздрави от крадците.Дано се задавят с откраднатите милиони от страшните материали вложени в магистралите.

В сметките ви липсва колко са приходите от годишни хартиени винетки,които се продаваха до края на месец март,а също и колко са приходите от компесаторни такси и глоби за шофьори без винетки?Да не говорим,че има десетки хиляди сгрешени и такива на които се е наложило да сменят регистр.си номера в следствие на което се налага да си купят нова винетка за един и същ автомобил.

Тази уикенд винетка е пълна тъпотия. С нея се предоставя най-евтин вариант на преминаване през България от чужденци. В Швайцария минималната винетка е месец, в Словения е 10-15 дни, в Австрия - 10 дни, Унгария - 10 дни. Защо ни е уикенд? Нека да е 7 дни, така гастарбайтерите ще си купуват 2пъти по 7 дневни.. сега минават с 2 уикенд..

ще бъде доклада как са били изразходвани тези приходи!!!!!!!!!

"Броят на е-винетките, получени от пътни превозни средства с чужда регистрация през юли е повече от тези, купени за пътни превозни средства с българска регистрация." Т.е. турците, които си ходят по родните места от Германия през лятото. Защо не си го кажете направо, ами го пишете по заобиколен начин?

Т.е. в България има повече превозни средства, отколкото хора...

Чукча, това включва и чуждестранните.

освен чуждестранните,за които ти пише пипи, андрешковците като тебе си купуват по десетина седмични вместо една годишна, затова не ти излиза бройката! а иначе автомобилите в българия самалко над 4 000 000 !