17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още от времето на "Иване кажи си, те ще те разберат" и спичелването на първанов си има мода! НИКАКВИ ДЕБАТИ! ТЕ РЕШАВАТ САМО ЗАГУБИЛИЯ. Спичелването е по други начини.

Няма нужда от дебат, те сами се излагат, единия сладкодумен с празни приказки мунчо, другият елегантен хомосексуалист, който ще обединявал народа, все едно сме 1885 година, за такива посмешища като луни валерковци воленовци даже не ми се коментира, който и да стане президент от тия ще е все еднакъв резил

Да... Въртим, сучем все до едни 80% ги докарваме. Ония професор, колкото и да е луд, за това ми се струва, че беше прав.

Президентът, по конституция би трябвало да е коректив на политиката на законодателната власт, така че Разединител не е коректната дума - напротив, задължен е да коригира неуместните, о негова преценка решения. За кандидат - ОБЕДИНИТЕЛ -ите ми е интересно - нещо като указ за обединение ли смятат да подпишат и толкоз - законодателната и изпълнителната власти - да си ... на воля, народът - да си трае. Думичката тогава не е ли Усмирител?

С тази особеност, че като професор в Парламента, трябваше, да предложи поне, решение на проблемите с Образованието и Културата на нацията , а той продължава да приема неграмотници за студенти и да участва в производството на дебили. И другите П-рофесори са така.

Разбира се, че може да се промени, но ми се струва много малко вероятно.

Народа иска диспут между петте с най-големи шансове за успех. Да видим как говорят. От всички знам само Румен Радев.

Радев работи, професора ще дрънка.

:)))) Почнахте да оправдавате нежеланието за диспут на Гербеджиков с останалите, нали? Естествено - ако се изправи срещу тях, ще трябва да отговаря за чекмеджета, пачки, окрадените магистрали, ББР и какво ли не още. Ще трябва да отговори на въпроса, какво мисли за Бойко Борисови управлението му... И той ще се издъни естествено. Просто друго няма как да се получи. Отделно - да оставим Радев, но на Геребеджиков му стига само Лозан Панов за да го направи от ректор на ректум. Няма да има диспут с участието на Гербеджиков и парцала с военнозеления чорапогащник. И медиите на статуквото, вкл. ДИР вече са започнали кампания за да оправдаят това нежелание за диспут. А пък анкетата ви е направо смешна - какво да очаквате да промени диспут зна троловете на статуквото? За когото им кажат, за него и ще гласуват.

Диспуа между двама интелигенти и един простак е безмислен

По добре интелигентен педераст за президент, отколкото селски идиот с лампази

Не не, нещем "дървени философи", имаме ги в изобилие!!

Пръв ще изтичкаш да гласуваш за резидента-фатмак. Ректорьт на Софийския университет за теб е само философ, някакъв, ех какво има в тези глави?

Господа ДА помогнем на Радев да излети и отлети .............. на майната си!!!!!!!!!

НЕКА МУ ПОМОГНЕМ ТОЙ ДА ТРЪГНЕ !! ИВАН Г. ЩЕ ПОЕМЕ СВЕТКАВИЧНО !!! ОТКОГА ГО ЧАКА НА ГЮМЕ ???

Ще гласувам за президент разиденител,такъв който при речите си казва кусурите на изпълнителната власт,а не за обиденител,който пее в хор с премиера,ако е соло пее балади за него.Ако ще е обединен с премиера нямаме нужда от фигурант.

Демек нема смисъл от диспути! Да не лъсне, колко е прост Фатмака...

На диспута да присъства и тиквата.

Единият критикува,показва неправдите,а другият обединява-пее упокоини песни.Не на обединителят с мафията!

Президентът е най- достойния,не превива гръбнак.Не е никакъв парцал,такъв беше предишният

Зад Радев прозира дългата ръка на ЧалгаПитеци, Черепа, дърти комунисти, увредени майки, харвардския измамник, Бубоков, Пламен Узунов с торбичката и десетки дрогирани лумпени с ковчези и бесилки

искам диспут между Радев и Луна... те са една категория по интелект. ..ха.ха.ха

Бобоков , Решетников и ДПС... сега разиграват театро за да оберат избирателите от всички слоеве

Ама и той не говори, само стиска юмручета, прави коремни и нищо, държавата потъна за 6 месеца, тотално

Ама въпросите да са от Устава на армията, щото нашия настоящ и бъдещ президент трудно говори и компетенциите му свършват до там. Аман от фатмаци с генералски лампази

Демек обединител на българите. Само ГЕРБ и ДПС / престъпниците/ не спомена.