17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да се ваксинирам с ексеприментална ГМО ваксина. Предпочитам да се разболея и умра от експериментален ГМО вирус.

Глупости, ако се разболееш ще оревеш орталъка, че няма места в болниците и никой не те лекува, а си плащаш осигуровки ;)

И кое е това светло бъдеще????? Нормална здравна система, нормално здравеопазване, нормална пенсионна система, нормални цени в магазините, нормални цени на енергоносителите, ето това е светлото бъдеще. Сам си отговори колко от гореизброените показатели за приложими за "светлото бъдеще в България".

ЗАКОН ЗА ЗДРАВЕТО Чл. 63. (Изм. - ДВ, бр. 44 от 2020 г., в сила от 14.05.2020 г.) (1) При непосредствена опасност за живота и здравето на гражданите от епидемично разпространение на заразна болест по чл. 61, ал. 8. има регистрирани случаи сред медицински специалисти. (4) При обявена извънредна епидемична обстановка по ал. 1 министърът на здравеопазването въвежда със заповед временни противоепидемични мерки по предложение на главния държавен здравен инспектор за територията на страната или за отделна област. (7) Временни противоепидемични мерки по ал. 4 може да се въвеждат и със заповед на директора на съответната регионална здравна инспекция съгласувано с главния държавен здравен инспектор за територията на отделна област, община или населено място. (9) Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал. 4 и 7, като средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети.

Мисля, че зелените сертификати трябва да минат през съд, през съда в Страсбург, както и през Конституционния съд след сезирана от страна на Омбудсмана и Президента на Република България.

Каква фалшива анкета:))) Българин да се юрна да плаща когато може да мине без да плаща???? Да го видя с очите си няма да повярвам. Как беше-шамар да е аванта да е. За смешника долу с Европейски съд конституционен съд и други простотии дето ги бълват-при толкоз много европейски държави с толкова много адвокати в тях Как пък никой не се сети да го направи??? Само да си знаете-за загубено дело адвокат пари не връща.

Докато една супер „интелигентна“ нация като българите говори глупости за ваксината, Франция например ваксинира 70% от населението и забрави за Covid 19. Изглежда, че бедността върви заедно с ниското образование.

Честно казано не съм вярвала, че има чак толкова много прости хора в България. След пълното фиаско и провал с ваксините разбрах, че сме една измет и си заслужаваме челното място като най-бедни и корумпирани в Европа.

Булгар Булгар плаща само на думи.

Както писах по рано, богати духовно и готови да плащат необходимите тестове и фалшиви сертификати! Само защото ваксините били опасни, нищо че повечето нации по света се радват на над 70% ваксинирани и минимални случай на заразени и в пъти по малко починали. Но хей опасните материали във ваксините които по еднинично могат да убият всеки мигновено ще навредят на хората след инжектирането им Чак след година две или десет!? За това по добре на сигурно тестове всеки път и някой друг стотак за фалшив сертификат - защото това последното е по икономично в дългосрочен план. аххахахаххахаха

Ще плащат ама друг път...Не се познаваме . Този див, дребнав и стиснат народ ще плаща, само на приказки. От тия 75%, надали 2% ще изпълнят това, което са задраскали тук. ТОЗИ НАРОД ОСТАНАЛ НА НАЗИ ТЕРИТОРИЯ НЕ СТАВА ЗА АБСОЛЮТНО НИЩО...ПЪЛЕН ШКАРТ...

Вие не разбрахте ли,че олигофрените които се ваксинират свършиха. Останаха само троловете които нарочно пишат глупости.

Е каква стана тя: оня червения професор, дето каза, че 80% от българите са дебили, и дето цялата държава скочи срещу него, всъщност е бил прав. Е, ако се съди по тази анкета, не е познал с 5%, ама по-скоро съм склонна да вярвам на неговите стойности, отколкото на тези на анкетата.

Има една поговорка - насила хубост не става.

Ако разсъждаваме логично, най-бързия начин да се получи сертификат и да има имунитет някой е да се преболедува. Ако е преболедувал и има антитела да иде с мръсен нос за тест. Цена: 14 дни домашен арест. Ако се ваксинира ще трае най-малко 45 дни, при това я камилата я камиларя след изборите, и ще го прави с ваксини с изминал срок за годност.

Имаш предвид и себе си предполагам?

Не е вярно. Има скрита заболяемост между ваксинираните. Умрелите в страните с много имунизирани са в действителност са около 4 пъти повече. Това лято имаше вълна в Испания, отчетоха 3400 с положителен тест. Но имат повече 11000 без положителен тест. Умрели от задух ваксинирани. При аутопсиите става ясно. От пневмония. Изобщо защита, която дават ваксините е гола вода. Който го е прекарал леко и без ремдесвир има защита. Изобщо ако ваксините наистина пазеха досега да сме се ваксинирали. Но ваксините само служат за оправдаване на мерки и фашизъм.

Ако се разболее ще има сертификат след 15 дни.

Podcast -най-новата любима дума на мисирките.......напред науката е слънце.....