17-11-2017 20-11-2018

Коментари

броиката на болните варира както е удобно на герб

Преди десет дни мой познат почина от инсулт и предложиха 1800 лв. да го въведат като болен от вируса. Това е самата истина.

При 15 заразени дневно затворихме държавата, при 100 отворихме дискотеките. ГЕРБ са пълнинеадекватници. Сега вече предполагам дори и троловете им ще се убедят в това.

Петров ходи се скрий някъде. Като се затваряше държавата ревахте що, сега като се отваря ревете що. Тебе и жена ти най-вероятно не те търпи (ако въобще имаш такава)

Че кой го интересува вече Корона вирусът? Борисов каза, че до края на месеца сваля всички мерки. Който оживял - оживял...Взе парите, никой не знае къде и за какво ги харчи "прозрачно", а народът да се оправя както може.

Ами мангьра е дал интервю в 24 часа, в което казва, че хората са "просто един мухьл по земята" - явно контактува само сьс сьмишленици и за това стига до такива заключения!

Интервюто е по дарик, страхотно малоумно се е изказал, даже е против 14дни карантина

И ти си се изказал малоумно но няма да те поканят в Дарик! ВСЯКАКВИ мерки трябва да отпаднат и да се започне раследване срещу НОЩ и най-вече срещу поръчителят им Тикво-толуп!

Отдавна се свалиха мерките, не си ли разбрал

повече от 75 пъти за посл. денонощие, ама не занимасам другите :)

спри да цъкаш минуси

Абе аз пак да питам - какво стана с грипа? Сега някой умник ще ми отговори, че през лятото няма грип! Затова не питам олигофрените! Въпроса е риторичен - нима този вирус изчезна като причинител на заболявания?!

Всеки с грипоподобни симптоми се тества за Корона вирус. Ако тестът е положителен няма как да ги водят болни от грип тези хора. Капиш?

Ти май си тъп! Ако си болен от диабет мога ли да те пиша болен от рак?! Май има разлика? Затова казах, че олигофрени не питам!!!!

Не знам кой точно капе, ама ГЕРБ скоро ще окапят! И дори тиквата няма да може да си избърше оаканият gирниk c НОЩ-ниците!

Упражнението върви с пълна сила! Очакваме ваксините!...

Платиха ли ги вече? Но и да не са, ще "устискаме" до 2023-та. Дано само F-ките не ги изпреварят... ;-)

Вчера 2500 проби-100 положителни. Днес 1700 проби-75 положителни. Утре 500 проби- 20 заразени и вече мерките давали страхотен резултат. Гьобелсова пропаганда по банкянски.

да имаше мерки де

Тези на Гьобелс дори вода не могат да му донесат ! В сравнение с него могат да се нарекат само смърдящи мангали ! Жалко , че не са започнали от мангалите и от изчадията като ГЕРБ !

Забелязва се, че всички цигански градове се отчитат сериозно.

Ама Коремния хирург с пагоните ли ги е излекувал. С четене на числа и брифинги. Това се казва шаман.

Лекува с клетви касапина! - ЯКО ще умрете, ЯКО! И другите НОЩници пригласят ...много яко ще наТРУПА - ТРУП, ТРУП ТРУП! Като бесни цигани кълняха и сееха страх, а сега реват че ги заплашвали! МАЛКО ИМ Е - нека целият страх който отправиха към хората да им се върне!

От сигурен източник знам че на роднините се дават 1800 лв да пушат починалите с Ковид-19, а лекарят прибира 3200 лв. Цялата сума, която ГЕРБ отпускат е 5000 лв.

Пълни глупости ! Наскоро почина близък и няма такова нещо !

Има. Предложиха на мои познати. Това, че не са дошли при Вас не означава, че няма.

И кой ги предлага тия пари? Лекарят? Как точно си го представяте, съобщава на роднините, че техният близък за съжаление е починал, смигва и добавя "ама имам една далавера за вас". После вади от джоба на престилката едни 1800 лв и си стискат ръцете? А ако не е лекарят, кой ги предлага тия пари? Едни мъже в черно? Пък и ако докторите са чак такива далавераджии, какво им пречи да покажат един фалшив тест и да посочат като причина за смъртта коронавирус? И да си приберат едни 5 бона чисти. Защо да си вкарват таралеж в гащите и да отварят роднините на далаверата, а? Как не ви е срам!

Събуди се!!!!

Не си реалист! Процедурата не е точно както я описваш, но резултатът е същия! Един доктор ме убеждаваше, че на моя роднина ще му е все едно какво пише той в компютъра.... адекватно лечение щял да получи така или иначе

Име на лекаря и болнично заведение? Няма, нали? И как работи схемата, всички лекари са в "далаверата" и получават комисионна за всеки болен от коронавирус? Нали се сещате, че подобно нещо е невъзможно дори и само поради факта, че опозицията ще разкъса гербаджиите, ако лъсне подобна схема? В България подобно нещо няма как да се опази в тайна.

Слабо! Мързи ли ги? Що ли? Щото, ако бяха "изследвали" 2600 като в петъка, можеше и днес да имаме рекорд...

с необразован и прост народ трудно ще излезем от кризата...заразата, която простащината разпръсква, е неспасяема...Цял свят ходи с маски,/ако ги носят всички, пазят до 85%/, пази дистанция, само Ганьо се пули и не разбира...лошото е,че всечки сме зависими от поведението му...Бог да ни е на помощ....

Гоби трябват - без маска, със смъкната маска - 2 лв - веднага - в брой. Трицифрените неплатими глоби се видя че не вършат работа.. Този цирк с маските под носа и под брадата трябва да се спре.

ако отворят тухларните, ще има полза и от трицифрените глоби.

Точно 5 цифрените глоби вършат работа ! Който няма пари да чука камъни в Белене !

Според етиопеца е по-правилно да ходим всички с фередже. Ама май най-добре са именно тези, дето не слагат маски и си остават християни или будисти. И не слушат етиопеца. Исландия, Нова зеландия, виетнам, па даже и 99,2% от Китай. Маската предизвиква хипоксии и заразяване на белите дробове със всички бактерии и гъбички, които иначе ти влизат само до носа и сливиците.

мрете свободни

Като ги четеш и с последващото си изпускане, май ти си този, който се оказва малоумен!

Гледам плюсовете и минусите в коментарите. Мисията е била изпълнена успешно. Овцете вече са доминиращата част от населението. Време е за фаза 2

Гледаш нещо, което лесно може да бъде манипулирано. Не е показател.

Остригването на овцете. До кожа и кости. И да си покриват лицето, както го иска богът на етиопеца.

За да стрижеш, трябва да има кого да стрижеш. Е те тука ти издиша опорката.

Не се безпокой, нали помниш онзи виц дето грузинците не изпълнили плана за яйцата. Ще те острижат, даже ако трябва да платиш със собствените си деца.

В сучая вие карате хората да платят с живота на родителите си. Това няма да ви се размине безнаказано. Само да се размине тази простотия.

Съгласно всички показатели съм рискова група. Мнооого рискова група. И анализирам данните от болниците. Така че не ми разправяй за родителите ми, които бог да ги прости вече са мъртви от преди това да започне. И знаеш ли колко ми е риска съгласно етиопеца? Е риска ми е 0,3% да умра от тази болест. Също колкото при грип с усложнения. Риска да умра в катастрофа за годините дето ми остават до пенсия отивайки на работа с колата е 0,9%. Но ако ме вкарат в болница и ме "лекуват" от инфекцията, в страната, в която живея, риска ми е 18%. Не вируса, "лечението" от вируса е това, което убива. Имате късмет в България, в болниците най-малкото не убиват. Стандартното лечение на етиопеца е давайки 400 мг хлорхинин: същото като да даваш 5 грама парацетамол на ден. Е не дават толкоз парацетамол, само защото се знае че това е начин за болезнено самоубийство. Хинина не е толкова известен. Но ефекта е същия -- разрушаване на черния дроб. При хинина -- разрушаване и на мускулите, включително сърцето. При хинина ставаш черен, при парацетамола жълт.

Ти май ще бъдеш един от първите ваксиниранИ!

Тези, които твърдят, че няма вирус трябва да твърдят, че и няма грип и други болести ;) А помните ли като започна разпространението на Спин ? I togava ni lajeha!?!!!

Вярно е че за спи на ни лъжеха и още ни лъжат. Е разликата между този вирус и спи на е огромна, този го изкарваш без да го забележиш и имаш имунитет, а спина просто ти маха имунитетите. От този измира 0,2% от населението и само 1% от заболелите. Като при тежка настинка. Да не говорим че 60% от американците го елиминират с антитела от предишни настинки. Тук са повече от 60%. Но за спина спряха финансирането на всякакви ваксини, когато намериха "лечение" дето трябва да се взима за цял живот, струва 3000 на месец и най-важното, поддържа броя на болните на постоянно ниво. А можеха да го спрат когато бяха само 100 случая в 3 гейски бара. Предполагам че и за този вирус ще е подобно. Няма защо да се търси ваксина за нещо, дето ти дава абсолютна власт да вкараш всеки с един положителен тест в болницата и да го умориш. В българия не е точно така, тук лекуват. Но в Испания например половината от влезли в болница ги уморяват с конски дози лекарства. И даже вируса дава право да поставиш цяла страна или неудобна област, като Жинан в Китай, под домашен арест и да позволиш само на твойте фирми да работят и да не фалират. Да не говорим че да се търси ваксина против хрема е напълно безсмислено и излишно.

Мерките се "отхлабват", защото ако не ги отхлабят сега, никога няма да могат да ги отхлабят. Ще видите какво ще се случи наесен. Преди малко слушах програма "хоризонт". Там един доктор каза, че вирусът се разпространява от два вида хора: 1. Болните с вирус заразяват тежко с вируси и ново-заразените също боледуват. 2. Носителите които имат вируси но не боледуват, заразяват леко с вируси другите, които също не боледуват и по този начин създават имунитет на другите. Ето защо, трябва да се радвате, когато се заразите от здрави вирусоносители, защото те ще ви помогнат да получите така наречения "стаден имунитет". Няма съмнение, че вирусът е тук и никой не може да го отстрани. Впрочем, никой в радиото не го каза така, както аз ви го казах. Но това е поуката, която всеки разумен трябва да направи от събраните знания за корона-вируса до сега.

Мерките се отхлабват, защото ЕЦБ постави срок от 3 месеца за финансиране на карантинните на ниво при което няма бунтове. Затова в цяла европа робуваща на еврото, отхлабват мерките. Независимо от броя на случаите. Със 300 болни няма епидемия. Но същото го правят и с десетки хиляди болни. Затова трябва да приемаме без контрол хора от където и сода е в европа, дори да имат десетки хиляди случая.

свалят мерките, защото приходите в държавата (данъчната система) е силно зависима от промишлеността. Ако никой не работи, няма приходи в хазната, а ако сега не се работи (лятото), няма кога да се работи. Принудени са от обстоятелствата. Понял!

Ето това е горчивата истина: "Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Видин - 3; Габрово - 2; Кюстендил - 5; Монтана - 1; Плевен - 12; Пловдив - 1; Разград - 1; Сливен - 11; Смолян - 2; София област - 7; София град - 14; Стара Загора - 3; Хасково - 2; Шумен - 10; Ямбол - 1." Ако бяха 750 в една фабрика например, няма проблем. Поставя се фабриката под карантина. Такова разпределение като настоящето говори, че е пламнала цялата страна.

Не можем да се бъркаме в бизнеса на Еволюцията. По-приспособимите ще оцелеят. Те знаят как да се пазят и без да им турга заповеди някой.

Ако действително във всеки град има по един заразен, и този заразен е имал контакти с други хора, и те са имали контакти ЗНАЧИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ЗАРАЗЕНА И ВИРУСЪТ Е ТОЛКОВА СТРАШЕН, ТО КЪДЕ СА ХЛАДИЛНИТЕ ВАГОНИ С ЧУВАЛИТЕ? НЕЩО ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ ИЗДИША?!

на есен.

И ЩО НА ЕСЕН, КОГАТО ДОЙДЕ СЕЗОННИЯТ ГРИП ЛИ? ИЛИ БОЛНИТЕ ЩЕ ЧАКАТ ДО ТОГАВА, ЧЕ ДА СЕ СПОМИНАТ ЗА ЕСЕННАТА СТАТИСТИКА!

Защото изследванията показаха, че вируса се предава в пъти полесно във влажна и студена среда. Лятото са много по-силни и ултравиолетовите лъчи, които го убиват.

твоят вагон няма да те пропусне...

И защото е пламнала цялата страна трябва да върнат задължителното носене на маски ! Трябва да всяко излизане да пращаш СМС ! Да се прави само най-необходимито ! Да се затворят всички ресторанти , кръчми , чалготеки и молове !

Кво е пламнало бе цървул, 75 души за един ден.. Я си пий хапчетата и си стой в миризливия кимизарник.

в Събота.

Искрено ти пожелавам да се сдобиеш с COVID-19 когато има свободни места само в частните болници и само леглото на ден да ти е поне 50лв ! Тогава да видим какво ще пишеш !

Да ви питам в епидемията. 300 случая в болница и 30 в интензивно и ми разправят че е повече от грип. И то с това вкарват в болница даже и да има само високо кръвно или да е над 70 години. По-скоро неадекватно лекарства по препоръка на мургавия етиопец. Колко от жените дето са взимали аналгинче са се оправили? То май всичките, ама хайде.

Цял свят са тъпи само ние сме умни. Не те разбирам говориш на непознат за мен език... На нелогичен език.

Цял свят ама не съвсем. Исландия, Швеция, Швейцария нямат карантина. И когато наложат карантина случаите скачат. В европа няма карантина само в страни дето не са в еврото. И че си заблуден и уплашен до смърт си е твоя работа. Е могат да те убият ако те хванат с висока температура, кашлица, високо кръвно, кръвна захар, главоболие или задух. Като те вкарат в болница -- в България всеки десети, на запад всеки втори. То като дадат метформин и хинин си става отрова и пука безславно. Като го сложат над една седмица на конски дози хинин дето се разпада за месеци, за 7-8 дни се достига токсична доза и ако няма яки мускули сърцето и артериите се разпадат. И си умират. То си е цял свят. Всички, дето слушат СЗО са го цъфнали и вързали. Нова зеландия и виетнам не се подчиниха и вече нямат вирус. Исландия не постави под домашен арест хората и вече няма вирус. Но то страха да не те хване вируса ти е влезнал до костите и който го е страх е роб на вируса и тези, дето го използват за да го подобрят,

Еволюцията си знае работата.

Разлика между този вируси обикновеният грип , че много малка ! Болен от обикновен грип с ежедневните си контакти може да заради до 10 човека ! Болен от COVID-19 с ежедневните контакти заразява до 100 човека ! Това е разлика ! Малка , но съществена !

Грипа 1,6 зарази от всеки случай. Този вирус между 3 и 4 без карантина. При карантина с още 10 карантинирани, например в старчески дом около 8 заразени. С още трима, двама заразени. И при това при този вирус броят всички като заразени, даже и да няма никакви оплаквания. Даже с полиция ги търсят. При грипа и настинка броят само тези, които отиват на лекар.

Ами първо трябва да се потърси съдебна отговорност от причинилите световната измама, за биотероризъм и психологическа война! Щото наесен пак някому ще хрумне да блокира света, пък после ние офчиците пак ще правим планове за възстановяване...

ти си уфсъ, превеждам : овца... за друг път да знаеш - овчици се пише, как да го знаеш като си червен 3токласен боклук

Това трябва да е второ не първо, ако наистина е изкуствено. Първото е да се погрижим да се премахне като заплаха.

Сега ще има само индивидуален терор. Както в Пекин. Затваряме пазара защото се бърка в бизнеса на кмета. Изкарват го положителен и го изолират. Е като го изолират без право на кореспонденция и мобилен телефон, знаем какво става. Свършиха се парите за масови репресии. ЕЦБ даде пари само за три месеца домашен арест за европейските страни и опитомяването на стадото в страх и взаимна злоба. Е вестниците още бълват помия пълна със страх и болниците на запад още тровят с конски дози хинин. Дават толкова хинин че и кон ще умре за 15 дни. При нормални хора за една седмица се достига до токсичната доза и при каквато и да е болест умират за славата на етиопеца и да си покриват лицето, както го иска религията му. Иначе терористичната атака срещу християнския свят си върви с пълна сила. И ясно, всички убити отново в пещта за поддържане на страха от вируса на нео комунизма.

Когато се молиш, утре да се събудиш, надали ти дреме за пазара.

Държавата е подготвена. Болниците също. БЧК постави легла в зала Армеец и други спортни зали. Но ако сте смрадливи комунисти-паразити и се заразите от глупост и простотия никой не може да ви помогне.

Стига ти за днеска прибирай се вече в лудницата ще ти бия успокоителна кожена инжекция Ей идиотче знам ти апито марш в лудницата

Недохранване?

Абе, кво ви пука! Яжте, пийте и се веселете - вие сте със стаден имунитет по рождение! Само не забравяйте да си платите глобите, преди да ходите в Гърция...

За съжаление никой не разработва ваксина срещу простотия, защото случая е безнадежден

Земята е затрила вече няколко Цивилизации.

почват летните вируси

Това няма да разкара тая гад с магическа пръчка. След това настъпва есента. Правете си завещанията навреме.

Всичко де що бе грип, бе писано на КОФЕЙК-19 (тази зима нямаше нито един случай на ГРИП, всичко мина като КОФЕЙК-19), същото ще е и с летните вируси!

Тази година ще да е много силно това грипче, та капична над 100 000 американци. Интересно зашо 21 милиона китайци решиха да си закрият мобилните номера от Нова година насам. Сигурно е заради G17.

И НАКРАЯ, КАТО СЕ ТЕГЛИ ЧЕРТАТА, СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ОБЩАТА СМЪРТНОСТ НЕ Е НАДМИНАЛА ЗИМАТА НА 2012 И 2008 КОГАТО ВЪРЛУВАХА ЕДНИ ДРУГИ ГРИПЧЕТА!

По-интересното е, че това грипче е базирано на генномодифициран бацил от едно от предишните грипчета. Само е направен доста по-свиреп. Някаква луда случайност е това де. Не е нарочно.

Чертата ще я теглим другата Пролет, най-рано. Имахме луд късмет, че тая гад дойде в края на Зимата. Нова Зеландия отдавна обяви, че е преборила вируса. Но там беше разгара на лятото. Сега всички там мълчат.

Добре, де преди по 20-30 нови на ден - извънредни положения, актове, затваряни на всичко, кпп-та, декларации, масови психози, а сега при 3 ПЪТИ повече - нищо. Нещо аз ли не мога да смятам, нещо отново ли ядохме доматки с колците, нещо отново ли излезнахме боядисани врабчета, нещо едно "усвояване" ли има замесено. Отново за n-ти път стават някакви огромни парадокси в милата ни родина. Ама, мат'ряла си е свикнал - колкото по-надълбоко, толкова му е по-добре явно. Е, нЕма такъв мазохизъм.

Защото преди, науката все още не знаеше срещу какво сме изправени и как да му противодействаме.

не е напреднала, а се самолекуваме

с пърцуца. Продължавайте.

Мерките вече бяха, и всички бяха оплюти за това че спасиха жалките ви животи. Ще мрете. Яко ще измрете. Никой няма повече да си дава труд да спи по болниците за да ви лекува. Ще полежите в зала Армеец и напред с краката към гроба.

прекалено хубаво е, за да стане така. Виж, дори в новото метро дават някви няколко си милиона за някви малоумни системи с вратички и влакчето да спира в точно определени 5см. НЕ, не се краде, било срещу евентуални самоубийства (евентуални, защото самоубийствата там са 1 брой на 2 години; при над 200000 пътуващи ДНЕВНО). И те така те.

му е на матряла бе толуп дебилен.

матряла кат теб е лош, много лош!

прочети си коментара...илюстрация на простотията на матряла...

какви актове бе, колко глобени имаше? какви КПП- та, нали ви видяхме как лъжете като дърти тулупи, за да идете на село да рупате чесън. Слага маската да мине проверката и после я сваля пак! Откровени саботьори,като Мангъров и сие, правят парад по медиите! Така беше в цял свят- либерални правителства с либерални мерки! Дори най- автократичната държава в света- Сингапур, накрая се провали. Ако навремето държавите действаха така с чумата, едрата шарка, жълтата треска, денгата, тифа и холерата, нямаше да има човечество! За Северна Корея не говоря- за там няма информация!

Като се има предвид че Щабчето на Тулупа събота и неделя не прави тестове, 75 не са никак малко...

Това определено ми харесва - 75бр. в 15 области. И вчера и днес разпространението е дифузно. Към края на месеца ще имаме по 750 заразени на ден. Най-хубавото е, че на вчерашната оргия комунистите бяха без маски, не спазваха никаква дистанция и се оплюваха един друг. Вече разнасят заразата из страната. Скоро ще се чуят писъци на бони комунисти, които до вчера ревяха, че вирус няма. Смърт на комунизма.

Стига ти за днеска прибирай се вече в лудницата ще ти бия успокоителна кожена инжекция Ти явно от дума не разбираш дрогиран идиот

Ако гърците имат акъл още утре ще наложат за влизащите от БГ 2 седмици карантина ! Ако ли са лакоми като нашите ГЕРБ-ри ще си мълчат !

Трябва дебело да подчертаем, че това , което се случва у нас, не е изолиран случаи, а се случва в целия свят: 1. Имаме забележителна неспособност на правителствата да се справят с епидемията от К 19. Дори хай- успешните в началото- Сингапур, Китай, Ю. Корея, се провалиха. 2. След провала с карантината , последва логичната втора грешка- мина се в друга крайност, за да се спаси пострадалата икономика- всички правителства решиха, че провалът на икономиката е по- важен от провала на карантината! 3. Постепенно стигаме до двоен провал- и на карантината , и на икономиката, понеже ако работниците са болни, фирмите се затварят и икономиката отива по дяволите. 4.ЕСЕНЦИАЛНАТА ПРИЧИНА за този двоен ГЛОБАЛЕН провал е , че всички световни правителства повече или по- малко са заразени от друг вирус- вирусът на либарализма !

Това не е провал, а Еволюция. Случващото показва, че човечеството е залитнало по погрешен път и сега е време за корекция. Отдавна приказвам, че толерастията ще затрие Земята.

Откъде да ги знаят тези неща Киро и идиотите от КРИБ които пълнят касичката на ГЕРБ !

Вие не искахте противоепидемичните мерки на ГЕРБ. ГЕРБ ги вдигна. Сега мрете.

Не си прав ! Точно обратното ! Даже мерките бяха които и аз исках ! Бяха прекалено меки !

Не се плаша от този грип. Но ще попитам генералчито главчо и кирето - тапа за министерските свободни дупки какво мислят за поредния натиск от страна на тиквата, променил за минути срока за дискотеките. Това дали е защото така задник си пази задника заради изборите? Или доказателство, че не "бръсне и за слива" своите герберастки "НОЩ"--ни подлоги?

БСП цял ден да си правят оргия а дискотеките да не работят...Аде бе. Никой не те кара на сила да ходиш на дискотека и кръчма. аз не ходя.

От утре минаваме на естествен подбор. Всичко болно, недъгаво и безполезно влиза в трапа. То и без това е безполезен товар за държавата.

Поне ще и олекне на социалната система на държавата,

Да, ти ще си първият- стискам палци да изгниеш бързо

3000 души положителни на 7 000 000 са като летен дъжд в морето. В болниците няма никой. Видя се, че в България невиждана ярост няма, само на някои им се услади паниката и кражбата.

Ще има, ще има, ти рахат бъди. При това съвсем скоро.

Така както в болниците няма никой, така след два дни може да се наредите на километрични опашки пред тях.

Става бързо, докато мигнеш и положението се променило. Връщането е бавно. Трае месеци.

Да не те обхване ярост ако в средата на лятото се озовеш у вас с COVID-19 защото няма място в болницата !

В зала Армеец на кушетките.

почва захладняване, ако не се изчистите дотогава от вируса, а вие сте пълни, понеже не правите тестове, трябва да ви затворят. А и да правите тестове, все тая. Бай Ганьо и с температура ще излезе да заразява. После се чудете що сме били 500 г. турска държава.

Лъжи...цирка вече се превръща в долнопробен фарс!

"До сега държавата ви пази. Изпълнила си е задълженията. Сега се пазете сами."

Стига ти за днеска прибирай се вече в лудницата ще ти бия успокоителна кожена инжекция

Страхувайте се и се подчинявайте!

Мангър, Мангър... Доцент, Доцент... Стадо без имунитет!

Вируси и болести винаги е имало и ще има. Мийте си ръцете и ако сте болни потърсете лекарска помощ и си стойте вкъщи. Тези, които вещаят и ви пожелават смърт не ви мислят доброто. Искат да се възползват от страха и паниката за собствените си користни цели.

33 работници на лондонския градски транспорт не са си мили ръцете и са минали от другата страна, откакто се пръкна тая гад.

Абе, маскирани дебилчета, я ми кажете видяхте ли бум на зараза след Цветница, Великден, Гергьовден, след протестите на 14-ти миналия месец, когот поне 90% от хората бяха без маски?!? НЕ! Да не говорим, че причастяващите се в църквите приемаха причастие с една и съща лъжичка! ГРОБ и получаващите си от вутрата НОЩши тулупи ви превърнаха в тотални идиоти и психично болни субекти!

Бай Ганьо ще мре. Яко ще измре. А живите никой няма да ги пусне дори в кенефа Македония.

До сега държавата ви пази. Изпълнила си е задълженията. Сега се пазете сами.

Червената чума вчера имаше пленум. бас държа, че поне един от тях е бил заразен. Скоро ръководството на БСП ще мре яко. Почти всички са дърти дебили. Същите отрепки дето ревяха в Парламента, че им били нарушени конститунционните права. Отделен е въпросът, че никой лекар няма да лекува червена отрепка-паразит.

Чиба, трол. Ти си по-комуняга от комунягите, които плюеш срещу стотинки.

Гръцкият колега на ген.Мутафчийски,д-рЦиодрас се ползва 96% одобрение.Постижението му е малко по-добро от България,но приложи значителни по-строги мерки,отколкото ние.Имаше периоди,за да излезеш навън трябва да пуснеш sms,забрани Великденските служби,което е голям удар за религиозните гърци,но успя да дисциплинира нацията и сега нямат такъв бум като нас.А оттук чужденците ще предпочетат Гърция,като по-сигурно място. Само бай Ганьо реве като дивак по форумите,че му отнели свободата,че готвели концлагери и диктатура.Само болни комунистически мозъци демотивираха хората за дисциплина и ред.И ще берем плодовете.

Дъвка за лешояди. Искат ви в състояние на страх, за да ви контролират и крадат. Не мислете, че са се загрижили за здравето и живота ви.

не желая простак да ми пожелава нищо

Когато човек не знае дали ще се събуди утре, последното нещо, за което би мислил е кой ли го краде. Самата мисъл за такова нещо, те издава че президентски трол.

С БЕЗКРАЙНАТА ПРОСТОТИЯ НА ТОЗИ НАРОД...И ЗАРАДИ НЕЯ ВСИЧКИ ЩЕ СТАНЕМ КУРБАН....ТЪЖНА ИСТОРИЯ...

Швеция е като прокажена държава- никой не пуска шведи в собствената си държава без карантина! Не само съседите й, всички европейски държави са наложили карантина на Швеция! Често се чудих кои са по- тъпи- шведите или беларусците? Според мен шведите водят класацията- все пак в Беларус е едноличен режим с диктаторски уклон, докато Швеция сама, без всякаква принуда, се превърна в либарастка държава , сама се наводни с мигранти, престъпност, изнасилвания и отгоре на всичко избра правителство, съставено от воинстващи лесбийки! Сами се нахедндриха !

от утре България минава на шведски модел. Има заповед на министъра.

Извода е лесен. Ще мрете. Яко ще мрете.

От 2007-ма ходя в Гърция. Още преди вируса. Там отходни тръби и подпори стени няма.

Гърците си го складират в центъра на селото. Може да се окаже ресурс след 150 години.

твоите ваканции с темата?

За 1,60 може да хванете какъвто си вирус поискате в нашите непочистени превозни средства с пуснат климатик.

"33 човека от лондонския автобусен транспорт са починали с Ковид19, включая 29 водачи." Статия в BBC. Извода е лесен. Ще мрете. Яко ще мрете.

Защо мълчите ! И Боко и онзи измислен министър с тъпите си заповеди !

Не се бъркат на материала да мре неограничен

Мишкииии камионите идват, крийте се по дупките.

Сега като отворят и дискотеките ще стане ужас. В петък и събота купон и заразяване, а в понеделник разнасят по работните места .

Чудесно. БСП и трябват чували. Много чували, за да мине Вота на недоверие в Парламента, за несправяне на Правителството с епидемията. И много камиони също. Станишев ви го каза вчера в прав текст.

"Глас народен глас божий. Тулупите поискаха така, никой тогава не посмя да защити Мутафчийски за да не си навлече гневна тълпа. Трябва ли той да защитава вас сега? Явно някои не проумяват, че този човек загуби дългогодишната си репутация на успешен хирург. Не го изкарвам герой, но със сигурност лично мнение е че се опита да овладее ситуацията. Пресилени или не мерките дадоха видими резултати тогава." Ще мрете. Никой вече не го е грижа за жалките ви животи.

Същите тулупи си избраха Тръмп, БоДжо, Брекзит, Радеф, Путин и Мъдуро.. Всеки сам си носи кръста на тази Земя.

тоя идиот Ото Скорцени зацепи на едно и също, ще му изгорат бушоите, ... ало санитарите

това определено ми харесва - 75бр. в 15 области. И вчера и днес разпространението е дифузно. Към края на месеца ще имаме по 750 заразени на ден. Най-хубавото е, че на вчерашната оргия комунистите бяха без маски, не спазваха никаква дистанция и се оплюваха един друг. Вече разнасят заразата изстраната.

Бегай, трол.

Пич ти си абсолютен ТОЛУП.

Диванните тулупи, не се правете на отворковци, ами вижте какво се случи с вашия колега- диванния тулуп- кайтър, който тръгна болен да кара кайт на къмпинг Градина! Хем той е млад и здрав, щом кара кайт и няма никакви придружаващи заболявания. А вие сте с паласки на кръста и дебели задници от седене пред клавиатурата! Всеки диванен тулуп с висок холестерол и кръвна захар, който не може да преплува сто метра, е контингент на К 19 !

"Задава се епидемия с невиждана ярост". Професорът ви го каза отдавна. Всички го оплюха. Скоро ще мрете на воля и ще ви заравят в общи гробове като чумави прасета.