Ева Майдел : 72% от европейците се страхуват от роботизацията

Само в периода между 1999 и 2010 - са създавани над 80 000 нови работни места годишно, посочи евродепутатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да те Ева в главата шашва !!! То на обикновеният европеец му се е.а мамата, тя тръгнала за железарията да мисли !!!

Ако трябва да се избира между роботи и орки, то роботите са за предпочитане. С тях по-лесно би се разбрал човек...

"Само в периода между 1999 и 2010 - са създавани над 80 000 нови работни места годишно." === Е, със статистика отпреди осем години малко трудно ще ни убеди, при положение, че автоматизацията изживява бум в последните 10 г. Излез със статистика от миналата година, ще е по-уместно.

Тази комсомолка да не се изказва неподготвена за европейците, а да си гледа джендър-комисаро-съветската организацийка ЕС. Явно не прави разлика между Европа и ЕС.

Слагайте истински роботи за еврокомисари ,а не тези ментета. По-евтино ще излязат на данакоплатците.

Каква е твоята функция?Какво точно вършиш в ЕС,че ние всички се чудим?

Уважаеми съвсем некомпетентни държавни чиновници, депутати. Прочетете малко повече и влезте, поне веднаж, в някой в производствените халета на голяма автомобилостроителна фирма - там, около вас, в Германия, Франция има не малко такива. За да видите с очите си и да почувствате с всичките си сетива грандиозната индустрия, която човеците са създали за модерното компютъризирано производство. И в тази ГЪВКАВА КОМПЮТЪРИЗИРАНА СИСТЕМА роботите са само малка част, едни от елементите на ГАПС - FMS - Гъвкави Автоматизирани Производствени Системи. Затова съвсем не е правилно да се говори за "роботизация", а ЗА МОДЕРНА, ГЪВКАВА, КОМПЮТЪРИЗИРАНА АВТОМАТИЗАЦИЯ. И тия ГАПС - FMS са изградени и работят в развитите индустриални държави повече от 50 години. И от всичко това никой не е загубил работното си място. За сведение, и ние, в България имахме няколко изградени и работещи ГАПС. Най-голямата и най-модерната бе в Империята DZU - Стара Загора. С технологично оборудване по последна дума на модерната индустрия - доставени машини, системи, роботизиран транспорт и др. от Германия, Швеция и Япония. Монтирани, тествани и пуснати в експлоатация от техни специалисти. Всичко това бе през 80-те години на миналия век. За голямо съжаление и това наше грандиозно индустриално чудо, както и цялата ни индустрия и другите сектори на българската икономика бе унищожено. Цялата система, с модерното технологично оборудване замина за VIDEOTON - Унгария.

Хаха а.... По-конкретно доказателство, че ни управляват 80%-ви.....скоро не бях чел.Исрено се надявам изказването да е изопачено, защото говори много зле за избирателите.

Кретенизацията е много по-страшна, а тя е масова! Леви, либерасти, зелени,социалисти, джендъри - олигофрени в изобилие, които нарочно ги създават!

Живеят си спокойно, а ние лапаме цял живот като будали.

едно смислено нещо не е направила до сега!

Всички български евродепутати реално са емигрирали от България. Живеят със скромните 15-17 000 евро/месец и най-вероятно никога няма да се върнат.

Най притеснени от роботизацията са циганите. То желязото ще бяга , не ще само да се качва в насраната конска каруца. Може и болт да му завинтят на мангала между очите.

Вие безбройните КОМИСАРИ на ЕС , сте по-лицемерни и опасни и от Комсомолските секретари на Съветският съюз , но това го разбират само тези , които са живели и по онази система , защото можем да сравняваме кои са по - големи лъжци !!! Горко на младите хора , на които ще им разтягаш Социалистическите си ГЛУПОСТИ до пенсия , защото ти си си затоплила комисарското местенце и никога няма да тръгнеш да си търсиш работа , като другите хора , които ще те хранят , но ще трябва и да се борят за собственната си прехрана и да се конкурират с роботите , на които ти така комсомолски рекламираш с комсомолската си усмивка !!!!

''Българският Евродепутат Ева Майдел '' - Ти си толкова ''българка'' , колкото аз съм Японец !!!

Живее на твой гръб , и лапа бюджетни парички наготово - Ето това и е функцията !!!! Така както я гледаш на 20и няколко г. - ще си изкара до пенсия и ще си живее прекрасно , докато ти обяснява колко е хубаво в ЕС !!!! От теб се иска само да се държиш за палците !!!!

калинка? И с кво е заслужила нашето внимание?

Бъдещето идва и за вас Ще роботизират и административните услуги и всички тия секретари и секретарки из европата ще трябва да вършат истинска работа.